Ooops
کاربر سایت
آخه من انیمه باز نیستم. یه فیلم دوبله از Kenshin دیدم، دلداده شدم. دربه در دنبال انیمه گشتم تا به محبوب رسیدم و دوران خوش گشت! حالا چرا عجیب؟ من تا چند روز پیش نمیدونستم دث نوت وجود داره! کلا سابقه ی انیمه دیدن من اینه: تو دوران طفولیت تنها موردی که به بقیه ی بچه ها شبیه بودم دیدن فوتبالیست ها(کاپیتان سوباسا)بود. بزرگتر که شدم (راهنمایی) تنها موردی که به بقیه شبیه نبودم دیدن دیجیمون بود (از رنگین کمان) و بعدها رفیق NDS باز ما، به زور Inazuma Eleven (انیمه ای ساخته شده بر اساس بازی ای به همین نام برای DS)رو به خوردمون داد. این بود که من فکر میکردم انیمه همین سرگرمی ها برای نوجوانانه تا Kenshinنکته جالبش اینه که شما Rurouni Kenshin دیدی ولی Death Note رو ندیدی ... این خودش خیلی عجیب هست
Elfen Lied در حال دانلوده. میبینم میگم چه بلایی سرم اومد!ببین از الان بهت میگم نگی نگفتی ها . Elfen Lied با روح و روانت بازی میکنه ! و البته کمی هم مورد داره . VK هم واقعا عالیه .
گفتم که نمیدونم منظور از انیمه ی فلسفی چیه!کنشین کجاس فلسفیِ آخه مردِ مومن
میدونستم مثل کنشین پیدا نمیشه!میدونستم.فلسفی می خوای Ergo proxy و چندتایی که بچه ها معرفی کردند رو ببین و اگر دنبالِ یه چیزِ دیگه مثلِ کنشینی که نگرد چون نیست
مخصوصا اگه با دوبله ی انگلیسیش دیده باشی و با اصطلاحات و تکه کلامهای کنشین انس گرفته باشی اما برای خالی نبودنِ عریضه می تونی با بلیچ و ناروتو سرگرم کنی خودت رو