Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خلیل یک نظرسنجی نمیزاری ببینیم بچه ها منتظر کدوم انیمه های زمستون هستند ؟ :d (البته همه اعلام کردن ولی خوب اینجوری جامع میباشد :d )

مشکلی با گرافیک قدیمی ندارم، میتونم باهاش کنار بیام، به شرطی که دوبله ی کار چشمم رو بگیره...که فک کنم انتظار میره از چنین عنوان شاخی، دوبله ی شاخی رو هم شنید.
فقط عجب پروژه ی دانلود سنگینی میشه (:
با تجربه ترین دوبلر دنیای انیمه صدای گوکو هست. خانوم Masako Nozawa هستش. و البته اینکه محاله بتونی ژاپنیش رو پیدا کنی :دی! باید انگلیسی ببینی. اما اون موقع چون تحت لایسنس الان Cartoon Network نبود، دوبله خیلی خوبی داره. به اضافه اینکه خیلی خیلی به ندرت سانسور شده و خشونت بالایی داره.

خلیل یک نظرسنجی نمیزاری ببینیم بچه ها منتظر کدوم انیمه های زمستون هستند ؟ :d (البته همه اعلام کردن ولی خوب اینجوری جامع میباشد :d )

والا، امیرحسین جان، تعداد نظرسنجی هایی که میشه تو بازی سنتر درست کرد، محدوده (20تا) اگه درست یادم باشه، 26 یا 27 تا عنوان انیمه قراره پخش بشه که نمیشه همشون رو اینجاد تو نظرسنجی گذاشت. (جامع نمیشه)

با تجربه ترین دوبلر دنیای انیمه صدای گوکو هست. خانوم Masako Nozawa هستش. و البته اینکه محاله بتونی ژاپنیش رو پیدا کنی :دی! باید انگلیسی ببینی. اما اون موقع چون تحت لایسنس الان Cartoon Network نبود، دوبله خیلی خوبی داره. به اضافه اینکه خیلی خیلی به ندرت سانسور شده و خشونت بالایی داره.

اِه، اینطوری نمیشه (دوبله ی EN) یه سال پیش، Elfen Lied رو دوبله EN دیدم، از کرده ی خودم پشیمون شدم (:
بدبختانه، الان سرما خوردم، حس و حال سرچ رو ندارم، یخورده که بهتر شدم، برای دوبله ی ژاپنی ـش میگردم، ببینم چی میشه (میگم نتیجه رو)

++++++++++++++

راستی ناروتو، فقط یه قسمت دیگه فیلر داره...از دو هفته ی دیگه تو داستان اصلی میریم

راستی ناروتو، فقط یه قسمت دیگه فیلر داره...از دو هفته ی دیگه تو داستان اصلی میریم
اینارو نگو. دلمون رو خوش می کنیم بعد ییهو می خوره تو ذوقمون. من که دیگه دارم می میرم از دسته این سازنده هاش.)x

انیمه code gass چطوریه؟ سبکش چیه؟ قشنگه؟

اِه، اینطوری نمیشه (دوبله ی EN) یه سال پیش، Elfen Lied رو دوبله EN دیدم، از کرده ی خودم پشیمون شدم (:
بدبختانه، الان سرما خوردم، حس و حال سرچ رو ندارم، یخورده که بهتر شدم، برای دوبله ی ژاپنی ـش میگردم، ببینم چی میشه (میگم نتیجه رو)
گیرت نمیاد آخه. و اینکه فرقی بین ژاپنی و انگلیسی جز زبون نیست :دی! Elfen Lied چند سال پیش دوبله شد.

Dragon Ball Z تا قسمت 21
تا الان که همه چیز جالب بوده.تازه این فضایی ها رسیدن و جنگ رو شروع کردند.Yamcha هم که متاسفانه مرد.
فقط من قضیه ی Lunch رو نفهمیدم عطسه می کنه کل شخصیتش عوض میشه:-/

Dragon Ball Z تا قسمت 21
تا الان که همه چیز جالب بوده.تازه این فضایی ها رسیدن و جنگ رو شروع کردند.Yamcha هم که متاسفانه مرد.
فقط من قضیه ی Lunch رو نفهمیدم عطسه می کنه کل شخصیتش عوض میشه:-/
اسپویل خفن
بعد زنده میشه اقا :دی . کلا میمیرن بعد با دراگون بال زنده میکنن .

اسپویل خفن
بعد زنده میشه اقا :دی . کلا میمیرن بعد با دراگون بال زنده میکنن .

اون که تابلوئه.اصلا مردن تو این انیمه معنی نداره.هر کی میمیره سریع آرزو میکنن دوباره زنده میشه.
فقط سوالی که واسه من پیش اومده اینه که چرا انقدر ناراحت شدن اینا:-/

FAIRY TAIL 1-5:
عجب انیمه باحالیه. من که فقط دارم می خندم. این گربه(هپی) خیلی با نمکه. منم یکی از اینا می خوام.>:d<
عجب گروهی تشکیل دادن.خیلی خوفه.ناتسو و گری چقدر از ارزا می ترسن .:))=))معلوم نیست باهاشون چی کار کرده.

FAIRY TAIL 1-5:
عجب انیمه باحالیه. من که فقط دارم می خندم. این گربه(هپی) خیلی با نمکه. منم یکی از اینا می خوام.>:d<
عجب گروهی تشکیل دادن.خیلی خوفه.ناتسو و گری چقدر از ارزا می ترسن .:))=))معلوم نیست باهاشون چی کار کرده.

>:)>:)>:)>:)
تازه بری جلوتر خیلی باحالتر میشه
کلا انیمه اش یه نمه چیز داره >:):">
کلا پیشنهاد میشه تا اخرش نگاه کنی بعداز قسمت 100 به بعد ماجرا اصلی نشون میده خیلی خوفه خیلی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or