Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

قبل از هر چیزی به نظر میاد بهترین اوپنینگ این فصل از الان معلومه چیه :دی

ترکیب ایشیتانی و Yoasobi واقعا چیز جادویی ایه. اونم برای انیمه اقتباسی مانگایی که خیلی دوستش دارم، بامزه است و تمام بامزگی و Charm اش ذره ذره تو این اوپنینگ خودشو نشون میده :x

این قدر ثانیه ثانیه اش رفرنس به چپترهای مختلفه که سرم گیج میره. حس می کنم اگه چیزی رو سردرنیارم یعنی کامل چپترشو یادم رفته :دی

===========

این فصل انیمه خوب انگار زیاد داریم. بیشترشون دنباله اند و دنباله کارهایی که من اصن ندیدم
ولی خب دو سه تا کار جدید چشمم رو گرفتن

[Judas] Kowloon - S01E01.mkv_snapshot_19.21_[2025.04.06_23.36.14].jpg

Kowloon Generic Romance اثر جدید خالق After the Rain ـه. البته میگم جدید، مانگا از سال 2019 در حال انتشاره و الان بالاخره انیمه اش اومده بیرون و آممم
It's the hottest romace I've seen in a looooong time :دی

جدا از این که این زن تو نوشتن داستان های رومنس بزرگسالانه پرحرارت تو یه سطح دیگس، فضای و اتمسفر پانک تر این کار خیلی گیرا است.
ولی خب مسئله اینه، این انیمه 13 قسمتی انگار هدفش اقتباس کل داستانه که خیلی خطریه. چون همین قسمت اول یه جلد مانگا رو انیمه کردن که باعث میشه به سرم بزنه برگردم همون مانگا رو استارت بزنم
ولی خب دلمم نمیاد از یه طرفی چون واقعا کیفیت انیمه از همه نظر عالیه! :(
چی می شد دو فصل اش می کردن آخه :(

=================

در خبر خوب دیگه
خوشحال باشید که وراج ترین، رویاپردازترین و موقرمز ترین دختر تاریخ انیمه و رمان دوباره به عرصه تلویزیون برگشته :دی

[Judas] Anne Shirley - S01E01.mkv_snapshot_17.43_[2025.04.06_23.22.53].jpg

ریمیک آنه شرلی آن چنان ساکوگا و انیمیشن افسانه ای و خفنی نداره و ریتم اش هم به وضوح از انیمه اصلی تندتره، ولی به نظرم تا این جا خیلی خوب روح اثر اصلی رو به نمایش گذاشته. البته یخورده شخصیت ها تو همین یه قسمت یخورده سیاه و سفید تر از رمان و سریال و انیمه اصلی اند و به قولی مقوایی تر اند. اما میگم قضیه نسبیه و روی هم واقعا قسمت اول راضی کننده ای بود و حتما ادامه اش میدم
داستانیه که واقعا عاشقشم و دوست دارم این دفعه کامل ریبوت اش موفقیت آمیز بشه

سریال لایو اکشن اگه اشتباه نکنم شرکت Peacock که چند سال پیش پخش شده بود رو هم من دیده بودم. اونم با این که یخورده پیام فمینیستی قاطیش کرده بودن و چپ تر بود، بازم اقتباس خیلی خفنی بود و کیفیت ساخت عالی ای داشت. حیف بعد فصل 3 کنسل شد :(

Witch Watch قسمت اول سرگرم‌کننده بود. انیمه Nozaki-kun رو دیده باشید از اینم خوشتون میاد.
Anne Shirley قسمت اول خیلی خوب بود، حتما ببینید.
Shin Samurai-den Yaiba داستان به انیمه Ranma ½ شبیه، کمدیش خوب بود.
Kakushite! Makina-san بین انیمه های اچی فصل بهار این خوب بود.
kv02.jpg
Summer Pockets قسمت اول خوب بود، انیمه شبیه Charlotte و The Day I Became a God بود همون روایت داستان و معرفی شخصیتا و حال و هوای تابستون.

View attachment 374237

Creator of Devil May Cry ....

View attachment 374239

این بابا قشنگ معلوم ـه جای سفت نش.....ه سر Castlevania به خاطر فن بیس ضعیفش فکر کرد جایی خبریه ولی الان با فن بیس DMC در افتاده . فکر کن یـ IP مثل Berserk یا MGS بیوفت دست ـش :-t
مرتیکه گاو خودش رو با نولان مقایسه کرده که هیچ، گفته من به شخصیت ها پرداختم. آره بابا رییییدن به کرکترا میشه شخصیت پردازی. هیچکدوم از کرکترا شبیه سورس متریال نیستند:

🔳 آدی شانکار: ما به جای روح بازی، به ماهیت شخصیت ها پرداختیم! | توضیحات جدید خالق انیمیشن Devil May Cry

▫️انیمیشن Devil May Cry که به تازگی منتشر شده، باعث تقسیم شدن طرفداران به دو گروه شد. عده‌ای که از این انیمیشن لذت بردند و عده‌ای دیگر نیز به دلیل تغییرات زیاد نسبت به منبع اقتباس، از آن متنفر شدند.

▪️آدی شانکار، خالق این انیمیشن، در توضیح این تغییرات گفت که هدف او پرداختن به ماهیت شخصیت‌ها بوده و تلاش کرده آن‌ها را به دنیای واقعی نزدیک کند، مشابه کاری که کریستوفر نولان با بتمن انجام داد. او همچنین تاکید کرد که هیچ‌گاه وعده‌ای برای وفاداری به منبع اقتباس نداده و در حقیقت قصد داشته تا جوهر دنیای این سری بازی را به انیمیشن منتقل کند‌.

🔲 MoonMedia.ir

ان‌شرلی از چیزی که انتظار داشتم هم خیلی بهتر بود. واقعا عالی بود قسمت اولش. حالمونو خوب کرد حسابی.
دویل می کرای هم ۴ قسمت دیدم خیلی شخمی و لوس و بی‌مزس :D فکرم نمیکنم اتفاق خاصی بیفته و تغییری بکنه این وضعیتش در ادامه.

مرتیکه گاو خودش رو با نولان مقایسه کرده که هیچ، گفته من به شخصیت ها پرداختم. آره بابا رییییدن به کرکترا میشه شخصیت پردازی. هیچکدوم از کرکترا شبیه سورس متریال نیستند:

🔳 آدی شانکار: ما به جای روح بازی، به ماهیت شخصیت ها پرداختیم! | توضیحات جدید خالق انیمیشن Devil May Cry

▫️انیمیشن Devil May Cry که به تازگی منتشر شده، باعث تقسیم شدن طرفداران به دو گروه شد. عده‌ای که از این انیمیشن لذت بردند و عده‌ای دیگر نیز به دلیل تغییرات زیاد نسبت به منبع اقتباس، از آن متنفر شدند.

▪️آدی شانکار، خالق این انیمیشن، در توضیح این تغییرات گفت که هدف او پرداختن به ماهیت شخصیت‌ها بوده و تلاش کرده آن‌ها را به دنیای واقعی نزدیک کند، مشابه کاری که کریستوفر نولان با بتمن انجام داد. او همچنین تاکید کرد که هیچ‌گاه وعده‌ای برای وفاداری به منبع اقتباس نداده و در حقیقت قصد داشته تا جوهر دنیای این سری بازی را به انیمیشن منتقل کند‌.

🔲 MoonMedia.ir
در ادامه این هنرنمایی مورد زیر رو داریم. :)

🔳 بن شدن کاربران از ساب‌ردیت Devil May Cry به دلیل انتقاد از انیمیشن جدید آن!

▫️طبق گزارشات منتشر شده، بسیاری از کاربران از ساب‌ردیت Devil May Cry بن شدند؛ دلیل آن هم ساده است: انتقاد از انیمیشن جدید این فرنچایز که توسط آدی شانکار ساخته شده.

▪️گویا انتقادات از این انیمیشن در سا‌ب‌ردیت بازی، آنقدر زیاد بوده که باعث شده بسیاری از افراد سریعا بن شوند.

🔲 MoonMedia.ir

در ادامه این هنرنمایی مورد زیر رو داریم. :)

🔳 بن شدن کاربران از ساب‌ردیت Devil May Cry به دلیل انتقاد از انیمیشن جدید آن!

▫️طبق گزارشات منتشر شده، بسیاری از کاربران از ساب‌ردیت Devil May Cry بن شدند؛ دلیل آن هم ساده است: انتقاد از انیمیشن جدید این فرنچایز که توسط آدی شانکار ساخته شده.

▪️گویا انتقادات از این انیمیشن در سا‌ب‌ردیت بازی، آنقدر زیاد بوده که باعث شده بسیاری از افراد سریعا بن شوند.

🔲 MoonMedia.ir
اینا به VA خود دانته گیر داده بودن و گفته بودن برای جامعه مضر هست.:))

خوب من یک نظر نامحبوب بدم درباره انیمه DMC.
با توجه به باز خوردی که تو این تاپیک داشت خواستم برم ببینم مگه چی شده که انقدر باز خوردا منفی بوده
ولی به نظرم بدک نبود برای یک اقتباس از داستان بازی ها، داستان جدیدی دنبال میشه که به نظر قرار هست بخشی از یک دنیایی بزرگتر باشه و شاید به ای پی های دیگه کپکام هم ارتباط پیدا کنه. درکنارش افرادی که با داستان سری هم آشنایی دارند نه لزوما مستقیم ولی بخش هایی داره که برای اونا هم جالبه.
در مورد انتقاد یکی از دوستان هم درباره ویرجیل دقیقا تو نسخه اول ویرجیل به عنوان یکی از سرباز های موندس میاد جلو و بعد از چند بار مواجه شدن باهاش شخصیت اصلیش معلوم میشه، جالبه برام دقیقا به همین رفرنس یک نفر انتقاد میکنه که کاراکتر ویرجیل رو از بعد شخصیتی زیر سوال بردن.
در مورد اینکه بیایی کاراکتر منفی سریال رو هم بهش شخصیت بدی به نظر اتفاق عجیبی نیست و تو سر از قدیم هم بر میگشته و یک کارکتر رو از دید خودش نشون میداده که لزوما آدم خیلی بد و شیطانی مطلقی نیست و انگیزه خاصی داشته و یا توسط یک آدم بدتر مورد سو استفاده قرار گرفته
در کل به نظرم سریال مختصر و مفیدی بود و الکی داستانش رو کش نداده بود، همین امروز شروع کردم و همین جوری خورد خورد امروز گوشه کنار کارم نگاه کردم، و بخوام نمره بدم 7.5-8 از 10 به نظرم نمره خوبی بود براش. کیفیت انیمیشن اکیه، صحنه های اکشن باحال داره، موزیک های خیلی خوبی داره که به خود سریال هم میاد.
من باشم به عنوان یک سریال کوتاه و فان به بقیه پیشنهاد میکنم، تجربه بدی نیست، قرار نیست مرز ها دانش و باور ما رو هم از چیزی که هست جلو تر ببره.

آخرین ویرایش:
خوب من یک نظر نامحبوب بدم درباره انیمه DMC.
با توجه به باز خوردی که تو این تاپیک داشت خواستم برم ببینم مگه چی شده که انقدر باز خوردا منفی بوده
ولی به نظرم بدک نبود برای یک اقتباس از داستان بازی ها، داستان جدیدی دنبال میشه که به نظر قرار هست بخشی از یک دنیایی بزرگتر باشه و شاید به ای پی های دیگه کپکام هم ارتباط پیدا کنه. درکنارش افرادی که با داستان سری هم آشنایی دارند نه لزوما مستقیم ولی بخش هایی داره که برای اونا هم جالبه.
در مورد انتقاد یکی از دوستان هم درباره ویرجیل دقیقا تو نسخه اول ویرجیل به عنوان یکی از سرباز های موندس میاد جلو و بعد از چند بار مواجه شدن باهاش شخصیت اصلیش معلوم میشه، جالبه برام دقیقا به همین رفرنس یک نفر انتقاد میکنه که کاراکتر ویرجیل رو از بعد شخصیتی زیر سوال بردن.
در مورد اینکه بیایی کاراکتر منفی سریال رو هم بهش شخصیت بدی به نظر اتفاق عجیبی نیست و تو سر از قدیم هم بر میگشته و یک کارکتر رو از دید خودش نشون میداده که لزوما آدم خیلی بد و شیطانی مطلقی نیست و انگیزه خاصی داشته و یا توسط یک آدم بدتر مورد سو استفاده قرار گرفته
در کل به نظرم سریال مختصر و مفیدی بود و الکی داستانش رو کش نداده بود، همین امروز شروع کردم و همین جوری خورد خورد امروز گوشه کنار کارم نگاه کردم، و بخوام نمره بدم 7.5-8 از 10 به نظرم نمره خوبی بود براش. کیفیت انیمیشن اکیه، صحنه های اکشن باحال داره، موزیک های خیلی خوبی داره که به خود سریال هم میاد.
من باشم به عنوان یک سریال کوتاه و فان به بقیه پیشنهاد میکنم، تجربه بدی نیست، قرار نیست مرز ها دانش و باور ما رو هم از چیزی که هست جلو تر ببره.
شما کلا داستان بازی ها رو متوجه نشدی.
اینکه ورجیل بزور نرو انجلو میشه یک بخش اساسی از ترامای کرکتر حتی توی بازی پنجم هم هست.
همین تراما ها رو با Shadow و گریفین و Nightmare نشون میدن. ورجیل در نسخه اصلی بعد از شکستش از موندوس و بخاطر اینکه جا پای پدرش بزاره با موندوس جنگیده بود. بشدت از موندوس بخاطر کشتن مادرش متنفر بود.

اینکه الان بیاد مدافع حقوق شیاطین بشه یا زیر دست موندوس اونم اینطوری، هیچ سنخیتی با کرکتر ورجیل نداره. ورجیل حتی Arkham هم کشت چون خوشش نمیومد قدرتش رو با کسی تقسیم کنه. خود ورجیل آخر بازی چهارم میخواد قدرتش رو بعنوان بچه اسپاردا نشون بده، برای همین جریان نلو انجلو بزرگترین توهین و شرم برای گرکتر ورجیل محسوب میشه. چون بخش اعظم کرکتر ورجیل از فرهنگ سامورایی و بوشیدو میاد. حتی در بازی ورجیل از اسلحه استفاده نمیکنه یا وقتی دانته زخمی هست باهاش نمیجنگه چون این اعمال رو تهی و شرم آور میدونه.
بنظرم حتی DMC نینجا تئوری ورجیل منطقی تری نسبت به ورجیل اینجا داره. اینجا بنیادی ترین بخش های این کرکتر هم متوجه نشدند.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or