Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

Devil May Cry - ep2
تا اینجا که راضیم. دانته‌ش قابل‌قبوله، آرتش خوبه، داستان کلیشه‌س ولی اشکالی نداره، اکشن هم که جذابه.
ولی لیدیش رو مخه. بی‌ادب هم هست!/:):))

Ballpark de Tsukamaete - ep1
انیمه آرامش‌بخش و جوابیه. شخصیت دختره باحال و بامزه‌س و ضمن بازیگوشی‌هاش، تو کرم ریختن زیاده‌روی نمی‌کنه. پسره هم که خسته و زحمتکش و صاف‌وساده و بامرامه.
بااینکه از بیس‌بال نه چیزی حالیمه و نه خوشم میاد، ولی خیلی خوب بود

Anne Shirley - ep1
عالی آقا، عالی! شاید از این بهتر نشه ماجراهای آنه شرلی رو با استانداردهای این دوره‌زمونه تو قالب انیمه به تصویر کشید.

همه‌چی راضی‌کننده‌س. آرت محشر و دوست‌داشتنیه. کار صداپیشه‌ها خیلی خوبه. تناسب تو موسیقی و صدای محیط و سکوت رعایت شده (البته اگه آنه امون بده که جز صدای خودش، صدای دیگه‌ای رو بشنویم یا نشنویم!). سرعت و ریتم‌ش عالیه و مراعات مخاطب بی‌حوصله امروزی رو می‌کنه؛ طوری‌که تو همین قسمت اول، ماجراها به اندازه چند قسمت انیمه قدیمی جلو می‌ره. قاب‌بندی حساب‌شده‌س. واکنش‌های کاراکترها نسبت به سری قدیمی پراغراق‌تر و انیمه‌ای‌تره که به نظرم انتخاب درستی بوده؛ همون‌طورکه واقع‌گرایی زیاد اون مجموعه هم کار به‌جایی بود. رنگ‌وبوی کودکانه جالبی داره و دیالوگ‌های قشنگی رو هم برامون کنار گذاشته.

برعکس سریال آنه نتفلیکس، این انیمه رو خیلی پسندیدم.

قسمت اول لازاروس خوب بود. هرچند دوبله انگلیسی انیمه دیدن یه جوریه که خون از گوش‌هام بیرون میومد ولی قابل تحمل بود. شخصیت‌ها تقریبا جالب می‌زنن تا مشخص بشه چی به چیه. آرتش خوب بود، اونقدر متمایزکننده نبود ولی خوب بود. موسیقی هم روال بود.

قبل از هر چیزی به نظر میاد بهترین اوپنینگ این فصل از الان معلومه چیه :دی

ترکیب ایشیتانی و Yoasobi واقعا چیز جادویی ایه. اونم برای انیمه اقتباسی مانگایی که خیلی دوستش دارم، بامزه است و تمام بامزگی و Charm اش ذره ذره تو این اوپنینگ خودشو نشون میده :x

این قدر ثانیه ثانیه اش رفرنس به چپترهای مختلفه که سرم گیج میره. حس می کنم اگه چیزی رو سردرنیارم یعنی کامل چپترشو یادم رفته :دی

===========

این فصل انیمه خوب انگار زیاد داریم. بیشترشون دنباله اند و دنباله کارهایی که من اصن ندیدم
ولی خب دو سه تا کار جدید چشمم رو گرفتن

[Judas] Kowloon - S01E01.mkv_snapshot_19.21_[2025.04.06_23.36.14].jpg

Kowloon Generic Romance اثر جدید خالق After the Rain ـه. البته میگم جدید، مانگا از سال 2019 در حال انتشاره و الان بالاخره انیمه اش اومده بیرون و آممم
It's the hottest romace I've seen in a looooong time :دی

جدا از این که این زن تو نوشتن داستان های رومنس بزرگسالانه پرحرارت تو یه سطح دیگس، فضای و اتمسفر پانک تر این کار خیلی گیرا است.
ولی خب مسئله اینه، این انیمه 13 قسمتی انگار هدفش اقتباس کل داستانه که خیلی خطریه. چون همین قسمت اول یه جلد مانگا رو انیمه کردن که باعث میشه به سرم بزنه برگردم همون مانگا رو استارت بزنم
ولی خب دلمم نمیاد از یه طرفی چون واقعا کیفیت انیمه از همه نظر عالیه! :(
چی می شد دو فصل اش می کردن آخه :(

=================

در خبر خوب دیگه
خوشحال باشید که وراج ترین، رویاپردازترین و موقرمز ترین دختر تاریخ انیمه و رمان دوباره به عرصه تلویزیون برگشته :دی

[Judas] Anne Shirley - S01E01.mkv_snapshot_17.43_[2025.04.06_23.22.53].jpg

ریمیک آنه شرلی آن چنان ساکوگا و انیمیشن افسانه ای و خفنی نداره و ریتم اش هم به وضوح از انیمه اصلی تندتره، ولی به نظرم تا این جا خیلی خوب روح اثر اصلی رو به نمایش گذاشته. البته یخورده شخصیت ها تو همین یه قسمت یخورده سیاه و سفید تر از رمان و سریال و انیمه اصلی اند و به قولی مقوایی تر اند. اما میگم قضیه نسبیه و روی هم واقعا قسمت اول راضی کننده ای بود و حتما ادامه اش میدم
داستانیه که واقعا عاشقشم و دوست دارم این دفعه کامل ریبوت اش موفقیت آمیز بشه

سریال لایو اکشن اگه اشتباه نکنم شرکت Peacock که چند سال پیش پخش شده بود رو هم من دیده بودم. اونم با این که یخورده پیام فمینیستی قاطیش کرده بودن و چپ تر بود، بازم اقتباس خیلی خفنی بود و کیفیت ساخت عالی ای داشت. حیف بعد فصل 3 کنسل شد :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or