Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا این Mushishi که دوستمون چند صفحه قبل پیشنهاد کرد رو حتماً ببینید انیمه بسیار جالبیه. البته اکشن نیست. تم Mystery داره و باید حواستون به کل حرفایی که رد و بدل میشه باشه. کلاً جالبه.
داستانش هم تا قسمت چهارم که دیدم اینطور دستگیرم شد. Ginko یک Mushishi هستش که دائماً در حال سفر و پیدا کردن موجوداتی بنام Mushi هستش. Mushishi ها افرادی هستن در مورد این موجودات تحقیق می کنن و در پی یافتن محل اصلی اونها هستن.

آخرین ویرایش:
در مورد پایان Code Geass :
نه خیالتون راحت باشه که مرده . طرفدارها هم همین شک ها رو داشتند ولی نویسنده انیمه واسه اینکه خیال همه رو راحت کنه توی یک مصاحبه رسما اعلام کرد که للوچ مرده .
اره. و گفتن تو R3 شخصیتی شبیه للوش که شخص اول داستان نست وجود داره. و مطمعنم که R3 خیلی بد میشه. چون کد گیاس بدون خود للوش نه کسی مثلش اصلآ کد گیاس نمیشه!

دیشب Samurai Deeper Kyo رو تموم کردم و بر خلاف انتظارم ازش خوشم اومد:دی
پیشنهاد می کنم ببینینش.از کنشین داره تا ایچیگو:دی
هوس کردم یه چند تا Ongoing شروع کنم
فعلا با این Fairy Tail آغاز می کنیم تا ببینیم چه شود اما اگه ongoingِ به درد بخوری سراغ دارید بگید که استفاده کنیم

.
انیمه‌ی ongoing فیری تل خیلی خوبه...Rainbow هم عالیه Angle beats هم خوبه 13 قسمته الان قسمت 9 اومده یه چیز بین EL و میدوریه فضاش...به خصوص میدوری فقط تم فرق داره!
یه کم از داستان و تم و آرتشون بگو تا ببینیم می ارزه دنبال کنیم یا نه:دی
کجا براشون ساب می زنه؟
.

Dragonball Kai پسرم :دی .
شهاب تو به هیچ صراطی مستقیم نیستی

آخرین ویرایش:
البته من یک بار تو اخبار فیس بوک خوندم که (همین 2 هفته پیش)
وقتی که بیاد تو داستان نه لولوشه نه زیرو نه هیچ کی
مثکه داستان در مورده گذشته های سی تو هستش
میگم چی می شه دث نوت بیاد ها :دی دومیش باحال می شه یکی از دوستان گفت نیر کیرا بشه :دی

نیر کیرا بشه؟نه بابا! عمرا...پسره ی هیچی نداره تخس اینقدر لایت رو اذیت کرد! یه دفترچه این وسط جا موند...
----
انیمه‌ی ongoing فیری تل خیلی خوبه...Rainbow هم عالیه Angle beats هم خوبه 13 قسمته الان قسمت 9 اومده یه چیز بین EL و میدوریه فضاش...به خصوص میدوری فقط تم فرق داره!

آخرین ویرایش:
فعلا با این Fairy Tail آغاز می کنیم تا ببینیم چه شود اما اگه ongoingِ به درد بخوری سراغ دارید بگید که استفاده کنیم
Dragonball Kai پسرم :دی .
شهاب تو به هیچ صراطی مستقیم نیستی
صراط ما آن خدای منگاکا هاست ! آن مرد که دنیای انیمه بهش مدیونه ! آن مرد که بابای ناروتو رو درس داده :دی ! آن مرد که بهترین انیمه تاریخ رو خلق کرد :دی . SENSEI Akira Toriyama !
این چاکرای کیوبی تموم میشه اصلا؟
خــیر Bro :دی .

آخرین ویرایش:
یه کم از داستان و تم و آرتشون بگو تا ببینیم می ارزه دنبال کنیم یا نه:دی
کجا براشون ساب می زنه؟

Rainbow در مورد چنتا بچه‌ی نوجوان هست که به دلیل جرائم اجتماعی مثل دعوا و دزدی به یه مرکز بازپروری که بیشتر شبیه زندانه منتقل میشن...تم اصلی داستان حول و حوش مشکلاتشون با افسرای زندان و رئیسش که یه دکتر هست میگذره...زمان اتفاقات داستان هم وسطای دهه 1950 ئه...
اگه از انیمه‌های رئال خوشتون میاد به شدت توصیح میشه...کیفیت انیمیشن فوق‌العاده‌س داستان هم نسبتا جالب و درگیر کننده‌س

angle beats هم یه مقدار متفاوته...داستانش در مورد کسایی هست که مردن اما تو دنیای مردگان نیخوان تن به دستور فرشته ها بدن و همراهشون برن و با فرشته ها میجنگن...شخصیت اصلی هم یه پسری هست که تازه مرده و حافظشم از دست داده! تیپ شخصیتا دبیرستانیه و به شدت میدوری نو هیبی واره! یکم هم تم بلیچی داره به خصوص بقیه بچه‌های گروه! اما شخصیت فرشته‌ها مثل همون EL ئه که گفتم! مینی سری هم هست و 13 قسمت بیشتر نداره!

فیری تل رو هم که احتمالا خودت آمارشو داری! جزو انیمه‌هایی که حتما باید دید...فقط با این دید نرو که مثه وان پیسه :دی
راستش نمیدونم کسی هارد ساب کرده این 2 تارو که گفتم یا نه...چون من از www.darklegend60mb.org میگیرم که خودشون سافت ساب میکنن و کارشون هم خوبه

ببینم میتونی اینقدر اسمش رو تکرار کنی تا خزش کنن ( ببیننش :دی).

کای که همین الانشم خزه فریدون...یارو نمیدونه درگون بال چیه میاد افه‌ی کای میاد پیشمون:دی

فیری تیل انیمه ی Ongoing خیلی خوبیه
منم
تصمیم به شروع این انیمه متاله که دوستمون گفت شدم :دی
+17 هست باید با احتیاط بری سرغش :دی
مطمئنی ؟؟؟
من قسمت اول چیزی ندیدم ؟؟؟ :دی

آخرین ویرایش:
مطمئنی ؟؟؟
من قسمت اول چیزی ندیدم ؟؟؟

خوب اگه ندیدی با خیال راحت برو جلو ، زیاد بدتر از این نمیشه !:biggrin1::biggrin1:
خداییش این President اه ته خنده نیست ؟ته مقیاس رو داره واسه اینکه بفهمه یه چیزی خوبه یا نه !!!:biggrin1:

فیری تیل انیمه ی Ongoing خیلی خوبیه
منم
تصمیم به شروع این انیمه متاله که دوستمون گفت شدم :دی

مطمئنی ؟؟؟
من قسمت اول چیزی ندیدم ؟؟؟ :دی
OnGoing حال نمی ده! تو کف میمونی تا قسمت بعدی بیاد. من الان به اندازه ی کافی تو کف قسمت های نروتو هستم. هر وقت انیمه تموم شد بهم بگین نگاه کنم.

اه راستی الان باید قسمت 163 اومده باشه.
برم دانلود.

OnGoing حال نمی ده! تو کف میمونی تا قسمت بعدی بیاد. من الان به اندازه ی کافی تو کف قسمت های نروتو هستم. هر وقت انیمه تموم شد بهم بگین نگاه کنم.
من بدم نمیاد یک غلطی کردم ناروتو شیپودن رو 150 قسمت رو تو 20 روز دیدم الان هرروز تو کفم
:دی
اه راستی الان باید قسمت 163 اومده باشه.
برم دانلود.
راستی می گی اصن یادم نبود :دی

به گفته ی دوستان Fairy tail رو دیشب(حدودِ یکِ بامداد:دی) شروع کردم و تا الان 13 قسمتی ازش دیدم
داستان و کاراکترها و موسیقی و ... گاهی بسیار کودکانه می زنند و گاهی هم خیلی جدی و خشن.اگر با Ongoingـها حال می کنید پیشنهاد می شه.ویژوال قابلِ قبولی هم داره
.
این Angle Beats به نظر بچه گانه میاد.با طراحیِ کاراکترهاش حال نکردم
کسی اگه دیده یه توضیح راجع به خودِ انیمه مخصوصا فایتهاش بده

من بدم نمیاد یک غلطی کردم ناروتو شیپودن رو 150 قسمت رو تو 20 روز دیدم الان هرروز تو کفم
به لطف فیلرای سری اول دیدنش یه 2 هفته‌ی طول کشید ولی خود شیپودن رو من تو 4 روز دیدم(100 قسمت) اما الان دیگه عادت کردیم دادا...تو هم عادت میکنی یواش یواش :cheesygri
سعی کنین تعداد زیادی انیمه‌ی ongoing ببینین تا این هفته‌ی یه قسمت اذیت نکنه :دی

به گفته ی دوستان Fairy tail رو دیشب(حدودِ یکِ بامداد:دی) شروع کردم و تا الان 13 قسمتی ازش دیدم
داستان و کاراکترها و موسیقی و ... گاهی بسیار کودکانه می زنند و گاهی هم خیلی جدی و خشن.اگر با Ongoingـها حال می کنید پیشنهاد می شه.ویژوال قابلِ قبولی هم داره
.
این Angle Beats به نظر بچه گانه میاد.با طراحیِ کاراکترهاش حال نکردم
کسی اگه دیده یه توضیح راجع به خودِ انیمه مخصوصا فایتهاش بده

Angle beats که گفتم تمشو صفحه قبل...یه سری آدم که از زندگیشون تو دنیا راضی نبودن و فکر میکنن بهشون ظلم شده وقتی میمیرن تن به روش مردن نمیدن و با فرشته‌ها نمیرن و به جاش باهاشون میجنگن! داستان همچین فایت هم نداره بیشتر نقالی هست که چاشنی طنز باهاشه!
13 قسمت هم بیشتر قرار نیست باشه:دی
الان تاپ ئه Ongoing ها DBKai هست که حیف من از اول دنبال نکردم الان دیگه 50 60 قسمتی شده حوصله میخواد واسه دانلود میمونه برا تابستون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or