دوست عزیز ( اسم بردیا س ) چرا الکی کلون بندی می کنی :دی هر انیمه زیبائی خودش رو داره. ( البته با توجه با انیمه های زیادی که دیدم این موضوع از همون اولش برام روشن بود بلیچ چیزه :d )
من که خیلی وقته معتاد انیمم اینم روش. راستی یه سوال فنی! داستان انیمه دقیقاً چیه ؟ یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم.
یه پسر جوان و پر انرژی به اسم Monky D. Luffy سروکله ش پیدا میشه که بدون کوچکترین تردیدی میخواد بشه پادشان دزدان دریایئ.
Gol D. Roger یا همون Pirate King حدود 20 سال پیش عدام میشه و قبل از این، به اعلام میکنه گنج ش (One Piece) رو در "اونجا" گذاشته و هرکی میخواد میتونه برش داره. صاحب One Piece میشه Pirate King. بعد از این دنیا به Chaos کشیده میشه.
حالا Luffy نیاز به خدمه قدرتمند و کشتی داره تا به خطرناکترین دریا یعنی Grandline سفر و ماجراجوئی رو اغاز کنه.
یعنی توی این ترد به سرعت نور کامنت گذاری میشه. ایول دارید. شهاب کامنتهامون نقریبا همزمان شد. باغشلا .
البته فری ، نمیخوام وان پیس رو زیر سوال ببرما ! اما خب میشد گفت یه کم هم لوفی شبیه Reed Richard توی Fantastic 4 ـه ! ولی نه اندازه اون ناروتو !
Trunks جان الان بخوام تیکه تیکه به هر بخش کامنتت جواب بده خیلی گسسته می شه
کلا سخنم رو کوتاه می کنم ( زیاد روی این قضیه حساب نکن:biggrin1: من همیشه شاهنامه می نویسم با صد کیلو بایت Data ?!! )
هنوز که هنوزه Italia 1 دراگون بال رو نشون میده . توی سایت همیشه بحثش بوده و هست . در مورد ناروتو برات توضیح خواهم داد .
اشتباه نکن منظورم این نبود که مثلا طرفدار DBZ کم هست ... اصلا منظورم این نبود
منظورم این بود که بر اساس یک چرخی که تو اینترنت بزنی می بینی طرفدار ناروتو چه قدر زیاده
نه فقط itlia1 کلی شبکه دیگه هم پخشش کردن حتی عربی و ایتالیایی و انگلیسی و حتی فرانسوی ... حتی این game1 هم با زبان فرانسوی پخشش می کرد
DBZ هم طرفدار خیلی زیاد داره پس وقتی بیننده داشته باشه چرا پخشش نکن شاید تا ابد همین طور شبکه های مختلف پخشش کنن
ولی در مقابل طرفدار ناروتو هم کم نیست ( مثل خودم :blushing:البته دقیقا مثل من که نه )
اتفاقا کاملا هم درسته . همین DBZ بانی خلق ناروتو شد .
شما الان به اثار ادبی جهان هم نگاه کنی کلی تقلید توش می بینی نارنیا و جادوگر شهر از تقلید غیر قابل انکار از آلیس در سرزمین عجایب هست
خود این داستان های ابر قهرمانی مثل بتمن یا مرد عنکبوتی و تازه مثلا مردان X هم خودش اومده از همه ی داستان های دیگه کپی برداری کرده
تمام درام های جهان از روی دست هم می نویسن
این همه تقلید توی دنیای سینما می شه
روح داستان با هم خیلی متفاوت هست ... خود دنیای نینجایی که خلق کرده خیلی جالب و با اصالت هست
کپی برداری عینی از داستان DBZ نیست ... البته من اقتباس و تشابه خط داستانی رو انکار نمی کنم اما این دلیل نمی شه همه ی ویزگی های دیگه رو فقط به خاطر تشابه خط داستانی انکار کنیم
( از این (( انکار کنیم )) منظورم خودم هستم )
دِ نه دیگه ! مثلا همین Elfen Lied یا Wolf's Rain خیلی نکات انیمه های دیگه رو نداشت !
خیلی بنده خدا رو کوبیدی ... خدایی له شد ... (شوخی می کنم البته )
ولی من یک مقدار مخالفت کنم ... دیگه ناروتو رو خیلی جوجه کردی
البته شما بحث سلیقه رو در نظر نمی گیری یک نفر رو می شناختم از Code Geass بیشتر از death note خوشش میومد کلی هم تعریف و تمجید و عاشق سخصیت لچوچ شده بود
الان اگه داستان و اینا رو میگی که در برابر DBZ هیچی نیست ... من باز مخالفم ما باید داستان ناروتو رو بشینیم تخصصی بحث کنیم که شما این جور نزنی بنده خدا رو بترکونی ( شوخی )
من کجا کوبیدم ؟ دارم حقایق رو میگم ! حقیقت اینه که آره آقا جان ! ناروتو همه چیش کپیه ! میشه بگی چی رو ناروتو خلق کرد ؟ چاکرا ؟ نینجا ؟ پرواز کردن از شاخه های درخت ؟ یا مثلا به آتیش کشیدن یه کلن ؟ یا مثلا راسنگان ؟ بگو چی رو خلق کرده من عینش رو توی DBZ بهت بگم .
ناروتو خیلی به پدر معنویش مدیون هست :smile: صد در صد هم تقلید زیاد داره
ولی دنیای نینجایی که ناروتو خلق کرد ظرافت و مشخصات خودش رو از سبک پوشش بگیر تا سبک مبارزه ها و جزییات فرهنگ نینجایی که درون داستان هست
جزییات و ظرافت خاصی در دنیای نینجایی خودش داره
البته فری ، نمیخوام وان پیس رو زیر سوال ببرما ! اما خب میشد گفت یه کم هم لوفی شبیه Reed Richard توی Fantastic 4 ـه ! ولی نه اندازه اون ناروتو !
یا خدا...
ترد چه پاپولار شده
شهاب خیلی خلاصه بهت بگم ناروتو Uncharted2 دنیای انیمه است.شاید هیچ چیز جدیدی نداشته باشه(که بعید می دونم) اما هر چیزی رو که داره به زیبایی کنارِ هم گذاشته
.
این بحث ها رو بی خیال
پاشید برید Samurai Deeper Kyo رو ببینید که یک درصد هم فکر نمی کردم این قدر بهم حال بده
نه فلسفیِ ، نه داستان محور ، نه نوآوری داره ، نه اصالت ، نه ... ولی باحال و خوراکِ تفریحِ
خیلی هم من رو یادِ کنشین میندازه
.
دوستانی که اهلِ بحثن برن Wolf's Rain یا Ergo Pro-xy رو ببینن(ترجیحا دومی) تا یه گپ و گفت شیرین با هم داشته باشیم
.
پ.ن:فری چرا این قدر نسبت یه ناروتو کم لطف شدی؟
منم از Code Geass بیشتر از Death Note خوشم میاد . اصلا طراحی DN به دلم نچسبیده بود . از هیچ کدوم از شخصیت هاش خوشم نیومده بود . واسه من تنها نکته جذابش داستانش و نقشه های هوشمندانه شون بود . Code Geass دقیقا برعکسی بود . درسته داستانش مثل Death Note جدید و واقع گرایه خیلی نبود ول شخصیت ها و طراحی جالبشه که Code Geass رو این قدر محبوب کرده . باعث می شد ادم اهمیت بده که چی بر سر هر شخصیت میاد در حالی که Death Note حداقل برای من یکی اصلا این طوری نبود .
یه بار قبلا معرفیش کردم ولی خو یک بار دیگه هم میگم شاید کسی دید !:biggrin1: اگه کسی تونست بشینه Raxphon رو ببینه . انیمه بسیار خوبیه .
DBZ هم طرفدار خیلی زیاد داره پس وقتی بیننده داشته باشه چرا پخشش نکن شاید تا ابد همین طور شبکه های مختلف پخشش کنن
ولی در مقابل طرفدار ناروتو هم کم نیست ( مثل خودم :blushing:البته دقیقا مثل من که نه )
دلیلش اینه که ناروتو انیمه جدیدتری هست و طبیعتا باید پخشش بیشتر از انیمه های قدیمی باشه .
روح داستان با هم خیلی متفاوت هست ... خود دنیای نینجایی که خلق کرده خیلی جالب و با اصالت هست
کپی برداری عینی از داستان DBZ نیست ... البته من اقتباس و تشابه خط داستانی رو انکار نمی کنم اما این دلیل نمی شه همه ی ویزگی های دیگه رو فقط به خاطر تشابه خط داستانی انکار کنیم
( از این (( انکار کنیم )) منظورم خودم هستم )
موضوع اینه که اون المان های محبوب همش دست پرورده DBZ زد هست ! یارو عاشقه ناروتوهه چون راسنگان میزنه ! خب ایده و ریشته این راسنگان از کجا اومده ؟ درسته بازی دنیای زیبا و دوست داشتنی داره . اما به اندازه اووریت شدنش قشنگ نیست .
خیلی بنده خدا رو کوبیدی ... خدایی له شد ... (شوخی می کنم البته )
ولی من یک مقدار مخالفت کنم ... دیگه ناروتو رو خیلی جوجه کردی
تا حدودی منم همینطورم . برمیگرده به سلیقه مثلا من خودم از انیمه های Mecha خوشم میاد .
الان اگه داستان و اینا رو میگی که در برابر DBZ هیچی نیست ... من باز مخالفم ما باید داستان ناروتو رو بشینیم تخصصی بحث کنیم که شما این جور نزنی بنده خدا رو بترکونی ( شوخی )
پایم ، بشینیم همین الان تخصصی راجب داستان این 2 تا حرف بزنیم .
ناروتو خیلی به پدر معنویش مدیون هست :smile: صد در صد هم تقلید زیاد داره
ولی دنیای نینجایی که ناروتو خلق کرد ظرافت و مشخصات خودش رو از سبک پوشش بگیر تا سبک مبارزه ها و جزییات فرهنگ نینجایی که درون داستان هست
جزییات و ظرافت خاصی در دنیای نینجایی خودش داره
کاملا ، و همچنین دوستداران خودش رو هم داره . منم منکرش نیستم . اما خیلی خیلی اووریت شده این انیمه . یعنی انقدری که طرفدار داره ، قشنگ نیست . همچنین بهت قول میدم این اثر از وقتی که تموم شه ، 5 سال بیشتر دووم نمیاره . 5 سال بعد همه یادشون میره که ناروتو چی بود و چیکار کرد !
من خیلی خوش قدم بودم ... ( تعریف و شکسته نفسی و ارائه (( رو )) با روی زیاد :biggrin1
ولی ببین قبول داری ناروتو زیادی الکی محبوب شده ؟ خداییش از نظر کیفیت هر چقدرم بالا باشه نمیتونه به زیر پای DBZ هم برسه ! ولی مثلا انیمه ای مثل One Piece اون اولا که اومده بود اصلا مورد توجه قرار نمیگرفت ! تا اینکه توی این یکی 2 سال به بهترین شکل تونست محبوب شه !
ازت هم ممنونم . چون منطقی بحث کردی .
شهاب خیلی خلاصه بهت بگم ناروتو Uncharted2 دنیای انیمه است.شاید هیچ چیز جدیدی نداشته باشه(که بعید می دونم) اما هر چیزی رو که داره به زیبایی کنارِ هم گذاشته
خیلی خیلی بیش از Wolf's Rain توصیه می شه.اما چیزی نیست که سرسری ببینیش
بی اندازه کنایه و نکات گنگ داره و اگه بی دقت ببینیش حرومش کردی
.
شهاب دست بردار نیستی ؛ نه؟
منظورت از اوورریت چیه و رو چه حسابی این حرف رو می زنی؟
به نظرِ من بهترین تشبیه همونیِ که گفتم(U2) نه اینکه DI.یه کم مغرضانه قضاوت می کنی
ناروتو روز به روز(بدونِ در نظر گرفتنِ فیلرها) بهتر می شه ؛ چه طور می گی کیفیتش رو حفظ نکرده؟
ناروتو رو کامل دیدی؟!
----
Ergo Pro-xy که بیشتر جای بحث داره ؛ اون رو چرا نیستی؟
شهاب دست بردار نیستی ؛ نه؟
منظورت از اوورریت چیه و رو چه حسابی این حرف رو می زنی؟
به نظرِ من بهترین تشبیه همونیِ که گفتم(U2) نه اینکه DI.یه کم مغرضانه قضاوت می کنی
ناروتو روز به روز(بدونِ در نظر گرفتنِ فیلرها) بهتر می شه ؛ چه طور می گی کیفیتش رو حفظ نکرده؟
ناروتو رو کامل دیدی؟!
نچ ، نیستم .
منظور از اووریت چیه ؟ خب ببین اووریت یعنی اینکه بیش از اندازه معروف شده . یعنی بیش از حد بهش داره توجه میشه . یعنی بیش از حد طرفدار پیدا کرده و بیش از حد کیفیتش طرفدار داره .
میدونی چی بده ؟ حداقل برای من . یه چیزی اگه بیاد و خوب باشه خب خوبه ! اما اگه الکی اووریت شه شدیدا منفور میشه . مثال میشه به slumdog millioner یا مثلا Left 4 Dead (!!) اشاره کرد ( از نظر من ) . ناروتو هم همینه ! شدید اووریت شده . در ثانی . یه سری طرفدار ( خوشبختانه توی این سایت نیستن ) داره که یه چیزایی میگن که آدم خندش میگیره ! مثل : دراگن بال چیه بابا بچه گونس بشین ناراتو ببین ! خب همین این انیمه رو یکم منفور میکنه ! ( البته ربطی به خوده انیمه نداره ها ! همینطوری اینو گفتم که گفته باشم )
در مورد U2 : خب نمیدونم شایدم این درسته . ولی خب به نظر خودت اثری که سرتاسرش تقلیده ارزشش بیشتر از چیزی که 20 سال پیش اومد و یه چیز حال ازش تقلید میکنه و موفق میشه میرسه ؟ ناروتو برداشته المان های DBZ که 20 سال پیش اومد رو از نو نوشته ! انقدر هم طرفدار پیدا کرده . حالا حساب کن 20 سال پیش یه همچین چیزی غولی اومده . به نظر خودت ارزش کدوم بهتره ؟
در مورد ناروتو هم که واقعا من جذابیتی توش نمیبینم . منگاش هم که دیگه شده ته ـش ! اتفاقا به نظر من روز به روز داره بدتر میشه !
معنیِ اوورریت رو می دونم منظورم اینه که این انیمه کجاش اوورریتِ پسرم؟!
ببین من خودم اصلا با کاراکترهای DB حال نمی کنم ولی خیچ وقت نمی گم که اورریت شده یا هایپ داشته و... چون در قضاوت نباید سلیقه ی شخصی رو وارد کرد
اینکه ایده رو از یکی دیگه گرفته و دوباره نویسیش کرده(و به زیبایی هم این کار رو کرده) که عیب نیست.اگه برمیداشت بدون پرداخت و کاملا بر طبق DB داستان و کاراکتر می ساخت می شد حرفت رو قبول کرد اما الان...
اینم که می گی جذابیتی توش نمی بینی من رو مطمئن کرد که زیرِ 30 قسمت ازش دیدی(به احتمالِ %90) ؛ درسته؟
"منگاش هم که دیگه شده ته ـش" دلالت بر چه انتهایی داره؟
قربونت ! یه چیزی میگم خودت رو سعی کن توش قرار بدی . ببین فرض کن 20 سال پیش که دوره دوره انیمه های مدرسه ای بود یهو یه چیزی میاد مثل DBz . صحنه های اکشن ، طراحی بی نظیر و فوق العاده ، و البته خشونت و جدی بودن انیمه . 20 سال پیش همچین هیولایی اومد . که شد مرجع 80 درصد انیمه ها . بعد تو به این افسانه میگی اووریت ؟ دلیلی که من میگم ناروتو اووریت شده واسه اینه که بیش از اندازه کیفیتش طرفدار داره .
اینکه ایده رو از یکی دیگه گرفته و دوباره نویسیش کرده(و به زیبایی هم این کار رو کرده) که عیب نیست.اگه برمیداشت بدون پرداخت و کاملا بر طبق DB داستان و کاراکتر می ساخت می شد حرفت رو قبول کرد اما الان...
ببین از هر نظر بخوای حساب کنی 80 درصد ناروتو دراگون بال هست . میخوای من برات یه لیست از مشابهاتشون برات میزنم . هنر و زیبایی در خلق یه چیز هست . نه در بازسازیش .
اینم که می گی جذابیتی توش نمی بینی من رو مطمئن کرد که زیرِ 30 قسمت ازش دیدی(به احتمالِ %90) ؛ درسته؟
شهاب جون داشتم رد میشدم(تو یاهو که جواب نمیدی مرد ) دیدم اینجارو یه چنتا سوال واسم پیش اومد!
گفتی مثال از ناروتو بزنیم تا بگی تو DB بوده یا نه...من که DB رو ندیدم! منتها همینطور خواستم بدونم و جالب شد واسم که مثلا از نظرت همهی شخصیتای ناروتو(که نقطه قوت اصلیش هستن) تو DB هستن دقیقا؟مثلا معادل ایتاچی کیه اونجا(واسه اینارو میپرسم که میخوام شروع کنم به دیدنش) یا مثلا ناگاتو(پین،رهبر آکاتسوکی احتمالا ندیدی ) هم داره؟یا مثلا جیرایا یا چمیدونم کاکاشی و هوکاگه و سیستم دهکدهای و این چیزا...کنایات سیا××سی هم داره؟ ناروتو بهترین انیمهی من نیست منتها مهمترینشه
-------
درباب elfen lied...رفقا یکم بزرگش نمیکنین؟
ویرایش:اقا فریدون هم لطف فرمود زد نارتو و ایچیگو رو باهم له کرد(صدرحمت به شهاب ) بعد شما که ناروتو رو کلون میدونین و ایچیگو رو کلون،محوبوبیت این 2 تا رو اگه بخواییم نگاه کنیم و مثلا نظرسنجی کنیم(انیمپارادایز خوبه؟من همین فردا اینکارو میکنم ) نه ناروتو و نه ایچیگو عمرا اول نمیشن تو همون سایت...انیمهی ناروتو که جیرایا کاکاشی ساسکه ایتاچی و ناگاتو پرطرفدارترینن و مال بلیچ هم اوراهارا،یوروایچی،آیزن،زاراکی و بیاکویا! اینا هم کلون هستن؟
دیشب با شهاب بحثش بود. وقتی به انیمه از ریشه نوب و تو ایران اورهایپ شده باشه یه سری مشکلات پیش میاد. مثلا یارو که اواتار یوندایمه رو میزاره و ادعاش میشه کاربرفعال بخش ناروتو ـه یه هو تو تاپیک طرز پخت قرمه سبزی اخرین قسمت انیمه (فک کنم 167 بود) رو اسپویل میکنه !. و این کار حتی قبل از شروع کردن شیپپودن بارها رخ داد و کار بجای رسید که از این انیمه Cloneing شدۀ Overrated شدۀ n00bـه سراسر فیلر دلسرد بشم.
طرفدار نقش مهمی داره. روزی 5 نفر بام تا شام تعریف کنن از ناروتو اخرش ناخواسته روی همه شون بالا میاری، نمیاری؟ .
خلاصه اگر یه لیست ده تائی براصل کیفیت و بدون دخالت بادمعده از انیمه های بلند (بالای 100 قسمت) تمام شده و درحال پخش بخوایم درست کنیم به احتمال 160% ناروتو جزو 10تای اول نیست.
تایید می شه ... همون طور که گفتم الان اگه بگردین فقط تقلید پیدا می کنید :biggrin1:
ps3 Fanboy ها PHD گرفتن ماهی از اب گلالود دارن، شماچطور؟
-----------------
اطلاعی در مورد یه انیمه به اسم Basilisk دارید؟ ارزش وقت گذاشتن برای دانلود و دیدن رو داره؟
ممنون
دوست عزیزم، موضوع شخصیت اصلیه. مهم نیست ایتاچی و راک لی و اوراهارا و زاراکی چقدر اصالت و طرفدار دارن. چون شخصیت اصلی نیست پس توی حاشیه قرار میگیرن.
پایه داستان; قبول دارید بلیچ خیلی تخته گاز جلو میرفت؟ اینقدر سریع که وقتی به کلید پادشان رسیدن | اسپول| (مبارزه مثلا بزرگ تو شهر ایچیگو) یه هو 100 قسمت فیلر میره. کلا روایت داستان داغون میشه. فزض کن قبل از Boss اخر مثلا MGS4 یه مینی گیم 5 ساعته بزارن. داستان شمارو کشونده تا اونجا بعد مجبورید برای رسیدن به اصل مطلب اون 5 ساعت نفرت انگیز رو تحمل کنید.