Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

راسیاتش با این چیزیایی که دارم در مورد نویسندگی و دیالوگای انیمه میبینم نمیخوام از صد کیلموترش رد بشم 😭 😭
منم امروز با خودم فکر کردم، فن بودن و گیمر بودن باعث نمیشه نویسنده خوبی باشی. قشنگ ریدن به تمام Lore، من نمیدونم چطوری گفته من تغییری نمیدم.:|

---
ما DMC فن ها Donte و Vorgil رو تحمل کردیم.
این که چیزی نیست.:دی

آخرین ویرایش:
من چیزیم
View attachment 373726
بی راهه نمی گه... خوده آرکین رو هم Riot بالاسر پروژه بوده و قرارداد با استدیو رو بسته بوده... سایبر هم دسته یمی از بهترین استدیو های ژاپن بود...وگرنه اینا آبشون و شیر فلکشونم بسته هست...
واقعا من این نقدای مثبت DMC رو نمیفهمم واقعا اونقدر خوب نبود. برعکس DMC ریبوت اینجا من کاملا احساس بی تفاوتی میکنم.

View attachment 373726
بی راهه نمی گه... خوده آرکین رو هم Riot بالاسر پروژه بوده و قرارداد با استدیو رو بسته بوده... سایبر هم دسته یمی از بهترین استدیو های ژاپن بود...وگرنه اینا آبشون و شیر فلکشونم بسته هست...
اسکات پیلگریم و ترمیناتور 0 هم خوب بودن

قسمت آخر شیطان عر میزند خیلی سم بود
کل عنیمه هم ماتحت بود 🔥
شاهکار نویسنده غربی تو butcher کردن کاراکتر fan favorite، هیچ کس بهتر از ادی شانکار نمیتونست شت بزنه تو سر تا پای لیدی
میگن کپکام متتظر موفقیت این اثر فاخره تا سری گیم ها رو ادامه بده.
حداقل دونته نینجا تئوری یک اثر کاملا جدا بود، اما این رسما شلنگ گرفت به اثر اصلی در حالی که مثلا بلایی که چندتا کرکتر محبوب آوردند کاملا مخالف چیزی هستند که در اثر اصلی بودند.
خیلی بد بود.
اینکه دو طرف آدمای خوب یا بد دارند از احمقانه ترین حرکات ممکن بود. و بشدت هم کلیشه ایی شده.
اصلا اصل جریان DMC اینکه با نیمه شیطان بودن خاندان اسپاردا اون ها متفاوت هستند. اگر این شیاطین هم بتونند مثل انسان زندگی کنند.
WHAT WAS THE FUCKING POINT

بعد فاکینگ ورجیل زیر دست موندوس بشه؟ مغرور ترین کرکتر کل سری بره پیش قاتل مادرش...وای باورم نمیشه اینو میگم:
نویسندگی DMC ریبوت از این اشغال بهتر بود.
بلایی که اینا سر ورجیل و لیدی آوردن آمریکا سر ژاپن نیاورده. کرکترا اسما و ظاهرا خوبن ولی اصلا اون شخصیت و پرسونالیتی رو ندارند. یک زن رو اعصاب مسخره و چرت که کلی حالت رئیس رئسا برای همه در میاره و فحش زیاد میده.

بعد من نمیفهمم که چرا اصلا داستانی که توی کل 5 قسمت در مکان های خیالی اتفاق افتاده الان باید در آمریکا رخ بده. خیلی مسخرست، هر ثانیه اسم از نیویورک و واشنگتن بیارند. با اون Social Commentary و بخش سیاسی فوق مزخرف! داستان DMC همیشه در مورد انسان ها و Soap Opera خانواده اسپاردا بود نه دارک کام ارتش آمریکا یا جهنم یا هزار تا کوفت و زهرمار دیگه.

شاید تنها کرکتری که دوست داشتم انزو بود.
بقیه اثر زباله بود.

من الان واقعا از دست این ادی شانکار گاو عصبانیم، هیچکدوم از کاراشم هیچ موقع نگاه نمیکنم. مردک اصلا استعداد نویسندگی و ساختن اثر درست و حسابی رو نداره.
بیشتر شبیه یک فن هست که میاد کارای اثر اصلی رو کپی میکنه و یک کپی دست چندمی به مخاطب تحویل میده.

الانم دیدم برعکس نقدا Audience Score اثر زیاد جالب نیست.

ترجیح میدم سری بمیره ولی دیگه همچین مزخرفی ادامه پیدا نکنه.

مخصوصا بازی ها هم اگه ازش الهام بگیرند دیگه واویلا:))

آخرین ویرایش:
Devil May Cry - ep2
تا اینجا که راضیم. دانته‌ش قابل‌قبوله، آرتش خوبه، داستان کلیشه‌س ولی اشکالی نداره، اکشن هم که جذابه.
ولی لیدیش رو مخه. بی‌ادب هم هست!/:):))

Ballpark de Tsukamaete - ep1
انیمه آرامش‌بخش و جوابیه. شخصیت دختره باحال و بامزه‌س و ضمن بازیگوشی‌هاش، تو کرم ریختن زیاده‌روی نمی‌کنه. پسره هم که خسته و زحمتکش و صاف‌وساده و بامرامه.
بااینکه از بیس‌بال نه چیزی حالیمه و نه خوشم میاد، ولی خیلی خوب بود

Anne Shirley - ep1
عالی آقا، عالی! شاید از این بهتر نشه ماجراهای آنه شرلی رو با استانداردهای این دوره‌زمونه تو قالب انیمه به تصویر کشید.

همه‌چی راضی‌کننده‌س. آرت محشر و دوست‌داشتنیه. کار صداپیشه‌ها خیلی خوبه. تناسب تو موسیقی و صدای محیط و سکوت رعایت شده (البته اگه آنه امون بده که جز صدای خودش، صدای دیگه‌ای رو بشنویم یا نشنویم!). سرعت و ریتم‌ش عالیه و مراعات مخاطب بی‌حوصله امروزی رو می‌کنه؛ طوری‌که تو همین قسمت اول، ماجراها به اندازه چند قسمت انیمه قدیمی جلو می‌ره. قاب‌بندی حساب‌شده‌س. واکنش‌های کاراکترها نسبت به سری قدیمی پراغراق‌تر و انیمه‌ای‌تره که به نظرم انتخاب درستی بوده؛ همون‌طورکه واقع‌گرایی زیاد اون مجموعه هم کار به‌جایی بود. رنگ‌وبوی کودکانه جالبی داره و دیالوگ‌های قشنگی رو هم برامون کنار گذاشته.

برعکس سریال آنه نتفلیکس، این انیمه رو خیلی پسندیدم.

قسمت اول لازاروس خوب بود. هرچند دوبله انگلیسی انیمه دیدن یه جوریه که خون از گوش‌هام بیرون میومد ولی قابل تحمل بود. شخصیت‌ها تقریبا جالب می‌زنن تا مشخص بشه چی به چیه. آرتش خوب بود، اونقدر متمایزکننده نبود ولی خوب بود. موسیقی هم روال بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or