Mammadkherad
کاربر سایت
من الان دارم میبینم، بعنوان یک چیز مستقل خوبه ولی اصلا تزریق المان های سیاسی و اجتماعی به DMC رو درک نمیکنم. خود تغییراتی که به داستان هم دادند بعضا کلیشه ایی هستند.
قبل از اینکه دانلودش کنم، خواهشاً اگه صحنه ای هست که دانته میاد از اقشار همیشه زحمت کش و رنج دیده در طول تاریخ از جمله زنان، سیاهپوستان، همجنسبازان و ... معذرت خواهی میکنه، بگو که من همین حالا از توی لیست حذفش کنم و الکی حجم اینترنت و خاطرات خوبم با دویل می کرای رو نابود نکنممن الان دارم میبینم، بعنوان یک چیز مستقل خوبه ولی اصلا تزریق المان های سیاسی و اجتماعی به DMC رو درک نمیکنم. خود تغییراتی که به داستان هم دادند بعضا کلیشه ایی هستند.
خیلی میشد جذاب تر درش آورد.
من تا قسمت ۶ دیدم... هنوز خدا رو شکر نشانی از اون چیزا ندیدمقبل از اینکه دانلودش کنم، خواهشاً اگه صحنه ای هست که دانته میاد از اقشار همیشه زحمت کش و رنج دیده در طول تاریخ از جمله زنان، سیاهپوستان، همجنسبازان و ... معذرت خواهی میکنه، بگو که من همین حالا از توی لیست حذفش کنم و الکی حجم اینترنت و خاطرات خوبم با دویل می کرای رو نابود نکنم![]()
با انسان ها دانته بیشتر جنگیده تا شیاطین
منم امروز با خودم فکر کردم، فن بودن و گیمر بودن باعث نمیشه نویسنده خوبی باشی. قشنگ ریدن به تمام Lore، من نمیدونم چطوری گفته من تغییری نمیدم.راسیاتش با این چیزیایی که دارم در مورد نویسندگی و دیالوگای انیمه میبینم نمیخوام از صد کیلموترش رد بشم![]()
![]()

واقعا من این نقدای مثبت DMC رو نمیفهمم واقعا اونقدر خوب نبود. برعکس DMC ریبوت اینجا من کاملا احساس بی تفاوتی میکنم.View attachment 373726
بی راهه نمی گه... خوده آرکین رو هم Riot بالاسر پروژه بوده و قرارداد با استدیو رو بسته بوده... سایبر هم دسته یمی از بهترین استدیو های ژاپن بود...وگرنه اینا آبشون و شیر فلکشونم بسته هست...