رفتم از تورنت گیرش آوردم.27 قسمت 720p .گذاشتم تو دانلود.
در مورد Dragon Ball Z به شدت تایید می کنم ببینش خلیل.خیلی جالبه!
اگر لینک مستقیم خواستی بگو بهت بودم.هر قسمت حدود 50-60 مگ و 293 قسمت.ولی میدونم عشق ژاپنی هستی بهت بگم متاسفانه این لینکی که من دارم دوبله ی انگلیسی هستش ولی فوق العاده جالبه.
راستی خلیل حال داشتی این پست هم جواب بده!
http://forum.bazicenter.com/thread42287/page10/#post1770340
Ok...
تشکر، دوبله ی EN بودنش بکنار، هیچ وقت طرف لینک های کم حجم نمیرم.
P.S
آخ، اون تاپیک ... Hazukashi ne ): برای همین اینجا نقل میکنم (:
دوستان عزیز ما نشستیم یه سری تمام پستا رو خوندیم و چنتا انیمه جدا کردیم واسه دانلود.
Gosick
Midori no Hibi
Ao no Exorcist
digimon series:
Advenutre
02
Tamers
Frontier
Savers یا Data Squad
Xros Wars
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Code Geass: Hangyaku no Lelouch
Usagi Drop
Bakuman
هر کی حوصله داره بیاد اینا رو اولویت بندی کنه ما شروع کنیم به دانلود.از همشون خوشم اومد.فقط اونایی که الان کامل شدن رو یه علامت بزنین اول دانلودشون کنم.آخه بعضیاشون نوشته بود هنوز در حال پخشن.
اول بگم که در مورد سری های digimon، هیچی نمیتونم بگم، چون ندیدم..ولی بقیه رو دیدم.
اول از همه Fullmetal Alchemist Brotherhood رو شروع کن که یکار (داستان) بسیار عالی با موسیقی واقعاً بینظیر داره، که خفن ترین دوبلورهایی که تا الان دیدم، توی انیمه صحبت کردند.
P.S: داستان Brotherhood از روی مانگا هست و ارتباطی با شماره ی اول یعنی Fullmetal Alchemist نداره و میتونی بدون دیدن شماره اول که داستان جدا از مانگا داره، Brotherhood رو اول نگا کنی.
دوم، دو فصل Code Geass: Hangyaku no Lelouch رو پیشنهاد میکنم که بازم کار بسیار قوی هستش و دیدنش بسیار بسیار لذت بخشه (نباید از دستش داد)
سوم، انیمه ی Gosick بهترین گزینه هستش، استاترش یخورده ضعیف و آروم هست..ولی بمرور زمان، اینقدر جالب میشه که درآپ کردن انیمه غیر ممکن میشه (:
چهارم، برای تغییر حال و هوا، Usagi Drop میتونه کاری کنه که بتونی از حس انیمه های قبلی بیرون بیای و انیمه ی پنجم رو نگا کنی.
و اما پنجم که Bakuman ـه، نیازی به تعریف نیست، یه دنیا فن داره که تمومی ندارند
شش هم Midori no Hibi و هفتم که زیاد مهم نیست Ao no Exorcist رو دوست داری ببین...(شروعش خوبه ولی ادامش زیاد دلچسب نیست)
حالا یکی خارج لیست ـت بگم، Steins;Gate رو حتماً حتماً با تاکید بسیار، میگم که نگا کنی..
انیمه، یه شاهکار که تونسته تو TOP لیست،
ANN، انیمه ی دوم بشه(!)
یکی از بهترین دوبلورهای مرد، آقای صدا، Mamoru Miyano بجای شخصیت اصلی داستان "اوکابه رین" صحبت کرده که از کارهای خوبش، نقش یاگامی لایت تو دفتر مرگ بوده و یا خانم دوستاشتنی Kana Hanazawa که یه چند صدایه ی خوب با لِولِ عالی هستش.