Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.

برعکس :دی . خیلی لامصب ها جذابن :دی . Vandred , Gundam , Gundam Seed و از همه مهم تر مرحوم Robotech یا همون دژ فضایی :دی . راستی هیچ کس اهل YuGiOh نیست :دی ؟
Gundamـها از بس زیادند آدم می مونه از کدوم شروع کنه و ... اما شاید Vandred رو ببینم تا تابستون:cool:
در موردِ YuGiOH هم بگم که واقعا سلیقه ی خاصی داری شهاب:دی(یا مالِ من خاصه)
من یک مقداریش رو دیدم و به نظرم یه کپیِ چیپ از Pokemon/digimon اومد و اصلا باهاش ارتباط برقرار نکردم
داستانشم که ...
حالا به نظرت می ارزه وقت بذارم ببینم؟
.
درمورد بلیچ، وقایع قبل از زانپکتوها:
همه میدونن ایچیگو باید با 4# مبارزه کنه، یه سری کاپیتان توی سرزمین آیزن که الان اسمش یادم نیست گیرافتادن بعد شماره 1 و 2 و 3 میخوان با تمام قدرت با اون سه تا کاپیتان درگیر شن یه چند نفری هم کلا اش و لاش شدن. حالا این وسط یارو کات میده میرن یه فیلر 70 قسمتی شروع میکنن به اسم قیام زانپاکتوها. اسم این چی میتونه باشه جز دلقک بازی؟ خودشون اشتباه کردن که سریع رفتن سروقت کلید پادشاه، حالا با این کار خواستن اب ببندن روش که زیاد بشه :laughing:.
منظور رو رسوندم؟ :biggrin1:
آره من هم قبول دارم فیلرهای بلندش رو اعصابِ اما چند قسمتی هاش رو می شه یه جورایی تحمل کرد(هر چند ترجیح می دیم نباشه:دی)

اگه حالی فیلر نداری داستان رو با مانگا برو جلو ، اونم یه حالی داره برای خودش

Gundamـها از بس زیادند آدم می مونه از کدوم شروع کنه و ... اما شاید Vandred رو ببینم تا تابستون:cool:
وندرد کوتاه هم هست میتونی 2 3 روزه تموم کنی !
در موردِ YuGiOH هم بگم که واقعا سلیقه ی خاصی داری شهاب:دی(یا مالِ من خاصه)
من یک مقداریش رو دیدم و به نظرم یه کپیِ چیپ از Pokemon/digimon اومد و اصلا باهاش ارتباط برقرار نکردم
داستانشم که ...
حالا به نظرت می ارزه وقت بذارم ببینم؟
خونت حلال شد :دی .
1 - اولا که اصلا شباهتی بین اون با اون 2 تا انیمه که گفتی نیست . این حالت ... چجوری بگم بیشتر حالت فکری داره .
2 - شخصا یکی از بهترین و پیچیده ترین و فلسفی ترین داستان های عمرم رو دیدم . ببین من الان میام قسمت 200 ـم وان پیس رو میبینم . به نظرت خوشم میاد ؟ خب نه ! اگر از اول پی ـش رو بگیری عاشقش میشی ! چون یه داستان اساطیری و خیلی خیلی تاریک داره . البته اینم بگم بهت که سری اول خیلی جالب نیست و فقط یه مقدمه هست . از بعدش دیگه عالی میشه !
3 - بعدشم فکر کنم میدونی اما YuGiOh یه بازی توی واقعیته . Trading Card Game هستش . که اگر از انیمه خوشت بیاد میری پی ـه اون ! خودم هوات رو دارم :دی . مثلا این یکی از کارت هاش :

Blue-EyesWhiteDragonDB1-EN-UR-UE.jpg

اگر بخوای راجب داستانش بیشتر برات توضیح میدم .

آخرین ویرایش:
تلاشمون برای جا انداختن فرهنگ و شعور اسپویلر مثل اینکه هرروز سختر از دیروز میشه :
درکت نمی کنم
ببینم تو انتظار داری یک (( War lord )) آدم خوبی باشه ؟ ( انتظار خودت هست به من ربطی نداره:biggrin1: )
اگه اون (( خرس مسیحی خال خالی )) رو هم دوست داری ... به من ربطی نداره چون من دوستش ندارم

ولی سوال اصلی این هست که من دقیقا اینجا چی رو اسپویل کردم ؟؟

یک دکتر ژاپنی تو آلمان یه بچه رو از مرگ نجات میده بعد اون بچه بعد از چند سال تبدیل به یه یک قاتل حرفه‌ای می‌شه و بعد این دکتر میره دنبالش
ولی‌ کلا داستانش خیلی‌ قشنگه و کاراکتر هم خیلی‌ زیاد داره
اولش یکمی کنده شروع می‌شه ولی‌ بعد از ۱۰-۱۵ قسمت خیلی‌ باحال می‌شه
کلا ۷۴ قسمت هست ولی‌ فقط ۶۰ تاش ENG DUB هست
اگه IDM داری همش رو میتونی‌ از Animefreak.tv دانلود کنی‌ خداوکیلی ارزشش رو داره

یک دکتر ژاپنی تو آلمان یه بچه رو از مرگ نجات میده بعد اون بچه بعد از چند سال تبدیل به یه یک قاتل حرفه‌ای می‌شه و بعد این دکتر میره دنبالش
bullshit !
تم اصلیش که افتضاحه :دی !

وندرد کوتاه هم هست میتونی 2 3 روزه تموم کنی !
خونت حلال شد :دی .
1 - اولا که اصلا شباهتی بین اون با اون 2 تا انیمه که گفتی نیست . این حالت ... چجوری بگم بیشتر حالت فکری داره .
2 - شخصا یکی از بهترین و پیچیده ترین و فلسفی ترین داستان های عمرم رو دیدم . ببین من الان میام قسمت 200 ـم وان پیس رو میبینم . به نظرت خوشم میاد ؟ خب نه ! اگر از اول پی ـش رو بگیری عاشقش میشی ! چون یه داستان اساطیری و خیلی خیلی تاریک داره . البته اینم بگم بهت که سری اول خیلی جالب نیست و فقط یه مقدمه هست . از بعدش دیگه عالی میشه !
3 - بعدشم فکر کنم میدونی اما YuGiOh یه بازی توی واقعیته . Trading Card Game هستش . که اگر از انیمه خوشت بیاد میری پی ـه اون ! خودم هوات رو دارم :دی . مثلا این یکی از کارت هاش :

Blue-EyesWhiteDragonDB1-EN-UR-UE.jpg

اگر بخوای راجب داستانش بیشتر برات توضیح میدم .
شهاب تو هر چی می بینی که می گی فلسفیِ جز ناروتو
سر کار گذاشتیمون یا واقعا فلسفیِ:دی
یه کم از داستانش به زبانِ خودت بگو بلکه علاقه مند شدیم:دی

تلاشمون برای جا انداختن فرهنگ و شعور اسپویلر مثل اینکه هرروز سختر از دیروز میشه :

کلا تایید می شه که بچه ها یک مقدار زیادی نسبت به این موضوع بی توجهن
نکنید آقا این کار رو.واقعا با ترس و لرز پست می خونیم

Monster؟ چند اپیزود داره؟ موضوعش در مورد چیه؟ چند تا شات بزار :دی.
با توجه به حدسیاتی که نسبت به سلیقت می زنم(که بعد از اعلامِ پاسخ نسبت به Gunslinger Girl تا حدودِ زیادی به یقین تبدیل می شه:دی) این انیمه توصیه نمی شه برات
.
دوستان Desert punk توصیه می شه یا نه؟

کلا تایید می شه که بچه ها یک مقدار زیادی نسبت به این موضوع بی توجهن
نکنید آقا این کار رو.واقعا با ترس و لرز پست می خونیم

آقا من رسما می خوام :blushing: OK

از این به بعد حتی یک کلمه بدون اینکه قبلش چند بار مورد مطالعه قرار بدم و از عدم اسپویل اطمینان حاصل نکنم اینجا پست نمی دم
OK

شهاب تو هر چی می بینی که می گی فلسفیِ جز ناروتو
حالا فلسفی خالص نیست اما یه داستان اساطیری داره !
یه کم از داستانش
به زبانِ خودت بگو بلکه علاقه مند شدیم:دی

بسیار خب :دی :
ببین 4000 سال پیش شاهان و اساطیر مصر دست به بازی هایی به اسم دوئل مانستر میزنن . بازی هایی که با استفاده از هیولا های خود با هم به نوعی دوئل میکردن ( هفتیر کشی نه ها :دی ! ) و به بازی هایی سایه ای یعنی Shadow Duel مشهور بودن ! به این معنی که طرف اگر ببازه برای همیشه میره قاطی شدو ها :دی . اما خب وقتی که قدرت تاریکی ( رجوع به سری آخر ) به نوعی ریلیز میشه :دی دنیا رو به آشوب میکشه . اما یه فرعون شجاع با استفاده از قدرتش و میلینیوم ( بهت میگم چین :دی ) صلح و خوبی و صفا رو به دنیا برمیگردونه . حالا بعد از 4000 سال پسری به نام یوگی موتو موفق به حل و میلینیوم پازل میشه و روح فرعون رو دوباره آزاد میکنه . اما خب تاریکی رو هم به دنیا برمیگردونه چون این فرعون تمام تاریکی دنیا رو توی خودش حبس کرده بود !

عکس یوگی و فرعون یا همون یامی :

7fa2d25214e8cb190089080804003c791237774542_full.gif

خب حالا این گوشه ای از داستانش بود . یه سیزنش مثلا اینه که خالق دوئل مانستر پگاسوس میاد با استفاده از Milenium Eyeـش یکم چوب لا چرخه فرعون میکنه یا مثلا خدای شهر دریا ها " آتلانتیس " با استفاده از قدرتش روح مردم رو از بین میبره و ...این وسط یه کرکتر هم به اسم ستو کایبا که اونم توی زمان مصری ظاهرا بوده . اما خب الان قدرتمند ترین مرد دنیا رئیس کمپانی کایبا کورپ هستش و رقیب اصلی یوگی هستش .

خب ببین این تقریبا گوشه ای از داستانش بود . 224 قسمته این انیمه و تقریبا 5 الی 6 سیزن داره . سوالی بود در خدمتم !

پ.ن : راستی مردک مگه تو تو AP نیستی :دی ؟ میمردی اینارو بری اونجا بخونی :دی ؟ (kidding) .

شهاب:
گفتم که نظرِ شخصیت رو می خوام نه نقد و ... برای همینم نرفتم AP :دی
می گم چون 2تا خدای یونانی و رومی داشت تو بهش می گی فلسفی ؛ آره؟!:دی
انصافا دیزاینِ کاراکترها هم در حدِّ...:دی
بدونِ تعصب بهش از 10 چند می دی؟
.
Desert punk چه شد سرانجام؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or