Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نکته جالبش اینه که شما Rurouni Kenshin دیدی ولی Death Note رو ندیدی ... این خودش خیلی عجیب هست
آخه من انیمه باز نیستم. یه فیلم دوبله از Kenshin دیدم، دلداده شدم. دربه در دنبال انیمه گشتم تا به محبوب رسیدم و دوران خوش گشت! حالا چرا عجیب؟ من تا چند روز پیش نمیدونستم دث نوت وجود داره! کلا سابقه ی انیمه دیدن من اینه: تو دوران طفولیت تنها موردی که به بقیه ی بچه ها شبیه بودم دیدن فوتبالیست ها(کاپیتان سوباسا)بود. بزرگتر که شدم (راهنمایی) تنها موردی که به بقیه شبیه نبودم دیدن دیجیمون بود (از رنگین کمان) و بعدها رفیق NDS باز ما، به زور Inazuma Eleven (انیمه ای ساخته شده بر اساس بازی ای به همین نام برای DS)رو به خوردمون داد. این بود که من فکر میکردم انیمه همین سرگرمی ها برای نوجوانانه تا Kenshin
ببین از الان بهت میگم نگی نگفتی ها :دی . Elfen Lied با روح و روانت بازی میکنه ! و البته کمی هم مورد داره :دی . VK هم واقعا عالیه .
Elfen Lied در حال دانلوده. میبینم میگم چه بلایی سرم اومد!
کنشین کجاس فلسفیِ آخه مردِ مومن:دی
گفتم که نمیدونم منظور از انیمه ی فلسفی چیه!
فلسفی می خوای Ergo proxy و چندتایی که بچه ها معرفی کردند رو ببین و اگر دنبالِ یه چیزِ دیگه مثلِ کنشینی که نگرد چون نیست:دی
مخصوصا اگه با دوبله ی انگلیسیش دیده باشی و با اصطلاحات و تکه کلامهای کنشین انس گرفته باشی اما برای خالی نبودنِ عریضه می تونی با بلیچ و ناروتو سرگرم کنی خودت رو
میدونستم مثل کنشین پیدا نمیشه!میدونستم.

البته اون نکات اصلیش رو می دونستیم . ولی خوب داستانش با Ace رو فقط بهش اشاره کرده بود . نمی دونم تا آخرین مانگاش رو خوندی یا نه . اگه خوندی ...
مثلا اضافه کردن شخصیتSabo واقعا خیلی باحال بود . تا اضافه شد همه گفتن بابا این الان می میره ولی دیدی چه Twist باحالی رو بهش اضافه کردند ؟ یک نکته دیگه هم بحث اون 3 تا لیوان بود . توی یکی ار فروم ها مشخص شد سایه لیوان سوم توی یکی از پنل های 50 60 قسمت قبل مشخص بوده ولی کسی متوجه اش نشده .

من خودم اول این تصور رو داشتم که برای Sabo یک اتفاقی میوفته که برای این دو تا خاطره مشترک می شه ولی ظاهرا با زنده یودن Sabo احتمال داره در آینده تبدیل به شخصیت مهم تری توی داستان بشه و گرنه اگه قرار نبود ما Sabo رو در اینده ببینیم 100% می کشتش

بحث سایه اون کاسه که پیمان برادری می بندن هم من پیگیری نکردم:-" ... یا دم هست تو یک قسمت Luffy یک خاطره ای به یادش میاد که با Ace یک کاسه (( چیز)) می خورن بعد Ace می گه کسایی که با هم (( چیز)) می خورن برادرن به سایه سوم توجه نکرده بود :biggrin1:

tenjho tenge؟
در نگاه اول به نظر جالب میاد (مخصوصا قسمت بانوان گرامی!)
این سری داستان خاصی نداره اکثر موارد چیزهای احمقانه و کلیشه ای زیاد توش میبینین!فقط یه سری بیکارن هم دیگه رو میزنن...همین!
تنها نقطه ی قوت این انیمه مبارزاتشه (و البته بانوان گرامی!) در کل چیز جالبی نیست!
تو خود مسیحی!. دقیقا همینه. سوای دختراش (:دی) مبارزه های باحالی داشت. یه چیزای یادمه.
ممنون دادا :love:.
---------------------------
CG میره واسه دانلود فقط اپیزود اول :دی. بعد به احترام دسوت عزیزم اشکان GUN GIRL چیز میشه :دی. ترد چنان کامنت خور شد که وقت نمیشه همه رو بخونم lol.
درمورد بلیچ حسن جون چیزای گفت که الحق درسته. ولی خدائی قبول کنید دیگه بیش از حد دارن انرژی ول میدن :دی. سریالی که 100 قسمت (شایدم بیشتر) فیلره نیاز به اعصاب فولادی داره. اون یه مدتم به خاطر اوراهارا کیسکه (کیسه کش :دی) و بابای ایچیگو نیگا میکردم.
ناروتو هم هر 5 قسمت یه بار میره تو فیلر. دخترهای درست درمونی هم نداره دلخوش کنک باشه :دی.
البته الان حسش نیست وگرنه چنان براتون Create New Bambool میکردم که بیا و ببین.
نکته: شما رو به اون کسی که دوست دارید موضوع اسپویلر رو بالاش بنویسید. مثلا:
راجبه وقایع Impel Down:
توضیحات
ممنون
ویرایش:
فایل های Split شده رو چیکار کنم؟ باید به هم بچسبه تا کامل نشون بده و راه بیافته؟ این Code Geass به فایل 100 و 75 مگی MKV هست. ضدحال نشه! :دی.

آخرین ویرایش:
من خودم اول این تصور رو داشتم که برای Sabo یک اتفاقی میوفته که برای این دو تا خاطره مشترک می شه ولی ظاهرا با زنده یودن Sabo احتمال داره در آینده تبدیل به شخصیت مهم تری توی داستان بشه و گرنه اگه قرار نبود ما Sabo رو در اینده ببینیم 100% می کشتش

بحث سایه اون کاسه که پیمان برادری می بندن هم من پیگیری نکردم:-" ... یا دم هست تو یک قسمت Luffy یک خاطره ای به یادش میاد که با Ace یک کاسه (( چیز)) می خورن بعد Ace می گه کسایی که با هم (( چیز)) می خورن برادرن به سایه سوم توجه نکرده بود :biggrin1:

من مانگا رو نمیخونمولی به دلیل اینکه هر هفته اسپویل مانگای وان پیس رو برای سایت های انیمه میذارم از وقایع تا حدودی با خبرم

دوستانی که انیمه وان پیس رو میبینن اصلآ نخونن
فریدون اصلآ نخون خطرناکه ماله وقایع بعد هستش
sabo هم مثل ACE برادر لوفی هستش و بعد از مرگ ACE اضافه شدن sabo به داستان خیلی جالب خواهد شد و با نشون دادن sabo خیلی ها معتقد هستند که اون عضو جدید خدمه لوفی خواهد بود البته هنوز هیچ خبری از دوستان لوفی نیست و اینکه چه اتفاقی خواهد افتاد مشخص نیست

تو خود مسیحی!. دقیقا همینه. سوای دختراش (:دی) مبارزه های باحالی داشت. یه چیزای یادمه.
ممنون دادا :love:.
---------------------------
CG میره واسه دانلود فقط اپیزود اول :دی. بعد به احترام دسوت عزیزم اشکان GUN GIRL چیز میشه :دی. ترد چنان کامنت خور شد که وقت نمیشه همه رو بخونم lol.
درمورد بلیچ حسن جون چیزای گفت که الحق درسته. ولی خدائی قبول کنید دیگه بیش از حد دارن انرژی ول میدن :دی. سریالی که 100 قسمت (شایدم بیشتر) فیلره نیاز به اعصاب فولادی داره. اون یه مدتم به خاطر اوراهارا کیسکه (کیسه کش :دی) و بابای ایچیگو نیگا میکردم.
ناروتو هم هر 5 قسمت یه بار میره تو فیلر. دخترهای درست درمونی هم نداره دلخوش کنک باشه :دی.
البته الان حسش نیست وگرنه چنان براتون Create New Bambool میکردم که بیا و ببین.

ممنون
فریدون کُشتی مارو بابا آخرش هم منظورت Tenjho Tenge بود مرد مومن؟:mad::biggrin1:
در موردِ بلیچ هم قبول دارم اما دلیلت برای ناروتو...:biggrin1: رو من به عنوانِ نکته ی مثبتش حساب می کنم خو
حالِ فیلر نداری چرا؟ احتمالا OVA هم نمی بینی؛آره؟
مانگای ناروتو رو بخون باعث می شه تحریک شی دوباره برگردی به آغوشِ اسلام و بری سراغِ انیمَش
GS G هم فراموش نشه:دی

راستی کسی اینجا اصلا تو کار انیمه های Mecha نیست ؟!
در عنفوانِ جوانی(کودکی) یه سری به نامِ مهاجمان کیهان/محافظان فضا و... معروف بودند که می دیدم اما هر کاری کردم که سریِ گاندم رو شروع کنم نشد که نشد
اصلا نمی طلبه:biggrin1:

sabo هم مثل ACE برادر لوفی هستش و بعد از مرگ ACE اضافه شدن sabo به داستان خیلی جالب خواهد شد و با نشون دادن sabo خیلی ها معتقد هستند که اون عضو جدید خدمه لوفی خواهد بود البته هنوز هیچ خبری از دوستان لوفی نیست و اینکه چه اتفاقی خواهد افتاد مشخص نیست

emperor 69خیلی بعید می دونم این طور بشه ;)

توسط فریدون خوانده نشود
چون sabo هم مثل Luffy و Ace می خواست کاپیتان باشه ... یعنی روحیه کاپیتانی داشت همون طور که امکان نداشت مثلا luffy وقتی Ace بهش پیشنهاد داد به گروه White بپیوینده ... امکان نداره Sabo هم بره زیر دست Luffy چون خودش توی همین مانگای این دفعه ای می گه شاید ما کاپیتان سه کشتی مختلف بشیم اما با هم برادر خواهیم بود )) پس کلا Sabo رو از گروه Luffy جدا کن
نقش (( سابو )) باید بزرگ تر و مهم تر باشه چون یک نجیب زاده هم بود

آخ آخ شرمنده .... اتفاقا فهمیده بودم به اخرش نرسیدی ... یادم رفته بود :دی

آخرین ویرایش:
emperor 69 خیلی بعید می دونم این طور بشه ;)
چون sabo هم مثل Luffy و Ace می خواست کاپیتان باشه ... یعنی روحیه کاپیتانی داشت همون طور که امکان نداشت مثلا luffy وقتی Ace بهش پیشنهاد داد به گروه White بپیوینده ... امکان نداره Sabo هم بره زیر دست Luffy چون خودش توی همین مانگای این دفعه ای می گه شاید ما کاپیتان سه کشتی مختلف بشیم اما با هم برادر خواهیم بود )) پس کلا Sabo رو از گروه Luffy جدا کن
نقش (( سابو )) باید بزرگ تر و مهم تر باشه چون یک نجیب زاده هم بود

نمیدونم شاید

در کل تا حالا هیچ اشاره ای به sabo نشده و تا حالا تو تمام بزرگانی که نشون دادن و از شیجوکای ها مارین ها و دزد ها هیچ اثری از sabo نبوده

ولی خداییش این چند چپتری که فلش بک بچگیای لوفی ACE , sabo بود باحاش خیلی حال کردم قیافه های جکی داشتند مخصوصآ لوفی :biggrin1:

با در نظر گرفتن اینکه لوفی اصلآ در شرایط خوبی نیست ( چه از لحاظ جسمانی و چه روحی ) معلوم نیست چه تصمیمی برای ادامه راهش خواهد گرفت این به نظر میرسه این وقایع شروع عصری جدبد در وان پیس باشه و طرز تفکر لوفی عوض خواهد شد ولی در کل خیلی منتظرم قیافه ی جدید sabo رو هم ببینم

نمیدونم شاید

در کل تا حالا هیچ اشاره ای به sabo نشده و تا حالا تو تمام بزرگانی که نشون دادن و از شیجوکای ها مارین ها و دزد ها هیچ اثری از sabo نبوده

ولی خداییش این چند چپتری که فلش بک بچگیای لوفی ACE , sabo بود باحاش خیلی حال کردم قیافه های جکی داشتند مخصوصآ لوفی

با در نظر گرفتن اینکه لوفی اصلآ در شرایط خوبی نیست ( چه از لحاظ جسمانی و چه روحی ) معلوم نیست چه تصمیمی برای ادامه راهش خواهد گرفت این به نظر میرسه این وقایع شروع عصری جدبد در وان پیس باشه و طرز تفکر لوفی عوض خواهد شد ولی در کل خیلی منتظرم قیافه ی جدید sabo رو هم ببینم
فریدون و کسانی که مانگا رو دنبال نمی کنن نخونن
واقعا نمی تونم در مورد آینده داستان حدس بزنم .. معلوم نیست:biggrin1:
قیافه بچگی های همشون به خصوص لوفی خیلی خنده بود :biggrin1:

اسپویلر One Piece
اکثرا میگن احتمالا به حرف پدر مادرش گوش کرده با یک celestial Dragonازدواج کرده و جزوشون شده ! این طوری متجد خوبی واسه لوفی میشه . این مانگای آخر خیلی خنده بود . لوفی میخواست پیستول استفاده کنه ضد توی صورت خودش . اون تیکه که کوپن از گنج های آیندش رو به عنوان هزینه خسارت گذاشته بود !! یا اون تیگه که گارپ با خنده میاد بشون سلام می کنه بدون مقدمه شروع می کنه به زدنشون !!

در ضمن عضو بعدی گروهشون بدون هیچ شکی هانکوکه !!:biggrin1:عمرا بگذاره لوفی تک و تنها از جزیرش بره ( حالا جدا از اونکه می میره !) البته مگه اینکه ODA بزنه به سیم آخر و مثلا ازدواج کنن !! یک عضو احتمالی دیگه هم پروناست . باب گروهه !:biggrin1:

اسپویلر One Piece
اکثرا میگن احتمالا به حرف پدر مادرش گوش کرده با یک celestial Dragonازدواج کرده و جزوشون شده ! این طوری متجد خوبی واسه لوفی میشه . در ضمن عضو بعدی گروهشون بدون هیچ شکی هانکوکه !!:biggrin1:عمرا بگذاره لوفی تک و تنها از جزیرش بره ( حالا جدا از اونکه می میره !) البته مگه اینکه ODA بزنه به سیم آخر و مثلا ازدواج کنن !! یک عضو احتمالی دیگه هم پروناست . باب گروهه !:biggrin1:
احتمالش هست ... کلا خیلی چیزا احتمالش هست ولی فعلا فقط در حد احتماله .. :p
این قدر این انیماتور و نویسنده داستان من رو سورپرایز کردن که دیگه فقط می تونم منتظر بمونم

ولی احتمالش هست که sabo بعدا فرار کرده باشه و دزد دریایی شده باشه اما اگه این طور شده بود ما حتما توی navyHQ و در طول جنگ می دیدیمش
شاید هم با یکی از اون موجودات رغت انگیز (( celestial Dragon )) ازدواج کرده باشه ... وای به حالش اگه این کارو کرده باشه تا آخر عمر عذاب رویای از دست رفته شو خواهد داشت

خلاصه همه چی ممکن هست :biggrin1:

فریدون کُشتی مارو بابا آخرش هم منظورت Tenjho Tenge بود مرد مومن؟:mad::biggrin1:
اره همان بیـــــد :biggrin1:.
در موردِ بلیچ هم قبول دارم اما دلیلت برای ناروتو...:biggrin1: رو من به عنوانِ نکته ی مثبتش حساب می کنم خو
درمورد بلیچ، وقایع قبل از زانپکتوها:
همه میدونن ایچیگو باید با 4# مبارزه کنه، یه سری کاپیتان توی سرزمین آیزن که الان اسمش یادم نیست گیرافتادن بعد شماره 1 و 2 و 3 میخوان با تمام قدرت با اون سه تا کاپیتان درگیر شن یه چند نفری هم کلا اش و لاش شدن. حالا این وسط یارو کات میده میرن یه فیلر 70 قسمتی شروع میکنن به اسم قیام زانپاکتوها. اسم این چی میتونه باشه جز دلقک بازی؟ خودشون اشتباه کردن که سریع رفتن سروقت کلید پادشاه، حالا با این کار خواستن اب ببندن روش که زیاد بشه :laughing:.
منظور رو رسوندم؟ :biggrin1:

پیرو فرمایشات emperor 69 (حسن عزیز):
دوستانی هم که میخوان One Piece رو شروع کنن توجه داشته باشن طراحی هنری و نوع استایلش خاصه. مثلا نیاید بگید چرا شیروهیگه سبیلش اینطوریه یا چرا باسارومیو کوما این ریختیه؟ داخل اسپویل یه عکس از کوما-ساما گذاشتم ببینید.
26110117476960150610.jpg

http://www.iranimg.com/images/26110117476960150610.jpg
کوما یکی از شخصیتهای محبوب و فوق قدرتمند در دنیای One Piece که شخصیت پردازی جالبش و رازهای پیرامونش اون رو این نقطه رسونده نه هیکل مانکنیش یا شیوه برخوردش با دخترا یا هرچیزه دیگه. بعد از اولین حظور کوما در انیمه ( تقریبا انتهای Ark-Thriller Bark )، هر قسمت ارزو میکنید دوباره ببینیدش.

پ.ن. راستی اولین ایپزود Code Geass رو گرفتم :دی. به زودی شروع خواهیم کرد.

، هر قسمت ارزو میکنید دوباره ببینیدش.
مثلا من چرا باید آرزو کنم این غول بی شاخ و دم یا بهتر بگم این (( خرس مسیحی خال خالی )) رو توی هر قسمت بیبینم ؟؟:eek:

بعد از اتفاقاتی که میوفته و خواهد افتاد دیگه در عمرتون نمی خواید قیافه نحس شو بینید :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or