دیدی وقتی کومی می خواد ارتباط بر قرار کنه و روی کاغذ می نویسه یادمه تا قسمت 3 فصل اول اون نوشته ها رو ترجمه می کردن ولی بعدش نکردن(زیرنویس داغون نتفلیکس) وگفتن تا فن ساب بیاد از روی همین ترجمه می کنیم که فن سابم دیر به دیر می یومد. الان درست شده یعنی؟؟
برای افرادی که میخوان به جای انیمه اصلی فنادیتها رو تماشا کنن، چیزی که معمولا پیشنهاد میکنن اینه که نیمهی اول انیمه، از One Piece Kai تماشا بشه و نیمهی دوم از One Pace.
آووووو... انیمه Kimi ni Todoke فصل سومش تایید شد!
یادش بخیر... یکی از معدود شوجوهایی بود که تا آخر دیدم و خیلی هم به دلم نشست
اون زمان، طرفای سال ۹۰، یه سایت وطنی بود که انیمهها رو بیشتر از اون میگرفتم (فاانیمه، انیمهفا، انیمفا؟ ای بابا، اسمش یادم رفته)
اوساگی دراپ رو اصلا سر پیشنهاد ادمینِ اونجا تماشا کردم و درجا شیفتهش شدم. آشنایی با Kimi ni Todoke هم سر تعریفهای خودش پیش اومد.
میگفت: نشستم یه فیلم رومنس هالیوودی دیدم و اصلا حال نکردم باهاش. بعد همینجوری میره سراغ این انیمه؛ البته با این پیشفرض که خب قاعدتا به درد منِ پسر نمیخوره... که از قضا میخوره و حسابی هم خوشش میاد. به قول خودش: بعد دیدنش، موندم که چرا کارهای اینجوری، عاشقانه ساده و بیغلوغش و دور از لوسبازی، اینقدر کم شده. بعد هم که معرفی اثر به ما کاربرا، تا ما رو هم با این انیمه کلاسیکِ بیشیلهپیله و دوستداشتنی آشنا کنه
امروز که خبر فصل جدیدش رو خوندم که بعد ۱۰-۱۲ سال قراره بیاد... یاد اوایل انیمهبین شدنم افتادم. گذشتهها برام زنده شد پسر. یادش بخیر
من خیلی در جریان این نسخه های fan-made نیستم...ولی به نظرم اگه میخای نگا کنی همون نسخه ی معمولی رو ببین...چون برای زیرنویس فارسی میخوری به مشکل، الا اینکه انگلیسی نگا کنی.
P.S
درسته که وان پیس انیمه ی خیلی مهمی هستش و اگه یه روز تموم بشه تمام دنیا درباره ی پایان ـش صحبت میکنن و اگه کسی "انیمه بین" باشه و وان پیس رو ندیده باشه حسرت این بحث رو میخوره.
ولی با تمام این وجود، بازم بطور کلی با دیدن وان پیس مخالفم.... آدم این وقت رو میذاره 50 تا انیمه ی بدرد بخور قشنگ نگا میکنه که کیف ـش رو ببره
بعد اگه بیکار بود بره وان پیس رو نگاه کنه....
P.SS
خودم با وان پیس انیمه دیدن رو شروع کردم و سابقاً مدت زیادی هم مانگا ـش رو میخوندم...نمیتونم بگم که اگه برگردم به گذشته بازم با وان پیس شروع میکنم یا نه...چون تقریباً هر انیمه ای که دوست داشتم رو تا الان دیدم.
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai - E01
هیچ خوشم نیومد...موضوع داستانش اصلاً چنگی به دل نمیزنه...
احتمال درآپ ـش خیلی بالاس...ولی بازم تا قسمت 3 ـش رو نگا میکنم.
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai
لول انیمه برام پایین بودش...اینگار یه چیز کوچیک شده از یه چیز دیگه بودش.
بعضی از قسمت هاش...دیدنش واقعاً برام خسته کننده بودش...نمیگم که انیمه ی بدی بودش..سلیقه ی من چیزی دیگه ای رو طلب میکنه
آووووو... انیمه Kimi ni Todoke فصل سومش تایید شد!
یادش بخیر... یکی از معدود شوجوهایی بود که تا آخر دیدم و خیلی هم به دلم نشست
اون زمان، طرفای سال ۹۰، یه سایت وطنی بود که انیمهها رو بیشتر از اون میگرفتم (فاانیمه، انیمهفا، انیمفا؟ ای بابا، اسمش یادم رفته)
اوساگی دراپ رو اصلا سر پیشنهاد ادمینِ اونجا تماشا کردم و درجا شیفتهش شدم. آشنایی با Kimi ni Todoke هم سر تعریفهای خودش پیش اومد.
میگفت: نشستم یه فیلم رومنس هالیوودی دیدم و اصلا حال نکردم باهاش. بعد همینجوری میره سراغ این انیمه؛ البته با این پیشفرض که خب قاعدتا به درد منِ پسر نمیخوره... که از قضا میخوره و حسابی هم خوشش میاد. به قول خودش: بعد دیدنش، موندم که چرا کارهای اینجوری، عاشقانه ساده و بیغلوغش و دور از لوسبازی، اینقدر کم شده. بعد هم که معرفی اثر به ما کاربرا، تا ما رو هم با این انیمه کلاسیکِ بیشیلهپیله و دوستداشتنی آشنا کنه
امروز که خبر فصل جدیدش رو خوندم که بعد ۱۰-۱۲ سال قراره بیاد... یاد اوایل انیمهبین شدنم افتادم. گذشتهها برام زنده شد پسر. یادش بخیر
همین الان از شر انیمه ی Kimi ni Todoke خلاص شدم (قبل از محرم شروع ـش کرده بودم، گیر کردم تو دیدنش)، بین تمام انیمه هایی که دیدم، بیخودترین ـشون بود...واقعاً این 37 قسمت، ته هر چی انیمه ی خواب آور بودش، همش روی اعصابم بودش تا تمومش کردم.
نه طراحی خوبی داشت، نه گرافیک قابل توجهی، بعضی از اوقات از حد تحمل خارج میشد که حتی خانوادم هم گیر دادند که این مسخره چیه داری نگا میکنی (: داستان فوق معمولی با یک روند ضعیف و شخصیت آبکی...موسیقی کار هم دو سه تا قطعه ی قشنگ بیشتر نداشت، بقیش چیز خاصی نبود و هیچ اهرم فشاری نبودش (راضی کننده نبود) فقط دوبله ی کار راضیم میکرد که بازم ادامش بدم...اون هم فقط بخاطر یکی دو نفر که Fan ـشون بودم D:
فقط و فقط میخواستم ببینم برای چی این همه ریت انیمه بالاست، آخرش نگرفتم چرا، بودش |:
P.S
البته شاید هم انیمه ی خوبی بودش...چون تازه یک سال بود که انیمه دیدن رو شروع کرده بودم....اون موقعه شرایط مناسب دیدن اینطور انیمه ها رو نداشتم....و شاید اگه الان نگاش میکردم داشتم به به چه چه میکردم، ولی بازم از من بعیده
امیر برو عقب به خلیل بگو خودش بیاد این حرفا رو بزنه
============
فعلا سه قسمت از لایو اکشن وان پیس رو دیدم. این جا شاید به صورت مخفیانه تنها کسی که امید داشت بهش من بودم و به نظرم تهش جدا از برد معنوی یه برد فیزیکی هم کردم که محمد در جریانه
تا این جا اوکی ـه. یه سری تغییرات تو ساختار داستان هست که به نظرم خیلی واضحه اودا توش دخیل بوده
به طور مثال تمرکز خیلی بیشتری رو گارپ و کوبی گذاشتن تو East Blue Saga تا این که یهو از وسط Cover Story Page ها تو آخر Enies Lobby بپرن وسط داستان دوباره که به نظرم تغییرات جالبیه. بسته به خود تغییر مثبت و منفی بودنش فرق داره. مثلا خود شخصیت گارپ هر چند مشخصه همون شخصیتیه که تو مانگا هست ولی این جا خیلی کمتر Comical و بخند و ایناست که در وهله اول خیلی آدم فکر کنه تغییر اون چنان اساسی ای نیست ولی وقتی به چپترهای اخیر وان پیس نگها می کنی واقعا برداشتن این المان از شخصیت گارپ یخورده تو ذوق می زنه
یه کار دیگه که کردن و به نظرم اگه همینو ادامه بدن خیلی راحت میتونن نصف محتوای انیمه رو اسکیپ کنن اینه که فایت های فرعی بین خدمه کلاه خصیری و دشمن ها رو رسما ریختن دور یا با یه سری سکانس های غیر اکشن برای تنوع جابجاش کردن. Which is Actually Fucking Good خارج از چند تا فایت فرعی خاص واقعا اکثرشون میتونن حذف شن و فقط امیر آکیبا ناراحت شه سرش. یعنی با همین رویه میتونن خیلی راحت کل Skypea Saga رو تو هشت قسمت جمع کنن و معجزه ای رو انجام بدن که Toei گور به گور شده از انجام اش قاصره
انتخاب بازیگرها هم تا این جا خیلی بگیر نگیر داره یه سری مثل اوسوپ و خود لوفی و زورو عالین
ولی بعد یه سری مثل نوجیکو و کایا و کوینا و... هم خیلی بدن
هر چی شخصیت ها فرعی تر میشه تمرکز روی Casting خوب از بین رفته. ولی تا این جا به نظرم Casting خود کلاه حصیری ها خیلی خوب بوده
اکشن کار بدک نیست. دیالوگ ها خیلی ضعیفن در مقابل مانگا ولی از طرف دیگه تو طراحی صحنه گرفتن ترکوندن این قدر خوبه
فعلا که برای لایو اکشن از انیمه ای که اساسا نمیتونست لایو اکشن باشه کار اوکی ایه
برم 6 قسمت ادامه رو ببینم
داشتم تو انیمه لیست گشت می زدم اینو دیدم یادش بخیر
O Maidens in Your Savage Season
یک انیمه مدسه ای راجب عشقه بر تاکید مفهوم شهوانیش اکثر شخصیت ها دختر هستن و در باشگاه ادبیات عضو هستن. تو این انیمه آثار ادبی مثل شازده کوچولو و دیگر نویسنده ها به خصوص نویسنده های ژاپنی هست. کلا خیلی لذت بردم وقتی دیدمش
. شهرت این باشگاه که در سراسر مدرسه به خاطر خواندن صحنه های جنسی با صدای بلند در رمان های ادبی شناخته شده است، همه معلمان را از پذیرش وظیفه مشاور خود باز داشته است. در طول بحث در مورد آنچه که آنها در لیست سطل خود قرار می دهند، یکی از دختران یک چیز می گوید: رابطه جنسی. این تک کلمه در سراسر پنج دختر موج می زند، زیرا فکر جنسی زندگی روزمره آنها را فرا می گیرد. و پس از قدم زدن در ایزومی در یک لحظه بسیار خصوصی، کازوسا وارد یک مارپیچ از احساسات می شود که او را مجبور می کند با احساسات واقعی خود نسبت به او روبرو شود. اکنون، در حالی که قلبهایشان میتپد و باشگاه ادبیات با انحلال فوری روبرو میشود، این پنج دختر باید سخت تلاش کنند تا هم سلامت عقل و هم باشگاهشان را زنده نگه دارند.
P.S
البته شاید هم انیمه ی خوبی بودش...چون تازه یک سال بود که انیمه دیدن رو شروع کرده بودم....اون موقعه شرایط مناسب دیدن اینطور انیمه ها رو نداشتم....و شاید اگه الان نگاش میکردم داشتم به به چه چه میکردم، ولی بازم از من بعیده
آقا قشنگ میفهمم چی میگی. ریتمش واقعا آرومه و این خوابآور بودنه رو مخ خیلیهاست، ولی خب خوشبختانه برای من اذیتکننده نبود و اون زمان هم اتفاقا زیاد حسش نمیکردم (الان رو ندومبه).
البته فصل دو کلا به خوبی فصل اول نبود و علاوهبر اینکه الکی کشدار میشد، تکلیف شخصیتها و انگیزههاشون هم یهجاهایی لنگ میزد
یه لایواکشن هم چند وقت پیش نتفلیکس ازش ساخت که بااینکه میگن خوب دراومده، منو نگرفت
من خیلی در جریان این نسخه های fan-made نیستم...ولی به نظرم اگه میخای نگا کنی همون نسخه ی معمولی رو ببین...چون برای زیرنویس فارسی میخوری به مشکل، الا اینکه انگلیسی نگا کنی.
ممنون از شما ولی من دیگه پیرمردی شدم واسه خودم، وان پیسو سیزده سال پیش شروع کردم به دیدن برای آرشیو میخواستم چون یکم پیسینگ سریعتری داره بهتره
معمولا حوصلم نمیشه انیمهها رو باهمون زیرنویس انگلیسی میبینم
آره تا جایی که من میدونم نداره.
راستی One Pace یه مشکلی که داره اینه که برای نیمه اول انیمه، یه سری اپیزودا رو هنوز درست نکرده، ولی نیمه دوم اوکیه.
One Piece Kai از اون طرف فقط نیمه اول انیمه رو درست کرده، چون به گفته خودشون دیگه One Pace برای نیمه دوم هست و احتیاجی به درست کردن بقیهش نیست.
آره تا جایی که من میدونم نداره.
راستی One Pace یه مشکلی که داره اینه که برای نیمه اول انیمه، یه سری اپیزودا رو هنوز درست نکرده، ولی نیمه دوم اوکیه.
One Piece Kai از اون طرف فقط نیمه اول انیمه رو درست کرده، چون به گفته خودشون دیگه One Pace برای نیمه دوم هست و احتیاجی به درست کردن بقیهش نیست.