وعلیک برادر اشکان .سلام خدمتِ اساتید(شرمنده دیروز نبودم)
دوست عزیز Juct PC گذاشته ولی انگلیسی. اصلا خودش انگلیسی داره همینطوری. نیازمند پارسی یا فراسی ش هستیم همچنان .فریدون جان اگه زیرنویس پیدا نکردی بگو برات آپ کنم
شرمنده میکنی. دبیرستان، "دبیرستان" رو در نظر داشته باش.پیگیرِ اسمِ اون انیمه هم می شم برات بلکه فرجی بشه
بنظرم از انیمه های نوب شروع کنه بهتره مثل بلیچ و ناروتو .M Carboon جان اگه یه کم از سلایقت بگی بهتر می تونیم راهنماییت کنیم
به طرز معجزه اسای اولین نفری هستی که برداشت درست از اون کامنتم داشتی. ایشون 451 قسمت رو چطور میخوان ببین و خودشون رو برسونن خدا میدونه.پ.ن:در تایید حرفِ فریدون اگه وان پیس رو شروع کنی از بس طولانیِ کلا بی خیال همه چی می شی پس اون رو بی خیال
رسیدن بخیر برادر فریدونوعلیک برادر اشکان .
Elfen lied (فکر کنم گذاشته بودن بچه ها)دوست عزیز Juct PC گذاشته ولی انگلیسی. اصلا خودش انگلیسی داره همینطوری. نیازمند پارسی یا فراسی ش هستیم همچنان
ناروتو یا حتی بلیچ کجاش نوبِ:biggrin1:بنظرم از انیمه های نوب شروع کنه بهتره مثل بلیچ و ناروتو
مگه نگرفتیشون؟اون دوتا انیمه که گفتم (Gun Girl و اون یکی دیگه که اسم یادم نیست ) رو لینکی بدید که ژاپن اصلی (ژاپنی) و ساب انگلیسی. امشب بره برای دریافت.
بنظرم از انیمه های نوب شروع کنه بهتره مثل بلیچ و ناروتو .
البته دلیلی نداره که بیاد یه انیمه ببینه بعد بره سراغ بعدی ! میتونه وان پیس ببینه بعد بشینه ناروتو ببینه بعد بشینه اون یکی رو ببینه و ... ! کاری که ما 10 سال پیش با RTL و Italia 1 میکردیم !به طرز معجزه اسای اولین نفری هستی که برداشت درست از اون کامنتم داشتی. ایشون 451 قسمت رو چطور میخوان ببین و خودشون رو برسونن خدا میدونه.
البته دلیلی نداره که بیاد یه انیمه ببینه بعد بره سراغ بعدی ! میتونه وان پیس ببینه بعد بشینه ناروتو ببینه بعد بشینه اون یکی رو ببینه و ... ! کاری که ما 10 سال پیش با RTL و Italia 1 میکردیم !
چرا نشه ؟ مگه ما این کارو نکردیم ؟ بیشتر بستگی به وقت آدم داره ! وقت آزاد باشه و بخواد اینطوری ببینه ، بهشت میشه ! یک حالی میده که نگو ! البته اگر روزی یکی دوتا قسمت ببینه !"وان پیس ببینه بعد..."
من خودم توی این یه ماهه 150 قسمت YuGiOh به اضافه 40 قسمت YuGiOh GX دیدم . بسی چسبید .یادمِ خودم ناروتو رو که شروع کردم روزی 24 قسمت می دیدم تا جایی که چشمام می سوخت و اشک میامد ازش:biggrin1:
اقا قبلا یه انیمه داشتم که فک میکنم، اگر درست یادم باشه اسم Enter the Paradise بود!. دقیق یادم نیست. ولی تِـه انیمه بود. Fight داشت پشت فایت، دختر داشت در حد و اندازه سوناده و ماتسومُتو . جالب اینکه یه سری شون متاهل بودن و ... . ماجراش در مورد:
تعدادی دانش اموز خفن بود که همه ادعاشون میشه. یه روزی یه پسره میاد به عنوان دانش اموز انتقالی و درس تو کلاسی قرار میگیره که شخصیت های اصلی هم اونجا هستن. بعد یکی دو جلسه یه Fight میکنه با اون یارو شخصیت اصلی و مثل گربه میزنه لت و پاره ش میکنه . بعد یه رابطه دوستی بینشون شکل میگره و پسره و شخصیت اصلی + یه دختره () + یه پسره که سیاه پوسته یه باند تشکیل میدن. بعد میافته تو سریال و ماجرا پشت ماجرا. حاضرم به اضای اسم انیمه یه Akuma Nomi ـه خفن بدم :cheesygri
داداش بشین همون ناروتو یا مثلا Dragonball Z رو ( اگر حال داری از همون Dragonball ) شروع کن ببین . وسطاش هرچقدرم خواستی انیمه کوتاه ببین . حتی اگر وقتت آزاد باشه میتونی بینشون انیمه های بلند مثله one piece هم ببینی .آقایون با جواباتون دارید مارو شرمنده می کنید ولی ماآخرش نفهمیدیم
راستی چه سایتی برای خرید انیمه خوبه؟
آقا من تازه واردم و کاره ای نیستم ولی از من میشنوی یه 6 قسمت از Code Geass رو بگیری بشینی پشت سر هم ببینی بهتره . :biggrin1:برا امشب یه اپیزود از code-geass-lelouch-rebellion میگیرم. اصلا بگیرم؟
در مورد بلیچ نمی تونم نظر بدم ولی ناروتو واسه نوباست دیگه . خداییش بین 3 تا شخصیت اصلیش فقط خود ناروتو قابل قبوله . ساسکه که حداقل برای من تعریف شخصیت هاییه که بدم میاد ازشون . An Emo B*tch:biggrin1: ساکورا هم که کلا بی مصرفه .ناروتو یا حتی بلیچ کجاش نوبِ
نوب اون وان پیِس که همه همینجوری یِلخی و بی منطق قدرتهای عجیب غریب دارن