Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دوستان ممکنه یه انیمه جدی که مربوط به بحث های دارک فلسفی یا سیاسی بشه معرفی کنید ؟ :D اصن همچین چیزی وجود داره؟ :D
(متاسفانه در کل خیلی تعداد کمی انیمه تماشا کردم و هر گزینه ای رو استقبال میکنم.)
Ghost in the Shell 1995
Ergo Proxy

دوستان ممکنه یه انیمه جدی که مربوط به بحث های دارک فلسفی یا سیاسی بشه معرفی کنید ؟ :D اصن همچین چیزی وجود داره؟ :D
(متاسفانه در کل خیلی تعداد کمی انیمه تماشا کردم و هر گزینه ای رو استقبال میکنم.)

دارک فلسفی به نظرم باید Serial Experiment Lain و Monster ببینی. فصل اول Psycho Pass هم مضامین خیلی خفنی داره تو خودش

سیاسی اساسا باید بری طرف Code Geass یا Gundam ها. مشکل گاندام ها اینه که با این که درون مایه سیاسی قوی ای دارن ولی در نهایت آثاری اند که برای فروش اسباب بازی به بچه ها ساخته میشن لذا اون بخش اش هم همیشه داره :دی

من چون زیاد اهل DMC نیستم (در این حد که نسخه سوم رو تموم نکردم و طراحی دانته‌ی نسخه دوم رو در کنار نسخه پنجم بهترین می‌دونم و کلاً مُرتَد به حساب میام! :-")، به عنوان یه رهگذر و غیر فن از قسمت اول انیمیشن بدم نیومد و در حد متوسطی بود، نه خیلی خوب و نه افتضاح. :دی
البته در حدی هم برام کشش نداشت که سریع بشینم قسمت‌های بعدی رو ببینم و شاید بذارم بعداً یا هیچ‌وقت (با توجه به حجم عظیم فیلم و سریال‌هایی که توی نوبت دیدن هستن)، ولی چیز بدی هم نبود و برام عجیب نیست که مخاطبان ناآشنا با DMC یا افرادی مثل من که زیاد درگیرش نیستن، مشکلی با این مجموعه نداشته باشن. ولی شاید اگه خودم فنش بودم و تفاوت‌های زیاد انیمیشن با بازی‌ها رو می‌دیدم، اعصابم خرد می‌شد و منهدمش می‌کردم! :دی
همین قضیه برای انیمیشن‌های Castlevania هم وجود داره. یه سری از نسخه‌های Castlevania رو بازی کردم، ولی هیچ‌وقت داستانش رو در حدی دنبال نکردم که فن درست و حسابی این مجموعه به حساب بیام. برای همین مشکلی با انیمیشنش نداشتم و کیفیت خیلی خوبی داشت. به نظرم کسی که همین‌طوری بدون وسواس و دنبال کردن ماجراهای بازی‌ها سراغش بره، می‌تونه کلی ازش لذت ببره، ولی شاید برای طرفدارهای Castlevania یه سری تغییراتی داشته باشه که خوششون نیاد.
--------------
جالب‌ترین نکته برای من توی قسمت اول DMC این بود که صدای یکی از شخصیت‌ها خیلی آشنا به نظر می‌رسید ولی یه مشکلی این وسط بود. کوین کانروی عزیز سال ۲۰۲۲ از دنیا رفت و عجیب بود که صداش توی یه اثر ۲۰۲۵ باشه، ولی رفتم ویکی‌پدیا و دیدم خودشه. در نقش یه آقای مرموزی که گویا اسمش VP Baines هست.

4fbf11_25cxz3d.jpg

من خودمم ذوب در دنیای DMC نیستم ولی خب کلا جذبم نکرد. یعنی همون ۴ قسمتی هم که دیدم به زور بود. همه چیز خیلی یخ و نچسب بود واسم ولی خب ازون‌ور کسل‌وینیا رو خیلی خوب ساختن. همین چند وقت پیش دو فصل Nocturne رو دیدم و واقعا خوش گذشت. در کل امیدوارم که خوشت بیاد و تا آخر نگهت داره :D

من خودمم ذوب در دنیای DMC نیستم ولی خب کلا جذبم نکرد. یعنی همون ۴ قسمتی هم که دیدم به زور بود. همه چیز خیلی یخ و نچسب بود واسم ولی خب ازون‌ور کسل‌وینیا رو خیلی خوب ساختن. همین چند وقت پیش دو فصل Nocturne رو دیدم و واقعا خوش گذشت. در کل امیدوارم که خوشت بیاد و تا آخر نگهت داره :D
فعلاً بعیده ادامه بدم و انقدر چیزهای مختلف از سریال و فیلم تا مستند و... از قبل مونده که این یکی توی اولویت نیست. :دی مثلاً دیروز داشتم کامپیوتر رو پاکسازی می‌کردم و چشمم خورد به قسمت اول Scott Pilgrim Takes Off که ۵ ماه پیش دانلود کرده بودم و هنوز ندیدم و احتمال می‌دم از این یکی بیشتر خوشم بیاد.
آره Nocturne هم خیلی خوب بود. فکر می‌کردم بدون حضور یه سری از شخصیت‌های جالب قبلی، کیفیتش پایین‌تر بیاد ولی شخصیت‌های مثبت و منفی و خاکستری جدید در کنار حضرت Alucard رو خیلی دوست داشتم و کلی خوش گذشت. :دی

سلام
پست من داخل اسپویلر بود نمی دونم چرا پاک شد وقتی میره داخل اسپویل یعنی کسی که نمیخواد بازیها و انیمیشن برایش اسپویل بشه نخونه دیگه مخصوصا وقتی داره انیمیشن و با بازی مقایسه میشه از هردو اسپویل میشه دیگه فرقی نمی کنه که سر تیتر اسپویل بزنیم انیمیشن یا بازی .ضمن اینکه توی اکثر پستهای دوستان هم شاید تیتر زده اسپویل انیمیشن ولی بازی هم اسپویل شده و من تعجب میکنم چرا فقط پست من پاک شده؟؟
پست اول همین تاپیک :
پیرو چند اسپول داستانی که توسط اعضا در انیمه های پرطرفدار صورت گرفته و بعضاً نیز به تذکرها توجهی نکردند. تصمیم بر این شد که قوانین ای بر محتوای پست ها و نحوه ی ارسال آن قرار دهیم تا محیط سالم و ایمن تری برای سایر کاربران حاکم شود.

استفاده از تگ مخفی کردن متن (Spoiler) برای بیان موضوعاتی که منجر به آشکار شدن قسمت یا قسمت ‌هایی از انیمه و یا مانگا مانند داستان و یا شخصیت های آن شود اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به رعایت آن می باشند. در صورت عدم رعایت، کاربر ابتدا تذکری دریافت خواهد کرد و در صورت تکرار دسترسی وی به مدت 3 روز قطع خواهد شد. بدیهیست که انجام مجدد این عمل می تواند حتی موجب قطع دسترسی دائم شخص نیز بشود.
همچنین کاربران موظف هستند در هنگام ارسال پست، به همراه نام انیمه و یا مانگا، شماره قسمت در انیمه و یا چپتر در مانگا را در عنوان Spoiler ذکر کرده

تذکر: هر گونه تک مخفی بی نام و نشان، حتی خارج از موارد فوق، نیز شامل حال قانون تاپیک می باشد.
به پست های سایر دوستان مثل آریما کیشو هم دقت کنید متوجه تفاوت بین استفاده خودتون از تگ اسپویلر و سایرین میشید .

جالب‌ترین نکته برای من توی قسمت اول DMC این بود که صدای یکی از شخصیت‌ها خیلی آشنا به نظر می‌رسید ولی یه مشکلی این وسط بود. کوین کانروی عزیز سال ۲۰۲۲ از دنیا رفت و عجیب بود که صداش توی یه اثر ۲۰۲۵ باشه، ولی رفتم ویکی‌پدیا و دیدم خودشه. در نقش یه آقای مرموزی که گویا اسمش VP Baines هست.
تو دیگه مرتد نیستی . باید کلمه جدیدی برات تعریف کنیم . هنوز داری انگلیسی میبینی ؟ :دی

تو دیگه مرتد نیستی . باید کلمه جدیدی برات تعریف کنیم . هنوز داری انگلیسی میبینی ؟ :دی
هنوز؟ :( دستت درد نکنه! من از اولین انیمه‌ای که دیدم، فقط سراغ ژاپنی رفتم و اصلا انگلیسی برام مفهومی نداره! :|
ولی این DMC رو ژاپنی پیدا نکردم و توی ویکی‌پدیا هم دیدم سازنده‌هاش ژاپنی نیستن و دیگه زیاد مقاومت نکردم و انگلیسی دیدم. :دی ولی مثلا چند وقت پیش که سراغ Terminator Zero رفتم، ژاپنی دیدم و بسی هم لذت بردم. یا قبل از اون انیمه Cyberpunk.
انیمه که به جای خود، الان چند ساله که بازی‌هایی که اتمسفر ژاپنی دارن رو هم با صداپیشگی ژاپنی می‌رم. از Yakuza و Final Fantasy تا حتی Ghost of Tsushima و AC Shadows که برای استودیوهای غربی هستن.
حتی بازی DMC5 که خیلی اتمسفر ژاپنی نداره رو هم با این زبون بازی کردم که البته دلیل اصلیش صداپیشه انگلیسی کاراکتر Nico بود که انقدر چندشی و حال به هم زن صحبت می‌کرد که رفتم سراغ ژاپنی! :دی

سلام

یعنی تو رو با سینا قاطی کردم ؟ :دی
آره احتمالاً! :دی
من و سینا با فاصله کمی وارد مباحث تخصصی(!) این تاپیک شدیم و سینا هی می‌گفت انیمه به زبون انگلیسی خوبه و من مخالف بودم و می‌گفتم فقط ژاپنی! :دی مثلاً این پست برای ۱۰ سال پیشه:

بشین ژاپنی ببین!
:|
اصولاً تماشای انیمه با زبون انگلیسی یعنی از دست دادن معنویات انیمه!
:|
اولش برات عجیب و شاید هم خنده دار هست، ولی عادت که بکنی خیلی خوب میشه.

من چون زیاد اهل DMC نیستم (در این حد که نسخه سوم رو تموم نکردم و طراحی دانته‌ی نسخه دوم رو در کنار نسخه پنجم بهترین می‌دونم و کلاً مُرتَد به حساب میام! :-")، به عنوان یه رهگذر و غیر فن از قسمت اول انیمیشن بدم نیومد و در حد متوسطی بود، نه خیلی خوب و نه افتضاح. :دی
البته در حدی هم برام کشش نداشت که سریع بشینم قسمت‌های بعدی رو ببینم و شاید بذارم بعداً یا هیچ‌وقت (با توجه به حجم عظیم فیلم و سریال‌هایی که توی نوبت دیدن هستن)، ولی چیز بدی هم نبود و برام عجیب نیست که مخاطبان ناآشنا با DMC یا افرادی مثل من که زیاد درگیرش نیستن، مشکلی با این مجموعه نداشته باشن. ولی شاید اگه خودم فنش بودم و تفاوت‌های زیاد انیمیشن با بازی‌ها رو می‌دیدم، اعصابم خرد می‌شد و منهدمش می‌کردم! :دی
همین قضیه برای انیمیشن‌های Castlevania هم وجود داره. یه سری از نسخه‌های Castlevania رو بازی کردم، ولی هیچ‌وقت داستانش رو در حدی دنبال نکردم که فن درست و حسابی این مجموعه به حساب بیام. برای همین مشکلی با انیمیشنش نداشتم و کیفیت خیلی خوبی داشت. به نظرم کسی که همین‌طوری بدون وسواس و دنبال کردن ماجراهای بازی‌ها سراغش بره، می‌تونه کلی ازش لذت ببره، ولی شاید برای طرفدارهای Castlevania یه سری تغییراتی داشته باشه که خوششون نیاد.
--------------

4fbf11_25cxz3d.jpg
باز قسمت اول بد نیست، قسمت های بعدی که فاجعه بشریت بودن اثر مشخص میشه.

من خودم کستلوانیا رو دوست داشتم، اما این لعنتی خیلی بد بود.

Moonrise قسمت اول خوب بود.
View attachment 374535
Opening
من چهار قسمت دیدم. داستانش به صورت ترکیبی پیش رفته و فلش‌بک می‌زنه و برمی‌گرده حال و فلان.
مثلا همین قسمت اولش یهو از اکشن شروع شد من فکر کردم اشتباه گرفتم :))
ولی خب رفته رفته بهتر شد. حالا ببینم چی می‌شه. Wit Studio کلا کارش خوبه. ولی داستان اووووونقدر جذاب نیست یا واسه من تکراری شده دیگه. نمی‌دونم بازم، قاعدتا تا کامل دیده نشه، نمی‌شه نظر داد.
ولی ۱۸ قسمت از نتفلیکس عجیب بود.

سلام

پست اول همین تاپیک :

به پست های سایر دوستان مثل آریما کیشو هم دقت کنید متوجه تفاوت بین استفاده خودتون از تگ اسپویلر و سایرین میشید .

زیاد مهم نیست دیگه ادامه نمیدم ولی اسپویلر من اصلا هیچ قسمتی از انیمیشن شامل نمیشد و فقط مربوط به بازی ها بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or