Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
دوستان لطف میکنید دو سه تا انیمه در حد یور نیم و سایلنت ویس معرفی کنید؟ سوزومه رو دیدم 5 سانتیمتر هم دیدم آب و هوا رو هم دیدم هیچکدوم در حد اون دو تا نبودن🙄
Shigatsu wa kimi no uso

این فیلم نیست البته و 24 قسمتیه. ولی از نظر حس و حال و خوب بودن از اون 2 تا بهتر نباشه، بدتر نیست :-"

سلام
دوستان لطف میکنید دو سه تا انیمه در حد یور نیم و سایلنت ویس معرفی کنید؟ سوزومه رو دیدم 5 سانتیمتر هم دیدم آب و هوا رو هم دیدم هیچکدوم در حد اون دو تا نبودن🙄

The Wolf Children
Mirai
The Wind Rises
و با ارفاق Jose and Tora

The Rising of the Shield Hero این من فصل یکشو دیده بودم قبلا عالی بود ولی وقتی فصل 2 رو دانلود کردم احساس کردم اشتباه دانلود کردم و بعد همون دو قسمت اول پاکش کرد .چرا این طوری شده این انیمه 😐
....................................................
راستی این انیمه Gundam 00 رو کامل دیدم و خیلی خوب و جالب بود ولی مثل Gundam seed طولانی نبود و روایتش کند نبود که هر چند قسمت قسمت نبرد اتفاق می افتاد چه طور بگم seed رو انگار hbo ساخته بودش. البته شخصیت های منفیش توی seed خدا بودن من از اونا بیش تر از اصلی ها خوشم اومد :)).
انیمه Gundam یک انیمه نظامیه و سیاست هم درش خیلی پر رنگ هست .
یه خلاصه بگم جنگ در seed سر دو گروهه طبیعی ها (آدم های معمولی ) و سازمانده ها (افرادی که ژنتیکشون دستکاری شده)
ولی توی این 00 اینطور نیست (یونیورسشون جدا هست) دین توش نقش پر رنگی داره. و دوتا از قهرمان هم اهل خاور میانه داره .
کلا خالق این فرانچر انسان شناس بزرگی بوده و درک سیاسی خیلی بالایی داشته.
راستش اگه خالق این سری فرانچر نامزد انتخابات می شد من بهش رای می دادم :D
و یه چیزی بگم این Gundam 00 رو صدا سیما پخش کرده خودم وقتی بچه بودم دیدم ولی یادم می یاد کامل نبود پرش داشت از اپیزود ها مثلا قسمت اول اون اولشو حذف کردن (البته که حذف می کرد:D) ولی من دو قسمت بچه بودم بیش تر ندیدم.
@Z-fan میدونستی این وجود داره چون من فکرشم نمی کردم ادامش بدن بعد این همه سال :D

1693942854048.png 1693942884306.png

Last edited by a moderator:
The Rising of the Shield Hero این من فصل یکشو دیده بودم قبلا عالی بود ولی وقتی فصل 2 رو دانلود کردم احساس کردم اشتباه دانلود کردم و بعد همون دو قسمت اول پاکش کرد .چرا این طوری شده این انیمه 😐
....................................................
راستی این انیمه Gundam 00 رو کامل دیدم و خیلی خوب و جالب بود ولی مثل Gundam seed طولانی نبود و روایتش کند نبود که هر چند قسمت قسمت نبرد اتفاق می افتاد چه طور بگم seed رو انگار hbo ساخته بودش. البته شخصیت های منفیش توی seed خدا بودن من از اونا بیش تر از اصلی ها خوشم اومد :)).
انیمه Gundam یک انیمه نظامیه و سیاست هم درش خیلی پر رنگ هست .
یه خلاصه بگم جنگ در seed سر دو گروهه طبیعی ها (آدم های معمولی ) و سازمانده ها (افرادی که ژنتیکشون دستکاری شده)
ولی توی این 00 اینطور نیست (یونیورسشون جدا هست) دین توش نقش پر رنگی داره. و دوتا از قهرمان هم اهل خاور میانه داره .
کلا خالق این فرانچر انسان شناس بزرگی بوده و درک سیاسی خیلی بالایی داشته.
راستش اگه خالق این سری فرانچر نامزد انتخابات می شد من بهش رای می دادم :D
و یه چیزی بگم این Gundam 00 رو صدا سیما پخش کرده خودم وقتی بچه بودم دیدم ولی یادم می یاد کامل نبود پرش داشت از اپیزود ها مثلا قسمت اول اون اولشو حذف کردن (البته که حذف می کرد:D) ولی من دو قسمت بچه بودم بیش تر ندیدم.
@Z-fan میدونستی این وجود داره چون من فکرشم نمی کردم ادامش بدن بعد این همه سال :D

View attachment 307817View attachment 307818

هاع اره اینو دیدم معرفی شو دو سه ماه پیش

نمیدونم یهو بعد این همه سال چرا به ذهن شون زده بیشتر از Seed بدوشن
به طرز عجیبی هم استایل شخصیت و انیمه رو نزدیک همون اوایل 2000 نگه داشتن

=================

لایو اکشن وان پیس تموم شد

6/10

میتونست خیلی بدتر باشه
میتونست هم خیلی بهتر باشه

فعلا به نظرم بیشترین تلاشی که باید کنن اینه که ایناکی بیشتر شبیه لوفی رفتار کنه. اساسی ترین مشکل لایو اکشن به نظرم اینه تا هر چیز دیگه ای

Last edited by a moderator:
آقا از برزرک خبری نشد !؟ منظورم بیشتر خبری حول ساخت انیمه اش هست مانگاش رو دقیقا تا پارسال همین موقع ها هرچی اومد خوندم. مانگا نسخه جدید داده !؟ به طرزر عجیبی از انیمه بیشتر از مانگا خوشم اومد !
مانگای Berserk پس از چهار ماه وقفه در روز جمعه، ۳۱ شهریور با انتشار چپتر جدید در شماره بعدی مجلهٔ Young Animal کار خود را از سر می‌گیرد.
.................................................................................................
ول همیشه خوشم این نسخه مانگا رو بخرم ولی افسوس جبر جغرافیایی

1693969387927.png

1693969309066.png

ابنجا 10 تا جلد بخری با کیفیت زاغارت یک تومنی می ری. بعد دوستان یه سوال چرا یه انیمه طولانی و با کیفیت خوب از این شاهکار نمی زنن نکنه منتظرن نتفلیکس لایو اکشنش کنه!!

دوتا لیک
انیمهٔ Fairy Tail: 100 Years Quest برای پخش در زمستان ۲۰۲۴ برنامه‌ریزی شده است.
انیمهٔ Suicide Squad Isekai برای پخش در زمستان ۲۰۲۴ برنامه‌ریزی شده است.

آخرین ویرایش:
=================

لایو اکشن وان پیس تموم شد

6/10

میتونست خیلی بدتر باشه
میتونست هم خیلی بهتر باشه

فعلا به نظرم بیشترین تلاشی که باید کنن اینه که ایناکی بیشتر شبیه لوفی رفتار کنه. اساسی ترین مشکل لایو اکشن به نظرم اینه تا هر چیز دیگه ای
و دقت بیشتر موقع تدوین که چنین مواردی رو دیگه نبینیم. :D
کاتانا ورژن ۲۰۲۳ با قابلیت خم شدن. B-)

Screenshot_2023-09-05-12-46-48-219_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg

صبحت بخیر :D
اول بگو چه انیمه هایی قبلا دیدی و به چه سبکی علاقه داری تا برات چند تا پیشنهاد کنیم.

صفر کیلومترم
سریالی فقط یه Death Note دیدم ( البته اگه دیجیمون رو فاکتور بگیریم چون اونو دیگه همه میدیدن:-?)

سینمایی هم کارای میازاکی رو.

فانتزی دوست دارم.

دیشب هم هر کلید واژه ای به ذهنم میرسید سرچ کردم یه مواردی دستگیرم شد :D

صفر کیلومترم
سریالی فقط یه Death Note دیدم ( البته اگه دیجیمون رو فاکتور بگیریم چون اونو دیگه همه میدیدن:-?)

سینمایی هم کارای میازاکی رو.

فانتزی دوست دارم.

دیشب هم هر کلید واژه ای به ذهنم میرسید سرچ کردم یه مواردی دستگیرم شد :D
والا انیمه ها 90 درصدشون فانتزی هستن :D
فعلا اینا رو ببین که حداقل اگه انیمه بین نشدی اینا رو دیده باشی :D

Mushoko Tensei
Made In Abyss
Demon Slayer
Jujutsu Kaisen
Attack On Titan

اینا مال همین چند سال پیش هستن و زیاد انیمه ای نیستن :-" بعد بیا تا بهت جوجو پیشنهاد بدم :>

والا انیمه ها 90 درصدشون فانتزی هستن :D
فعلا اینا رو ببین که حداقل اگه انیمه بین نشدی اینا رو دیده باشی :D

Mushoko Tensei
Made In Abyss
Demon Slayer
Jujutsu Kaisen
Attack On Titan

اینا مال همین چند سال پیش هستن و زیاد انیمه ای نیستن :-" بعد بیا تا بهت جوجو پیشنهاد بدم :>
مرسی

اتفاقا خودمم دوست دارم جوجو رو ببینم ، مثل اینکه دارک سولز الهامات زیادی ازش گرفته.
کنجکاو شدم ببینم چطوره :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or