Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
شما پیشنهاد میکنید؟جدیدا اومده درسته؟پس جایی نسخه دوبله انگلیسیش پیدا نمیشه نه؟چون من یکم به زبان جاپونی حساسیت دارم:d
تریلرشو تو یوتیوب دیدم جالب به نظر میرسید یاد Initial D منو انداخت:biggrin1: ولی‌ مشکل اینه که اصلا نسخه ژاپنی هم پیدا نمی‌شه چه برسه به انگلیسیش

آخرین ویرایش:
قسمت 451 ـه One Piece عرضه شده. لینک مستقیم HD رو هرکی خواست بگه بزارم براش.
در مورد 451:
چه جالب. لوفی نمیدونست Jimbei جزو Shichibukai هاست :دی.
تقریبا از اون 200 نفر کسی نمیدونست چرا از Impel Down فرار کردن :دی.
Buggy مثل همیشه هنر نمائی میکنه lol.
بین همه شون Sir Crocodile و Inazuma خوش استیل و باکلاس هستن.
درضمن راجبه یه قدرت ویژه مخصوص ادم دریائی ها صحبت شد که چون نصفه شب بود اصلا یادم نمیاد چیزی! :دی. اصلا گفته شد یا طفره رفت Jimbei؟
راستی کسی میدونست Buggy و Shanks برادرن؟ (!!!).
ممکنه نظرم راجبه Code Geass تغییر کنه :دی.
ممکنه از امشب فقط اپیزودهای tenjho tenge رو کامل کنم :دی.
ممکنه امشب تو RD: R رانک 20 بشم! :دی.

Fratos حالت خوبه ؟؟ 452 رو هفته پیش دیدم HD هم دیدم از کجا می گیری دو هفته عقبی ؟!!!:biggrin1:
فریدون تو اسپویل رو بخون ( نگران نباش راجع به متن اسپویل خودت هست ... چیز بیشتری نیست )
برادر نیستن ;)... اینو از کجا اوردی ؟؟ :confused:

در مورد 451:
چه جالب. لوفی نمیدونست Jimbei جزو Shichibukai هاست :دی.
تقریبا از اون 200 نفر کسی نمیدونست چرا از Impel Down فرار کردن :دی.
Buggy مثل همیشه هنر نمائی میکنه lol.
بین همه شون Sir Crocodile و Inazuma خوش استیل و باکلاس هستن.
درضمن راجبه یه قدرت ویژه مخصوص ادم دریائی ها صحبت شد که چون نصفه شب بود اصلا یادم نمیاد چیزی! :دی. اصلا گفته شد یا طفره رفت Jimbei؟
ممکنه نظرم راجبه Code Geass تغییر کنه :دی.
ممکنه از امشب فقط اپیزودهای tenjho tenge رو کامل کنم :دی.
ممکنه امشب تو RD: R رانک 20 بشم! :دی.

فریدون تو چجوری حساب کردی این دو تا با هم برادر باشند ؟ :biggrin1:

فریدون تو چجوری حساب کردی این دو تا با هم برادر باشند ؟ :biggrin1:
یارو از Marineford تماس میگیره، اونجا رو دیدی؟ میگه Buggy کسی که جزو خدمه Oro Jackson و دارودسته (Pirate King)ـGold Roger بود و با (One of the Yonkou) ـRed Hair Shanks برادره!.
خلاصه ساعت 3 و نیم صبح بود. یه چنین چیزی شنیدم :دی.

Fratos حالت خوبه ؟؟
چرا سریع پسرخاله میشی؟
رو هفته پیش دیدم HD هم دیدم
مبارک باشه!. دس بزنم برات؟
کجا می گیری دو هفته عقبی ؟!!!:biggrin1:
حـــــــالا.
برادر نیستن ;)... اینو از کجا اوردی ؟؟ :confused:
اینطوری سریال میبینی؟ :laughing:.

آخرین ویرایش:
من هنوز به اون قسمت های انیمه نرسیدم ولی تا حالا اسپویل مانگاهایی که گذاشتم هیچ اشاره ای به برادر بودن اینا نشده بود منم زیاد دقت نکردم شاید

یارو از Marineford تماس میگیره، اونجا رو دیدی؟ میگه Buggy کسی که جزو خدمه Oro Jackson و دارودسته (Pirate King)ـGold Roger بود و با (One of the Yonkou) ـRed Hair Shanks برادره!.
خلاصه ساعت 3 و نیم صبح بود. یه چنین چیزی شنیدم :دی.
خسته نباشی این که قسمت 452 هست :)
sworn brother of red haired "shanks"
برادر تنی نه ... اگه Sub درست باشه ... فکر می کنم منظورش برادر قسم خورده یا پیمان برادری
یک چیزی تو همین مایه ها;)

چرا سریع پسرخاله میشی؟
کی ... من ؟؟ ....من به گور بابای Buggy بخندم :laughing: که بخوام با تو پسر خاله بشم ( چه زود همه فامیل میشن;) )
مبارک باشه!. دس بزنم برات؟
اگه دس زدی هم ... زدی دیگه !! :biggrin1: ... به من ربطی نداره ... مثلا اگه الان بخوای سوت بلبلی بزنی باز هم می پرسی ؟ :cheesygri
حـــــــالا.
آهان .. باشه ..
اینطوری سریال میبینی؟ :laughing:.
نه .. این طوری مثل تو ... نه؟! :cheesygri
اگه مثلا یک کلمه ای رو هم نفهمم می رم معنی شو در میارم که سو تفاهم برام پیش نیاد مردم رو با هم خواهر و برادر تنی بکنم :biggrin1::lol: ... :bash:( شوخی )

آخرین ویرایش:
فریدون تو چجوری حساب کردی این دو تا با هم برادر باشند ؟
نه ، برادر نیستند . توی مانگا هم چیزی در مورد برادر بودنشون گفته نشده .

Cowboy Bebop رو هم رسیدم قسمت 20 . چیزی دیگه نمونده تموم بشه . به طرز عجیبی منو یاد سریال Firefly که به شدت دوست دارم می اندازه .

این که تموم شد میرم سراغ Berserk و Gunslinger Girls .

ممکنه نظرم راجبه Code Geass تغییر کنه
:biggrin1: از بس حرفش رو زدیم نشستم تیکه های باحالش رو دوباره دیدم . فقط کسایی که تا آخر دیدن اینو بخونن
واقعا یکی از عجیب ترین و عیرمنتظره ترین قسمت هاش واسه من یوفیمیا توی ورزشگاهه بود . یادمه با خودم فکر می کردم ا ، میخوان با هم کار کنن ؟!! باید جالب با.... HOLY SHIT

من یادم رفت بیام اینجا بگم که 6 قسمت از elfen lied دیده و پسندیده شد! انصافا عالیه. نظرات کلی بعد از تموم شدنش.
فقط یکی لطف کنه یه لینک eng dub از death note یا vampire knight بزاره که از امشب برم برای دانلود اینا! خودم فقط زیرنویس انگلیسی پیدا کردم:(

من یادم رفت بیام اینجا بگم که 6 قسمت از elfen lied دیده و پسندیده شد! انصافا عالیه. نظرات کلی بعد از تموم شدنش.
چه تفاهمی :دی. منم تا همین اپیزود دیدم! :دی.
فقط یکی لطف کنه یه لینک eng dub از death note یا vampire knight بزاره که از امشب برم برای دانلود اینا! خودم فقط زیرنویس انگلیسی پیدا کردم:(
vampire knigh خیلی ابکی ه. بیخیالش.
Death Note.

پ.ن. میگم این "لیست چشم پوشی ها" عجب چیز کار امدیه!. ترد رو به جای بهتری تبدیل کرد lol.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ooops
جـان ؟! VK کجاش آبکی بود ؟! داستان به اون قشنگی ، شخصیت ها به اون جالبی و N تا نکات دیگه ! انصافا یکی از بهترین انیمه های تاریخه !

جـان ؟! VK کجاش آبکی بود ؟! داستان به اون قشنگی ، شخصیت ها به اون جالبی و N تا نکات دیگه ! انصافا یکی از بهترین انیمه های تاریخه !

سبک موردِ پسندِ فریدون خاصِّ:دی
بذار Gunslinger Girl رو ببینه و نظرش رو بگه اون وقت یه سبکُ گرافی راجع بهش می نویسم:دی
.
دوستان بین اینویوشا و رانما 1/2 کدوم پیشنهاد می شه؟
خیلی وقتِ یه کمدیِ زیبا که فقط از نکاتِ ایچی به عنوانِ مثلا طنز استفاده نکنه ؛ ندیدم
اگه چیز خاصی میشناسید معرفی کنید

چه تفاهمی :دی. منم تا همین اپیزود دیدم! :دی.
:biggrin1:انصافا قشنگه نه؟
خو ما چه کنیم؟
فعلا death note در اولویت قرار گرفت! من داستان در سطح همین elfen lied و یا kenshin میخوام. بچه بازی نمیچسبه!
سپاس فراوان!

میگم الان این elfen lied فلسفی حساب میشه؟

سبک موردِ پسندِ فریدون خاصِّ:دی
بذار Gunslinger Girl رو ببینه و نظرش رو بگه اون وقت یه سبکُ گرافی راجع بهش می نویسم:دی
.
دوستان بین اینویوشا و رانما 1/2 کدوم پیشنهاد می شه؟
خیلی وقتِ یه کمدیِ زیبا که فقط از نکاتِ ایچی به عنوانِ مثلا طنز استفاده نکنه ؛ ندیدم
اگه چیز خاصی میشناسید معرفی کنید
آخه پسر خوب یه انیمه Demon Memonـی چه دخلی به یه انیمه خنده دارهه Ecchi داره :دی ؟ سبکشون خیلی متفاوته !

آخه پسر خوب یه انیمه Demon Memonـی چه دخلی به یه انیمه خنده دارهه Ecchi داره :دی ؟ سبکشون خیلی متفاوته !

مرددم کدوم رو ببینم خو:دی
طولانیم هستند حسش نیست تست کنم
از موضوع هیچ کدومم خوشم نیومد:دی ولی رنکشون بالاست و باید دید:دی
پیشنهادت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or