Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

View attachment 372882
فصل سوم این زیبای خفته هم تایید شد!
انیمه شدیدا خوش ساخت هست و کیفیت انیمیشن هاش عالی هر قسمت یه مبارزه توپی داره!قشنگ معلومه یه بودجه تپلی برای ساختش گذاشتن کنار :D
تو سبک sword art online ولی چند لول بالاتر و بهتر!اگه علاقه به دنیای گیم انلاین مسابقات MMO دارید این انیمه رو هوا بزنید!
و یادم رفت بگم یکی بهترین اپینیگ هارو هم داره!!

کلا معلومه انیمه موفقی بوده تا اینجا. یه بازی هم یادمه یکی دو سال پیش تایید شد ازش. فکر کنم یه استدیو کره ای داشت میساخت. به نظر چیز ترتمیزی میاد مثل seven deadly sins origin ـه که البته این معلوم نشد چی شد اصلا، چند ساله تریلر میدن فقط. :D

در کل هم بدون شک بهترینِ ژانر خودشه با اختلاف زیاد :D واقعا کمتر انیمه ای دیدم که انقدر ریتم داستان کم نقص باشه نه اوجشو طولانی میکنه نه فرودشو. حتی بازی های فرعی هم جذابیت خودشونو دارن و حتما محتاج خود بازی اصلی نیست داستان.

اپنینگ هاشم که یکی از اون یکی بهتر :D

با سه فیلم تموم میشه.
فیلم اول هم این تابستان اکران میشه.

یعنی چی با 3 فیلم تموم میشه؟؟ این مسخره بازیا چیه دیگه چرا همون سریال رو ادامه نمیدن؟؟

نمیدونم من خیلی آشنا نیستم با دنیای انیمه . شاید برای شما عادیه

DMC انیمیشن خیلی خوبی بود، اکشن👌
View attachment 373574
من الان دارم میبینم، بعنوان یک چیز مستقل خوبه ولی اصلا تزریق المان های سیاسی و اجتماعی به DMC رو درک نمیکنم. خود تغییراتی که به داستان هم دادند بعضا کلیشه ایی هستند.
خیلی میشد جذاب تر درش آورد.

• Like
Reactions: Rize Mize
من الان دارم میبینم، بعنوان یک چیز مستقل خوبه ولی اصلا تزریق المان های سیاسی و اجتماعی به DMC رو درک نمیکنم. خود تغییراتی که به داستان هم دادند بعضا کلیشه ایی هستند.
خیلی میشد جذاب تر درش آورد.
قبل از اینکه دانلودش کنم، خواهشاً اگه صحنه ای هست که دانته میاد از اقشار همیشه زحمت کش و رنج دیده در طول تاریخ از جمله زنان، سیاهپوستان، همجنسبازان و ... معذرت خواهی میکنه، بگو که من همین حالا از توی لیست حذفش کنم و الکی حجم اینترنت و خاطرات خوبم با دویل می کرای رو نابود نکنم :D

• Smile
Reactions: XMohsen

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or