Mammadkherad
کاربر سایت
ببینیم تو سیزن ۲ رو کیا شیلنگ میگیرن
شما کلا داستان بازی ها رو متوجه نشدی.
بنظرم حتی DMC نینجا تئوری ورجیل منطقی تری نسبت به ورجیل اینجا داره. اینجا بنیادی ترین بخش های این کرکتر هم متوجه نشدند.اینکه ورجیل بزور نرو انجلو میشه یک بخش اساسی از ترامای کرکتر حتی توی بازی پنجم هم هست.
همین تراما ها رو با Shadow و گریفین و Nightmare نشون میدن. ورجیل در نسخه اصلی بعد از شکستش از موندوس و بخاطر اینکه جا پای پدرش بزاره با موندوس جنگیده بود. بشدت از موندوس بخاطر کشتن مادرش متنفر بود.
اینکه الان بیاد مدافع حقوق شیاطین بشه یا زیر دست موندوس اونم اینطوری، هیچ سنخیتی با کرکتر ورجیل نداره. ورجیل حتی Arkham هم کشت چون خوشش نمیومد قدرتش رو با کسی تقسیم کنه. خود ورجیل آخر بازی چهارم میخواد قدرتش رو بعنوان بچه اسپاردا نشون بده، برای همین جریان نلو انجلو بزرگترین توهین و شرم برای گرکتر ورجیل محسوب میشه. چون بخش اعظم کرکتر ورجیل از فرهنگ سامورایی و بوشیدو میاد. حتی در بازی ورجیل از اسلحه استفاده نمیکنه یا وقتی دانته زخمی هست باهاش نمیجنگه چون این اعمال رو تهی و شرم آور میدونه.
ترول یا انتقاد؟اونجوری هم که بعضی دوستان دارند ترول میکنند هم بد نیست.
ففط ببینید این مرتیکه چقدر از خودراضی :
)، به عنوان یه رهگذر و غیر فن از قسمت اول انیمیشن بدم نیومد و در حد متوسطی بود، نه خیلی خوب و نه افتضاح.
کد گیاس دیدی؟ اگه ندیدی حتما یه امتحانی بکنCode Geassدوستان ممکنه یه انیمه جدی که مربوط به بحث های دارک فلسفی یا سیاسی بشه معرفی کنید ؟اصن همچین چیزی وجود داره؟
(متاسفانه در کل خیلی تعداد کمی انیمه تماشا کردم و هر گزینه ای رو استقبال میکنم.)
Ghost in the Shell 1995دوستان ممکنه یه انیمه جدی که مربوط به بحث های دارک فلسفی یا سیاسی بشه معرفی کنید ؟اصن همچین چیزی وجود داره؟
(متاسفانه در کل خیلی تعداد کمی انیمه تماشا کردم و هر گزینه ای رو استقبال میکنم.)
دوستان ممکنه یه انیمه جدی که مربوط به بحث های دارک فلسفی یا سیاسی بشه معرفی کنید ؟اصن همچین چیزی وجود داره؟
من چون زیاد اهل DMC نیستم (در این حد که نسخه سوم رو تموم نکردم و طراحی دانتهی نسخه دوم رو در کنار نسخه پنجم بهترین میدونم و کلاً مُرتَد به حساب میام!)، به عنوان یه رهگذر و غیر فن از قسمت اول انیمیشن بدم نیومد و در حد متوسطی بود، نه خیلی خوب و نه افتضاح.
البته در حدی هم برام کشش نداشت که سریع بشینم قسمتهای بعدی رو ببینم و شاید بذارم بعداً یا هیچوقت (با توجه به حجم عظیم فیلم و سریالهایی که توی نوبت دیدن هستن)، ولی چیز بدی هم نبود و برام عجیب نیست که مخاطبان ناآشنا با DMC یا افرادی مثل من که زیاد درگیرش نیستن، مشکلی با این مجموعه نداشته باشن. ولی شاید اگه خودم فنش بودم و تفاوتهای زیاد انیمیشن با بازیها رو میدیدم، اعصابم خرد میشد و منهدمش میکردم!
همین قضیه برای انیمیشنهای Castlevania هم وجود داره. یه سری از نسخههای Castlevania رو بازی کردم، ولی هیچوقت داستانش رو در حدی دنبال نکردم که فن درست و حسابی این مجموعه به حساب بیام. برای همین مشکلی با انیمیشنش نداشتم و کیفیت خیلی خوبی داشت. به نظرم کسی که همینطوری بدون وسواس و دنبال کردن ماجراهای بازیها سراغش بره، میتونه کلی ازش لذت ببره، ولی شاید برای طرفدارهای Castlevania یه سری تغییراتی داشته باشه که خوششون نیاد.
--------------
جالبترین نکته برای من توی قسمت اول DMC این بود که صدای یکی از شخصیتها خیلی آشنا به نظر میرسید ولی یه مشکلی این وسط بود. کوین کانروی عزیز سال ۲۰۲۲ از دنیا رفت و عجیب بود که صداش توی یه اثر ۲۰۲۵ باشه، ولی رفتم ویکیپدیا و دیدم خودشه. در نقش یه آقای مرموزی که گویا اسمش VP Baines هست.
![]()
فعلاً بعیده ادامه بدم و انقدر چیزهای مختلف از سریال و فیلم تا مستند و... از قبل مونده که این یکی توی اولویت نیست.من خودمم ذوب در دنیای DMC نیستم ولی خب کلا جذبم نکرد. یعنی همون ۴ قسمتی هم که دیدم به زور بود. همه چیز خیلی یخ و نچسب بود واسم ولی خب ازونور کسلوینیا رو خیلی خوب ساختن. همین چند وقت پیش دو فصل Nocturne رو دیدم و واقعا خوش گذشت. در کل امیدوارم که خوشت بیاد و تا آخر نگهت داره![]()
پست اول همین تاپیک :پست من داخل اسپویلر بود نمی دونم چرا پاک شد وقتی میره داخل اسپویل یعنی کسی که نمیخواد بازیها و انیمیشن برایش اسپویل بشه نخونه دیگه مخصوصا وقتی داره انیمیشن و با بازی مقایسه میشه از هردو اسپویل میشه دیگه فرقی نمی کنه که سر تیتر اسپویل بزنیم انیمیشن یا بازی .ضمن اینکه توی اکثر پستهای دوستان هم شاید تیتر زده اسپویل انیمیشن ولی بازی هم اسپویل شده و من تعجب میکنم چرا فقط پست من پاک شده؟؟
به پست های سایر دوستان مثل آریما کیشو هم دقت کنید متوجه تفاوت بین استفاده خودتون از تگ اسپویلر و سایرین میشید .پیرو چند اسپول داستانی که توسط اعضا در انیمه های پرطرفدار صورت گرفته و بعضاً نیز به تذکرها توجهی نکردند. تصمیم بر این شد که قوانین ای بر محتوای پست ها و نحوه ی ارسال آن قرار دهیم تا محیط سالم و ایمن تری برای سایر کاربران حاکم شود.
استفاده از تگ مخفی کردن متن (Spoiler) برای بیان موضوعاتی که منجر به آشکار شدن قسمت یا قسمت هایی از انیمه و یا مانگا مانند داستان و یا شخصیت های آن شود اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به رعایت آن می باشند. در صورت عدم رعایت، کاربر ابتدا تذکری دریافت خواهد کرد و در صورت تکرار دسترسی وی به مدت 3 روز قطع خواهد شد. بدیهیست که انجام مجدد این عمل می تواند حتی موجب قطع دسترسی دائم شخص نیز بشود.
همچنین کاربران موظف هستند در هنگام ارسال پست، به همراه نام انیمه و یا مانگا، شماره قسمت در انیمه و یا چپتر در مانگا را در عنوان Spoiler ذکر کرده
تذکر: هر گونه تک مخفی بی نام و نشان، حتی خارج از موارد فوق، نیز شامل حال قانون تاپیک می باشد.
تو دیگه مرتد نیستی . باید کلمه جدیدی برات تعریف کنیم . هنوز داری انگلیسی میبینی ؟جالبترین نکته برای من توی قسمت اول DMC این بود که صدای یکی از شخصیتها خیلی آشنا به نظر میرسید ولی یه مشکلی این وسط بود. کوین کانروی عزیز سال ۲۰۲۲ از دنیا رفت و عجیب بود که صداش توی یه اثر ۲۰۲۵ باشه، ولی رفتم ویکیپدیا و دیدم خودشه. در نقش یه آقای مرموزی که گویا اسمش VP Baines هست.