JoJos Bizarre Adventure - Golden Wind - E13
چقدر خوبه این انیمه....همینطور داره بهتر و بهتر میشه
Sword Art Online - Alicization - E12
هنوز نتونستم با این فصلش درست حسابی کنار بیام...داستان هم جدی نشده...این دنیایی هم که توشن با این قوانینی که داره...اصلاً باهاش حال نمیکنم.
فعلاً نگاش میکنم تا ببینم تو ادامه چی میشه.
Karakuri Circus - E12
هیچ معلوم هس که دارن چی کار میکنن....چرا این همه عجله دارن....
تو این سه قسمت اخر...چرا اینقدر پرش زدن..والا راضی ام که انیمه نیمه کاره تموم بشه...ولی اینطور jump نزنن تو داستان که @#$ بشه بهش.
Tensei Shitara Slime Datta Ken - E13
هر چقدر اون انیمه ی بالایی حرصم رو در اورده....این یکی...عاشقش شدم.
شخصیت هاش رو خیلی دوست دارم...داستانش رو هم خوب داره روایت میکنه.
دوبلورهای خوبی هم داره که از شنیدن صداشون تو انیمه نهایت لذت رو میبرم.
Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru - E11
تا اینجاش که با هر بدبختی بود باهاش کنار امدم....فعلاً هم ادامش میدم
نظرم درباره ی انیمه هایی که تموم شدن
Goblin Slayer
واقعاً حیف وقت که حروم این انیمه شد...نه به اون قسمت اولش که خون بار شروع کرد....نه به بعدش بینهایت که خسته کننده شد
اصلاً معلوم نبود که با خودش چند چند ـه....ریتم انیمه واقعاً بیخود بودش.
Uchi no Maid ga Uzasugiru
چند قسمت اول خیلی خوب شروع کرد...ولی بعدش به شدت تکراری شد....تمام شوخی ها و حرکات و دیالوگ هاشون خسته کننده شد...
از پایانش هم که راضی نبودم...هر چند هیچ انتظاری هم ازش نداشتم...نگاش کردم که فقط یه چیزی دیده باشم....
Golden Kamuy - S2
وسط های انیمه یه مقدار حس و حال انیمه پایین امده بود که چند قسمت اخرش...حسابی جبران کرد....لامصب بد جایی تموم شد...
Irozuku Sekai no Ashita kara
هیچ با داستانش حال نکردم، کلاً لول داستان و شخصیت های اون خیلی پایین بودش....polygon loveـش هم که خیلی آبکی بودش.
پایانش هم که اصلاً خلیل پسند نبودش....خودتون دیگه تا تهش رو برید..منظورم رو
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai
لول انیمه برام پایین بودش...اینگار یه چیز کوچیک شده از یه چیز دیگه بودش.
بعضی از قسمت هاش...دیدنش واقعاً برام خسته کننده بودش...نمیگم که انیمه ی بدی بودش..سلیقه ی من چیزی دیگه ای رو طلب میکنه
+++++++++++++++++
Kimi no Suizou wo Tabetai
همه چیز انیمه خوب بودش....انیمیشن های اون اینقدر خوب بودش احساس کردم دارن از Rotoscoping استفاده میکنن
دوس داشتم بجای دوبلوره دختره که Lynn جاش صحبت میکرد...صدای Seto Asami رو بشنوم...ولی خوب صدای Lynn که انتخاب کردن...هم خیلی بد نبودش
در کل قشنگ بودش ولی متاسفانه ذره ای نتونست رو من تاثیری بزاره.....الخصوص پایانش که برای من ضعیف بودش.
میتونم بگم که حیف این همه وقت که صب کردم....که اول انیمه ـش رو نگا کنم بعدش Live-Action ـش رو
خیلی دوست داشتم بازی Keiko Kitagawa و Shun Oguri رو کنار هم نگا کنم...هر دوشون از بازیگرهای خوب ژاپن ـن.
بعد ظاهراً داستان Live-Action یه تفاوت هایی با انیمه تو پایان بندی داره....
++++++++++++
راستی فیلم Nanatsu no Taizai - Tenkuu no Torawarebito هم امده...برم نگاش کنم
الان Seikaisuru KAdo رو تموم کردم. کلا انیمه خوبی بود اما آخرش یهو خیلی خر تو خر شد و تف مال جمش کردن. کس دیگه ای دیده ایشون رو؟
من این رو ندیدم...ولی بعضی از انیمه ها خیلی تابلو ـن...که میرن تو دیوار...
اینم از همون تیپ انیمه ها بودش که بهار امدش