Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مرددم کدوم رو ببینم خو:دی
طولانیم هستند حسش نیست تست کنم
از موضوع هیچ کدومم خوشم نیومد:دی ولی رنکشون بالاست و باید دید:دی
پیشنهادت؟
خب آخه نمیشه گفت ! Ranma یه انیمه خیلی قدیمی هست که خیلی باهاش خاطره دارم ! خیلی هم خنده دار بود . اما اینویاشا یه انیمه خیلی جدیه ! میخوای همون اینویاشا رو ببین !

پ.ن : sesshomaru 4ever !

میگم الان این elfen lied فلسفی حساب میشه؟

نه نیست . فقط داستانش جوریه که احساسات برانگیزه . در ضمن چون سختی هاشون رو از زمان بچگی نشون میده بیشتر آدم دلش به رحم میاد . این شخصیت Nyu /Lucy واقعا طراحیش خوب بوده و می تونه اوج معصومیت رو در مقابل نهایت سنگ دلی نشون بده .

بگو از چیش خوشت اومد که شبیهش رو معرفی کنیم:دی
از اينكه توي هر اپيزود با يك باس مبارزه ميكرد و در كنار داستان دنباله دارش به صورت اپيزوديك هم بود.(اشاره به نينجا اسكرول)
كلا چيزي كه بزن بزن و رزمي و اينچيزا باشه دبگه:d

جـان ؟! VK کجاش آبکی بود ؟! داستان به اون قشنگی ، شخصیت ها به اون جالبی و N تا نکات دیگه ! انصافا یکی از بهترین انیمه های تاریخه !
چیزه، آخه 13 قسمت اولش رو دارم که یه خورده یه جوریه!. اصلا نیــــدونم :دی.
:biggrin1:انصافا قشنگه نه؟
ناجـــور :دی.
میگم الان این elfen lied فلسفی حساب میشه؟
ربطی به فلسفه نداره. بیشتر میخواد حس ترس و تنهای رو القا کنه. ( تنهای از همه نوعش ). اینکه باعث میشه جو و درکل انیمه سنگینی باشه.
tenjho tenge هم fight های قشنگی داره ( و البته دخترهای قشنگ :دی). اگر مثل من تو مبارزات شمشیری دوس داری، کنشین میتونه عالی باشه.

از اينكه توي هر اپيزود با يك باس مبارزه ميكرد و در كنار داستان دنباله دارش به صورت اپيزوديك هم بود.(اشاره به نينجا اسكرول)
کلا شما یه سرچی تو انیمه های شونن بکنی اکثرا اینجورین
کنشین و Cowboy bepop هم پیشنهاد می شه بهت
لیست انیمه های شونن

ولی
کنشین +18 هستش
می بخشید؟!!!!!:eek:
اگه بخوایم تاپ تِنِ انیمه ها رو به ترتیب پاکی و بی آلایشی تقسیم بندی کنیم مطمئناً کنشین اولِ لیستِ
به هیچ وجه مشکلی نداره این انیمه:smile:

می بخشید؟!!!!!:eek:
اگه بخوایم تاپ تِنِ انیمه ها رو به ترتیب پاکی و بی آلایشی تقسیم بندی کنیم مطمئناً کنشین اولِ لیستِ
به هیچ وجه مشکلی نداره این انیمه:smile:
یعنی سرکارم ؟؟؟؟ :دی
خواستم ببینمش
یکی بهم گفتش که خیلی صحنه داره بیخیش شدم :4:
رفتم کتابخونه نوشته بود بالا 15+ گفتم حالا می تونم ببینم ولی خوب دیگه ندیدم چون حسش نبود
پس می شه دید ؟؟

یعنی سرکارم ؟؟؟؟ :دی
خواستم ببینمش
یکی بهم گفتش که خیلی صحنه داره بیخیش شدم :4:
رفتم کتابخونه نوشته بود بالا 15+ گفتم حالا می تونم ببینم ولی خوب دیگه ندیدم چون حسش نبود
پس می شه دید ؟؟
خب صحنه های عاطفی که داره ولی نه اونطور که فکر می کنی :d آره میشه دید، مشکلی پیش نمیاد (;

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or