Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بلی:biggrin1:
با اسمش خیلی حال کردم می خوام ببینم به باحالیِ اسمش هست یا نه
انیمه های متفرقه میره اونجا دیگه . قبلا ها توضیح انیمه هم داشتن . کلا چیز خوبیه .
( راستی یوزت اونجا چیه ؟ منو میبینی :دی ؟ ) و ( بازم راستی :دی ، چند ساله انیمه باز شدی اشکان جون :دی ؟ ) XD

انیمه های متفرقه میره اونجا دیگه . قبلا ها توضیح انیمه هم داشتن . کلا چیز خوبیه .
( راستی یوزت اونجا چیه ؟ منو میبینی :دی ؟ ) و ( بازم راستی :دی ، چند ساله انیمه باز شدی اشکان جون :دی ؟ ) XD
آره بچه ها رو که می بینم ولی خیلی اونجا مشغول نیستم
Excalibour
یه 3-4سالی هست که تفننی انیمه می بینیم حدودِ یه سالم هست که تقریبا جدی دنبال می کنم
در کل newbieـ ام:دی

این اواخر کمی بزن بزن شده بود ولی قالب عوض شه احتمالا رفتارها هم عوضه شه:biggrin1:

پ.ن: این "ریک" هم عکسها رو نمیگذاره ببینیم قیافه بروبچ رو:biggrin1:
ببینم ، مگه تو تو میتینگ بودی ؟ اسمت چیه اونجا :دی ؟ من میتینگ بودما :دی !!!!!!!

ببینم ، مگه تو تو میتینگ بودی ؟ اسمت چیه اونجا :دی ؟ من میتینگ بودما :دی !!!!!!!

نه نتونستم بیام اخه قبلش دو بار نمایشگاه رفته بودم اصلا حسش نبود!:biggrin1:

ایشالا میتینگ های بعدی میام بچه ها رو زیارت میکنم:biggrin1:

حالا اینا به کنار ، اصلا میتینگ بدون امیر حسین حال نمیده:biggrin1:

پ.ن:دیجیمون ، بازی ، دراگون بال ... لعنت به همکارها:biggrin1:!

نه نتونستم بیام اخه قبلش دو بار نمایشگاه رفته بودم اصلا حسش نبود!:biggrin1:

ایشالا میتینگ های بعدی میام بچه ها رو زیارت میکنم:biggrin1:

حالا اینا به کنار ، اصلا میتینگ بدون امیر حسین حال نمیده:biggrin1:

پ.ن:دیجیمون ، بازی ، دراگون بال ... لعنت به همکارها:biggrin1:!
خب اون دفعه که نمایشگاه نبود ! رستوران بودش . خیلی هم گذشت . مدیرا بسیار شرمنده تاپیک رو خراب کردیم :دی .
کم کم دارم شک میکنما :دی . راستش رو بگو :دی . اسمت اونجا چیه ؟ معلومه که همرو زیر نظر داری :دی ! شوالیه نیستی ؟

خب اون دفعه که نمایشگاه نبود ! رستوران بودش . خیلی هم گذشت . مدیرا بسیار شرمنده تاپیک رو خراب کردیم :دی .
کم کم دارم شک میکنما :دی . راستش رو بگو :دی . اسمت اونجا چیه ؟ معلومه که همرو زیر نظر داری :دی ! شوالیه نیستی ؟

نه آخه قبلش روزبه اینا رفتن نمایشگاه ... منم مگه میشه نمایشگاه و بچه ها باشن من نرم.:biggrin1:

حالا چه شکلی هستی شما ؟

نوچ:-"یه بهشت آدم راحته ... در واقع همه میشناسن ولی فقط همونجا:biggrin1:البته همه چی رو میدونم ... مثلا خودت قرار بود کلی مطلب بنویسی بخش دراگون بال رو بزنیم ... بیچاره امیر حسین چقدر منتظر موند ، نگو تو پیچیده بودی:biggrin1:
رفتین آقا بانو به صرف قلیون ؟!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or