Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Death Note رو دیدم. با اینکه داستانی با کشش بالا داشت اما طبق معمول کلیشه ای عمل کرد. قصه همیشه گی. پیروزی حق بر باطل. درخشش عدالت و از این مزخرفات.
شینیگامی هاش م که.... .
از قسمت 20 به بعد يكم كليشه اي ميشه . ولي قبلش عالي بود . يكي از بهترين شروع هاي انيمه ها بودش . در كل يكي از بهترين انيمه هايي بود كه ديدم .

Death Note رو دیدم. با اینکه داستانی با کشش بالا داشت اما طبق معمول کلیشه ای عمل کرد. قصه همیشه گی. پیروزی حق بر باطل. درخشش عدالت و از این مزخرفات.
شینیگامی هاش م که.... .
همچینم پیروزیِ کامل نبود.این باطل تعدادِ بسیاری از "حق"ـها رو کشت بعد شکست خورد
در موردِ آخر باهات موافقم ؛ یکی از نقاط ضعف این انیمه به عقیده ی خیلی ها همین شینیگامی هاست که میگی.واقعا نمی دونم چرا این قدر جلف طراحی شدن

از قسمت 20 به بعد يكم كليشه اي ميشه . ولي قبلش عالي بود . يكي از بهترين شروع هاي انيمه ها بودش . در كل يكي از بهترين انيمه هايي بود كه ديدم .
ergo proxy رو دیدی؟
اگه نه پیشنهاد می کنم ببینی چون احتمالا از اونم خوشت بیاد
.
کسی اینجا paranoia agent رو ندیده؟ میگن اون هم تمِ خاصی داره
پیشنهاد می شه ببینیم؟:biggrin1:

سلام . میگم دوستانی که Fairy Tail میبینن میتونن بگن بهتر میشه یا نه ؟ من یه 10 قسمتش رو دیدم یه جورایی لوس بود و کشش نداشت . Fight ها هم خیلی آبکی بودند .

از نظر من هیچی که OP نمیشه ولی اگه کسی چیزی تو مایه های Code Geass دیده معرفی کنه . واقعا فصل اولش فوق العاده بود ولی فصل دوم رو یک جورایی ماست مالی کردند .

اول اینکه حتما اینو ببینید! :دی http://forum.bazicenter.com/blog.php?b=861.
دوم اینکه دیشب قسمت 451 ـه One Peice رو دیدم. به معنی واقعی کلمه حماسی/درام بود.
سوم اینکه چرا دست و دلم نمیره این Fairy Tail رو ببینم. 20 قسمتش رو HD دارم ولی انگار که نه انگار. حتی اسمش هم فاز منفی میده.
چهارم اینکه ergo proKcy.... همین رو بگید فقط، بد تموم میشه مثل Death Note یا نه؟ حوصله ندارم ابکی بشه.

اول اینکه حتما اینو ببینید! http://forum.bazicenter.com/blog.php?b=861.
دوم اینکه دیشب قسمت 451 ـه One Peice رو دیدم. به معنی واقعی کلمه حماسی/درام بود.
451 باحال بود ولی مگه مانگاش رو نمی خونی ؟ در مقابل حوادث آینده این که هیچه !:biggrin1: اون عکسه هم تهش بود حیف که گفتی نپرسم وگرنه می پرسیدم !

بهتر می شه
نمی تونی ازش انتظار داشتی باشی که تو 10 قسمت در حد ناروتو اینا باشه
اینم درسته میشینم به زور می بینمش بلکه بهتر شد . در ضمن بابا ناروتو که دیگه نسبتا الکی شده . کل انیمه شده بود فیلر .

الان دارم Fullmetal Alchemist رو می بینم . بدک نیست ولی جا داره که بهتر بشه :biggrin1:

فول متال هنوز ادامه داره
منم تصمیم گرفتم در آینده جز
اینا رو ببینم چون می گن قشنگن
Full Metal Panic
Elfen Lied
علاوه بر وان پیس و بلیچ و فیری تیل
=-=-=-=
قسمت 20 خیلی باحال بود در فیری تیل

سوم اینکه چرا دست و دلم نمیره این Fairy Tail رو ببینم. 20 قسمتش رو HD دارم ولی انگار که نه انگار. حتی اسمش هم فاز منفی میده.
چهارم اینکه ergo proKcy.... همین رو بگید فقط، بد تموم میشه مثل Death Note یا نه؟ حوصله ندارم ابکی بشه.
در موردِ فاز منفیِ اسمش کاملا تایید می شه:دی
آخرش رو که بهت نمی گم چون ضدِّ حالِ به انیمه ولی پردازشِ داستان و به طورِ کلی کنایه هاش بسیار فوق العاده است.من که خیلی باهاش حال کردم
پ.ن:اگه بهت کمکی می کنه بگم که من با آخرش حال نکردم:دی
.
با وجه به تمی که می پسندی پیشنهاد می شه Gunslinger girls رو ببینی

آقا نبینید این انیمه رو ! با روح روانتون بازی میکنه ! Gantz رو کسی دیده ؟
من خیلی وقت پیش شروع کردم به دیدنش ولی از بس عناصر ecchi:biggrin1: (همون nudityـِ خودمون) داشت بی خیالش شدم.کلا چیز جالبی نیست و توصیه نمی شه

پ.ن:اگه بهت کمکی می کنه بگم که من با آخرش حال نکردم:دی
با وجه به تمی که می پسندی پیشنهاد می شه Gunslinger girls رو ببینی
میدونی چه کمکم میکنه :دی؟ اینکه دایرکت لینکهای Elfen Lied و Gunslinger girls رو بدی.
بابت راهنمائی و تبادل نظر ممنون 致命的 جان.

میدونی چه کمکم میکنه :دی؟ اینکه دایرکت لینکهای Elfen Lied و Gunslinger girls رو بدی.
اینم از لینکا:
صفحه ی سایت رو به عنوان لینک گذاشتم که امانت داری هم کرده باشم:دی

Gunslinger Girl

Elfen lied

اگه با تورنت مشکلی نداری لینکای با کیفیت و سیدِ بالایی برای دانلود می تونم بهت بدم.معمولا دایرکت لینکهای hd کم پیدا می شن
قابلی نداره فریتوس جان:دی
استفاده می کنیم از مصاحبتتون:smile:
.
کسی از دوستان "سمتِ تاریکِ بهشت" رو دیده یا نه؟
یه توضیحی راجع بهش بدید ممنون می شم(نظرِ شخصی می خوام نه نقد و ...):smile:

آخرین ویرایش:
اینم از لینکا:
صفحه ی سایت رو به عنوان لینک گذاشتم که امانت داری هم کرده باشم:دی
Gunslinger Girl
Elfen lied
نوش دارو پس از دانلودِ فریتوس :دی. دوست عزیز (اسمتون؟) تشکر فراوان. قبل از اینکه شما رو تو زحمت بندازم حسن جون (کوروساکی ایچیکو مدیریت بخش گالری :دی) رو تو زحمت انداختم و فعلا 7 اپیزود از Elfen Lied رو گذاشتم برای دانلود که اگر سرعت تِـر نزنه و مثل دیشب برق از ساعت 4 تا 3 ظهر قطع نشه، گوش شیطون کرد دانلودش که تموم شد (!) میرم سروقته اون Gun Girl :دی.
----------------
اقا قبلا یه انیمه داشتم که فک میکنم، اگر درست یادم باشه اسم Enter the Paradise بود!. دقیق یادم نیست. ولی تِـه انیمه بود. Fight داشت پشت فایت، دختر داشت در حد و اندازه سوناده و ماتسومُتو :دی. جالب اینکه یه سری شون متاهل بودن و ... . ماجراش در مورد:
تعدادی دانش اموز خفن بود که همه ادعاشون میشه. یه روزی یه پسره میاد به عنوان دانش اموز انتقالی و درس تو کلاسی قرار میگیره که شخصیت های اصلی هم اونجا هستن. بعد یکی دو جلسه یه Fight میکنه با اون یارو شخصیت اصلی و مثل گربه میزنه لت و پاره ش میکنه :دی. بعد یه رابطه دوستی بینشون شکل میگره و پسره و شخصیت اصلی + یه دختره (:-") + یه پسره که سیاه پوسته یه باند تشکیل میدن. بعد میافته تو سریال و ماجرا پشت ماجرا. حاضرم به اضای اسم انیمه یه Akuma Nomi ـه خفن بدم :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or