S@eEd
کاربر سایت
با سه فیلم تموم میشه.
فیلم اول هم این تابستان اکران میشه.
یعنی چی با 3 فیلم تموم میشه؟؟ این مسخره بازیا چیه دیگه چرا همون سریال رو ادامه نمیدن؟؟
نمیدونم من خیلی آشنا نیستم با دنیای انیمه . شاید برای شما عادیه
با سه فیلم تموم میشه.
فیلم اول هم این تابستان اکران میشه.
من الان دارم میبینم، بعنوان یک چیز مستقل خوبه ولی اصلا تزریق المان های سیاسی و اجتماعی به DMC رو درک نمیکنم. خود تغییراتی که به داستان هم دادند بعضا کلیشه ایی هستند.
قبل از اینکه دانلودش کنم، خواهشاً اگه صحنه ای هست که دانته میاد از اقشار همیشه زحمت کش و رنج دیده در طول تاریخ از جمله زنان، سیاهپوستان، همجنسبازان و ... معذرت خواهی میکنه، بگو که من همین حالا از توی لیست حذفش کنم و الکی حجم اینترنت و خاطرات خوبم با دویل می کرای رو نابود نکنممن الان دارم میبینم، بعنوان یک چیز مستقل خوبه ولی اصلا تزریق المان های سیاسی و اجتماعی به DMC رو درک نمیکنم. خود تغییراتی که به داستان هم دادند بعضا کلیشه ایی هستند.
خیلی میشد جذاب تر درش آورد.
من تا قسمت ۶ دیدم... هنوز خدا رو شکر نشانی از اون چیزا ندیدمقبل از اینکه دانلودش کنم، خواهشاً اگه صحنه ای هست که دانته میاد از اقشار همیشه زحمت کش و رنج دیده در طول تاریخ از جمله زنان، سیاهپوستان، همجنسبازان و ... معذرت خواهی میکنه، بگو که من همین حالا از توی لیست حذفش کنم و الکی حجم اینترنت و خاطرات خوبم با دویل می کرای رو نابود نکنم![]()