Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چرا موز ماهی (:D) رو اونجوری تموم کردن :| :(
از پایانش راضی نبودم :| ولی خوب خیلی هم بد نبود...

در کل انیمه پرفکت و بی نقصی بود ولی اون حال و وهوای گنگستری :D و جو تاریک انیمه رو خیلی دوست داشتم....
دقیقا طبق مانگاش بود. من فهمیدم مانگا داره بیخیال انیمه شدم رفتم تهش رو اسپویل کردم

• Like
Reactions: Kurt117 and m.a.t
انیمه Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka یه فصل داره دیگه؟ چون دیدم قراره فصل دوم بیاد
پس Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria چیه؟
اولی سال 2015 اومده دومی هم 2017
ریمیک کردن یا فیلر یا داستانی جدا داره؟
کدومو ببینم؟ :دی

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
انیمه Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka یه فصل داره دیگه؟ چون دیدم قراره فصل دوم بیاد
پس Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria چیه؟
اولی سال 2015 اومده دومی هم 2017
ریمیک کردن یا فیلر یا داستانی جدا داره؟
کدومو ببینم؟ :D
این انیمه رو ندیدم...ولی یادم میاد که حسن نگاش کرده بود و خوشش امده بود.

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka فصل اول هستش و سال 2015 امدش...فصل دومش قراره ساخته بشه...فکر کنم هنوز تاریخ ش مشخص نیس.
این یکی Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria یه spin-off هستش که سال 2017 امدش
تو این spin-off دوتا شخصیت اصلی داره (Ais Wallenstein و Lefiya Viridis) که تو انیمه ی 2015 جز شخصیت های فرعی بودن.

چون ندیدمشون، از داستان اصلی و spin-off ـه خبر ندارم :D

این الان اسم انیمه است؟
به طور خلاصه DanMachi :دی
با اسم گذاری های لایت ناول ها آشنایی نداری؟ اصولا رقابته کدوم کار طولانی تره اسمش:دی

انگلیسیش هم :
Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?

:دی

large.jpg
بعد از تموم کردن Tales of Berseria تصمیم گرفتم برای فهمیدن ادامه داستان به جای بازی، انیمه Tales of Zestrira The X رو ببینم. انیمه واقعاً سطح بالایی هست (از نظر گرافیک، موسیقی، مبارزات و ...) ولی داستانش به نظرم زیادی معمولی، مبهم و کسالت آور بود. حالا نمیدونم شاید چون من دارم با برسریا مقایسه اش میکنم اینطور به نظرم رسید ولی در هر صورت داستان خیلی سرسری و عجله ای جلو رفت و پلات توئیست ها هم Meh بودن و گروه سوری و دوستان شادش خیلی راحت از پس دشمنان و مشکلاتشون برمیومدن یه جوری که بعد از یه مدت این سوال به ذهنم رسید که اگه همه چی اینقدر راحت درست میشد پس چرا این همه سال هیچکس دست به کار نشده بود و همه منتظر مونده بودن که سوری از توی غارش بیرون بیاد و دنیا رو از نابودی نجات بده. همچنین هیچکدوم از شخصیت های داستان جذابیت لازم رو نداشتن (بهترینشون که زاوید باشه دیگه حساب کار بقیه رو باید کرد) و همگی یه مشت آرمانگرای بی منطق بودن و از همه بدتر هم سوری بود که زرت و زرت قدرت های جدید از جیبش در میورد و با منطق آب دوغ خیاریش دوست و دشمن رو به راست هدایت میکرد. یه دو قسمت از فصل اول به شروع داستان برسریا اختصاص داده بودن (که بهترین بخش انیمه هم همون بود) ولی بیشتر برای تبلیغ بازی بود و دیگه ادامه اش ندادن و نهایت ارتباط انیمه با برسریا در حد یکی دو تا اشاره جسته گریخته (که اسپویل های بدی هم از برسریا میکردن) بیشتر نبود. در کل به خاطر کیفیتش ارزش یه بار دیدن رو داره.
====================================================
Asobi Asobase رو هم دیدم. البته همون اول فصل که شروع شده بود یه قسمت دیدم ولی به خاطر استایل گرافیکیش دراپش کردم ولی بعداً که دوباره رفتم سراغش اونقدرها اذیتم نکرد و واقعاً انیمه خیلی خوب و خنده داری بود فقط حیف که 12 قسمت بیشتر نبود:D

Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e هم تموم شد. داستانش خوب بود ولی 12 قسمت براش کم بود و فقط در حد معرفی بعضی از شخصیت ها جلو رفت و اگه یکم انیمه بلندتر بود شاید بهتر میتونست ابراز وجود کنه. اگه یه فصل جدید براش بسازن که چه بهتر ولی اگه نسازن هم همین یه فصل انیمه خوبی بود و ارزش تماشا داشت.

Haro Haro :D
قول نوشتن در مورد این انیمه رو خیلی وقت پیش داده بودم. بهتره بریم سروقتش

i3uu_the-melancholy-of-haruhi-suzumiya-featured.jpg

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

Melancholy of Suzumiya Haruhi، یا اندوه سوزومیا هاروهی، داستان یه بنده خدایی به اسم کیون ـه(به خدا اسمش Kyon ـه، و هیچ جا هم نمیگن اسم و فامیل درست و حسابیش چیه، یا این که کیون اسم واقعی شه:-??)
کیون تو دبیرستان، بازیچه دست یه دختری به اسم هاروهی میشه، بازیچه، به معنای خوبش :D، که یعنی هاروهی این بنده خدا رو به زور هر جا دلش بخواد می کشونه و هر غلطی خواست کنه، این کیون بدبخت رو درگیر اعمال شریرانه اش می کنه. 8-}هاروهی که کلاً زود حوصله اش سر میره، صرف این که حال بده با کیون یه کلوپ میزنه به اسم SOS Brigade و سه نفر دیگه که پتانسیل همراهی باهاش تو اعمال شریرانه اش رو دارن هم وارد کلوپ می کنن و بدین ترتیب داستان شیطنت های بی پایان هاروهی با اعضای گروه، و بدبختی های کیون با این هیولای توقف ناپذیر شروع میشه.>:D<
خب این پلاتیه که از رو نیگاه کردن به کاور و پوستر انیمه باید بفهمید... خب بریم سراغ پلاتی که از رو کاور و پوستر انیمه عمراً در موردش بفهمید :D

تا تشکیل کلوپ SOS Brigade همه چی اوکیه.... مسئله این جاست، سه نفری که هاروهی انتخاب کرده بدون این که خود هاروهی بدونه، سه تا موجود غیر عادی اند.:-B چقدر غیر عادی؟ در این حد که یکیشون مسافر زمانه و خودش از آینده خودش از حال رو تحت نظر داره، یکیشون اسپره که تو فضاهای مجازی با یه گروه همکار که با هم اصن یه کلاس مدرسه رو تشکیل دادن علیه یه سری موجود مجازی می جنگن، و یکیشون هم عملاً آدم فضاییه که خب توضیح قابلیت هاش از حوصله این انجمن خارجه.:-@
و هر سه تای اینا محض فان تو SOS نیستن. این سه تا این جان که هاروهی رو تحت نظر بگیرن. چون خود هاروهی بدون این که بدونه رسماً قدرت خدایی داره:-B>:):-B و ناخودآگاه میتونه باعث رخداد هر چیز غیرممکنی بشه. بعد اینا این جان که هاروهی رو کنترل کنن و در عین حال نذارن بفهمه همچین قدرتی داره و تو دنیای خودش بمونه.
کیون این وسط چیکاره است؟ :D هیچی :D همون جور که گفتم یه بنده خدایی که این وسط باید یه جورایی کل جور دیوونه بازی های SOS Brigade رو بکشه و از وقایع فوق تخیّلی ای که هر لحظه ممکنه سرش بیاد، چون همین جوری مثلاً حوصله هاروهی سر رفته، جون سالم به در ببره. و این جوری داستان اندوه سوزومیا هاروهی شروع میشه.B-(

راستش خود انیمه، اپیزودیک ـه با یه عالمه سناریوهای ناب و خلاقانه و بعضاً محبوب و کلاسیک ژانر Sci-fi که واقعاً با داستان خفن و یه پیوستگی ریز به هم تنیده شدن و دیدنشون حال میده
هر چند دو فصل انیمه به شدت گیج کننده است اکثراً:-??
و این که عاره انیمه Overrated ـه...چقدرش از خیلی کم تا خیلی زیادش به خودتون بستگی داره...به نظر من کم Overrated ـه...ولی خب با هر معیاری، دو فصل اول سوزومیا هاروهی(مخصوصاً با فاجعه ی Endless 8 ـش) بدون شک اورریتد ـه. ولی به هیچ وجه انیمه بدی نیست. بلکه برعکس به شدت خوبه و دیدنش پیشنهاد میشه
ولی خب من برای توضیح این یکی راستش شروع نکردم نوشتن....قصدم کار بعدی بود.

id02_funimation-resurrects-the-disappearance-of-haruhi-suzumiya-in-2017-2-1280x720.jpg

خب...بذارید یه سناریو براتون ترسیم کنم بفهمید اوضاع از چه قراره.
روزی روزگاری، یه انیمه ای میاد بیرون کل دنیا تقریباً منفجر میشه. کلی ستایش میشه، کلی پیشنهاد میشه و بهتر از همه، کلی meme میشه و کلا معروف میشه
تقریباً 3 سال بعد از اون روزگار، فصل دوئه انیمه میاد و طرفدارا با شوق و ذوق میرن دنبالش. ولی فصل دو به شدت ناامید کننده میشه و همه مسخره می کنن اش
اعتبار سازنده و انیمه و اسم اش تا حد دفن شدن میره زیر سوال و حتی محبوبیت فصل اول هم با گذر تاریخ تحت عنوان "اورریتد"زیر سوال میره.
و فکر می کنید سازنده های بدبخت با اسمی که کم کم داشت سوددهی اش رو تو قالب انیمه از دست میداد چیکار کردن...

بله انیمه رو ول کردن تا هر کی ناراضیه بره لایت ناول رو بخـــ..... نه!!!!

اون لعنتی ها یه فیلمی به اسم Suzumiya Haruhi no Shoushitsu(ناپدید شدن سوزومیا هاروهی) میدن بیرون و باهاش کاری می کنن که دهن هیترها و منتقدها و فن های ناامید و حتی فن های وفادار هم همزمان با هم بسته میشه....!!!!!

ناپدید شدن سوزومیا هاروهی قطعاً دنباله مستقیم دو فصل انیمه است و بدون دیدن اون ها چیزی از انیمه متوجه نمیشید. ولی خب خوشحال باشید!! قبل دیدن این فیلم باید دو فصل Suzumiya Haruhi no Yuuutsu ببینید نه دو فصل BnP یا SAO:-"
ولی حتی اگه مجبور بودید دو فصل از اون دو تا هم ببینید تا بتونید این فیلم رو متوجه شید بازم می ارزید.:-bd

فیلم حقیقتاً سه ساعته، طولانیه و داستان سنگین و مفصل و مهمی داره. منم نمیخوام چیزی در مورد پلات اش اسپویل کنم چون این جوری مثل دفعه قبل کل متن میره زیر پرچم اسپویلر.
من یادمه فکر کنم 3 سال پیش بود. ساعت 10:30 شب استارت انیمه رو زدم رو لپ تاپم ببینم....جدا از این که تو کل یه ساعت به غیر از یه بار که فقط بلند شدم نصفه شب چراغ خاموش می گفتم "What Da Fakkk" دیگه یادم نمیاد جایی چشمام بیاد رو هم یا استوپ کنم خستگی ام در ره. و وقتی نزدیکای یک و نیم فیلم تموم شد یه نفسی کشیدم، و دوباره عین روانی ها یه سری از تیکه های فیلم رو پشت هم دیدم از بس خوف بود(هنوزم هر ازگاهی میبینم اون تیکه ها رو)@-)

فرق ناپدیدی با اندوه چیه اصن؟ این سوال اصلیه که باعث میشه فکر کنید چرا من با این که زیاد اندوه رو بالا نمیبرم، فکر می کنم ناپدیدی یکی از خدایگان انیمه های سینماییه(از این به بعد به انیمه میگم "اندوه" به فیلم هم میگیم "ناپدیدی")
فرق تو تون و اتمسفر داستانه. همون جور که حدس زدید، اندوه با وجود تم Sci-fi ـش و شخصیت ها و سناریوهای عجیب و بعضاً به شدت خطرناکش برا شخصیت اصلی "کیون" اورآل کار شادی و خوش و خرمی بود. و خب این اصن بد نبود. به نظر من همین یکی از عوامل محبوبیت هاروهی بود.
ولی ناپدیدی کامل اون روی سکه است. اگه فکر می کنید اتفاقات ماوراء طبیعیه چقدر میتونه آدم رو داغون کنه هر چند کلی فیلم سینمایی خوب تو این زمینه هست ولی به نظرم ناپدیدی تو این زمینه قطعاً یه کار S tire ـه. تم و اتمسفر انیمه به واسطه اتفاقاتی که برا کیون میفته به شدت سیاه و تاریک میشه. و خفنی کار این جاست، این حرکت تاریک شدن به هیچ وجه اون حس Edgy بودن و "وای ما تاریک شدیم چقدر خفن" و یه مشت رنگ سیاه و حاکستری و قرمز بپاشیم این ور و اون ور نیست. این حرکت به صورت آروم، منظم، به ترتیب و تو همه ی نقاط انیمه اتفاق میفته. بهترین مثالش به نظر من تو فرق بین تنها ظاهر اتاق SOS، قبل و بعد از اتفاق کلیدزننده داستان فیلمه.
این تغییر تون، تو داستان، رنگ بندی، اتمسفر، حس، شخصیت ها و رفتارشون، حتی انیمیشن ها و مهم تر از همه موسیقی اتفاق میفته و همون جور که گفتم روندش خیلی تدریجی و دقیقه و به خاطر همین ام فیلم سه ساعتشو توجیه می کنه. چون شما آخرش اصن فکر نمی کنید مجموعه هاروهی زده بین راه دوربرگردون زده رفته یه ور دیگه که تاریک شه. بلکه قشنگ می فهمید تو مسیری که بوده با قدرت و شتاب جلو رفته.

بهترین نمونه این قضیه مطمئناً موسیقی کاره. که اولش شاده... همزمان که نزدیکی موسیقی رو با تم اصلی اندوه میشه فهمید ولی بلافاصله از همون اول که همه چیز آرومه فاصله گرفتن موسیقی رو می بینیم و بعد نقطه کلیدی شروع داستان، موسیقی کامل رو میاره به ارکسترال شدن و آخراش یه اوجی میگیره که واقعاً بی نمونه است
ترک Ready به نظرم یکی از بهترین چیزهاییه که میشه وسط یه فیلم تو یه نقطه حساس شنید... یه ترکیب ارکسترال که واقعاً آدم رو هر جای فیلم که پخش میشه میگیره و با دیالوگش گره میزنه که فوق العادست::x:x

و بهترین چیز فیلم چیه؟ قطعاً کاراکترهاشه
تقریباً همه ی شخصیت ها و بالاخص و بالاخص Kyon تا خفن ترین حد ممکن میرن تو فاز Character Development و این اتفاق تو فیلمی میفته که تقریباً همه انتظار همچین موضوعی رو داشتن. من واقعاً با شخصیت های اندوه حال نکردم...
ولی ناپدیدی، کیون رو به شخصیتی تبدیل می کنه که به نظر من بهترین MC ایه که کارهای اقتباسی از لایت ناول داشتن
ناگاتو یوکی ای رو معرفی می کنه که .... هیچی نمیگم.... ناگاتو یوکی فوق العاده است....فوق العاده:x:x:x
و همین طور دغدغه های خود هاروهی رو تو یه مدت کوتاه، خیلی بهتر از اندوه نشون میده
وجهه های مختلف کویزومی و آساهینا هم همین طور... و حتی اسکرین تایم شخصیت های فرعی هم برای یه فیلم سینمایی که دنباله ی یه انیمه 24 قسمتیه خارق العاده است.

و همه ی این ها بدون اینه که از داستان و پلات خارق العاده اش بگم(هر چند یخورده قابل پیش بینیه...ولی گیراییش محشره):-h

اگه هم بشه از این فیلم ایرادی گرفت، اول باید واقعاً چشمتو به انیمه ببندی و چشم ایراد گیر و منتقدتو وا کنی تا به چیزی برسی و در اون صورت هم مشکل ناپدیدی فقط به روند کندش تو نیمه اولش برمیگرده... که شدیداً با فضاسازی داستان گره خورده و واسه همین من خودم بار سوم که فیلم رو دیدم یکم عذابم داد.

و این که خلاصه....
@lich-king محسن داداش اون چند قسمت باقی فصل دوی لعنتی رو تموم کن و فیلمو ببین....
اصن به هیچی فکر نکن...همه رقمه ارزششو داره :دی

1 ماه دیگه مونده تا اولین فیلم Psycho Pass Project SS 8->
البته من کماکان در خماری فصل سوم هستم، به امید ملاقات دوباره با Akane و به امید این که Kogami هم دوباره برگرده و باهم تیم بشن :(

در کل من Production I.G. رو می پرستم، لامصب هرچی می سازه هم مطابق سلیقه منه هم شاهکاره

آخرین ویرایش:
بک ساعته دارم دنیال انیمه بی نوایان میگردم بعد هی براندازش میکنم میگم خدایا کوزت چرا اینجوری شده، چرا چشماش انقدر ژاپنی شده (خودم انیمه بین هستم :D ) دوران ما موهاش انقدر زرد نبود، خانواده تناردیه شبیه عجوزه بودن اینا چرا اینقدر آدمانه تر هستن، نگو تازه فهمیدم که کلا دو تا هستن :D اولی خود فرانسه ساخته، دومی رو ژاپن :D

Les-Miserables-1992.jpg

les-miserables-shoujo-cosette.jpg

توی یوتیوب تونستم پیداش کنم، ولی کسی نمیدونه زیرنویس فارسی شده یا نه؟ کلا فرانسویه چیزی نمیفهمم، زیرنویس انگلیسی هم نداره.
مال خودمون هم انقدر یحتمل سانسور داره و کیفیتش هم داغونه که غیرقابل دیدنه دیگه.

1 ماه دیگه مونده تا اولین فیلم Psycho Pass Project SS 8->
البته من کماکان در خماری فصل سوم هستم، به امید ملاقات دوباره با Akane و به امید این که Kogami هم دوباره برگرده و باهم تیم بشن :(

در کل من Production I.G. رو می پرستم، لامصب هرچی می سازه هم مطابق سلیقه منه هم شاهکاره

تا فصل سه اش بیاد پیر شدیم دیگه!

باز خوبه زمان بین این سه تا فیلمش کمه، ولی باز تا بلوریش بیاد کلی میشه :| :(

البته من کماکان در خماری فصل سوم هستم،

اینجا انقدر در مورد فصل دوم سایکوپس بد گفته بودن که من با اختلاف زیادی رفتم سراغش. خصوصا چون فصل اول برام تبدیل به یکی از بهترین انیمه های زندگیم شد رقبت نمیکردم نگاش کنم اما فصل دوم هم خیلی خوب بود. آبویسلی به کیفیت فصل اول نبود اما در کل خیلی خوب بود. منم به شدت منتظر ادامه اش هستم. ادامه وان پانچ من هم همینطور. درسته هیچ ربطی نداشت اما یهو یادش افتادم.

کدوم یکی از کاراش از همه بهتره؟ من میخوام الان Robotics;Notes و Joker Game رو ببینم. خوبن؟

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
اینجا انقدر در مورد فصل دوم سایکوپس بد گفته بودن که من با اختلاف زیادی رفتم سراغش. خصوصا چون فصل اول برام تبدیل به یکی از بهترین انیمه های زندگیم شد رقبت نمیکردم نگاش کنم اما فصل دوم هم خیلی خوب بود. آبویسلی به کیفیت فصل اول نبود اما در کل خیلی خوب بود. منم به شدت منتظر ادامه اش هستم. ادامه وان پانچ من هم همینطور. درسته هیچ ربطی نداشت اما یهو یادش افتادم.

کدوم یکی از کاراش از همه بهتره؟ من میخوام الان Robotics;Notes و Joker Game رو ببینم. خوبن؟
وان پانچ من به فصل دومش امیدی نیست

اون یکی رو نمیدونم ولی Joker Game داغونه:D
هایکیو رو ببین
به بالروم خوش امدید هم فک کنم کار خودشونه
پ.ن:اواتارت رو میبینم یاد این میوفتم که چقدر کلود توی اسمش التیمیت خفنه:-"

• Like
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن