Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ببخشید ! شکر میون کلامتون ! یکی نیست به ما کمک کنه ؟ من تو اراکم می خوام Elfen Lied بگیرم . چه کنم ؟
سایت AnimStore هست ! میتونی سفارش بدی البته اگه EL توی لیستش باشه ! میتونی هم هارد بفرستی برای AnimWorld و حتی هر انیمه ای که دلت میخواد برات پر کنن . قابل اعتماد هم هستن .

تازه Detroit Metal City رو تموم کردم .عجیب خنده دار بود :biggrin1:
در مورد یک پسره است که عشقش آهنگ های پاپ و عاشقانه است و اینا... الان یه جوری تبدیل شده به گیتاریست و خواننده یه Death Metal Band !!
کسی دیدش ؟

اینا انیمه های من هستن. به نظر من همشون خوبن واسه نگاه کردن
http://i637.photobucket.com/albums/uu97/HM2D/Anime-1.jpg?t=1275399383
همه شون قشنگ هستن. Egro رو ببین.
lol میبینم کخ +18 هم اره خلاصه. یاروش استاده :biggrin1:.
در مورد یک پسره است که عشقش آهنگ های پاپ و عاشقانه است و اینا... الان یه جوری تبدیل شده به گیتاریست و خواننده یه Death Metal Band !!
کسی دیدش ؟
چه "شتر گاو پلنگ"ـی شد! :دی. دیدن داره پس.

اَلامان! الامان!
باوا فرصت بدید بتونیم پست ها رو بخونیم.شروع به خوندنِ پست ها که کردم کلی جواب داشتم الان یادم رفت به کی چی می خواستم بگم:دی بیاید Skype کنفرانس بذاریم
.
دوستان این بحث فلانی با فلانی بجنگه کی می بره من رو یاد کودکستان انداخت:دی
.
شهاب:
من که گفتم با DBZ حال نکردم و برای همین زیاد ازش ندیدم که حتی شخصیت هاش رو بشناسم کجا خواستم قسر در برم:دی اون RTL هم شوخی بود.هنرِ اصلیِ ناروتو جمع کردن و بها دادن به این تعداد کاراکترِ
دیگه یادم نیست چیا می خواستم بگم بهت ولی می دونم باز هم بود:دی
.
HM2D:
shirgurui چه طورِ؟ درستش Shigurui نیست؟
حرفت هم در موردِ هنتای تکذیب می شه قویا:دی
Ergo هم همون Ergo Pro-xy هست

lol
فکر می کردم Ergo Proxy رو بگن. اخه ایشون گفتن Egro.
و فکر کنم چیزی که تو می گی درست باشه ولی از سایتی که دانلود کردم با همین اسم بود.
و در مورد هنتای هم خوب... چی بگم. نمی شه چشم پوشی کرد.

اگه این shigurui رو دیدی یه توضیحی راجع بهش بده
سبک و آرت و تم و داستان و ...

آخرین ویرایش:
lol
فکر می کردم Ergo Proxy رو بگن. اخه ایشون گفتن Egro.
و فکر کنم چیزی که تو می گی درست باشه ولی از سایتی که دانلود کردم با همین اسم بود.
و در مورد هنتای هم خوب... چی بگم. نمی شه چشم پوشی کرد.

اشکان :
خب پس بگو من حال نکردم :دی . من اگه میگم مدرک دارم ! عکسها کم نبود :دی ؟ دقیقا اون هنر رو DBZ خیلی سال پیش انجام داد . یکی از بهترین کرکتر پردازی ها و ژرف ترین داستان هارو داشت .

حالا چون ان سال پیش DBZ همچین هنری رو به خرج داد پس دیگه نباید ناروتویی ساخته میشد؟منظورت اینه شهاب؟:D من اینجا فن ناروتو نیمیبینم(اگه هست دستاشو بالا کنه) و بعید میدونم کسی ناروتو رو بهتر از DBZ بدونه منتها تو دیگه داری خیلی له‌ش میکنی...جون من برای بار سوم(شایدم چهارم:دی) یکم ملایم‌تر...

در وصف محبوبیت DBZ همین بس که DB kai در حال پخش شدنه...اتفاقی که امکانش خیلی کمه برای وان پیس،ناروتو و ... بیافته!
میگم بچه‌ها این انیمه‌ةایی که اینجا بحثش رو میکنید و بهم پیشنهاد میکنید یه نمره هم ته‌ش بدین از 20 تا بدونیم با چه سطحی طرفیم! مثلا من به همه میدوری نو هیبی رو پیشنهاد میکنم اما بهش 14 از 20 میدم:D

حالا چون ان سال پیش DBZ همچین هنری رو به خرج داد پس دیگه نباید ناروتویی ساخته میشد؟منظورت اینه شهاب؟:D من اینجا فن ناروتو نیمیبینم(اگه هست دستاشو بالا کنه) و بعید میدونم کسی ناروتو رو بهتر از DBZ بدونه منتها تو دیگه داری خیلی له‌ش میکنی...جون من برای بار سوم(شایدم چهارم:دی) یکم ملایم‌تر...

در وصف محبوبیت DBZ همین بس که DB kai در حال پخش شدنه...اتفاقی که امکانش خیلی کمه برای وان پیس،ناروتو و ... بیافته!
میگم بچه‌ها این انیمه‌ةایی که اینجا بحثش رو میکنید و بهم پیشنهاد میکنید یه نمره هم ته‌ش بدین از 20 تا بدونیم با چه سطحی طرفیم! مثلا من به همه میدوری نو هیبی رو پیشنهاد میکنم اما بهش 14 از 20 میدم:D
نه دیگه ! داری اشتباهی رو میکنی که همه سره Dante's Inferno کردن ! من نگفتم که نباید ساخته شه ! گفتم در مقابلش چیزی نیست و واقعا هم نیست ! اون عکسها خودش آبروی ناروتو برد :دی .
واقعا حرف قشنگی زدی . توی تاریخ تا حالا هیچ انیمه ای Remake اونم با این کیفیت نشده . اما خودت دیدی که سره DBZ این کارو کردن ... پس بدون چقدر Legendary هست این اثر .

خوب ترانکس جان شما داری فن بازی در میاری :biggrin1:
پس منم فن سری Naruto :biggrin1::biggrin1:
میگم بچه‌ها این انیمه‌ةایی که اینجا بحثش رو میکنید و بهم پیشنهاد میکنید یه نمره هم ته‌ش بدین از 20 تا بدونیم با چه سطحی طرفیم! مثلا من به همه میدوری نو هیبی رو پیشنهاد میکنم اما بهش 14 از 20 میدم
مرد حسابی کجای دنیا دیدی انیمه رو با 20 امتیاز بدن ؟ :eek: مگه داریم برگه امتحانات خرداد رو تصحیح می کنیم ؟ :biggrin1:
5 یا 10 بهتره
اره دیگه هر کی اینقد انیمه نگاه کنه سراغ چندتا هنتای هم میره!
بحث داره به انحراف کشیده می شه :biggrin1: بحث هنتای نکنین خطرناک هست بچه ها رو تحریک میکنین ترویج گناه میشه :biggrin1:

میگم بچه‌ها این انیمه‌ةایی که اینجا بحثش رو میکنید و بهم پیشنهاد میکنید یه نمره هم ته‌ش بدین از 20 تا بدونیم با چه سطحی طرفیم! مثلا من به همه میدوری نو هیبی رو پیشنهاد میکنم اما بهش 14 از 20 میدم
درست امتیاز دادنش از 10 هستش . Midori No Hibi رو دیدم !ایده خیلی نازی داره:biggrin1: ولی یک جورایی درست اجراش نکردند . من بهش 6.5/10 میدم .

چه "شتر گاو پلنگ"ـی شد! . دیدن داره پس.

آره خداییش ، البته 17+ هستش پس با احتیاط برید سراغش 1:biggrin1:

من Code Geass رو از 10 نمره بهش 20 میدم.

بعد در مورد هنتای, من افتخار نمی کنم که نگاه می کنم و اینم به همه می گم که بی معنی ترین ها خودشون هستن.

باشه از 10 چون از 20 میشه با دقت بیشتری نمره داد...حتی از 100 هم باشه بهتره! ولی میکنیمش 10!
میدوری همون 7 از 10(آخه نگاه! 7 از 10 خیلی تو چشه و نسبتا خوبه درحالیکه 14 از 20 کمتر تو چشمه :دی )

به DBZ هم 7.5 از 10 میدم loooool
just kiddin :دی

هنتای هم بالاخره یه سبکه،قرار هم نیست موضوع اصلی همه‌ی هنتای‌ها هنتای باشه:دی در عمقش گاهی میشه مطالب عمیقی پیدا کرد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or