خدای من
چقدر Apocalypse Hotel خوبه
به نظرم این فصل جدا دارن ضیافت راه میندازن ژاپنی ها (و کمک شون چینی ها)
خیلی انیمه خوب زیاده
اصن من وقت نمی کنم به بعضی از اینا نگاه بندازم ببینم خوبن یا نه
ولی هر چی تا الان دیدم عالی بوده
ولی به نظرم گل سرسبدشون همین هتل آخرالزمانی ـه. ایده خیلی عجیب نیست ولی وایب و استایل داستان و شخصیت ها کلا یه چیز به شدت آرامش بخشیه. نمیدونم چطور توضیح بدم
حتما ببینیدش. کار همه پسندی نیست ولی اگه باهاش خو بگیرید به نظرم جزو بهترینای فصله
=======================
Fate Apocrypha
بالاخره بعد از مدت های مدید همت کردیم و متوسط ترین اثر کل فرنچایز Fate و دودمان Type-Moon رو دیدیم
و بنگرید
مطابق تمام انتظارات... کار خیلی متوسطی بود
یه سری ایده ها و شخصیت ها به نظرم خیلی خوب بودند ولی به نظرم آپوکریفا خیلی خوب نشون میده اگه تو یه سری از Fate و جنگ جام مقدس، فقط سرونت ها نویسندگی خوب داشته باشن و مسترها به درد نخورن کار نهایی چندان به یاد موندنی نمیشه.
این جا هم از بین مسترها یکی شیشیگو خوب بود یکی هم کوتومینه شیرو که کاشف به عمل میاد شخصیت تاریخی آماکوسا شیروئه... به نظرم توئیست خوبیه این. مخصوصا این که مشخص میکنه تو جنگ سوم بسته به این که آینزبرن ها بخوان اونجر احضار کنن، آنگرا ماینیو ظاهر میشه و مسیر داستان منتهی میشه به فیت استی نایت و اگه بخوان رولر احضار کنن، آماکوسا شیرو ظاهر میشه و مسیر داستان منتهی میشه به فیت آپوکریفا
ولی به نظرم جدا از شخصیت ها و داستان متوسط، این کیفیت ساخت به شدت نامتوازن سری ـه که بهش آسیب میزنه. طراحی خود شخصیت ها هم خیلی بده. منظورم طراحی مختص انیمه است (نه شخصیت های اصلی تو رمان) چون به نظرم یه بخش عمده ای از جذابیت اینا تو انیمیشن گم میشه و این چیزا خیلی اهمیت دارن
در کل آپوکریفا صرفا باعث شد هایپمم برای Fate Strange Fake بیشتر شه

حس میکنم جالب باشه