NHM
کاربر سایت
اسپویل خاصی نداره، یه میم از Nichijou
DISCOMBOBULATE
View attachment discombobulate [_b0P8jDKCbc].mp4
View attachment discombobulate [_b0P8jDKCbc].mp4
اولا اینکه قطعا ببین. شکی توش نیست.رفقای انیمه بین یه سوال داشتم درمورد وان پیس!
ببینم یا نبینم
والا من خیلی انیمه نمیبینم سخت ارتباط بگیرم ولی این سریال نت فلیکسش دیدم خیلی کیف کردم به نظر خیلی فانه ولی رفتم دیدم هزار قسمته!
شروعش پیشنهاد میدین؟
چه میدونم هی ما از برزرک شنیدیم گفتیم ببینیم دیگه، ولی اونقدم داغون نبودا موزیک متن و گوینده هاش عالی بودن، CGI اش رو مخ بود فقطسوال من اینه چجوری تونستی اونو ببینی؟ خیلی داغونه بر خلاف نسخه 1997 که عالیه
نویسنده مانگا هم اینقدر طولش داد که ریق رحمت و سرکشید
باید مانگا رو بخونی چون اصلا انیمه درست و حسابی پوشش نمیده داستانو و نصفه هست و همون قسمت هایی هم که پرداخته تمام و کمال نیست
شما رو به دیدن قسمت 1074 دعوت میکنم! وانپیس قسمت خفن زیاد داره ولی این مشخصا جزو بهترینا و از لحاظ انیمیشن و پیسینگ بهترین بود. معلوم بود نصف انیماتورای این قسمت سر هر فریم دهنشون سرویس شده.بخصوص اگه کیفیت خود انیمه رو در نظر بگیریم
داداش ما اینجا تو تگ اسپویلر می نویسیم مبارزه فلانی با بهمانی یقه مون رو میگیرن که اصلا از کجا معلوم این دو تا قرار بوده مبارزه کنن. حالا باید قسم پیر و پیغمبر بخوریم که به خدا این رو کاور انیمه هست اصلامن که دیگه تو این تاپیک چیزی نمینویسم ولی یکبار همین هفته پیشی اومدین پیامو بنده رو پاک کردین خیلی خیلی بی دلیل فقط بخاطر اینکه من از یک فصل انیمه تعریف کردم حتی یه ذره هم اسپویل نکرده بود فقط داشتم میگفتم بهترین فصل اتک ان تیتان فلان فصله پیامم پاک شد...
نظارت خوبه جناب همه هم با قوانین اشناییم روز اولمون نیست بخدا تو فروم ولی این دیگه بی انصافیه نظر بنده به بی دلیل ترین حالت ممکن پاک کنید چون ذره ای اسپویل نکردم و این درست نیست جناب!
حالا من نمیدونم سختی این قانون حقیقتا کجاستداداش ما اینجا تو تگ اسپویلر می نویسیم مبارزه فلانی با بهمانی یقه مون رو میگیرن که اصلا از کجا معلوم این دو تا قرار بوده مبارزه کنن. حالا باید قسم پیر و پیغمبر بخوریم که به خدا این رو کاور انیمه هست اصلا
یه سری من شخصا گفتم فلان کاراکتر بدون ریش ابهتش بیشتره پستم پاک شد خلاصه می خوام بگم اینجا رسمه کلا شما هر چیزی بگی بزاری تو اسپویلر. خلاصه زیاد سخت نگیر
سختی که نداره منم واسه همین نقل قول کردم که به این رفیقمون بگم به خودش نگیره، چیزی هست که گریبان همه مون رو گرفتهحالا من نمیدونم سختی این قانون حقیقتا کجاست
یعنی تهش آدم لازمه بنویسه فلان انیمه، فلان قسمت...
قسمت هم یادت نیمد، قسمت آخر فصل/آرک چیزی حدودی که میدونی رد شده میزنی
سخت نیستا...هست؟
حالا من نمیدونم سختی این قانون حقیقتا کجاست
یعنی تهش آدم لازمه بنویسه فلان انیمه، فلان قسمت...
قسمت هم یادت نیمد، قسمت آخر فصل/آرک چیزی حدودی که میدونی رد شده میزنی
سخت نیستا...هست؟
انیمه لیست و انیمه ورلد ...کامل هر 2 فصل ـش رو زیرنویس فارسی کردندوستان این انیمه Komi Can't Communicate زیرنویس درستی براش نیومده من اون موقع تا قسمت 3 که کامل بود دیدم ولی دیگه از روی فن ساب زیرنویسو آپدیت نکردن انگار .اگه زیرنویس درستی نمی شناسید دیگه برم با همون انگلیسی ببینم. اگه می شناسید لطفا بگید
انیمه لیست و انیمه ورلد ...کامل هر 2 فصل ـش رو زیرنویس فارسی کردن