Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اطلاعی در مورد یه انیمه به اسم Basilisk دارید؟ ارزش وقت گذاشتن برای دانلود و دیدن رو داره؟
ممنون

اصل داستان از یه رمان نوشته ی فوتارو یامادا گرفته شده و به غیر از انیمه و مانگا،برپایه ی این رمان یه فیلم هم ساخته شده.
خود من اول فیلم رو دیدم که چند بار تلویزیون ایران نشون داد و از فضا و داستان فیلم خیلی خیلی خوشم اومد!
بعدا که اسم باسيليسک رو شنیدم نمیدونستم که داستان این سری همون داستان عشق دو نینجا از دو قبیله ی مختلفه! حدودا 3 اپیسود رو که دیدم دیگه مطمئن شدم این سری به اون فیلم یه ربطی داره!و وقتی فهمیدم هر دو داستان از یک منبع گرفته شده و من میدونم چطوری تموم و به سرانجام میرسه دیگه وقت خودمو صرف ادامه ش نکردم.
من از سبک آرت و انیمیشن انیمه خوشم نیومد و فیلم رو برای دیدن بهتون پیشنهاد میکنم

همه میدونیم که از نظر قدرت کرکتر های سری Dragonball قوی ترین توی تاریخ هست
حرفت درسته از نظر قدرت فیزیکی شاید ( تایجوتسو :biggrin1: ) اما از نظر قدرت شکست دادن نه!
فرض کن Kakashi مانکیگیو شارینگان استفاده کنه و در 2 سوت Goku رو در یه بعد دیگه ببره و نصفش کنه ;)

حرفت درسته از نظر قدرت فیزیکی شاید ( تایجوتسو :biggrin1: ) اما از نظر قدرت شکست دادن نه!
فرض کن Kakashi مانکیگیو شارینگان استفاده کنه و در 2 سوت Goku رو در یه بعد دیگه ببره و نصفش کنه ;)
بابا آخه چرا بی ربط میگی :دی . با نژاد سایان ها آشنایی داری :دی ؟ یک اینکه انقدر سریع هستن که مطمئن باش کاکاشی تا بیاد این هدبندش رو بده بالا کارش تموم شده ! حتی اگر شارینگانش رو هم بزنه کاکاشی فوقش یه دقیقه گوکو منگ میشه و دوباره سره حال میاد :دی . اینا آدم نیستن ! روی انسان فضایی که این چیزا اثر نداره :دی ! ایتاچی ، گارا ، کاکاشی ، جیرایا ، پین ، حتی مادارا با هم یکی شن حتی نمیتونن از پس Goten بر بیان ! یا حتی Pan !!!! دیگه گوکو و اینا که قدرتشون بالا 100 میلیونه جای خود دارد !

خوب بیخیال این بحث تموم شدنی نیست الان میان میگن NoSpam!

دیروز رفتم تو Time Chamber داشتم Jutsu تمرین میکردم یه دفعه Bankai ام ظاهر شد :confused::biggrin1::-"

خوب بیخیال این بحث تموم شدنی نیست الان میان میگن NoSpam!

دیروز رفتم تو Time Chamber داشتم Jutsu تمرین میکردم یه دفعه Bankai ام ظاهر شد :confused::biggrin1::-"
آخه میدونی . مثل بحث پیکان و کامیونه ! هر دوشون اگه بزنن به یکی طرف میمیره ! اما باید ببینی که کدوم خفن تر میمیره :دی . مسلما" یه سری بچه 15 16 نمیتونن از پس یه نژاد فضایی که به راحتی میتونن کره زمین رو نابود کنن بر بیان !

بلاخره تو شورای عالی انجمین ارواح دیوانه متشکل از شهاب و بنده (:دی) لایحه به طثویب رسوندیم که بلیچ به شدت هرچه تمام تر و ناروتو; اره خلاصه :دی.
شما فرض کن Enel بره تو حالت Norse God، اون وقت تا شعاع 200 کیلومتری همه چی جزغاله میشه :دی.
<^SIleNT^>
تشکر برادر.

شما فرض کن Enel بره تو حالت Norse God، اون وقت تا شعاع 200 کیلومتری همه چی جزغاله میشه .
خوب مثل اینکه ول کن نیستین :biggrin1:
اونوقت بابای Naruto میاد این Enel رو Seal می کنه تو بچه باجناقش :biggrin1:

دوستان دیدم داشتین در مورد انیمه های بلند حرف می زدین
خواستم بگم که بین اینا
بلیچ از همه بزرگونه تره
و وان پیس از همه بچه گونه تر
دلایل :
1- بلیچ باز یک مقدار بچه بازیش کمتره هم قیاافه ها و هم اتفاقات این و بعد از بلیچ هم ناروتو
2-وان پیس بچه گونه تره یعنی بعضی جاهاش واقعا بچه گونه است ولی خوب داستان جالبی داره و ارزش دنبال کردن داره ولی دلایل بچه گونه بودنش ایناست :مثلا در Little Garden arc زمانی که mr.3 زورو اینا رو کرد تو شمع زورو پاش رو قطع کرد و دوباره چسبوند یا این در Arabasta arc کروکودیل برای 10 ثانیه تمام آب بدن لوفی رو خالی کرد و قاعدتا باید می مرد
یا در همون آراباستا دماغ یوسوپ کامل خورد شد می خوام این رو بگم که تو وان پیس همه چیز رو می خواد به بدترین نحو ممکن بوجود بیاره که در عند(اخر :دی) بدبختی فلان شخص موفق می شه
ولی از من پیشنهاد
به ترتیب زیر ببینید :
ناروتو - بلیچ - فیری تیل - وان پیس - دراگون بال
دراگون بال احیانا بچه گونه نیست :دی
من ندیدم فقط می پرسم :دی

راستی دوستان دارگون بال ارزش شروو داره :دی
اگر بخوام شروع کنم کسی لینک دانلود داره که از کجا شروع کنم ؟؟؟؟ :دی
25r30wi.gif
گفتم ندیدم :دی

خوب مثل اینکه ول کن نیستین :biggrin1:
اونوقت بابای Naruto میاد این Enel رو Seal می کنه تو بچه باجناقش :biggrin1:
نُچ... نگرفتی چی شد. یا Enel رو نمیشناسی یا میخت به ما تحته یوندایمه گیر کرده داری رویا میبینی :دی.
ناروتو - بلیچ - فیری تیل - وان پیس - دراگون بال
25r30wi.gif

بلیچ از همه بزرگونه تره
و وان پیس از همه بچه گونه تر
22749955983714882423.jpg

تو رو به اون خدائی که میپرستی در حق تاریخ انیمه و ما و مردمان ژاپن لطفی کن و بیخیال DBZ شو.

2-وان پیس بچه گونه تره یعنی بعضی جاهاش واقعا بچه گونه است ولی خوب داستان جالبی داره و ارزش دنبال کردن داره ولی دلایل بچه گونه بودنش ایناست :مثلا در Little Garden arc زمانی که mr.3 زورو اینا رو کرد تو شمع زورو پاش رو قطع کرد و دوباره چسبوند یا این در Arabasta arc کروکودیل برای 10 ثانیه تمام آب بدن لوفی رو خالی کرد و قاعدتا باید می مرد
اتفاقا برعکس . به قدری این انیمه Violence داره که خدا میدونه . شاید ظاهر بچه گونه ای داشته باشه و یکم این لوفی بیش از حد دیونه باشه اما بچه گونه نیست :دی .
داستان دومش رو ببین . خوف بردت میداره ! دست پیکولو قطع میشه ، گوکو و رادیتز هم سوراخ میشن :دی . البته توی ورژن انگلیسی سانسور کردن ولی به هر حال بچه گونه نیست .
راستی دوستان دارگون بال ارزش شروو داره :دی
اگر بخوام شروع کنم کسی لینک دانلود داره که از کجا شروع کنم ؟؟؟؟ :دی
ما 2 ساعت داشتیم گل لگد میکردیم :دی . معلومه که داره پسر ....

فقط یه چیزی . اگر جدا میخواین برین دنبالش از سری Dragonball شروع کنید که بچگی گوکو رو نشون میده . یکم شاید بچه گونه به نظر بیاد ولی اونم قشنگه . بعدش برین سراغ سری Z که همه چیز داستان دستگیرتون شه !

پ.ن : فری به هر حال انیمه باز های جونیور هستن دیگه کاری نمیشه کرد :دی .

اتفاقا برعکس . به قدری این انیمه Violence داره که خدا میدونه . شاید ظاهر بچه گونه ای داشته باشه و یکم این لوفی بیش از حد دیونه باشه اما بچه گونه نیست :دی
انیمه سراق دارید که یه شخصیت 15 ساله 200 نفر رو سلاخی کنه؟ ( راب لوچی ).
انیمه سراق دارید توش یه کلوپ بَرده فروشی باشه؟
انیمه سراق دارید که شخصی جونش رو برای نجات دوستش معامله کنه؟ | اسپویل| (Thriller Bark و معامله Zoro با Kuma-sama).
خدای از اون نظرات بادمعده ی بود.

آ]ه اینم بحثه شما دارین میکنین؟:) نوسینده میتونه با توجه به دنیایی که ساخته هرچقدر که جا داره شخصیتش رو خفن بسازه! الان مثلا جیوبی رو هرچی از درگون بال بیاری کسی حریفش نمیشه(مدل ناروتویی اسطوره‌ی ژاپنیش کیوبیه!) نه ضربه میخوره،نه خسته میشه،نه چاکراش تموم میشه...کی میخواد اینو بزنه؟یا ریکودو که همه تکنیکارو بلده و n ترابایت چاکرا داره:D کل شخصیت هم ندیده بودیم که خوشبختانه دیدیم :biggrin1:

پس ملت بخاطر چی ناروتو رو دوست دارن :دی ؟ بخاطر رنگ صورتی جلف ساکورا یا ابر قرمز های آکاتسوکی :دی ؟ خب بخاطر همین چیزاس دیگه ! طرف عشق اینه یکی بگه چمدونم راسنگان یا چیدوری یا کاتون فلان فلان !
اون قضیه Heal هم شوخی بود :دی . همه میدونیم که از نظر قدرت کرکتر های سری Dragonball قوی ترین توی تاریخ هست و بعدشم کرکتر های Saiynt Seiya . بخاطر اینکه سرعت نور رو دارن :دی .
نه ساکورا و اینا نیست...ملت ناروتو رو به خاطر ایتاچی،کیسامه(این یارو یهو محبوب شد چراشو نمیدونم :دی ) پین،دیدارا،گارا و چیزایی مثل آماتراس،حالت دانایی و ... دوست دارن...کلا هرچیز اوریجینالی که تو درگون بال نیست رو دوست داریم :دی:دی

باز کل شخصیت:D اصلا همه اینا جلو آیزن ساما سوسکن
875328cc_2.gif
77.gif

---------
یکم پست مفید بدیم در راستای اهداف تاپیک:دی کسی OVA کنشین رو دیده؟میارزه؟خوبه؟دارین اصلا بفرستین؟ :دی

آ]ه اینم بحثه شما دارین میکنین؟:) نوسینده میتونه با توجه به دنیایی که ساخته هرچقدر که جا داره شخصیتش رو خفن بسازه! الان مثلا جیوبی رو هرچی از درگون بال بیاری کسی حریفش نمیشه(مدل ناروتویی اسطوره‌ی ژاپنیش کیوبیه!) نه ضربه میخوره،نه خسته میشه،نه چاکراش تموم میشه...کی میخواد اینو بزنه؟یا ریکودو که همه تکنیکارو بلده و n ترابایت چاکرا داره:D کل شخصیت هم ندیده بودیم که خوشبختانه دیدیم :biggrin1:

نه ساکورا و اینا نیست...ملت ناروتو رو به خاطر ایتاچی،کیسامه(این یارو یهو محبوب شد چراشو نمیدونم :دی ) پین،دیدارا،گارا و چیزایی مثل آماتراس،حالت دانایی و ... دوست دارن...کلا هرچیز اوریجینالی که تو درگون بال نیست رو دوست داریم :دی:دی

باز کل شخصیت:D اصلا همه اینا جلو آیزن ساما سوسکن
875328cc_2.gif
77.gif

---------
یکم پست مفید بدیم در راستای اهداف تاپیک:دی کسی OVA کنشین رو دیده؟میارزه؟خوبه؟دارین اصلا بفرستین؟ :دی
آره جونه خودت :دی . تا دیروز ملت راسنگان راسنگان میکردن حالا اعد ( Aaad ) رفتی دست گذاشتی رو چیزای که تقلیدشون کمتر از بقیس . شخصیت گارا هم چیزیست شبیه پیکولو . کسی که قبلا خیلی خوب نبود ولی به قولی change of Heart میشه و کمک به خوبا میکنه ! اون حالات دانایی رو اینا هم پوتورا ـه دنیا DBZ هاست . منتهی کمی متفاوت تر . و یا مثلا چیزی مثل Gogeta .
آیزن و ایچیگو اینا که فعلا باید برن تیغ بازیشون رو کنن :دی . مایشون یه Mr Satan هست :laughing: !

پ.ن : توی google images بزنین Mr Satan بعد ببینید چقدر ما آدم خف داریم که اینو میخوایم بفرستیم سراغ اونا :دی .

اما خدایی این Mr Satan اسمش که میاد خندم میگیره هر سکانسی مربوط به Mr Satan هست توی DB من کف زمین بودم از خنده .. :laughing:
جمله معروفش It's a Trick :cool:
یکم پست مفید بدیم در راستای اهداف تاپیک کسی OVA کنشین رو دیده؟میارزه؟خوبه؟دارین اصلا بفرستین؟
نه من ندیدم اما Full Metal Panic رو کامل دیدم قشنگ هست پیشنهاد می کنم ببینین ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or