Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

مسئله ی اصلی طرفدارای قدیمی سری هستن
وقتی دست رو آی پی هایی مثل DMC میذازی که بالای ۲۰ سال قدمت دارن و فن بیس بزرگی دارن ، رعایت یه سری نکات واجب میشه
بزرگترین مشکل DMC اینه که شانکار کلا هسته ی داستان این سری رو نادیده گرفته و هر جوری عشقش بوده سری رو ساخته که این به هیچ وجه مورد قبول طرفدارا نیست و این افتضاح به بار میاد
درسته هر کسی دوست داره یه داستان جدید از سری مرود علاقش ببینه ، اما نه به قیمت نادیده گرفتن و نقض داستان هایی که طی ۲۰ سال گذشته شنیده و عاشق تک تک شون بوده
شما یه نگاهی به انیمه سال ۲۰۰۷ بندازید ، هم داستان جدیدی داره که وابسته به بازی ها نیست و هم هسته ی اصلی و ذات کاراکترها کاملا حفظ شدن

مسئله ی اصلی طرفدارای قدیمی سری هستن
وقتی دست رو آی پی هایی مثل DMC میذازی که بالای ۲۰ سال قدمت دارن و فن بیس بزرگی دارن ، رعایت یه سری نکات واجب میشه
بزرگترین مشکل DMC اینه که شانکار کلا هسته ی داستان این سری رو نادیده گرفته و هر جوری عشقش بوده سری رو ساخته که این به هیچ وجه مورد قبول طرفدارا نیست و این افتضاح به بار میاد
درسته هر کسی دوست داره یه داستان جدید از سری مرود علاقش ببینه ، اما نه به قیمت نادیده گرفتن و نقض داستان هایی که طی ۲۰ سال گذشته شنیده و عاشق تک تک شون بوده
شما یه نگاهی به انیمه سال ۲۰۰۷ بندازید ، هم داستان جدیدی داره که وابسته به بازی ها نیست و هم هسته ی اصلی و ذات کاراکترها کاملا حفظ شدن
حتی در همین بحث سیاست هم حتی ریبوت DMC با تمام ایراداتی که داشت، اتفاقاتی که درش میوفتاد یک حالت نچرال داشتند. توی اینجا نویسنده ها هر دوثانیه یکبار باورهاشون رو در حلق آدم میکنند.

آخرین ویرایش:
حتی در همین بحث سیاست هم حتی ریبوت DMC با تمام ایراداتی که داشت اتفاقاتی که درش میوفتاد یک حالت نچرال داشتند. توی اینجا نویسنده ها هر دوثانیه یکبار باورهاشون رو در حلق آدم میکنند.
فقط اون چند دقیقه آخر قسمت 8. :)) میخواستم بالا بیارم رسما

سلام
دوستان اسپویلرها اصلا عنوان مناسب ندارن و بعضا گنگ و نامشخص میشن بعد از یکی دو نقل قول .
رعایت کنید لطفا .
پست من داخل اسپویلر بود نمی دونم چرا پاک شد وقتی میره داخل اسپویل یعنی کسی که نمیخواد بازیها و انیمیشن برایش اسپویل بشه نخونه دیگه مخصوصا وقتی داره انیمیشن و با بازی مقایسه میشه از هردو اسپویل میشه دیگه فرقی نمی کنه که سر تیتر اسپویل بزنیم انیمیشن یا بازی .ضمن اینکه توی اکثر پستهای دوستان هم شاید تیتر زده اسپویل انیمیشن ولی بازی هم اسپویل شده و من تعجب میکنم چرا فقط پست من پاک شده؟؟

شما کلا داستان بازی ها رو متوجه نشدی.
اینکه ورجیل بزور نرو انجلو میشه یک بخش اساسی از ترامای کرکتر حتی توی بازی پنجم هم هست.
همین تراما ها رو با Shadow و گریفین و Nightmare نشون میدن. ورجیل در نسخه اصلی بعد از شکستش از موندوس و بخاطر اینکه جا پای پدرش بزاره با موندوس جنگیده بود. بشدت از موندوس بخاطر کشتن مادرش متنفر بود.

اینکه الان بیاد مدافع حقوق شیاطین بشه یا زیر دست موندوس اونم اینطوری، هیچ سنخیتی با کرکتر ورجیل نداره. ورجیل حتی Arkham هم کشت چون خوشش نمیومد قدرتش رو با کسی تقسیم کنه. خود ورجیل آخر بازی چهارم میخواد قدرتش رو بعنوان بچه اسپاردا نشون بده، برای همین جریان نلو انجلو بزرگترین توهین و شرم برای گرکتر ورجیل محسوب میشه. چون بخش اعظم کرکتر ورجیل از فرهنگ سامورایی و بوشیدو میاد. حتی در بازی ورجیل از اسلحه استفاده نمیکنه یا وقتی دانته زخمی هست باهاش نمیجنگه چون این اعمال رو تهی و شرم آور میدونه.
بنظرم حتی DMC نینجا تئوری ورجیل منطقی تری نسبت به ورجیل اینجا داره. اینجا بنیادی ترین بخش های این کرکتر هم متوجه نشدند.

برام جالبه درباره داستان سری و اینکه تو دو خط متنی من نوشتم شما نتیجه گیری می‌کنید که من داستان رو کلا متوجه نشدم.
بازی ها رو من زمان خودش هر نسخه رو بازی کردم، و بعدا هم در حد ویدیو های یوتیوب دوباره دوره کردم.

خوب بیشتر انتقاد هایی که به نسخه ریبوت بازی میشده بر می‌گشته به تغییر تفاوت های بنیادی تو شخصیت پردازی ها و همچنین جهان بازی که وزن دیگه‌ای داشته نسبت به سریه اصلی.
این انیمه یک چیزی که مشخصه اقتباس هست نه یک بخش جدید که به سریه اصلی داره اضافه میشه. ولی به نظر من اگر بخواهیم با سریه اصلی و نسخه ریبوت مقایسه کنیم، اتفاقا خیلی به سریه اصلی بازی نزدیک تر و وفادار تر هست.
شخصیت دانته به خصوص که یکی از بخش های اصلی نقد به سریه ریبوت بود، خیلی خیلی مشابه شخصیت کلاسیک دانته شده دوباره. دنیایی بازی با اینکه هنوزم اون تم دارک و بزرگترش رو داره ولی بازم غلظتش مشابه نسخه ریبوت نیست. کارکتر های فرعی مثل lady با اینکه پیش زمینه متفاوتی داره و دایره لغتی که به کار میبره متفاوته، به نظرم میشه توش هنوز اون lady قدیم رو دید.
درباره ویرجیل ولی اصل موافق نیستم با نظر شما، بالاخره تو بازی اول تحت کنترل موندس بوده حالا جدا از تروما و شرایطی که داشته، الان هم مشابه اون هست، اصلا کارکترش به اون صورت حضوری نداشته که خیلی روش بخواد صحبتی بشه و حداقل با چیزی که الان نشون دادن، هم خونی بیشتری داره با سریه کلاسیک تا ویرجیل تو نسخه ریبوت! شما درباره فرهنگ و مرام ویرجیل صحبت میکینی بعد میگی ویرجیل سریه ریبوت شاید بهتر از این انیمه بود که فعلا هیچ چیز خاصی ازش نشون داده نشده. شاید تو سیزن دوم و نشون دادنش معلوم بشه جاده خاکی رفتن، ولی فعلا اصلا اونقدر ازش اطلاعاتی نداده این انیمه که اینجوری نسخه براش بپیچیم.

بازم به نظرم انیمه فانی هست و با رفرنس هایی که به بازی ها میده ادای احترام هم به سری داره. یک داستان و یک دنیای کاملا جدید رو به نمایش میزاره، ولی این کار رو مثل نسخه ریبوت بازی هم نمیکنه که تقریبا فقط اسم DMC رو یدک می‌کشید، انیمه بی نقص نیست، ولی اونجوری هم که بعضی دوستان دارند ترول می‌کنند هم بد نیست.

*ویرایش: حقیقت اخر پست رو شاید زیادی جهت دار خاتمه دادم. همون طور که @Eazy-E اشاره کردن بهتره از کلمه انتقاد استفاده کنیم، گرچه چندتا پست ترول هم اون وسط ها بوده، ولی اصل صحبت به خصوص با @Arima Kishou درست تر هست که بگیم منتقد هستن تا ترول.

آخرین ویرایش:
Bro thinks he’s Seth Rollins

اگه کسی هنوز مطلع نیست ساب سین برگشت.
حیف که انیمه لیست رو بستن. تیمشون بهترین و سریع ترین تیم ترجمه بود. کسی اینجا خبر داره هنوز فعالیت میکنن؟
الان که نیستن قشنگ نصف انیمه های فصلی زیرنویس ندارن.

آخرین ویرایش:
من چون زیاد اهل DMC نیستم (در این حد که نسخه سوم رو تموم نکردم و طراحی دانته‌ی نسخه دوم رو در کنار نسخه پنجم بهترین می‌دونم و کلاً مُرتَد به حساب میام! :-")، به عنوان یه رهگذر و غیر فن از قسمت اول انیمیشن بدم نیومد و در حد متوسطی بود، نه خیلی خوب و نه افتضاح. :دی
البته در حدی هم برام کشش نداشت که سریع بشینم قسمت‌های بعدی رو ببینم و شاید بذارم بعداً یا هیچ‌وقت (با توجه به حجم عظیم فیلم و سریال‌هایی که توی نوبت دیدن هستن)، ولی چیز بدی هم نبود و برام عجیب نیست که مخاطبان ناآشنا با DMC یا افرادی مثل من که زیاد درگیرش نیستن، مشکلی با این مجموعه نداشته باشن. ولی شاید اگه خودم فنش بودم و تفاوت‌های زیاد انیمیشن با بازی‌ها رو می‌دیدم، اعصابم خرد می‌شد و منهدمش می‌کردم! :دی
همین قضیه برای انیمیشن‌های Castlevania هم وجود داره. یه سری از نسخه‌های Castlevania رو بازی کردم، ولی هیچ‌وقت داستانش رو در حدی دنبال نکردم که فن درست و حسابی این مجموعه به حساب بیام. برای همین مشکلی با انیمیشنش نداشتم و کیفیت خیلی خوبی داشت. به نظرم کسی که همین‌طوری بدون وسواس و دنبال کردن ماجراهای بازی‌ها سراغش بره، می‌تونه کلی ازش لذت ببره، ولی شاید برای طرفدارهای Castlevania یه سری تغییراتی داشته باشه که خوششون نیاد.
--------------
جالب‌ترین نکته برای من توی قسمت اول DMC این بود که صدای یکی از شخصیت‌ها خیلی آشنا به نظر می‌رسید ولی یه مشکلی این وسط بود. کوین کانروی عزیز سال ۲۰۲۲ از دنیا رفت و عجیب بود که صداش توی یه اثر ۲۰۲۵ باشه، ولی رفتم ویکی‌پدیا و دیدم خودشه. در نقش یه آقای مرموزی که گویا اسمش VP Baines هست.

4fbf11_25cxz3d.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان ممکنه یه انیمه جدی که مربوط به بحث های دارک فلسفی یا سیاسی بشه معرفی کنید ؟ :D اصن همچین چیزی وجود داره؟ :D
(متاسفانه در کل خیلی تعداد کمی انیمه تماشا کردم و هر گزینه ای رو استقبال میکنم.)
کد گیاس دیدی؟ اگه ندیدی حتما یه امتحانی بکنCode Geass

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or