Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چرا؟ انیم به این تووووپیییییی :d
یه چند تا از اون انیم هایی که جای اینو پُر کردن برات معرفی کن بریم ببینیم :d
توپیش که توپه، انیمه های بهتر دیگه ای هم هستن منتهی.
من خودم بعد دث نوت تو جوش بودم، سخت چیزی بهم می چسبید. حالا اگه هنوز تو جوی اینا رو ببین که هم تا حدی تو همون حال و هوان، هم اینکه از جو میای بیرون تا بعدش بری سراغ انیمه های آروم تر:دی
Steins;Gate
Fullmetal Alchemist
Rainbow
Madoka Magica
و ...
-------------------------------
با این همه تعریفی که از تیکن کردید منو از دانلودش منصرف کردید. 4-5 گیگ دانلود کنم واسه چی آخه ؟ :دی

توپیش که توپه، انیمه های بهتر دیگه ای هم هستن منتهی.
من خودم بعد دث نوت تو جوش بودم، سخت چیزی بهم می چسبید. حالا اگه هنوز تو جوی اینا رو ببین که هم تا حدی تو همون حال و هوان، هم اینکه از جو میای بیرون تا بعدش بری سراغ انیمه های آروم تر:دی
Steins;Gate
Fullmetal Alchemist
Rainbow
Madoka Magica
و ...
-------------------------------
با این همه تعریفی که از تیکن کردید منو از دانلودش منصرف کردید. 4-5 گیگ دانلود کنم واسه چی آخه ؟ :دی

می خوای Full HD دانلود کنی !!؟؟:|:دی
خوب 720P ـش رو دانلود کن !!:دی

نتونستم تحمل کنم. تا اخره death note رو دیدم. عجب چیزی بود. ولی من اون قسمت های اولیه رو ترجیح می دم.
اون جا هایی که ریوزاکی زنده بود با کیرا درگیر بود. اصلا من این انیمه رو بخاطره ریوزاکی دوست داشتم. وقتی مرد از جوه انیمه اومدم بیرون. تهه شخصیت بود.تیریپش خسته بود. خیلی باحال بود. نیر هم شبیه ریوزاکی بود. فکر کنم داداشش بود. اون جایی که نیر تو قسمته اخر نقشه رو گفت چقدر پر ابهت بود. ولی شانس اورد که ملو کمکش کرد.
اما نقطه ضعف داشت :
کسی مثله لایت که خیلی خوب پیش بینیه همه چی رو میکرد و هر اتفاقی که میوفتاد یه فکر براش داشت اخره کار خیلی بد نسیت به قضیه واکنش نشون داد. و خودش رو خراب کرد.
و دیگه اینکه اخره داستان رو می تونستن بیشتر نشون بدن که چی میشه. بعده مرگ کیرا(لایت) دنیا چه واکنشی نشون میده؟ واقعیته کیرا رو به مردم میگن؟ مردم می فهمن L مرده بوده؟ سره باقیه پلیسا که با لایت بودن چی میاد؟ و ...............
همین الان یه جا دیدم که death note رو 39 قسمت لینک گذاشته. مگه 37 تا نیست؟؟

آخرین ویرایش:
یک نکته در death note که فکر کنم کسی متوجه نشد
تو مانگا که میخوندم یک پاکن هم وجود داشت :دی بنظرتون اگه لایت تمام قوانین و چیزهایی که وجود داشت و میخوند این و میفهمید و میتوانست L دروغین که تو تلویزیون دید و باز هم زنده کنه :دی

ONE PIECE 527
بازم مثل همیشه سانجی سوژه بود:d فک کنم کلی قسمت باید بگزره تا از این جزیره فیش من برن تو نیو ورد فک کنم اون یارو هم فک کنم داداش ارلانگ بود شایدم خودش بوده دماغش را عمل کرده:d

نتونستم تحمل کنم. تا اخره death note رو دیدم. عجب چیزی بود. ولی من اون قسمت های اولیه رو ترجیح می دم.
اون جا هایی که ریوزاکی زنده بود با کیرا درگیر بود. اصلا من این انیمه رو بخاطره ریوزاکی دوست داشتم. وقتی مرد از جوه انیمه اومدم بیرون. تهه شخصیت بود.تیریپش خسته بود. خیلی باحال بود. نیر هم شبیه ریوزاکی بود. فکر کنم داداشش بود. اون جایی که نیر تو قسمته اخر نقشه رو گفت چقدر پر ابهت بود. ولی شانس اورد که ملو کمکش کرد.
اما نقطه ضعف داشت :
کسی مثله لایت که خیلی خوب پیش بینیه همه چی رو میکرد و هر اتفاقی که میوفتاد یه فکر براش داشت اخره کار خیلی بد نسیت به قضیه واکنش نشون داد. و خودش رو خراب کرد.
و دیگه اینکه اخره داستان رو می تونستن بیشتر نشون بدن که چی میشه. بعده مرگ کیرا(لایت) دنیا چه واکنشی نشون میده؟ واقعیته کیرا رو به مردم میگن؟ مردم می فهمن L مرده بوده؟ سره باقیه پلیسا که با لایت بودن چی میاد؟ و ...............
خوبی خیلی از آثار پایان هاشون هست که کامل جزئیات رو بیان نمیکنن.

به نظرم این انیمه یکی از 3 استارت برتر تاریخ رو داشت اما به مرور زمان افت کرد. من بعد از 2 یا 3 سال گذشت از دیدن این مجموعه هنوز نمیتونم از قسمت 20 به بعد ادامه بدم. فاجعه شد کاملا.

اما نقطه ضعف داشت :
در مورد ایرادی که به پایان انیمه گرفتی ، به نظر منم همین خوب بود. اگر ادامه میدادن انیمه کلا از بین می رفت.

بزرگترین ایراد دث نوت، سوتی های منطقی و plot hole های زیاد تو داستانشه. یعنی یه بار دیگه باید بشینیم فقط این ایرادای منطقی رو در بیاریم.
ضعف بعدیش هم همون نیمه ی دوم انیمه ست که تقریبا همه موافقن سرش. البته نه به اون شدتی که شهاب میگه ولی انیمه افت میکنه .
دلیلش هم یکی غیبت L هست، یکی هم اینکه لایت خنگ شد. البته این ایرادیه که تو 90 درصد داستانایی که توش شخصیت بد داستان فوق العاده باهوشه وجود داره، اینکه واسه پایان داستان، سازنده ها اون شخصیت باهوش رو مجبور به کارایی میکنن که ازشون انتظار نمیره. لایت هم باید دستگیر می شد و چاره ای نبود جز اینکه چند تا سوتی بده تا گیر بیفته، چیزی که ماها از لایت نیمه ی اول داستان انتظار نداشتیم. البته می شد با L جلوی این اتفاقو گرفت، چون تنها کسی بود که حتی از لایت هم بهتر بود ولی خب، مرگ L بار دراماتیک خیلی بیشتری داشت و تو یه داستان شونن بیشتر از منطق داستان و داستان منطقی، بار دراماتیک داستان مهمه.
یعنی مانگاکاهای دث نوت، اومدن پایان داستان رو فدای اون اتفاق خیلی دراماتیک کردن که البته نمیگم چیز بدیه.
حالا plot hole توی Code Geass بیشتره ولی اتفاقات دراماتیکشو جوری زمان بندی کردن که کمتر روی کل داستان اثر میذاره.
البته هم دث نوت و هم کد گیاس، یجورایی تقلید از Legend of Galactic Heroes هستن. :دی

می خوای Full HD دانلود کنی !!؟؟:|:biggrin1:
خوب 720P ـش رو دانلود کن !!:biggrin1:
اون که 8 گیگه! همین 720 ش 4.5 گیگه. البته حجم اصلیشو میگم.
خلاصه فعلا به جاش تصمیم گرفتم فیلمای شینکای رو دانلود کنم.

سوژه این هفته وان پیس 527 هم این بود =)):d :

j6g3w5j5s35kr0702kry.jpg

وان پیس 527 :

احساس میکنم کم کم قراره شخصیت اصلی انیمه سانجی بشه :d :d :d از وقتی که برگشتن کل داستان در مورد سانجی بوده :d
البته سانجی الان داره سخت ترین اما در عین حال بهترین مراحل زندگیش رو پشت سر میزاره :d واقعا تحمل خون دماغ نشدن سخته! :d
راستی این ایزوپ هم دست کمی از سانجی نداره ها :d :d :d یکم به حال خودش ولش کنند اینم منحرف میشه :d

بلیچ 352 :
ایچیگو باز میگردد :d ولی خداییش کم کم داره اعصابم رو بهم میریزه :d همش جای حساس قسمت رو تموم میکنند! :d

همین الان از شر انیمه ی Kimi ni Todoke خلاص شدم (قبل از محرم شروع ـش کرده بودم، گیر کردم تو دیدنش)، بین تمام انیمه هایی که دیدم، بیخودترین ـشون بود...واقعاً این 37 قسمت، ته هر چی انیمه ی خواب آور بودش، همش روی اعصابم بودش تا تمومش کردم.
نه طراحی خوبی داشت، نه گرافیک قابل توجهی، بعضی از اوقات از حد تحمل خارج میشد که حتی خانوادم هم گیر دادند که این مسخره چیه داری نگا میکنی (: داستان فوق معمولی با یک روند ضعیف و شخصیت آبکی...موسیقی کار هم دو سه تا قطعه ی قشنگ بیشتر نداشت، بقیش چیز خاصی نبود و هیچ اهرم فشاری نبودش (راضی کننده نبود) فقط دوبله ی کار راضیم میکرد که بازم دادمش بدم...اون هم فقط بخاطر یکی دو نفر که Fan ـشون بودم D:
فقط و فقط میخواستم ببینم برای چی این همه ریت انیمه بالاست، آخرش نگرفتم چرا، بودش |:

بلیچ 352
اینطور که به نظر میاد تازه داریم به جاهای قشنگش میرسیم. بعد چند قسمت آرامش داره کم کم هیجان انگیز میشه.سکانس آخر عجب چیزی بود! عجب موزیکی!!!

58968.jpg

Hoshi o Ou Kodomo
کار جدید ماکاتو شینکای رو سر ظهری دیدم، همه چیز انیمه خوب بودش به جز یه چیز(!) البته قبل از دیدن انیمه، خبر داشتم. به هر حال با تم فانتزی انیمه مشکل داشتم، در واقع نمیخواستم از شینکای یه کار فانتزی نگا کنم، همچنان دوست داشتم یه کار درام عاطفی با یه جو سنگین ببینم، ولی تو این انیمه اصلا بهش نرسیدم، اگر سازنده ی انیمه یه نفر دیگه بودش، شاید میتونستم بگم که از دیدن انیمه راضی هستم، ولی الان چنین حسی رو ندارم.

• Like
Reactions: Alkazar
58968.jpg

Hoshi o Ou Kodomo
کار جدید ماکاتو شینکای رو سر ظهری دیدم، همه چیز انیمه خوب بودش به جز یه چیز(!) البته قبل از دیدن انیمه، خبر داشتم. به هر حال با تم فانتزی انیمه مشکل داشتم، در واقع نمیخواستم از شینکای یه کار فانتزی نگا کنم، همچنان دوست داشتم یه کار درام عاطفی با یه جو سنگین ببینم، ولی تو این انیمه اصلا بهش نرسیدم، اگر سازنده ی انیمه یه نفر دیگه بودش، شاید میتونستم بگم که از دیدن انیمه راضی هستم، ولی الان چنین حسی رو ندارم.

کاملا درکت می کنم خلیل جان!
تم ِ فانتزیش به قدری حالم رو گرفت که می خواستم کلا بی خیالش شم. هنوزم قوی ترین کارش 5Centimeter per Second هست. با توجه به امکاناتی که الان در اختیارشِِ به نظرم حتی Voices of the Distant Star هم از این کار برتر بود. اگه مثلا میازاکی این رو می ساخت خیلی هم حال می داد شاید(نه که میازاکی سطحش پایینترِآ--منظور تمِ کارهاشونِ) ؛ ولی شینکای...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or