Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
YuGi oh oh !! اون دیگه چه موهایه؟ :دی.
اوی ... توهین نکن ها موهاش خیلی هم قشنگه :cool:
خیلی هم قشنگه ... :cheesygri ... من عاشق شخصیت فرعون هستم
کلا داستان جالب و دوئل های باحالی داشت کلی باهاش عشق می کردم :love:
سری اولش خدا بود ... ( تو RTL می دیدم بعد که ADSL ام وصل شد دوباره از اول گرفتم دیدم )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
می گم چون 2تا خدای یونانی و رومی داشت تو بهش می گی فلسفی ؛ آره؟!:دی
انصافا دیزاینِ کاراکترها هم در حدِّ...:دی
بدونِ تعصب بهش از 10 چند می دی؟
فلسفی نیست اما داستانش گیرا هست و تا حد زیادی باحال
دیزاین کاراکتر ها هم سبک خاصی داره ... اوایل من هم معتقد بودم طراحی کاراکترها خوشحال هست ؟!
ولی به نظرم خود یوگی خیلی باحاله :دی

دوستان رو نمی دونم ولی من از 10 بهش 8 می دم ... در کل قشنگه اگه علاقه مند باشی ارزش یک بار دیدن رو صد در صد داره

Desert punk چه شد سرانجام؟

من چند ماه پیش دیدمش - به نظرم خیلی خوب بودش. چند قسمت آخرش بدجوری آدمو سورپریز میکنه. یعنی فکرشو هم نمیتونی بکنی...

Ninja Scroll هم پیشنهاد میشه به دوستان
Paranoid Agent هم داستان فلسفی داره !
Lovely Complex هم داستان عاشقانه ی جالبی داره

bullshit !
تم اصلیش که افتضاحه :دی !

نگو برادر:d
شما ببین برو تو بحر داستان،اگه بدت اومد نفرین هاشو برای من بفرست:d
هر دو انیمه ای که The Stallion عزیز معرفی کردن،هردو جزء تاپ ریت ترین انیمهای تاریخ هستن...
جدای این حرفا،این دوستمون کلا سلیقه از آواتارش میباره!:d کسایی که از berserk خوششون میاد این روزا زیاد پیدا نمیشن!

کسی‌ اینجا فیلم Redline رو دیده؟

شما پیشنهاد میکنید؟جدیدا اومده درسته؟پس جایی نسخه دوبله انگلیسیش پیدا نمیشه نه؟چون من یکم به زبان جاپونی حساسیت دارم:d

دوستان Desert punk توصیه می شه یا نه؟

اگه از تم post apocalyptic خوشتون میاد پیشنهاد میشه،خودم هنوز تمومش نکردم هنوز اپیسود سوم هستم ولی به نظر چیز جالبی به نظر میاد،نسخه ی دوبله ی انگلیسیش پیشنهاد میشه

YuGi oh oh !! اون دیگه چه موهایه؟ :دی.

شخصیت اول به قول یکی از دوستان سونیک رنگین کمونیه :دی . ولی به نوعی منحصر به فرده :دی . من خودم خیلی دوست دارم موهاشون رو :دی .
گفتم که نظرِ شخصیت رو می خوام نه نقد و ... برای همینم نرفتم AP :دی
آهان :دی .
می گم چون 2تا خدای یونانی و رومی داشت تو بهش می گی فلسفی ؛ آره؟!:دی
فلسفی علمی نیست اما خب داستان باستانی خفی داره :دی . حالا ما یه چیز از دهنمون پرید که بگیم داستانش خوبه تو هی بیا گیر بده :دی .
انصافا دیزاینِ کاراکترها هم در حدِّ...:دی
بـــِبُر :دی . نمیدونم شاید دلیلش اینه که بیشتر انیمه هایی رو دیدی که این 3 4 سال اخیر درست شدن و سبکشون به واقعیت بیشتر نزدیک بوده . وگرنه مثلا همون کت ستو کایبا یا مدل شنلی کردن لباس فرم یامی خیلی جالب بود :دی .
بدونِ تعصب بهش از 10 چند می دی؟
جدا هر کاری میکنم نمیتونم پایین تر از 9.9 بهش بدم :دی . یعنی واقعا نمیتونما :دی . توی 3 انیمه برتر محبوب من هستش . واقعا نَمیشه :دی .
اوی ... توهین نکن ها موهاش خیلی هم قشنگه :cool:
خیلی هم قشنگه ... :cheesygri ... من عاشق شخصیت فرعون هستم
کلا داستان جالب و دوئل های باحالی داشت کلی باهاش عشق می کردم :love:
سری اولش خدا بود ... ( تو RTL می دیدم بعد که ADSL ام وصل شد دوباره از اول گرفتم دیدم )
ای قربانت بگردم بالاخره یه طرفدار یوگی اه من پیدا کردم :دی .
اتفاقا من عاشق شخصیت Seto Kaibaـم :دی . بعدشم از باکورا خیلی خوشم میاد :love:
دوئل هاش که بعضی هاش در حده خدا بود ! سری Waking of Dragon رو یادت میاد ؟ 3 تا اژدها ها که سرباز بودن . اون تقریبا بهترین سریش بود :دی . یا مثلا Enter the Shadow Realm .
بین 3 سیزنم اول از همه این Duel Monster خوبه . GXـم بد نبود ولی به پای اصلیه نمیرسه . اما این 5D's چیز خوبی بود . به خصوص اینکه خیلی خشونت توش زیاد شده !!!
فلسفی نیست اما داستانش گیرا هست و تا حد زیادی باحال
دیزاین کاراکتر ها هم سبک خاصی داره ... اوایل من هم معتقد بودم طراحی کاراکترها خوشحال هست ؟!
ولی به نظرم خود یوگی خیلی باحاله :دی

دوستان رو نمی دونم ولی من از 10 بهش 8 می دم ... در کل قشنگه اگه علاقه مند باشی ارزش یک بار دیدن رو صد در صد داره
من هرکاری میکنم جدا نمیتونم بهش کمتر از 10 بدم :دی . خیلی دوسش دارم :دی . تقریبا همه چیزش به نوعی دوست داشتنی و جالب بود .

bullshit !
تم اصلیش که افتضاحه :دی !
البته داستان اصلی این جوریه
این دکتره بین نجات دادن جون این بچه و شهردار
بچه رو نجات میده
برای همین اخراجش می کنن و نامزدش ولش می کنه و اینا
بعد از چند وقت دکتر ی که جاش رو گرفته و ریئس بیمارستان و این میمرن
که قاتل اون بچه هست

ای قربانت بگردم بالاخره یه طرفدار یوگی اه من پیدا کردم :دی .

قبل از این که با One piece اشنا بشم یوگی رو خیلی دوست داشتم :biggrin1: هنوز هم خیلی دوستش دارم :love:

--------------------------------------------------------------------------------
3 تا اژدها ها که سرباز بودن

22.gif

این Enter the Shadow Realm ـه . ماریک و 3 GOD Card ها میان ! Waking of Dragons اینه :
یک چیزی حدود 3 سال پیش دیدم ( شاید هم بیشتر از 3 سال) ... اسامی کاراکتر ها و جزییات دقیق رو یادم رفته :biggrin1:
( وقت خوبیه برای تجدید خاطرات بشینم از اول ببینم )
جایی میشناسی کامل برای دانلود داشته باشه ؟ ... خودم هم Google می کنم ببینم چی پیدا می شه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ای ای ... داره یک چیزهایی یادم میاد;) ... ( باید بشینم دوباره ببینم خیلی چیز ها رو یادم رفته ) :blushing:
03.jpg

آخرین ویرایش:
یک چیزی حدود 3 سال پیش دیدم ( شاید هم بیشتر از 3 سال) ... اسامی کاراکتر ها و جزییات دقیق رو یادم رفته :biggrin1:
( وقت خوبیه برای تجدید خاطرات بشینم از اول ببینم )
جایی میشناسی کامل برای دانلود داشته باشه ؟ ... خودم هم Google می کنم ببینم چی پیدا می شه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ای ای ... داره یک چیزهایی یادم میاد
03.jpg

برای من خیلی بد شد باید هر طور شده دواره ببینم
برای دانلود نه اما خودم دارمشون . سری اول و GX ، کامل ! اما خب ببین جا زیاده برای خرید . AnimWorld میتونی هارد بفرستی برات تا دلت بخواد انیمه رایگان پر کنه یا مثلا از AnimStore بخری ! که من راه اول رو پیشنهاد میکنم :دی .
واقعا عالیه . روزی که رسید دستم شدید مریض بودم تا گذاشتم خوب شدم :دی . توی این یه ماهه چیزی حدود 200 قسمت دیدم :دی . خیلی خوش گذشت حتما بگیرش .

اسم این هرموسه :دی . Claw the Hermos . یکی از 3 تا اژدهاست . اون یکی Eye of Thimeos و Fang of Kritias ـه . بهترین سریش بود .

پیشنهاد می کنم Rurouni Kenshin رو ببینید. انیمه بی نظیریه :d
داستان در دوران Meiji ژاپن اتفاق میوفته و در مورد یه ولگرد صلح جو که قبلاً یک سامورایی باشهرت بوده هستش، که برای ادای دین به قتل هایی که انجام داده در پی نجات دادن مردمان بی گناه هستش. داستان سری انیمه 11 سال بعد از دوران Meiji شروع میشه که کنشین بعد از رسیدن به توکیو با دختری بنام Kaoru آشنا میشه و به Dojo اون میره و از اینجا داستان انیمه شروع میشه. بعد از چند ماه زندگی تو dojo و پیدا کردن دوستان دیگه کنشین از نقشه ها و بازگشت نائب مقام اون ( Shishio Makoto ) در دوران جنگ که به قاتل سایه ها معروف هستش مطلع میشه و ...

تم اصلی انیمه رمانتیک هستش و مبارزات بسیار جالب و نفس گیری هم داره. تا قسمتای 25 تم اکشن انیمه سبُک هستش ولی از همون قسمتا به بعد اکشن انیمه به مراتب بالاتر میره و آدم رو سرجاش میخکوب میکنه.

محض اطلاع این انیمه از معروف ترین انیمه ها هستش و فیلم OVA اولش که Trust and Betrayal نام داره جزو Top Rated هاست.
اینم یه توضیح مختصر ! :d

کسایی که از berserk خوششون میاد این روزا زیاد پیدا نمیشن!
من كه با برسرك كلي حال كردم و بعد از اينكه فهميدم به خاطر درجه خشونتي كه داشته ازش استقبال نشده و ديگه ادمش ندادن تعجب كردم و غضبناك شدم! آخه اين كجا درجه خشونتش بالا بود؟!

حالا من يه سوال:
يه انيمه مثل نينجا اسكرول معرفي مي كنيد؟

آها، در مورد دث نوت هم؛ اين چيه انقدر تبليغ مي‌كنيد؟ بعد از اون اپيزودي كه
L كشته مي‌شه داستان شديدا افت مي‌كنه و خيلي بچگانه مي‌شه و وقتي كه ادامش رو مي‌ديدم انگار داشتن بهم توهين مي كردن!
به خاطر اين هم تا آخر ديدم كه غير ممكن بود داستاني رو شروع بكنم و نيمه كاره رهاش بكنم. اما بعد از اتمام كلي لعنت فرستادم كه وقتم رو صرفش كردم.
در كل من با انيمه‌هايي كه در عصر حاضر و يا آينده روايت مي‌شن اصلا حال نمي‌كنم.

ایپزود دوم Code Geass رو گرفتم. واسه تست یکم زدم جلو چشمم خورد به روبات و دنده فلزی و این چیزا. 7-8 سالم بود حتما خوشم میامد

برادر من این حرفا چیه ؟!!:biggrin1: اون ربات و دنده و اینا جزییات داستانه . چیزی که code Geass رو قشنگ می کنه شخصیت ها و داستان جذابشه . Lelouch شخصیت اصلی دو سه بار به عنوان محبوب ترین انتخاب شده . از من میشنوی شما 5 قسمت بگیر بشین به زور هم شده پشت سر هم ببین . اصلا محال ممکنه خوشت نیاد !:biggrin1:

دوستان این چند روز نشستم Raxphon رو دیدم . سریال جالبی بود و داستانش به طرز عجیبی پیچ در پیچ بود . ( اخطار ! هر چند قسمت یک Fight تریپ روباتی داره ولی اصلا اینها جزو مهمی از انیمه نیستن و بیشتر روی شخصیت ها و Mystery کل سریال تکیه داره . ) بعد از اینکه تمومش کردم تازه فهمیدم که چقدر به جزییات توجه کردند . کلا خیلی جذابه و توصیه میشه .

Gunslinger Girls رو قسمت اولش رو دیدم . Theme جالبی داره ولی آیا می تونند جذابیت ایجاد کنند تو بقیه انیمه ؟ منظورم اینه که داستان کلی داره یا فقط هر قسمت قصه یکی از دخترهاست ؟

آها، در مورد دث نوت هم؛ اين چيه انقدر تبليغ مي‌كنيد؟ بعد از اون اپيزودي كه
من هم دقیقا از همون جا دیگه ندیدم . رفتم توی ویکی خوندم بقیش چی میشه بی خیالش شدم . یک دلیل دیگه واسه این هم وجود شخصیت میسا میسا بود . آخه اینم شخصیته ؟

Cowboy bebop حدود 6 قسمتش رو دیدم . کلا کلاس از سر و روی سریال می باره !!:biggrin1: موزیکش بدون هیچ شکی بهترینه توی کل انیمه هایی که دیدم . دو قسمت 5 و 6 اش واقعا کولاک کرده بود هم با موسیقی و هم با طراحی هنریش . فقط یک چیزی اگه کسی دیده می تونه بگه plot کلی پیدا می کنه یا همین شیوه ( هر قسمت یک ماجرا ) می مونه ؟

آخرین ویرایش:
يه انيمه مثل نينجا اسكرول معرفي مي كنيد؟
بگو از چیش خوشت اومد که شبیهش رو معرفی کنیم:دی
.
Gunslinger Girls رو قسمت اولش رو دیدم . Theme جالبی داره ولی آیا می تونند جذابیت ایجاد کنند تو بقیه انیمه ؟ منظورم اینه که داستان کلی داره یا فقط هر قسمت قصه یکی از دخترهاست ؟
جذابیت ایجاد می کنه در حدّ...:دی
داستان حول همین دخترها و ارتباطشون با استادهاشون می چرخه اما به زیبایی می چرخه:دی

Cowboy bebop حدود 6 قسمتش رو دیدم . کلا کلاس از سر و روی سریال می باره !! موزیکش بدون هیچ شکی بهترینه توی کل انیمه هایی که دیدم . دو قسمت 5 و 6 اش واقعا کولاک کرده بود هم با موسیقی و هم با طراحی هنریش . فقط یک چیزی اگه کسی دیده می تونه بگه plot کلی پیدا می کنه یا همین شیوه ( هر قسمت یک ماجرا ) می مونه ؟
پیدا می کنه یه کم صبر کن:دی
اون تصاویری که پشتِ OPـی شاخش پخش می شه مگه می شه بدون داستان باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or