arthes
کاربر سایت
.
جنابِ arthes و Ooops گرامی و سایر عزیزان:
بازگویی نکاتی از انیمه ی Elfen lied:
در موردِ طراحی ها اگه توجه کنید می بینید که نسبت به تمِ انیمه بسیار تو ذوق می زنه
در موردِ حادثه ی قطار هم شاید حق با شما باشه ولی اگه یادتون باشه قبلش لوسی می پرسه کازینِت دخترِ یا پسر که وقتی کوتا به دروغ(اصلا چرا باید دروغ بگه؟؟؟؟!!!!) می گه پسر ؛ لوسی یه نفسِ راحت می کشه و ...
در موردِ اتفاقی دیدنِ همدیگه هم شاید اگه Tom & Jerry ببینیم همچین چیزی زیاد مهم نباشه ولی در انیمه ای با این سطح ...
در آخر باز هم تقدیر می کنم از OPـی بی بدیلِ این انیمه
اسپویلر Elfen Lied !
[
در مورد طراحی ها واقعا نمی تونم نظری بدم . تو ذوق من یکی که نزد هیچی خیلی از طزاحی شخصیت هاش خوشم اومده بود .(مخصوصا نیو و نانا) ولی خوب شاید سلیقه ای باشه .
در مورد اونجا که می پرسه دختره یا پسر ، باز هم به نظر من طبیعی اومد . بچه ها معصوم نیستند که !!! حسادت و از این حرفا سرشون میشه !:biggrin1: مخصوصا لوسی که می گفتن همش مثل بزرگسال ها رفتار می کنه . کوتا (به نظر من ) واسه این دروغ گفت که می دید لوسی از اینکه نمی تونه به جشن باهاش بره ناراحته . داره با ناراحتی می پرسه دختره یا پسر . خنگ هم باشه می فهمه که برای ناراحت تر نشدنش باید دروغ بگه .
در مورد این تصادف ها و اتفاق ها هم حقیقتش انیمه ای ندیدم که از این جور چیزها نداشته باشه .
در ضمن من هم عاشق این OP ام . ولی از OP گذشته از آهنگ اون جعبه موسیقیه هم به شدت خوشم میاد !
در مورد اونجا که می پرسه دختره یا پسر ، باز هم به نظر من طبیعی اومد . بچه ها معصوم نیستند که !!! حسادت و از این حرفا سرشون میشه !:biggrin1: مخصوصا لوسی که می گفتن همش مثل بزرگسال ها رفتار می کنه . کوتا (به نظر من ) واسه این دروغ گفت که می دید لوسی از اینکه نمی تونه به جشن باهاش بره ناراحته . داره با ناراحتی می پرسه دختره یا پسر . خنگ هم باشه می فهمه که برای ناراحت تر نشدنش باید دروغ بگه .
در مورد این تصادف ها و اتفاق ها هم حقیقتش انیمه ای ندیدم که از این جور چیزها نداشته باشه .
در ضمن من هم عاشق این OP ام . ولی از OP گذشته از آهنگ اون جعبه موسیقیه هم به شدت خوشم میاد !