Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بیا گذاشتیم :دی
آقا این قدر از این Elfen Lied تعریف نکنید.هر چند زیبا بود اما کلی مشکل داشت
حالا وقتی کامل دیدیش با هم راجع بهش بحث می کنیم:دی
بابت لینک ممنون.
بنده به عنوان یه One Man Army و Admiralـه سابق ارتش قدرتمند ولی کم تعداد Xbox360، با تمام قوا پشت این انیمه هستم و اگر مایلی از همین الان Great War رو شروع کنیم :دی.

میشه سریال south park رو هم بغیر از rapidshare بزارین :cheesygri ................. نمی دونم چرا rapid هی بهم error میده که your ip is downloading ....... من اون موقع download نمی کردم ..... فکر کنم باهام لجه :cheesygri

آقا این قدر از این Elfen Lied تعریف نکنید.هر چند زیبا بود اما کلی مشکل داشت
حالا وقتی کامل دیدیش با هم راجع بهش بحث می کنی
نه دیگه اون قدر هم مشکل نداشت . درسته که خیلی مسائل رو توضیح نداده گذاشت ولی این چیزی از ارزشش کم نمی کنه . Elfen Lied به خاطر داستان پیچیده و توضیحات دقیقش قشنگ نیست . قشنگیش توی انتقال دادن احساسات خوبشه . در ضمن اصلا طرف مانگاش نرید که کلا انیمه باهاش فرق داره . تا قسمت 10 مانگا رو دنبال می کنه ولی 11 تا 13 کاملا مستقل از مانگاست .

بابت لینک ممنون.
بنده به عنوان یه One Man Army و Admiralـه سابق ارتش قدرتمند ولی کم تعداد Xbox360، با تمام قوا پشت این انیمه هستم و اگر مایلی از همین الان Great War رو شروع کنیم :دی.

آقا بچرخ تا بچرخیم:دی

نکاتی که بیان می شه ممکنِ حاوی اسپویلِ بعضی از قسمت های انیمه ی Elfen Lied باشه و توصیه می شه کسانی که انیمه رو تا انتها ندیدند مطالبِ بحث رو نخونند؛من همیشه برای نکاتِ اینچنینی از تگِ SP استفاده می کنم اما اخطار دادم که آگاه باشید:biggrin1:

خوب فری شروع می کنم:دی
بازگویی نکاتی از انیمه ی Elfen Lied:
1.این طراحیِ مسخره ی چشم کاراکترها که مالِ انیمه های 30 سالِ پیشِ چرا باید در یک انیمه ی امروزی به چشم بیاد؟(چشم های گشاد و ...)
2.کاراکترها به طرزِ بسیار بی مزه ای از سنِّ 5-4 سالگی عاشق می شدند و دلباخته بودند:eek:
3.ابرازِ عشق های بسیار چیپ در دورانِ بزرگی با دیالوگهای مسخره(مثلا وقتی یوکا (کازینِ کوتا) برمی گرده بهش می گه تا حالا به این فکر کردی که فلان کار رو با سینه های من بکنی...
یعنی نمی شد زیباتر عشق اینها رو به تصویر بکشه؟؟ مثلا صحنه ی پایانی که کوتا و لوسی همدیگرُ در آغوش گرفتند ؛ بدونِ هیچ nudity یکی از تاثیرگذارترینِ صحنه ها نبود؟
4.یعنی ژاپن این قدر کوچیکِ که این کاراکترها همگی در دورانِ بچگیشون حداقل یه بار همدیگر رو دیدند و باز در بزرگی به هم رسیدن اونم این قدر مصنوعی؟
...
این یه سری ایراد بود که فعلا به ذهنم رسید هر چند قبول دارم انیمه ی زیبایی بود مخصوصا اون OPـی فوق العادش که بی اندازه زیباست و ارزشِ بارها و بارها دیدن و شنیدن رو داره:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من تموم کردم Elfen Lied رو! شدیدا خوشحالم که یکی از بهترین تجربه های عمرم رو از دست ندادم.
1.این طراحیِ مسخره ی چشم کاراکترها که مالِ انیمه های 30 سالِ پیشِ چرا باید در یک انیمه ی امروزی به چشم بیاد؟(چشم های گشاد و ...)
2.کاراکترها به طرزِ بسیار بی مزه ای از سنِّ 5-4 سالگی عاشق می شدند و دلباخته بودند:eek:
3.ابرازِ عشق های بسیار چیپ در دورانِ بزرگی با دیالوگهای مسخره(مثلا وقتی یوکا (کازینِ کوتا) برمی گرده بهش می گه تا حالا به این فکر کردی که فلان کار رو با سینه های من بکنی...
یعنی نمی شد زیباتر عشق اینها رو به تصویر بکشه؟؟ مثلا صحنه ی پایانی که کوتا و لوسی همدیگرُ در آغوش گرفتند ؛ بدونِ هیچ nudity یکی از تاثیرگذارترینِ صحنه ها نبود؟
4.یعنی ژاپن این قدر کوچیکِ که این کاراکترها همگی در دورانِ بچگیشون حداقل یه بار همدیگر رو دیدند و باز در بزرگی به هم رسیدن اونم این قدر مصنوعی؟
...
این یه سری ایراد بود که فعلا به ذهنم رسید هر چند قبول دارم انیمه ی زیبایی بود مخصوصا اون OPـی فوق العادش که بی اندازه زیباست و ارزشِ بارها و بارها دیدن و شنیدن رو داره:biggrin1:
در مورد اولی نظری ندارم:biggrin1:
در مورد دومی و چهارمی:
اقتضای داستانه به نظرم. اینا قصد داشتن یه سری احساسات رو نشون بدن. به یه داستان احتیاج داشتن که اتفاقا داستان خیلی خوبی هم هست. هرچند ایراداتی هم داره.
در مورد سومی:
کلا کوتا و یوکا کمترین پرداخت رو دارن. یوکا که فقط برای حسودی کردنه و اگر نبود واقعا هیچی نمیشد! کوتا هم با اینکه از گذشته اش مطلع میشیم ولی هیچ وقت احساساتش به اندازه ی بقیه به بیننده منتقل نمیشه. نقطه قوت داستان روایتش بود که خیلی عالیه. من معمولا از فلش بک طولانی خوشم نمیاد ولی اینجا خیلی خوب بود. nudity هم زیاد استفاده شده بود که خیلی جاها لازم نبود.

...

در مورد این ایرادها :
واقعا مورد اول رو نمیشه چیزی در موردش گفت . انیمه بر اساس مانگاست و طراجی توی مانگا اینجوری بوده . در ضمن خیلی از انیمه های موفق امروزی از استایل های مختلفی استفاده می کنند . به نظر من این اصلا نقطه ضعف نیست .
در مورد دوم هم حداقل برای من زیاد مهم نبود مخصوصا شخصیت یوکا . چون ما هیچ پیش زمینه ای ازش نداشتیم اما واسه لوسی کاملا قابل درک بود . کوتا تنها کسی بود که توی کل زندگیش بهش علاقه ای نشون داده بود و باهاش مهربون بوده (مخصوصا همسن های خودش) دلیل اون عصبانیت شدیدش توی قطار هم این نبود که کوتا رفته بود با یک دختر دیگه به اون جشنه ، دلیلش دروغ گفتنش بهش و شکستن اعتمادش بود . ( اون اتفاق با اون یکی دختره و سگه که یادتونه ) .
Nudity رو واقعا نمیشه دلیلی واسش آورد . (مانگا ؟ جذب بیننده ؟) اون دیالوگی که اشاره کردی هم درسته به قول شما چیپ بود ولی به طرز عجیبی به نظر من صادق بود . فراموش نباید بکنیم که با وجود ظاهرشون کوتا و یوکا دانشچو هستن . یوکا با توجه به چیزی که همون روز دیده بود (همون تیکه که داشتن زمین رو پاک می کردند . ) داره با عصبانیت و کنایه می پرسه آیا من از اون نظر برات جذاب نیستم ؟ کلا اگه قرار بود همه چیز رومانتیک باشه ، این انیمه رو نمی ساختن .
نکته چهارم هم به نظر من فقط واسه داستانه . از این تصادفها توی دنیایه انیمه و سریال زیاده !:biggrin1:

وقتی من نبودم ... نبودم دیگه ... سه روزه تو اینترنت بنمودم!! انیمه و مانگا و اینا هم تعطیل بود ...
لعنت به پروژه اخر ترم ...

حالا هستم فعلا توی مانگای one piece گیر کردم ... این Full metal چرا این قدر قشنگه ؟؟؟
یک انیمه جدید هم می خوام شروع کنم که همون fairy Tail?!!! هست .. Fairy دنباله یا fairy مسافرت یا همون :cheesygri

البته در حال تجدید خاطرات با یوگی oh .... هم هستیم :biggrin1:

ترد رو به Chaos کشوندن . اصلا قرار بود چیکار کنیم؟ :دی.

قرار بود راجع به Elfen Lied بحث کنیم Einstein :دی
.
جنابِ arthes و Ooops گرامی و سایر عزیزان:دی:

بازگویی نکاتی از انیمه ی Elfen lied:

در موردِ طراحی ها اگه توجه کنید می بینید که نسبت به تمِ انیمه بسیار تو ذوق می زنه
در موردِ حادثه ی قطار هم شاید حق با شما باشه ولی اگه یادتون باشه قبلش لوسی می پرسه کازینِت دخترِ یا پسر که وقتی کوتا به دروغ(اصلا چرا باید دروغ بگه؟؟؟؟!!!!) می گه پسر ؛ لوسی یه نفسِ راحت می کشه و ...
در موردِ اتفاقی دیدنِ همدیگه هم شاید اگه Tom & Jerry ببینیم همچین چیزی زیاد مهم نباشه ولی در انیمه ای با این سطح ...
:دی
در آخر باز هم تقدیر می کنم از OPـی بی بدیلِ این انیمه:دی

Elfen lied خیلی انیمه ی خوبی بود. مخصوصآ کشت و کشتار بی رحمانش باعث شد معنی دراما و Horror توش حفظ بشه. ولی تمام شدنش زیاد جالب نبود.

خریدیش بالاخره :دی ؟ دیدی چه لذتی داره وقتی آدم میشینه میبینه :دی ؟
وسطِ بحث Elfen Lied باز چت روم راجع به اون انیمه های خاصّت راه انداختی شهاب:دی
بیا و در بحث ما شرکت کن ؛ باشد که رستگار شوی
نظرت راجع به Elfen Lied ؟:confused:

Elfen lied خیلی انیمه ی خوبی بود. مخصوصآ کشت و کشتار بی رحمانش باعث شد معنی دراما و Horror توش حفظ بشه. ولی تمام شدنش زیاد جالب نبود.
این بنده خدا کجاش Horror بود آخه.هر چه قدر هم تلاش کنی نمی شه در این سبک جاش داد برادرِ من:smile:

وسطِ بحث Elfen Lied باز چت روم راجع به اون انیمه های خاصّت راه انداختی شهاب:دی
بیا و در بحث ما شرکت کن ؛ باشد که رستگار شوی
نظرت راجع به Elfen Lied ؟:confused:
dge dge :دی .
خب من خیلی خوب ندیدم . اما اولین چیزی که توی قسمت اول آدم حس میکنه ، حس خاص و تلخیه که به آدم دست میده !

dge dge :دی .
خب من خیلی خوب ندیدم . اما اولین چیزی که توی قسمت اول آدم حس میکنه ، حس خاص و تلخیه که به آدم دست میده !
یعنی چی خوب ندیدم؟! انیمه به این شاخی و کوتاهی رو که نمی شه نصفه دید
پاشو برو ببین بیا بحث کنیم:دی
.
دوستان کسی Live Actionـهای GTO رو دیده؟ پیشنهاد می شه ببینیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or