Trunks
کاربر سایت
تا اونجا که میدونم خــیر ! بیشتر فیلم با چاشنی انیمیشن هست . بعد یه توضیحی چیزی فقط اسمش رو گفتید و تمام !مگه الوین و سنجاب های 2 انیمیشن نیست:confused:
تا اونجا که میدونم خــیر ! بیشتر فیلم با چاشنی انیمیشن هست . بعد یه توضیحی چیزی فقط اسمش رو گفتید و تمام !مگه الوین و سنجاب های 2 انیمیشن نیست:confused:
تا اونجا که میدونم خــیر ! بیشتر فیلم با چاشنی انیمیشن هست . بعد یه توضیحی چیزی فقط اسمش رو گفتید و تمام !
دوستان میشه انیمه و فیلم انیمیشن تو مایه های Evil Degeneration و Vexille معرفی کنید ؟ منظورم بیشتر روی گرافیکش هست مثل اون دوتا.
دوست عزیز دستت درد نکنه من همه اینا رو به غیر دومی دیدم. منظورم از گرافیک ، یه چیزی مثل اویل یا همون فاینال فانتزی هایی گه گفتی است . به نظرم ژاپنی هاش با حال تره ! مثل Vexille !Appleseed
Appleseed ex machina
Final Fantasy : Advent of Children
Final Fantasy : Spirit Within
.
برای یادآوری خدمت دوستان می گم که انیمه با انیمیشن فرق می کنه و شما بهترِ بگید که انیمه ی با گرافیک(طراحی زیبا) می خواید یا انیمیشنِ اینچنینی
من حدس زدم که منظورتون انیمیشن بوده و چند تا از اون نوع معرفی کردم
خب ، چون RTL دیدی برات ممکنه کاری نداشته باشه . تابستون روزی 2 یا 3 قسمت از هر کدوم ببین . Death Note که کمه . اونارو هم فکر کنم خودت رو برسونی بهشون . InuYasha فراموش نشه .من ناروتو و وان پیس و دفترچه ی مرگ رو گرفتم!
می خوام بعد از امتحانات شروع کنم به دیدنشون!
قبلا وان پیش رو از RTL II هر از گاهی میدیدم و باهاش خیلی حال میکردم :d
به نظرتون با کدوم اینا شروع کنم؟ :d و هر روز چند قسمت ببینم؟ :d (وان پیس رو خیلی دوست میدارم! با توجه به اینکه طولانیه از این شروع کنم؟ :d )
و یک درخواست هم داشتم :d میشه لینک دانلود Snow White and the Seven Dwarves رو بدید؟ :d بله بله میدونم به شدت قدیمیه! ولی جدیدا دارم انیمیشن های کلاسیک رو میبینم لینک دانلود این یکی رو نیافتم! (تورنت نباشه )
ممنون!
و یک درخواست هم داشتم :biggrin1: میشه لینک دانلود Snow White and the Seven Dwarves رو بدید؟ :biggrin1: بله بله میدونم به شدت قدیمیه! ولی جدیدا دارم انیمیشن های کلاسیک رو میبینم لینک دانلود این یکی رو نیافتم!
فقط مواظب باش با کسی درموردشون صحبتی کنی که برات اسپویل نکنن. فرض کن تو قسمت 55 شیپپودن باشی بعد یه هو بفهمی مثلا فلان کس تو فلان قسمت ***&&^*) ـه است!.من ناروتو و وان پیس و دفترچه ی مرگ رو گرفتم!
آقا چی شد Elfen lied رو ببینم یا Kenshin ؟؟؟