Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من والا 11 12 سال پیش دیدم درست یادم نیست ولی:
King Piccolo در اصل دشمن اصلی سری اول بودش که گوکو با بدبختی شکستش میده و میکشش. یادم نیست اون موقع چی میشه که پیکولو در زمان مرگ یه حالت تخم مانندی شوت میکنه به یه سمت که میشه پیکولو یا یه همچین چیزی. ولی پیکولو در اصل تمام بدی های دنیاس و کامی خوبی های دنیا که میشه خدا. بازم میگم اصلا یادم نیست باید بپرسم ولی در هر حال. گوکو و در اواخر داستان پس از سالها برمیگرده و یامچا و اینا میبننش و در اواخر سری اول با پیکولو مبارزه میکنه. پیکولو هم توی Z واسه شکست رایدیتز باهاش همکاری میکنه و پس از اینکه میفهمه گوهان چه پتانسیلی داره میبرتش تا تمرینش بده. بعد از اون Change of heart میشه و خوب میشه.
و اینکه اواخر GT پیکولو اتفاق مهمی براش میوفته :دی!

اقایون من Angel Beats دانلود کردم ولی زیر نویسش پرتقالیه!(ماله فن ساب Avalon) .کسی می تونه لینک زیر نویس انگلیسی یا فارسی شو(ترجیحا انگلیسی) برام بفرسته.یک دنیا ممنون می شم.ورژن 720p هم هست.

بلزباب و بلیچ این هفته بسی حال دادن :d مخصوصا بلزباب :d

راستی هفته ی بعد جفتشون به مناسبت سال نو فیلر دارن :d

بلزباب و بلیچ این هفته بسی حال دادن :d مخصوصا بلزباب :d

راستی هفته ی بعد جفتشون به مناسبت سال نو فیلر دارن :d

بدترین خبری که میتونستی بدی همین بود.
پس اون قراری هم که بود ناروتو از فیلر در بیاد پیچیده.10 قسمت فیلر برای کریسمس.4 قسمت به مناسبت ملی شدن نفت.20 قسمت هم برای عید نوروز:d

بدترین خبری که میتونستی بدی همین بود.
پس اون قراری هم که بود ناروتو از فیلر در بیاد پیچیده.10 قسمت فیلر برای کریسمس.4 قسمت به مناسبت ملی شدن نفت.20 قسمت هم برای عید نوروز:d​

همچینم بد نیست :d البته بد که هست ولی نه زیاد :d فیلر بلزباب که به نظر جالب میومد :d (البته الان داستان خفن شده کاش فیلر نمیرفت ولی حالا ... :d )
فیلر بلیچم به خاطر بعضی دلایل که بلیچ بین ها میدونن میتونه حداقل فعلا یادی از گذشته بکنه :d

البته خدا رو شکر وان پیس نمیره تو فیلر :d که اتفاقا من فیلرهای سال نو وان پیس (که البته فکر کنم سال نو ژاپنی هست) رو خیلی دوست دارم :d یک چیز باحالیه در کل :d
این ناروتو هم امیدواریم دیگه نره تو فیلر :d خجالت نمیکشند انقدر دارن اذیت میکنند ؟ :d فیلر سال نو هم اگر بدن حتما ناروتو میره به ماموریتی که باید بره چندتا اسباب بازی و ... بگیره! این وسط هم چندتا دشمن بهش حمله میکنند و کلا چیز بسی چرت :d (بدبخت نره تو فیلر هم انقدر سابقش خرابه میشه حدس زد اگر رفت فیلر چه خواهیم دید :d )

همچینم بد نیست :d البته بد که هست ولی نه زیاد :d فیلر بلزباب که به نظر جالب میومد :d (البته الان داستان خفن شده کاش فیلر نمیرفت ولی حالا ... :d )
فیلر بلیچم به خاطر بعضی دلایل که بلیچ بین ها میدونن میتونه حداقل فعلا یادی از گذشته بکنه :d

البته خدا رو شکر وان پیس نمیره تو فیلر :d که اتفاقا من فیلرهای سال نو وان پیس (که البته فکر کنم سال نو ژاپنی هست) رو خیلی دوست دارم :d یک چیز باحالیه در کل :d
این ناروتو هم امیدواریم دیگه نره تو فیلر :d خجالت نمیکشند انقدر دارن اذیت میکنند ؟ :d فیلر سال نو هم اگر بدن حتما ناروتو میره به ماموریتی که باید بره چندتا اسباب بازی و ... بگیره! این وسط هم چندتا دشمن بهش حمله میکنند و کلا چیز بسی چرت :d (بدبخت نره تو فیلر هم انقدر سابقش خرابه میشه حدس زد اگر رفت فیلر چه خواهیم دید :d )

ببین امیر فیلر داریم تا فیلر.اگر بخوان یه فیلر بدن در حد داستان و مبارزات Kageroza که این اواخر بلیچ داشت ، من به شدت استقبال می کنم چون خیلی قشنگ بود ولی فیلر سر کاری واقعا آدم میره تو مخش.

خوب پس بلیچ میبینی بیا تو اسپویلر برای ادامه ی بحث :d

خوب مثلا الان که شاید بعضیا مثل من دلشون برای شینیگامی ها تنگ شده باشه از این فیلر استقبال کنند :d با اینکه فیلر و چیز خاصی نیست ولی دیدن بعضی شینیگامیا خودشم خوبه! خدا کنه گروه 11 + رنجی هم توش باشن :d

خوب پس بلیچ میبینی بیا تو اسپویلر برای ادامه ی بحث :d

خوب مثلا الان که شاید بعضیا مثل من دلشون برای شینیگامی ها تنگ شده باشه از این فیلر استقبال کنند :d با اینکه فیلر و چیز خاصی نیست ولی دیدن بعضی شینیگامیا خودشم خوبه! خدا کنه گروه 11 + رنجی هم توش باشن :d

بلیچ که خیلی وقته میبینم ولی چون از قسمت 343 به بعد دارم جمعش میکنم نمیخواستم وارد بحث دوستان بشم.

در کل من با دو تا انیمه زندگی میکنم یکی ناروتو و اون یکی هم بلیچ.یکی 5 بار هم از اول سری تا الان نگاهشون کردم.دایرت المعارفی هستم واسه خودم تو این دو تا:d
یه بار یکی ازم پرسید جنگ
روکیا و اسپادای شماره 9 کدوم قسمته بهش گفتم 152-154 .یارو گرخید:d

شما وقتی داری قسمتای جدید رو میبینی ما در حال دیدن قسمتای قدیم هستیم:))

راستی الان زدم تو کار دیجیمون سری اول رو زدم زمین دارم میرم Adventure 02

Dragon Ball Z تا قسمت 31
احساس می کنم انیمه سرعت بسیار بالایی داره و دوست نداره داستان رو کش بده.برگش Goku آنچنان که میخواستم حماسی نبود ولی قابل قبول بود.ببینیم Vegeta رو چه طوری لت و پار میکنه.:d

Last edited by a moderator:
خوشا به سعادت پس :d من فعلا دارم وان پیس رو از اول میبینم :d فعلا 109 هستم :d
بعدش احتمالا میرم سراغ بلیچ! البته بلیچ رو تابستون نشستم جنگ های خفنش رو دیدم! (خفن ترین جنگ ها هم معلومه مال کیه دیگه :d )
دیجیمون نیز چیز بسی خفنیست :d کل سری دیدنش پیشنهاد میشه :d

@ Dave
بسیار خوشند گشتیم کلا از معدود کسایی هستی که داری کلاسیک کار میکنی :دی!

:dهمه سبکی میبینم.یه کم سخت بود با دیجیمون ارتباط برقرار کردن تو این سن ولی خب به یاد دوران کودکی و شبکه 5 هم که شده کانکت شدیم.

خوشا به سعادت پس
yahoo_4.gif
من فعلا دارم وان پیس رو از اول میبینم
yahoo_4.gif
فعلا 109 هستم
yahoo_4.gif

بعدش احتمالا میرم سراغ بلیچ! البته بلیچ رو تابستون نشستم جنگ های خفنش رو دیدم! (خفن ترین جنگ ها هم معلومه مال کیه دیگه
yahoo_4.gif
)
دیجیمون نیز چیز بسی خفنیست
yahoo_4.gif
کل سری دیدنش پیشنهاد میشه
yahoo_4.gif

روشن کردی کامپیوتر رو از آخر نگاه کردی؟:dبشین از اول با ایچیگویی که :
اسپویل از انیمه ی بلیچ
هیچ قدرتی نداره شروع کن دوباره باهاش حال کن.به اولین بانکایی رو که میزنه و با بیاکویا میجنگه رو از کل جنگ با آیزن بیشتر دوست دارم.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or