Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
متشکرم
اینو دیدم ( همینجا معرفی شده بود). اما ناامیدم کرد و عصبانی . اصلا به نظرم اومد که این انیمه رو ساختن که فقط اون 10 دقیقه آخر رو بخورد آدم بدن :(

این سری انیمه persona ارتباط داستانی دارن با هم ؟ چون شماره 5 رو قبلا دانلود کرده بودم ولی ندیدم هنوز
این سری persona 2 نداره؟ :D

ارتباطی به هم ندارن، فقط شماره 1 و 2 به هم ربط دارن که ازشون انیمه ساخته نشده
Persona اصلش بازیه، منتها از 3 و 4 و 5 انیمه ساختن، Trinity Soul هم هست که Spin-Off اه شماره 3 اه

سلام بچه ها انیمه kingdom فصل 3 داره اگه داره لینک دانلودش را می دهید با تشکر

نع نداره. تمام :دی
ولی اگه فصل سه ای براش بیاد و درست اقتباس شه کلاً هر چی اون فصل بیاد باید بر و بساط خودشو جلوش جمع کنه :دی
اساساً آرک فرا خفنی رو هنوز انیمه نکردن

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
نع نداره. تمام :D
ولی اگه فصل سه ای براش بیاد و درست اقتباس شه کلاً هر چی اون فصل بیاد باید بر و بساط خودشو جلوش جمع کنه :D
اساساً آرک فرا خفنی رو هنوز انیمه نکردن
چرا پس یک انیمه را مثل ادم تا اخر داستان انیمه نمی کنند طرفدارانش هم که خیلی زیاد هستند واقعا داستانش خیلی قشگ هست من از این جور انیمه ها خیلی دوس دارم بد جور تو خوماریش موندم

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
سلم بچه ها انیمه jojo تو چه سبکی هست بعد ارزش تماشا کردن داره ؟
اکشن،سنین،فانتزی، مبارزات با استراتژی فراوان و ...
اگر با آرت استایلش مشکل نداشته باشی یا کنار بیای، 100% !
کنار هم نیمدی...همون حدودای 90% ارزش دیدن داره:p

چرا پس یک انیمه را مثل ادم تا اخر داستان انیمه نمی کنند طرفدارانش هم که خیلی زیاد هستند واقعا داستانش خیلی قشنگ هست من از این جور انیمه ها خیلی دوس دارم بد جور تو خوماریش موندم
کلاً همیشه فصل اول رو برای تبلیغ مانگا میسازن و فصل های بعدی در صورتی که فروش فصل اول خوب باشه تائید میشه (اصل مانگاست و فروش انیمه). علاوه بر اون انیمه کینگدام مایه فحشه (نسبت به مانگا) و طرفداران مانگا اونقدرها هم چشم دیدنش رو ندارن:D
سلام بچه ها انیمه jojo تو چه سبکی هست بعد ارزش تماشا کردن داره ؟
اگه بتونی فصل اول رو تحمل کنی باقیش ارزش دیدن داره و هر فصل هم بهتر میشه. البته همه پارت های جوجو در برابر پارت هفتم سوسکن>:)
اکشن،سنین،فانتزی، مبارزات با استراتژی فراوان و ...
اصل کاری رو یادت رفت :D
yjimage

===================================================================
پ.ن: بحث جوجو شد، چپترهای رنگی Jojolion تموم شدن و الان حسش نیست سیاه و سفید بخونم. تازه دلم هم نمیخواد آنگوئینگ بشم چون صبر ایوب میخواد تا انتظار چپترهای بعدی رو بکشم.

اودا بدجور ترول هست انگار:Dاین همه مدت ملت تو اینترنت سره اورچی هایپ داشتن و.... اخرش یه چیزی مثل واپول داد بیرو که من اون رو به این اوروچی بیشتر ترجیح میدم!خدایش اخه این چیه:-&بعد میگن چرا مانگا وضع اش اینطوریه و.....فقط دارم می خندم به قیافه این اورچی:)):))انگار اومدن شخصیت های اون ارک که چوپر اضافه شد رو به مانگا اضافه کردن+لول قدرتشون رو افزایش دادن!خدایش ادم شاخ درمیاره این اورچی با این هیکل اومده وانو رو گرفته حالا چه با کمک کایدو باشه یا نه......

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
اودا بدجور ترول هست انگار:Dاین همه مدت ملت تو اینترنت سره اورچی هایپ داشتن و.... اخرش یه چیزی مثل واپول داد بیرو که من اون رو به این اوروچی بیشتر ترجیح میدم!خدایش اخه این چیه:-&بعد میگن چرا مانگا وضع اش اینطوریه و.....فقط دارم می خندم به قیافه این اورچی:)):))انگار اومدن شخصیت های اون ارک که چوپر اضافه شد رو به مانگا اضافه کردن+لول قدرتشون رو افزایش دادن!خدایش ادم شاخ درمیاره این اورچی با این هیکل اومده وانو رو گرفته حالا چه با کمک کایدو باشه یا نه......
حالا یه عده توی اینترنت یه انتظاراتی داشتن سند و مدرک میشه که چیزی بده؟بعد این اصل که یک داستان باید سوپرایز داشته باشه و مخاطب رو غافلگیر کنه از کی تا جالا بد حساب میشه؟(که وانپیس تنها شونن بلندیه که بعد 900 چپتر بشدت غیر قابل پیشبینیه)
کرکتر های وانپیس همیشه Goofy زیاد داشته و اصلا چیز جدیدی نیست مثل یکی مثل کاتاکوری خیلی مسخرست بخوای ازشون ایراد بگیری!
هیچجا هم اودا تعهد نداده که حتما خفن درستش کنه چه بسا خودش با شخصیت کیوشیرو هینت هایی داده بود قبل معرفی چطور ادمیه پس زیاد عجیب نیست.
اگه پروپاگاندای خودش راست باشه شاید با حالت دو شمشیره زورو رو بتونه له کنه:))اگه هم نباشه یه چیزی مثل اسپندام در نظرش گرفت که برعکس اون قدرت استراتژیک و سیاسی داره.
مثلا همینکه وگاپانک رو میخواد درخواست کنه نشون از قدرت سیاسی قدرتمندش توی دنیای وانپیسه.
بغد قیافه توی وانپیس قدرت ادم رو تعیین نمیکنه یکی مثل شوتنمارو مثلا میتونه جک رو له کنه!:D

------

حالت هایبرد دریک خیلی خفنه! از وان پیج هم خوشم اومد.:x
Dino army is coming

آخرین ویرایش:
حالا یه عده توی اینترنت یه انتظاراتی داشتن سند و مدرک میشه که چیزی بده؟بعد این اصل که یک داستان باید سوپرایز داشته باشه و مخاطب رو غافلگیر کنه از کی تا جالا بد حساب میشه؟(که وانپیس تنها شونن بلندیه که بعد 900 چپتر بشدت غیر قابل پیشبینیه)
کرکتر های وانپیس همیشه Goofy زیاد داشته و اصلا چیز جدیدی نیست مثل یکی مثل کاتاکوری خیلی مسخرست بخوای ازشون ایراد بگیری!
هیچجا هم اودا تعهد نداده که حتما خفن درستش کنه چه بسا خودش با شخصیت کیوشیرو هینت هایی داده بود قبل معرفی چطور ادمیه پس زیاد عجیب نیست.
اگه پروپاگاندای خودش راست باشه شاید با حالت دو شمشیره زورو رو بتونه له کنه:))اگه هم نباشه یه چیزی مثل اسپندام در نظرش گرفت که برعکس اون قدرت استراتژیک و سیاسی داره.
مثلا همینکه وگاپانک رو میخواد درخواست کنه نشون از قدرت سیاسی قدرتمندش توی دنیای وانپیسه.
بغد قیافه توی وانپیس قدرت ادم رو تعیین نمیکنه یکی مثل شوتنمارو مثلا میتونه جک رو له کنه!:D

------

حالت هایبرد دریک خیلی خفنه! از وان پیج هم خوشم اومد.:x
Dino army is coming

آرک وانو، بی تعصب میگم
برعکس عملاً همه ی آرک های وان پیس(به استثنای آمازون) هر چقدر تو طراحی بانوان خوبه، تو طراحی آقایون و و بقیه شخصیت ها تا حد فجیعی داغونه....
و اگه اودا از قصد همچین حرکتی زده
Well Thanks Oda
You Played Yourself :دی
====
وقایع آرک خیلی خوبن ولی مبارزه هاش تا الان خسته کننده بوده...منتظر حرکت از زورو و سانجی و بر و بچ ایم
استفاده پشت هم از لوفی برای پیشبرد اکشن داستان جزو خسته کننده ترین چیزیه که وان پیس فعلاً باهاش درگیره

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
فصل دوم برج خدا تموم شد. بعد از یک وقفه‌ی سه ماهه فصل سوم شروع می‌شه. سیو (SIU)، نویسنده منهوا، کاملا شایستگی همچین استراحتی را داشت. فضل اول منهوا، حتی خارج از مدیوم مانگا و انیمه، یکی از منسجم‌ترین شروع‌هایی را داره که در یک کار فانتزی دیدم. نحوه معرفی دنیایِ داستان، شخصیت‌ها، مطرح کرده گره‌های داستانی و تعلیق نهایی داستان، همه و همه در بهترین حالت ممکن کنار هم چیده شده‌اند. به خاطر همین هم طبیعیه که فصل دوم در مقایسه با فصل اول ضعیف‌تر به نظر بیاد، اما این ضعیف‌تر بودن به معنایِ بد بودن نیست. فصل دوم مانگا هم به راحتی عالیه.

بیایم یک مقدار در مورد خودِ برج خدا و داستانش حرف بزنیم. داستان در مورد پسری به نام «بام بیست و پنجم» است که از دلِ ناکجا آبادی، جایی شبیه به یک غار، از خواب بیدار می‌شه و هیچ کسی را نداره. تا اینکه دختری به نام راشل می‌یاد و بام را از دل این غار نجات می‌ده. راشل به بام حرف زدن، نوشتن، خواندن و به صورت کلی زندگی کردن را یاد می‌ده. تا اینکه یک روزی راشل برایِ اینکه ستاره‌ها را ببینه تصمیم می‌گیره وارد برجی بشه و بام را ترک می‌کنه. بام هم که نمی‌خواد راشل را از دست بده، به دنبالش وارد برج می‌شه. داستان حول بام و برج می‌گذره. خلاصه داستان گنگ و عجیبه. و خوب، دقیقا هم همین طوره، تک تک سوالاتی که به ذهن‌ می‌رسه، اینکه بام چرا توی غار بوده، چرا راشل یه دفع ترکش می‌کنه، چطور از وجود بام با خبر بوده و...، همه سوال‌هایی هستند که قراره جواب داده بشن.
برج به صورت خلاصه خیلی شبیه به دنیایِ خود ماست. یک دنیایِ خاکستری و در خیلی از اوقات حتی تاریک، دنیایی که پر شده از گروه‌هایِ مختلفی که هر کدام به دنبال رسیدن به هدفِ خودشان هستند. آنتاگونیست اصلی داستان هم نه یک شحص مشخص، بلکه به نظر من برجه. چیزی که شخصیت ها باهاش پیوسته در تقابل‌اند سیاست‌ها و اتفاقات درون برجه، نه یک شخص خاص. شخصیت‌های داستان تک بعدی نیستند. توی روایت داستان، هر شخصیت با توجه به گذشته‌ای که داشته و اتفاقاتی که براش داره می‌افته، رشد پیدا می‌کنه. این موضوع برای همه شخصیت‌ها، نه فقط همراهان بام، صدق می‌کنه، به خصوص در مورد افرادی که شخصیت اصلی داستان باهاشون تقابل داره.

اما مهمترین نکته داستان، طرح منسجم و نوآورانه‌اش است. برای این که بدون اسپویل شدن داستان این مورد را توضیح بدم، یک مثالی می‌زنم که شبیه به یکی از آرک‌های داستان هست. تجسم کنید که تویِ یک جامعه‌ای هستید که یک نظام دیکتاتوری برش حاکمه. فردی برای آزادی قیام می‌کنه، آیا این فرد یک قهرمانه؟ طبیعتا جواب بله هست. و این موضوع، تِمِ متداول خیلی از کارهای فانتزی و علمی تخیلی هست. حالا بیایم یه جور دیگه به این موضوع نگاه کنیم، اگر در این جامعه توتالیتر، مردم به ثباتی که در جامعه هست عادت کرده باشند و مخالف تغییر باشند، تویِ چنین شرایطی فردی که برای آزادی قیام می‌کنه چه طور آدمیه؟ این موضوع کم و بیش مشابه اتفاقاتی هست که تویِ یکی از آرک‌های داستان می‌افته. خلاصه مطلب این که نویسنده خیلی خوب بلده به زوایایِ مختلفِ یک موضوع بپردازه و در طرح داستان نوآوری ایجاد کنه.

اما در مورد انسجام طرح...این موضوع را بدون اسپویل کردن نمی‌شه خیلی توضیح داد، اما به صورت خلاصه یکی از مفاهیم که در داستان مطرح می‌شه این هست: «چه کسی شایستگی داشتن قدرت را داره؟ و این فرد چطور باید ازش استفاده کنه؟». این موضوع به صورت پیوسته در طرح داستان وجود داره و هر بار به قسمتی ازش پرداخته می‌شه. هیچ وقت یک موضوع تکرار نمی‌شه، بلکه توسعه پیدا می‌کنه، دقیقا همون چیزی که لازمه‌ی وجودِ یک پلات منسجم هست.
داستان ضعف‌هایی هم داره. به خاطر حجم بالای کار، آرت داستان کیفیت یکسانی نداره. بعضی قسمت‌ها کیفیت پنل‌ها افت می‌کنه. بعضی وقت‌ها هم فوق‌العاده است. با توجه به اینکه کیفیت آرت‌ها نقش کلیدی توی روایت داستان دارند، بعضی وقت‌های کیفیت روایت پایین می‌یاد. به خاطر همین هم آدم بیشتر دلش می‌سوزه که چرا دوستان کره‌ای این لعنتی را انیمه نمی‌کنند! :Dبرج حدا هم مثل هانتر و کیمیاگر تمام فلزی، از اون کارهایی هست که اگر درست تبدیل به انیمه بشه، انیمه از کار اصلی هم بهتر درمی‌یاد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or