Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
معرفی خوبی ازش هست که محمدعلی نوشته (لینک پست)
http://forum.bazicenter.com/thread42287/page9/#post1495597

P.S
وقت کردی، حتماً نگاش کن...جز شاخ های شونن ـه...خیلی حال داد، دو سه روزه، تمومش کردم

بسیار جالب بود داستانش ولی فکر کنم سیستمش مثل Broken Blade باشه.درسته؟
تعدا قسمتش چنتاس؟
خلیل جان لینکی چیزی هست استقبال میشه!!!

شهاب معرفی دیجیمون رو هم دیدم.بسیار عالی بودشس.خیلی حال کردم.عشق دوران دبستان من بود.:d
سری سومی که می گفتی به نام Tamers همونی بود که یه دستگاه داشتن کارت میکشیدن توش؟؟؟
لینکی داری از سری دوم به بعد به شدت استقبال می کنم.

آخرین ویرایش:
جدی(؟)

فک کنم یه بار قبلاً بحث ـش شد...ترتیب نگا کردنش رو گفته بودی، شهاب جان...میشه بگی که چطوری باید دیدش
ترتیب کاملا به وقت خودت بستگی داره خلیل جون. شما چون اصولا الان استادی هستی واسه خودت، فکر کنم باید از سری اول نگاه کنی تا به کلکسیون شاهکار هایی که دیدی اضافه شه.
ترتیب اینطوریه:
Dragonball

شامل شروع داستان، کودکی گوکو تا بزرگ شدنش. base دنیای دراگون بال میشه راحت فهمید. Ki چیه، تکنیک ها چیه، سایان ها کیان و الی آخر...

بعد از اون،
Dragonball Z
هستش. Z رو اگه اولی رو هم ندیده باشی میتونی ببینی. طوری نیست که مثلا حس کنی شروع به دیدن دث نوت از قسمت 20 کردی مثلا. دنیاش مفهومه. ولی اساسا شما که جدی این سرگرمی رو دنبال میکنی، سری اولم ببینی بهتره. فقط گرافیکش یه نمه قدیمی هست طبیعیتا چون ماله 25 30 سال پیشه.

بعد از اینا هم
Dragonball GT
هست که بعد از Z هست. به دلیل اینکه خالق اصلی یعنی استاد توریاما سرش نبوده، بشدت ضعیفه. فقط برای اینکه پیش خودت بگی من کل سری دراگون بال رو دیدم میتونی ببینیش. مبارزاتش بعضی هاش خیلی غوله. ولی کلا طوری نیست که باید ببینی.

به اضافه 13 14 تا Movie و OVA و اینا که برخلاف سنت اینجور انیمه ها، قشنگن و ارزش دیدن دارن. خیلی هاشونم کلا از کیفیت بالایی برخوردار هستند و فن بیس بزرگی دارن.

این یه توضیح خلاصه و کلی برای ترتیب بودش. اصلا یعنی شک نکن که دراگون بال بهترین انیمه تاریخ بوده و هست و خواهد بود. میتونم یه پیشنهاد ساده بهت بکنم و بری مثلا بزنی Dragonball Its my life یه سری ova میاد بری ببینیش به عظمت این انیمه پی ببری.

سلام
دارم Death Note رو نگاه میکنم .
هنوز تمامش نکردم و قسمت 34 رو دیدم امروز .
باید بگم به خاطر نیمه دومش تبدیل شد به یکی از مزخرفترین انیمه هایی که دیدم .
متأسفانه انیمه خودش رو زیادی جدی گرفته و همین باعث شده که نابود بشه .

Last edited by a moderator:
Beelzebub قسمت 47 :

خفن شد انیمه خوشمان آمد :d البته 2 قسمت قبلی برای تفریح بد نبود :d یک حالی به گیمر جماعت دادن :d البته قسمت قبل رسما بازی رو به افتضاح کشیدن با این هک کردنشون :d
توی Next Time هم این آلن دلون بی دندون افتاده بود رو زمین! نکنه این اوگا واقعا این بشر رو کوبونده تو صورت دشمن ؟ :d از اوگا همچین حرکاتی بر میاد :d

Bleach قسمت 353 :
بله بله! خوشمان آمد :d فقط این ایچیگو چقدر سریع پیشرفت میکنه :d
اتفاقا وقتی داشتم انیمه رو میدیدم به این نکته ای که خلیل گفت هم داشتم فکر میکردم :d این ایچیگو موهاش بلندتر بشه خیلی خفن تر میشه! مثل مبارزه با آیزن :d

Guilty Crown قسمت 10 :
صحنات جالبی داشت! همین که شو یکهویی عذاب وجدان گرفته بود و کلا از این چیزایی که دیده بود و انجام داده بود وحشت میکرد چیز جالبی بود!
و مثل اینکه یک کودتای خفنی انجام نمودن!
این گای هم ازش خوشم میاد! یک ابهت خاصی داره! امیدوارم بلایی سرش نیاد :d البته لباس خاک سپاران کلا خودش ابهت زاـست :d گای هم که خفن! کلا فرا خفن میشه :d

(روش به دست آوردن N : قسمت پخش شده در هفته را به اضافه ی عدد 3 بکنید.)
رسما این فرمول اعصاب ما رو بهم ریخت! آخه چرا نمیرن سراغ داستان اصلی ... اگرم قراره سری سوم و این حرکات بزنند که بیان بگند تا سری سوم صبر کنید الکی سرکارمون نزارن :d

حالا یه چیزی گفتم تو چرا خودت رو ناراحت میکنی....
میدونم منظورت چی بود در کل ولی خوب بد نگفتی :d انقدر اذیتمون نکنند یک تاریخ درست بدن راحت شیم! :d این 3 قسمت دیگه از فیلر در میاد واقعا رو اعصابه! (این سؤال رو 2 بار دیگه هم پرسیدم هر دوبار هم دقیقا همین 3 رو گفتن! )

آخرین ویرایش:
اقا چرا رعایت نمی کنید اخه من که از شانس بدم الان دارم این و نگاه می کنم و تا قسمت 23 دیدم چرا این رو تووی Spoiler نمی ذارید اخههههههههههههه !

علیرضا اعصاب نداریا:dبشین نگاه کن.اتفاقا n و m خیلی داستان رو جذاب تر می کنن.

Beelzebub قسمت 47 :

خفن شد انیمه خوشمان آمد :d البته 2 قسمت قبلی برای تفریح بد نبود :d یک حالی به گیمر جماعت دادن :d البته قسمت قبل رسما بازی رو به افتضاح کشیدن با این هک کردنشون :d
توی Next Time هم این آلن دلون بی دندون افتاده بود رو زمین! نکنه این اوگا واقعا این بشر رو کوبونده تو صورت دشمن ؟ :d از اوگا همچین حرکاتی بر میاد :d

Bleach قسمت 353 :
بله بله! خوشمان آمد :d فقط این ایچیگو چقدر سریع پیشرفت میکنه :d
اتفاقا وقتی داشتم انیمه رو میدیدم به این نکته ای که خلیل گفت هم داشتم فکر میکردم :d این ایچیگو موهاش بلندتر بشه خیلی خفن تر میشه! مثل مبارزه با آیزن :d

Guilty Crown قسمت 10 :
صحنات جالبی داشت! همین که شو یکهویی عذاب وجدان گرفته بود و کلا از این چیزایی که دیده بود و انجام داده بود وحشت میکرد چیز جالبی بود!
و مثل اینکه یک کودتای خفنی انجام نمودن!
این گای هم ازش خوشم میاد! یک ابهت خاصی داره! امیدوارم بلایی سرش نیاد :d البته لباس خاک سپاران کلا خودش ابهت زاـست :d گای هم که خفن! کلا فرا خفن میشه :d

رسما این فرمول اعصاب ما رو بهم ریخت! آخه چرا نمیرن سراغ داستان اصلی ... اگرم قراره سری سوم و این حرکات بزنند که بیان بگند تا سری سوم صبر کنید الکی سرکارمون نزارن :d

حالا یه چیزی گفتم تو چرا خودت رو ناراحت میکنی....
فکر نمیکنم بخواد بره برای سری سوم.حدس من هم اینه که قسمت 243 یا حداکثر 244 از فیلر در میاد.

مانگای Detective Trap رو میشناسید دیگه ؟ همون مانگایی که آشیروگی موتو توی Bakuman توی شونن جک سریالی کردن!
احتمالا به زودی این میشه یه مانگای واقعی و توی شونن جامپ (واقعی) چاپ میشه. تو یه نظر سنجی که شون جامپ گذاشته بود، بیشتر از بقیه رای آورد :دی
Bak_poll_results.jpg

فصل سوم انیمه ی Bakuman هم برای سال بعد تایید شد. کلا هم 4 فصله!

سلام
دارم Death Note رو نگاه میکنم .
هنوز تمامش نکردم و قسمت 34 رو دیدم امروز .
باید بگم به خاطر نیمه دومش تبدیل شد به یکی از مزخرفترین انیمه هایی که دیدم .
متأسفانه انیمه خودش رو زیادی جدی گرفته و همین باعث شده که نابود بشه .
شدیدا باهات موافقم.
تا قسمته 25 به نظر من بهترین انیمه دنیا بود. اما بعدش واقعا اشغال بود.
کل داستان مربوط به نبرد ال و لایت بود. ییهو اومدن زدن ال رو کشتن. خداییش چه شخصیتی داشت.:((
بلیچ 353:
نمی دونم چرا اعصابم خورد میشه وقتی می بینم ایچیکو خیلی سریع پیشرفت می کنه!!!! دیگه شورشو در اوردن. زرت زرت داره قوی میشه.لا اقل یه مدت طول می کشید. تو 5 ثانیه ییهو قوی شد!!!!!
fate zero 12:
ایرسویل چه بلایی سرش اومد؟ این کوتومینه خیلی ترسناکه. شخصیته مرموزی داره.

Last edited by a moderator:
فصل سوم باکومن برای پاییز سال دیگه تایید شده ؟ احتمالا تا 2 سال دیگه باید تو کف پایان انیمه باشیم :d
از مانگا شدن Detective Trap هم شدیدا استقبال میکنیم :d

انگار زیر نویس کردن GTO هم شروع شد !! و ما بسی خوشحال شدیم !!:دی خودم چند قسمتشو دیدم ولی چون حالشو نداشتم با زیر نویس انگلیسی ببینم بی خیال شدم !! یادم می یاد قرار بود محمد علی بکنه !! ولی انگار بی خیال شد :دی

انگار زیر نویس کردن GTO هم شروع شد !! و ما بسی خوشحال شدیم !!:دی خودم چند قسمتشو دیدم ولی چون حالشو نداشتم با زیر نویس انگلیسی ببینم بی خیال شدم !! یادم می یاد قرار بود محمد علی بکنه !! ولی انگار بی خیال شد :دی
فقط 5 قسمتش با من بود، که اوایل تابستون تحویل داده بودم :دی

بسیار جالب بود داستانش ولی فکر کنم سیستمش مثل Broken Blade باشه.درسته؟
تعدا قسمتش چنتاس؟
خلیل جان لینکی چیزی هست استقبال میشه!!!

والا Broken Blade رو ندیدم که بخوام با Gurren Lagann مقایسش کنم.

P.S
کمی پست رو دیر جواب دادم، اگه هنوز لینک دانلود میخوای، بگو که از آرشیوام درش بیارم.
ترتیب کاملا به وقت خودت بستگی داره خلیل جون. شما چون اصولا الان استادی هستی واسه خودت، فکر کنم باید از سری اول نگاه کنی تا به کلکسیون شاهکار هایی که دیدی اضافه شه.
ترتیب اینطوریه:
Dragonball

شامل شروع داستان، کودکی گوکو تا بزرگ شدنش. base دنیای دراگون بال میشه راحت فهمید. Ki چیه، تکنیک ها چیه، سایان ها کیان و الی آخر...

بعد از اون،
Dragonball Z
هستش. Z رو اگه اولی رو هم ندیده باشی میتونی ببینی. طوری نیست که مثلا حس کنی شروع به دیدن دث نوت از قسمت 20 کردی مثلا. دنیاش مفهومه. ولی اساسا شما که جدی این سرگرمی رو دنبال میکنی، سری اولم ببینی بهتره. فقط گرافیکش یه نمه قدیمی هست طبیعیتا چون ماله 25 30 سال پیشه.

بعد از اینا هم
Dragonball GT
هست که بعد از Z هست. به دلیل اینکه خالق اصلی یعنی استاد توریاما سرش نبوده، بشدت ضعیفه. فقط برای اینکه پیش خودت بگی من کل سری دراگون بال رو دیدم میتونی ببینیش. مبارزاتش بعضی هاش خیلی غوله. ولی کلا طوری نیست که باید ببینی.

به اضافه 13 14 تا Movie و OVA و اینا که برخلاف سنت اینجور انیمه ها، قشنگن و ارزش دیدن دارن. خیلی هاشونم کلا از کیفیت بالایی برخوردار هستند و فن بیس بزرگی دارن.

این یه توضیح خلاصه و کلی برای ترتیب بودش. اصلا یعنی شک نکن که دراگون بال بهترین انیمه تاریخ بوده و هست و خواهد بود. میتونم یه پیشنهاد ساده بهت بکنم و بری مثلا بزنی Dragonball Its my life یه سری ova میاد بری ببینیش به عظمت این انیمه پی ببری.

Naruhodo...

مشکلی با گرافیک قدیمی ندارم، میتونم باهاش کنار بیام، به شرطی که دوبله ی کار چشمم رو بگیره...که فک کنم انتظار میره از چنین عنوان شاخی، دوبله ی شاخی رو هم شنید.
فقط عجب پروژه ی دانلود سنگینی میشه (:

مانگای Detective Trap رو میشناسید دیگه ؟ همون مانگایی که آشیروگی موتو توی Bakuman توی شونن جک سریالی کردن!
احتمالا به زودی این میشه یه مانگای واقعی و توی شونن جامپ (واقعی) چاپ میشه. تو یه نظر سنجی که شون جامپ گذاشته بود، بیشتر از بقیه رای آورد :دی
Bak_poll_results.jpg

فصل سوم انیمه ی Bakuman هم برای سال بعد تایید شد. کلا هم 4 فصله!

عجب خبر باحالی بودش

والا Broken Blade رو ندیدم که بخوام با Gurren Lagann مقایسش کنم.

P.S
کمی پست رو دیر جواب دادم، اگه هنوز لینک دانلود میخوای، بگو که از آرشیوام درش بیارم.

Naruhodo...

مشکلی با گرافیک قدیمی ندارم، میتونم باهاش کنار بیام، به شرطی که دوبله ی کار چشمم رو بگیره...که فک کنم انتظار میره از چنین عنوان شاخی، دوبله ی شاخی رو هم شنید.
فقط عجب پروژه ی دانلود سنگینی میشه (:

رفتم از تورنت گیرش آوردم.27 قسمت 720p .گذاشتم تو دانلود.
در مورد Dragon Ball Z به شدت تایید می کنم ببینش خلیل.خیلی جالبه!:x
اگر لینک مستقیم خواستی بگو بهت بودم.هر قسمت حدود 50-60 مگ و 293 قسمت.ولی میدونم عشق ژاپنی هستی بهت بگم متاسفانه این لینکی که من دارم دوبله ی انگلیسی هستش ولی فوق العاده جالبه.

راستی خلیل حال داشتی این پست هم جواب بده!http://forum.bazicenter.com/thread42287/page10/#post1770340

رفتم از تورنت گیرش آوردم.27 قسمت 720p .گذاشتم تو دانلود.
در مورد Dragon Ball Z به شدت تایید می کنم ببینش خلیل.خیلی جالبه!:x
اگر لینک مستقیم خواستی بگو بهت بودم.هر قسمت حدود 50-60 مگ و 293 قسمت.ولی میدونم عشق ژاپنی هستی بهت بگم متاسفانه این لینکی که من دارم دوبله ی انگلیسی هستش ولی فوق العاده جالبه.

راستی خلیل حال داشتی این پست هم جواب بده!http://forum.bazicenter.com/thread42287/page10/#post1770340

Ok...

تشکر، دوبله ی EN بودنش بکنار، هیچ وقت طرف لینک های کم حجم نمیرم.

P.S
آخ، اون تاپیک ... Hazukashi ne ): برای همین اینجا نقل میکنم (:

دوستان عزیز ما نشستیم یه سری تمام پستا رو خوندیم و چنتا انیمه جدا کردیم واسه دانلود.

Gosick

Midori no Hibi

Ao no Exorcist

digimon series:
Advenutre
02
Tamers
Frontier
Savers یا Data Squad
Xros Wars

Fullmetal Alchemist Brotherhood

Code Geass: Hangyaku no Lelouch

Usagi Drop

Bakuman

هر کی حوصله داره بیاد اینا رو اولویت بندی کنه ما شروع کنیم به دانلود.از همشون خوشم اومد.فقط اونایی که الان کامل شدن رو یه علامت بزنین اول دانلودشون کنم.آخه بعضیاشون نوشته بود هنوز در حال پخشن.

اول بگم که در مورد سری های digimon، هیچی نمیتونم بگم، چون ندیدم..ولی بقیه رو دیدم.

اول از همه Fullmetal Alchemist Brotherhood رو شروع کن که یکار (داستان) بسیار عالی با موسیقی واقعاً بینظیر داره، که خفن ترین دوبلورهایی که تا الان دیدم، توی انیمه صحبت کردند.
P.S: داستان Brotherhood از روی مانگا هست و ارتباطی با شماره ی اول یعنی Fullmetal Alchemist نداره و میتونی بدون دیدن شماره اول که داستان جدا از مانگا داره، Brotherhood رو اول نگا کنی.

دوم، دو فصل Code Geass: Hangyaku no Lelouch رو پیشنهاد میکنم که بازم کار بسیار قوی هستش و دیدنش بسیار بسیار لذت بخشه (نباید از دستش داد)

سوم، انیمه ی Gosick بهترین گزینه هستش، استاترش یخورده ضعیف و آروم هست..ولی بمرور زمان، اینقدر جالب میشه که درآپ کردن انیمه غیر ممکن میشه (:

چهارم، برای تغییر حال و هوا، Usagi Drop میتونه کاری کنه که بتونی از حس انیمه های قبلی بیرون بیای و انیمه ی پنجم رو نگا کنی.

و اما پنجم که Bakuman ـه، نیازی به تعریف نیست، یه دنیا فن داره که تمومی ندارند

شش هم Midori no Hibi و هفتم که زیاد مهم نیست Ao no Exorcist رو دوست داری ببین...(شروعش خوبه ولی ادامش زیاد دلچسب نیست)

حالا یکی خارج لیست ـت بگم، Steins;Gate رو حتماً حتماً با تاکید بسیار، میگم که نگا کنی..
انیمه، یه شاهکار که تونسته تو TOP لیست، ANN، انیمه ی دوم بشه(!)
یکی از بهترین دوبلورهای مرد، آقای صدا، Mamoru Miyano بجای شخصیت اصلی داستان "اوکابه رین" صحبت کرده که از کارهای خوبش، نقش یاگامی لایت تو دفتر مرگ بوده و یا خانم دوستاشتنی Kana Hanazawa که یه چند صدایه ی خوب با لِولِ عالی هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or