Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان انیمه خور!
kannazuki-no-miko
کسی اینو دیده؟ دیشب از فرط بیکاری نصف اپیزوداشو دانلود کردم. کلا 12 تاست.فکز کنم خیلی مزخرفه! اگر انیمه ی کوتاه دیگه ای میشناسین که خوب باشه معرفی کنین دانلود می کنیم.
من هیچکدوم از این انیمه های معروف و جدید رو ندیدم (ناروتو-بلیچ-وان پیس) ولی بهترین انیمه ای که دیدم kenshin بوده بدون شک!
اگر جایی رو میشناسید که این سه تا انیمه ای که گفتم رو تو تهران با پیک بفرسته معرفی کنید. اصلا خودتون نمیفروشید؟

emperor 69 :
اگر بین اون 3 تا بخوایم حساب کنیم آره به نظرم بلیچ سر تره . این 3 تا کلا طراحی شون از بقیه سرتره ! میدونید چرا ؟ چون ساپورتر های قوی دارن . مثلا من میتونم سری Enter The Shadow Realm یوگی اه رو هم مثال بزنم که کولاک بود . ولی سری های بعدیش خیلی خیلی افت کرد . ناروتو یه مقطع زمانی توی شیپودن طراحیش فرق کرد ! سره قضایای شیکامارو و کاکوزو و هیدان یه مدلی شد . حالت نقاشی و سبک انیمه هایی مثل Gantz , Ninja Scroll , Claymore , Death Note و اینا شد ! یه حالات خاصی داشت . ولی انصافا" توی زمان اگر زمان رو در نظر بگیریم هیچ انیمه ای رقبت مقابله با Dragonball Z رو نداره .
Ooops :
چند بار جواب دادیم ولی بازم بیا اینا خوبن :
Death Note
Code Geass
Claymore
Elfen Lied
Wolf's Rain ( خواهشا خز نشه :دی )
Vampire Knight
Cowboy Bebop ( و همچنین :دی )
Gantz

اینا خوبن !

Fratos : بگیر ولی از فردا نیای هی Revolution Revolution کنی :دی !!!

آخرین ویرایش:
ولی خوب One Piece با این همه شخصیت و رابطه های مختلفشون با هم و طنز خاصش و در ضمن داشتن شخصیت هایی مثل لوفی و زورو ، به مذاق هر کسی خوش نمیاد . من یادمه تازه که One Piece شروع کرده بودم هیچ پیش خودم می گفتم بابا این دیگه چه جور شخصیت اصلیه . مسخرش رو در آورده . یه 50 60 قسمت طول کشید تا بهش عادت کردم . ولی خو هر کسی از ناروتو خوشش میاد .

فحش می دی ... برو استغفار کن ... وگر نه می ری Impel down ... خجالت داره

luffy خوشحال می زنه چون واقعا آدم خوشحالی هست ولی ابدا شخصیت سطحی و بادهوایی نیست :blushing:
هرچی تو داستان جلوتر بری به لایه های عمیق تری از شخصیتش پی می بری ( نوع رفتارش یک جورایی ذاتی هست به پدر بزرگش رفته :biggrin1:)

کچل کردید مارو!. برا امشب یه اپیزود از code-geass-lelouch-rebellion میگیرم. اصلا بگیرم؟ یا برم واسه Gunslinger girl؟
درضمن کسی درمورد One Piece چیزی بگه اسمش میره تو Death Note. برید همون Naruto ShitPudden و ماجراهای شگفت اتگیزه Kurusaki Idiot رو ببینید.
نوب های پُرو :biggrin1:

خوب عزیز من پیشنهاد میکنم Code Geass رو بگیری

Ooops :
چند بار جواب دادیم ولی بازم بیا اینا خوبن :
Death Note
Code Geass
Claymore
Elfen Lied
Wolf's Rain ( خواهشا خز نشه :دی )
Vampire Knight
Cowboy Bebop ( و همچنین :دی )
Gantz

اینا خوبن !

سپاس
ولی چون تعدادشون زیاده و اولویت هم نگفتی من اول اون دوتایی که گفتی خز نشه رو دانلود میکنم!:biggrin1:

سپاس
ولی چون تعدادشون زیاده و اولویت هم نگفتی من اول اون دوتایی که گفتی خز نشه رو دانلود میکنم!:biggrin1:
خب اشتباه میکنی ! اولی مطمئنم مغزت منفجر میشه بس که فلسفیه :دی ! از Death Note شروع کن ! بعدشم میخوای Gantz ببین یکم حال بیای ( شوخی :دی ) .

خب اشتباه میکنی ! اولی مطمئنم مغزت منفجر میشه بس که فلسفیه :دی ! از Death Note شروع کن ! بعدشم میخوای Gantz ببین یکم حال بیای ( شوخی :دی ) .
کلا منظور از فلسفی تو انیمه چیه؟ یعنی یه انیمه چطور فلسفی میشه؟
تصمیم گرفتم اول از Elfen Lied وVampire Knightشروع کنم. چون تعداد قسمتاشون کمتره:biggrin1:
و متاسفانه از Gantz و Claymore لینک یافت نشد!

یعنی فلسفی :biggrin1: ... معنی دیگه ای نداره ... ولی برای توضیح بیشتر داستانش فلسفی هست ( جنایت و مکافات )

می تونم بگم یکی از برترین داستان هایی که در زندگیم دیدم همین Death Note هست :love:

فحش می دی ... برو استغفار کن ... وگر نه می ری Impel down ... خجالت داره

luffy خوشحال می زنه چون واقعا آدم خوشحالی هست ولی ابدا شخصیت سطحی و بادهوایی نیست
هرچی تو داستان جلوتر بری به لایه های عمیق تری از شخصیتش پی می بری ( نوع رفتارش یک جورایی ذاتی هست به پدر بزرگش رفته )

نه نه نه اشتباه می کنی ، من خودم عشق همین رقتار و کارهای لوفی ام و کلا خیلی بیشتر از ناروتو ازش خوشم میاد . ولی اون اول ها که تازه شروع کرده بودم One Piece دیدن یه کم طول کشید تا بهش عادت کردم . ولی خوب ناروتو از همون 3 -4 قسمت اول خوشم اومد .
الان یه تار موی سیاه لوفی رو به کله ناروتو نمی دم !!!:biggrin1: کلا بهترین ترکیب شخصیت ها رو One Piece داره .

دارم ا Cowboy bebop رو می بینم . عجب sound track و Art توپی داره . اگه فقط داستانش یه کم از این حالت Episodic در میومد بهتر بود .

یعنی فلسفی :biggrin1: ... معنی دیگه ای نداره ... ولی برای توضیح بیشتر داستانش فلسفی هست ( جنایت و مکافات )
Rurouni Kenshin رو دیدین؟ این فلسفی حساب میشه؟ اگه آره عشق است فلسفی. اگه نه، پس چی حساب میشه؟ عشق است همون!
من با این زندگی کردم و اگر انیمه ای پیدا بشه در این سطح باهاش حال کنم، حاضرم برای بدست آوردنش تا ژاپن برم
تو فضای مجازی منظورمه

نه نه نه اشتباه می کنی ، من خودم عشق همین رقتار و کارهای لوفی ام و کلا خیلی بیشتر از ناروتو ازش خوشم میاد . ولی اون اول ها که تازه شروع کرده بودم One Piece دیدن یه کم طول کشید تا بهش عادت کردم . ولی خوب ناروتو از همون 3 -4 قسمت اول خوشم اومد .
الان یه تار موی سیاه لوفی رو به کله ناروتو نمی دم !!!:biggrin1: کلا بهترین ترکیب شخصیت ها رو One Piece داره .
حقیقتا دیگه یادم نمیاد اوایل One Piece راجع به شخصیت Luffy چی فکر می کردم ... ولی مطمئنم اون قدر برام جالب یا جذاب بوده که من رو وادار کرده بیش از 400 قسمت همراهش باشم

شخصیت ها بی نظیر هستن به خصوص این که داستان توی پرداخت و شکل گیری هر شخصیت از کوچکترین جزییات نمی گذره
مثلا وقتی همون اوایل مجموعه داستان بچگی های Zoro نشون می ده واقعا عمق بخشیدن به شخصیت رو از همون جا شروع می کنه

نکته جالب:
تا همین اواخر ما چیز زیادی راجع به گذشته Luffy نمی دونستیم در حالی که گذشته و تمام جزییات زندگی بقیه اعضای گروه رو کاملا می فهمیم
این خودش خیلی جالب هست که Luffy بدون این که سرگذشت واقعیش چیزی بدونیم این قدر جذاب بود
( توی مانگا تازه داره بچگی Luffy و بردارش Ace رو روایت می کنه بعد از 500 قسمت مانگا تازه الان :eek:)

Rurouni Kenshin رو دیدین؟ این فلسفی حساب میشه؟ اگه آره عشق است فلسفی. اگه نه، پس چی حساب میشه؟ عشق است همون!
من با این زندگی کردم و اگر انیمه ای پیدا بشه در این سطح باهاش حال کنم، حاضرم برای بدست آوردنش تا ژاپن برم
نکته جالبش اینه که شما Rurouni Kenshin دیدی ولی Death Note رو ندیدی ... این خودش خیلی عجیب هست

آخرین ویرایش:
فلسفی :دی ؟ یعنی فلسفی دیگه :دی . ببینی خودت میگیری چی میگم :دی .
تصمیم گرفتم اول از Elfen Lied وVampire Knightشروع کنم. چون تعداد قسمتاشون کمتره:biggrin1:
ببین از الان بهت میگم نگی نگفتی ها :دی . Elfen Lied با روح و روانت بازی میکنه ! و البته کمی هم مورد داره :دی . VK هم واقعا عالیه .
و متاسفانه از Gantz و Claymore لینک یافت نشد!
کلیمور تنها انیمه شونش هست که مـِین کرکترش دختره . Gantz هم داستان جالبی داره اما پر از مورده :دی .

چه تاپیک فعال شد:دی
آقایون سراغِ GantZ نرید که بسیار ایچیِ و کلا **** هستند ایشون.من که بعد از چند قسمت ولش کردم و اصلا باهاش حال نکردم
شهاب:
درسته که کارگردانِ ناروتو از دراگون بالز تقلید(الگوبرداری بهتره:دی) کرده اما کارِ کمی نکرده که این همه شخصیت رو با هم در تقابل گذاشته و پردازششون کرده و لوث نکرده کار رو
در جوابِ عزیزی که گفته بود کاراکترهای اصلیش مشکل دارند جز ناروتو پس ضعیفِ بگم که این چیزی که از نظرِ شما مشکلِ یه محوریت و میدان برای مانور به کارگردان داده و خیلی زیبا تونسته با این 3 کاراکتر کار کنه:smile:

راستی شهاب فکر کنم یه چندتایی شوننِ دیگه هم داریم با مین کاراکترِ دختر/زن
مثلا Blood+ هم شونن حساب می شه خو
یه چند تا دیگه هم هست که الان یادم نیست:دی
.
Oooops جان:دی:
کنشین کجاس فلسفیِ آخه مردِ مومن:دی
فلسفی می خوای Ergo proxy و چندتایی که بچه ها معرفی کردند رو ببین و اگر دنبالِ یه چیزِ دیگه مثلِ کنشینی که نگرد چون نیست:دی
مخصوصا اگه با دوبله ی انگلیسیش دیده باشی و با اصطلاحات و تکه کلامهای کنشین انس گرفته باشی اما برای خالی نبودنِ عریضه می تونی با بلیچ و ناروتو سرگرم کنی خودت رو
.
حالا می رسیم به فریدون:دی
نمی دونم الان گذاشتی برای دانلود یا نه اما حدس می زنم از Gunslinger girl بیشتر خوشت بیاد:دی و مهمتر از اون من مشتاقِ شنیدنِ نظرت راجع به این انیمه هستم:confused: پس برو سراغ همین

پ.ن:ضمنِ عذر خواهی از دوستان و اساتید به دلیل در هم بودن نوشته هام:blushing:

تا همین اواخر ما چیز زیادی راجع به گذشته Luffy نمی دونستیم در حالی که گذشته و تمام جزییات زندگی بقیه اعضای گروه رو کاملا می فهمیم
این خودش خیلی جالب هست که Luffy بدون این که سرگذشت واقعیش چیزی بدونیم این قدر جذاب بود
( توی مانگا تازه داره بچگی Luffy و بردارش Ace رو روایت می کنه بعد از 500 قسمت مانگا تازه الان )

البته اون نکات اصلیش رو می دونستیم . ولی خوب داستانش با Ace رو فقط بهش اشاره کرده بود . نمی دونم تا آخرین مانگاش رو خوندی یا نه . اگه خوندی ...
مثلا اضافه کردن شخصیتSabo واقعا خیلی باحال بود . تا اضافه شد همه گفتن بابا این الان می میره ولی دیدی چه Twist باحالی رو بهش اضافه کردند ؟ یک نکته دیگه هم بحث اون 3 تا لیوان بود . توی یکی ار فروم ها مشخص شد سایه لیوان سوم توی یکی از پنل های 50 60 قسمت قبل مشخص بوده ولی کسی متوجه اش نشده .

در ضمن اقا طرفدارن OP بیان شخصیت های مورد علاقشون رو به ترتیب بگن . :biggrin1:
من خودم : 1- لوفی 2- زورو 3- سانجی 4 -چاپر 5 - بروک

ببین از الان بهت میگم نگی نگفتی ها . Elfen Lied با روح و روانت بازی میکنه ! و البته کمی هم مورد داره .

فقط کمی ؟!!:biggrin1: کل انیمه violence و N*dity هستش . ولی انصافا اگه بتونی این ها رو نادیده بگیری ( من که شخصا با وجودی که از خشونت بدم میاد تو انیمه ، با خشونتش بسی حال کردم . ) شخصیت پردازی خوبی داره ( من خیلی از Nyu خوشم میاد . ) و داستانش واقعا قدرت عاطفی زیادی رو داره . اصلا به عنوان اولین انیمه پیشنهاد نمیشه . واسه اولین انیمه طولانی ناروتو خوبه ، کوتاه code Geass .

راستی شهاب فکر کنم یه چندتایی شوننِ دیگه هم داریم با مین کاراکترِ دختر/زن
یه جا شنیده بودم . ولی فکر کنم اولین باشه :دی .
آقایون سراغِ GantZ نرید که بسیار ایچیِ و کلا **** هستند ایشون.من که بعد از چند قسمت ولش کردم و اصلا باهاش حال نکردم
آخه همه به چش ایچی یا بهتر بگم ه ... ی نگاش میکنن :دی . بابا ناسلامتی اون همه Violence داره !
درسته که کارگردانِ ناروتو از دراگون بالز تقلید(الگوبرداری بهتره:دی) کرده اما کارِ کمی نکرده که این همه شخصیت رو با هم در تقابل گذاشته و پردازششون کرده و لوث نکرده کار رو
من به هیچ وجه ارزش ناروتو رو پایین نمیارم . اما میگم هی نیایم الکی بگیم خداست و اینا ! خوب کار کرده کیشی :دی اما هنوز کیلومتر ها با کار استادش فاصله داره . رجوع به چپتر 5 زندگی کیشیموتو یا همون امضام :دی .

5 کرکتر من توی وان پیس :

Ace
Sanji
Shanks

همین !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or