K I 1 1 E R
ناظم انجمن
راسیاتش با این چیزیایی که دارم در مورد نویسندگی و دیالوگای انیمه میبینم نمیخوام از صد کیلموترش رد بشم

منم امروز با خودم فکر کردم، فن بودن و گیمر بودن باعث نمیشه نویسنده خوبی باشی. قشنگ ریدن به تمام Lore، من نمیدونم چطوری گفته من تغییری نمیدم.راسیاتش با این چیزیایی که دارم در مورد نویسندگی و دیالوگای انیمه میبینم نمیخوام از صد کیلموترش رد بشم![]()
![]()
واقعا من این نقدای مثبت DMC رو نمیفهمم واقعا اونقدر خوب نبود. برعکس DMC ریبوت اینجا من کاملا احساس بی تفاوتی میکنم.View attachment 373726
بی راهه نمی گه... خوده آرکین رو هم Riot بالاسر پروژه بوده و قرارداد با استدیو رو بسته بوده... سایبر هم دسته یمی از بهترین استدیو های ژاپن بود...وگرنه اینا آبشون و شیر فلکشونم بسته هست...
اسکات پیلگریم و ترمیناتور 0 هم خوب بودنView attachment 373726
بی راهه نمی گه... خوده آرکین رو هم Riot بالاسر پروژه بوده و قرارداد با استدیو رو بسته بوده... سایبر هم دسته یمی از بهترین استدیو های ژاپن بود...وگرنه اینا آبشون و شیر فلکشونم بسته هست...
میگن کپکام متتظر موفقیت این اثر فاخره تا سری گیم ها رو ادامه بده.قسمت آخر شیطان عر میزند خیلی سم بود
کل عنیمه هم ماتحت بود
شاهکار نویسنده غربی تو butcher کردن کاراکتر fan favorite، هیچ کس بهتر از ادی شانکار نمیتونست شت بزنه تو سر تا پای لیدی
دوستان لطفا چند تا انیمه مثله demon slayer یا solo leveling بهم معرفی کنید
Hell's Paradiseچرا همه لایک میزنن ولی کسی جواب نمیده؟؟ ایسگامون کردین بچه ها؟؟![]()