من چون زیاد اهل DMC نیستم (در این حد که نسخه سوم رو تموم نکردم و طراحی دانتهی نسخه دوم رو در کنار نسخه پنجم بهترین میدونم و کلاً مُرتَد به حساب میام!

)، به عنوان یه رهگذر و غیر فن از قسمت اول انیمیشن بدم نیومد و در حد متوسطی بود، نه خیلی خوب و نه افتضاح.

البته در حدی هم برام کشش نداشت که سریع بشینم قسمتهای بعدی رو ببینم و شاید بذارم بعداً یا هیچوقت (با توجه به حجم عظیم فیلم و سریالهایی که توی نوبت دیدن هستن)، ولی چیز بدی هم نبود و برام عجیب نیست که مخاطبان ناآشنا با DMC یا افرادی مثل من که زیاد درگیرش نیستن، مشکلی با این مجموعه نداشته باشن. ولی شاید اگه خودم فنش بودم و تفاوتهای زیاد انیمیشن با بازیها رو میدیدم، اعصابم خرد میشد و منهدمش میکردم!

همین قضیه برای انیمیشنهای Castlevania هم وجود داره. یه سری از نسخههای Castlevania رو بازی کردم، ولی هیچوقت داستانش رو در حدی دنبال نکردم که فن درست و حسابی این مجموعه به حساب بیام. برای همین مشکلی با انیمیشنش نداشتم و کیفیت خیلی خوبی داشت. به نظرم کسی که همینطوری بدون وسواس و دنبال کردن ماجراهای بازیها سراغش بره، میتونه کلی ازش لذت ببره، ولی شاید برای طرفدارهای Castlevania یه سری تغییراتی داشته باشه که خوششون نیاد.
--------------
جالبترین نکته برای من توی قسمت اول DMC این بود که صدای یکی از شخصیتها خیلی آشنا به نظر میرسید ولی یه مشکلی این وسط بود. کوین کانروی عزیز سال ۲۰۲۲ از دنیا رفت و عجیب بود که صداش توی یه اثر ۲۰۲۵ باشه، ولی رفتم ویکیپدیا و دیدم خودشه. در نقش یه آقای مرموزی که گویا اسمش VP Baines هست.