Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

قبل از اینکه دانلودش کنم، خواهشاً اگه صحنه ای هست که دانته میاد از اقشار همیشه زحمت کش و رنج دیده در طول تاریخ از جمله زنان، سیاهپوستان، همجنسبازان و ... معذرت خواهی میکنه، بگو که من همین حالا از توی لیست حذفش کنم و الکی حجم اینترنت و خاطرات خوبم با دویل می کرای رو نابود نکنم :D
من تا قسمت ۶ دیدم... هنوز خدا رو شکر نشانی از اون چیزا ندیدم:دی همون قسمت ‌۶ بهترین قسمت اثر بود. ولی خب فاز درس اخلاق وارد داستان کردند.

یک سری کارای عجیب و غریب کردند که اثر رو عمیق کنند.:| با انسان ها دانته بیشتر جنگیده تا شیاطین:))
DMC در مورد جنگیدن با شیاطین در خفن ترین حالت ممکنه، نمیدونم چرا به این مسیر عجیب و غریب داستان رو بردند. این سازمان های جدیدی که درست کردند خیلی آبکیه و بشدت لیدی رو Lame کردند.
فعلا دو قسمت آخر هم ببینم، ببینم چه میشه.
مشخصا از لحاظ پروداکشن کستلوانیا اثر قویتریه.

بعداز چندوقت دور بودن از میادین در یک حرکت برق آسا Northern Blade رو تموم کردم :دی از اول هم شروع کردم. (قبلاً سر استراحت بین دو فصل دراپ کرده بودم) همچنان لذتبخش بود با اینکه دفعه دومم بود.
از پایان قصه هم راضی ام. تو ناول نمیدونم چطور بوده اما اینجا مشکل خاصی نداشت (شاید به خاطر شخصیت پردازی خوب بود که ایرادی به چشم نمیاد).

اما ... فصل دوم چقدر عجله ای پیش رفته بود ! من اینطور احساس میکنم یا واقعا با دور تند تموم شد ؟ خیلی از اتفاقات مبارزه ها حوادث به سرعت از کنارش رد میشه. با اینحال خوندم و به پایان قصه امیدوار بودم منتهی اونم در کمال ناباوری سریع جمعش کرد ! یعنی حوصله نکرد یه دوتا پلان بکشه دونفر باهم صحبت کنند راوی خلاصه ماجرا رو گفت و تمام!

در هر صورت یکی دیگه از منهواهای خوب تموم شد ببینیم در ادامه نوبت به کی میرسه.

راسیاتش با این چیزیایی که دارم در مورد نویسندگی و دیالوگای انیمه میبینم نمیخوام از صد کیلموترش رد بشم 😭 😭
منم امروز با خودم فکر کردم، فن بودن و گیمر بودن باعث نمیشه نویسنده خوبی باشی. قشنگ ریدن به تمام Lore، من نمیدونم چطوری گفته من تغییری نمیدم.:|

---
ما DMC فن ها Donte و Vorgil رو تحمل کردیم.
این که چیزی نیست.:دی

آخرین ویرایش:
من چیزیم
View attachment 373726
بی راهه نمی گه... خوده آرکین رو هم Riot بالاسر پروژه بوده و قرارداد با استدیو رو بسته بوده... سایبر هم دسته یمی از بهترین استدیو های ژاپن بود...وگرنه اینا آبشون و شیر فلکشونم بسته هست...
واقعا من این نقدای مثبت DMC رو نمیفهمم واقعا اونقدر خوب نبود. برعکس DMC ریبوت اینجا من کاملا احساس بی تفاوتی میکنم.

View attachment 373726
بی راهه نمی گه... خوده آرکین رو هم Riot بالاسر پروژه بوده و قرارداد با استدیو رو بسته بوده... سایبر هم دسته یمی از بهترین استدیو های ژاپن بود...وگرنه اینا آبشون و شیر فلکشونم بسته هست...
اسکات پیلگریم و ترمیناتور 0 هم خوب بودن

• Like
Reactions: noctis-sm3
قسمت آخر شیطان عر میزند خیلی سم بود
کل عنیمه هم ماتحت بود 🔥
شاهکار نویسنده غربی تو butcher کردن کاراکتر fan favorite، هیچ کس بهتر از ادی شانکار نمیتونست شت بزنه تو سر تا پای لیدی
میگن کپکام متتظر موفقیت این اثر فاخره تا سری گیم ها رو ادامه بده.
حداقل دونته نینجا تئوری یک اثر کاملا جدا بود، اما این رسما شلنگ گرفت به اثر اصلی در حالی که مثلا بلایی که چندتا کرکتر محبوب آوردند کاملا مخالف چیزی هستند که در اثر اصلی بودند.
خیلی بد بود.
اینکه دو طرف آدمای خوب یا بد دارند از احمقانه ترین حرکات ممکن بود. و بشدت هم کلیشه ایی شده.
اصلا اصل جریان DMC اینکه با نیمه شیطان بودن خاندان اسپاردا اون ها متفاوت هستند. اگر این شیاطین هم بتونند مثل انسان زندگی کنند.
WHAT WAS THE FUCKING POINT

بعد فاکینگ ورجیل زیر دست موندوس بشه؟ مغرور ترین کرکتر کل سری بره پیش قاتل مادرش...وای باورم نمیشه اینو میگم:
نویسندگی DMC ریبوت از این اشغال بهتر بود.
بلایی که اینا سر ورجیل و لیدی آوردن آمریکا سر ژاپن نیاورده. کرکترا اسما و ظاهرا خوبن ولی اصلا اون شخصیت و پرسونالیتی رو ندارند. یک زن رو اعصاب مسخره و چرت که کلی حالت رئیس رئسا برای همه در میاره و فحش زیاد میده.

بعد من نمیفهمم که چرا اصلا داستانی که توی کل 5 قسمت در مکان های خیالی اتفاق افتاده الان باید در آمریکا رخ بده. خیلی مسخرست، هر ثانیه اسم از نیویورک و واشنگتن بیارند. با اون Social Commentary و بخش سیاسی فوق مزخرف! داستان DMC همیشه در مورد انسان ها و Soap Opera خانواده اسپاردا بود نه دارک کام ارتش آمریکا یا جهنم یا هزار تا کوفت و زهرمار دیگه.

شاید تنها کرکتری که دوست داشتم انزو بود.
بقیه اثر زباله بود.

من الان واقعا از دست این ادی شانکار گاو عصبانیم، هیچکدوم از کاراشم هیچ موقع نگاه نمیکنم. مردک اصلا استعداد نویسندگی و ساختن اثر درست و حسابی رو نداره.
بیشتر شبیه یک فن هست که میاد کارای اثر اصلی رو کپی میکنه و یک کپی دست چندمی به مخاطب تحویل میده.

الانم دیدم برعکس نقدا Audience Score اثر زیاد جالب نیست.

ترجیح میدم سری بمیره ولی دیگه همچین مزخرفی ادامه پیدا نکنه.

مخصوصا بازی ها هم اگه ازش الهام بگیرند دیگه واویلا:))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or