Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
از دوستان گرامی گرامی خواهششمندیم یک 3-4 تا انیمه غالی در حد Elfen Lied و Naruto و Death note بدن که تموم شده باشه . :d

فقط هم خونی باشه :d و هم داستانی :d .
باو ناروتو و Elfen lied و death note که شبیه هم نیستن :دی . شبیه کدوم میخوای ؟ طولانی یا کوتاه ؟؟
Code Geas قشنگه . پیشنهاد میکنم همینو ببین .
اگه طولانی میخوای : Bleach و One Piece

باو ناروتو و Elfen lied و death note که شبیه هم نیستن :دی . شبیه کدوم میخوای ؟ طولانی یا کوتاه ؟؟
Code Geas قشنگه . پیشنهاد میکنم همینو ببین .
اگه طولانی میخوای : Bleach و One Piece

منظورم انیمه ذغالی بود ! :d
---------------------------------
حالا چند قسمت هستش ؟! :d:-/

با اینکه کامل ندیدممشون ولی حال نمی کنم ببینمش ! :d

ویرایش : البته منظورم One Piece , Bleach بود ! :d

----------------------------------

از دوستان گرامی زیرنویس Code Geass رو می خواستم ! لطفا برام PM کنید ! :)

آخرین ویرایش:
روشن کردی کامپیوتر رو از آخر نگاه کردی؟:dبشین از اول با ایچیگویی که :
اسپویل از انیمه ی بلیچ
هیچ قدرتی نداره شروع کن دوباره باهاش حال کن.به اولین بانکایی رو که میزنه و با بیاکویا میجنگه رو از کل جنگ با آیزن بیشتر دوست دارم.

نفهمیدم این جمله ی اول رو :d بلیچ رو که کلا از اول شروع کردم :d برای دوره منظورم این بود که جنگ هاش رو دیدم :d
اتفاقا با جنگ های ایچیگو زیاد حال نمیکنم :d نه اینکه حال نکنم ولی خو کمتر از بقیه :d عاشق جنگ های زاراکی هستم! :d
و همچنین جنگ وایزاردها و کاپیتان ها با آیزن و بقیه ی اسپاداها :d (قسمت 292 یا 293 یا شایدم 294 ولی فکر کنم 3 :d رو از همه بیشتر دوست دارم! کلا یک حس خفن ناکی میداد :d )
چنگ های رنجی هم دوست دارم :d کلا عاشق گروه11 + رنجی هستم :d (رنجی هم یک زمانی تو گروه 11 بوده اونم جزو همون 11 حساب کنیدش :d )

خلیل جان همه چیزت بسته بود اینجا میگم. ما که نفهمیدیم واسه چی اخطار گرفتیم.فراموش کردم اسپویلر بذارم در صورتی که اصلا نیازی به اسپویلر هم نبود.در هر صورت.....

بچه بیاین یه حرکتی بزنیم تاپیک جون بگیره.بهترین تیکه هایی که هر انیمه داره بذارید اینجا.هم یه معرفی ای هستش و هم نشون دادن سلایقتون تو انیمه های مختلف.
اولین کار هم تا شب خودم انجام میدم.یه Best 10 ازش میذارم ببینید چی به چیه.:d

خلیل جان همه چیزت بسته بود اینجا میگم. ما که نفهمیدیم واسه چی اخطار گرفتیم.فراموش کردم اسپویلر بذارم در صورتی که اصلا نیازی به اسپویلر هم نبود.در هر صورت.....

بچه بیاین یه حرکتی بزنیم تاپیک جون بگیره.بهترین تیکه هایی که هر انیمه داره بذارید اینجا.هم یه معرفی ای هستش و هم نشون دادن سلایقتون تو انیمه های مختلف.
اولین کار هم تا شب خودم انجام میدم.یه Best 10 ازش میذارم ببینید چی به چیه.:d
موافقم شما بذارید ما حمایتتان می کنیم ! :d

نفهمیدم این جمله ی اول رو :d بلیچ رو که کلا از اول شروع کردم :d برای دوره منظورم این بود که جنگ هاش رو دیدم :d
اتفاقا با جنگ های ایچیگو زیاد حال نمیکنم :d نه اینکه حال نکنم ولی خو کمتر از بقیه :d عاشق جنگ های زاراکی هستم! :d
و همچنین جنگ وایزاردها و کاپیتان ها با آیزن و بقیه ی اسپاداها :d (قسمت 292 یا 293 یا شایدم 294 ولی فکر کنم 3 :d رو از همه بیشتر دوست دارم! کلا یک حس خفن ناکی میداد :d )
چنگ های رنجی هم دوست دارم :d کلا عاشق گروه11 + رنجی هستم :d (رنجی هم یک زمانی تو گروه 11 بوده اونم جزو همون 11 حساب کنیدش :d )

اصلا از هر کی بپرسی از کدوم کاپیتان خوشش میاد معمولا میگه زاراکی کنپاچی.البته من بین بچه ها وقتی میخوام چنین سوالی بپرسم معمولا شرط میذارم میگم به جز زاراکی:d
رنجی فقط به خاطر رقابت با بیاکویا وارد Squad 6 شد و هیچ دلیل دیگه ای نداشت.

چه زبونی میبینیش حالا؟ نگو انگلیسی که...

سری اول انگلیسی و سری دوم رو میخوام از Anime-access بگیرم ، ببینم چی میشه.انگلیسیش خیلی بد بود سری اول)x.ببینم سری دوم ژاپنی هست یا نه.

موافقم شما بذارید ما حمایتتان می کنیم !
yahoo_4.gif

:d

دقیقاً طبق قوانین تاپیک عمل کردم (پست اول)
دلیل اخطار: تمام قشنگی انیمه ی بلیچ به مبارزه های اون هستش و شما هم Boss fight های مهم اون رو گفتی..که بهتر بود تو SP قرار بدید که کسی هنوز نرسیده، براش اسپیول نشه که کی با کی قراره بجنگه

آخرین ویرایش:
بلیچ 354:
چقدر جای حساسی تموم کرد.!!!!!! تازه دخمله خودم اومد تو داستان. چقدر خوشکل شده بود. اما یه جوری شیطانی میزدا>:)
این قضیه فیلر چیه؟ قراره چندتا قسمت باشه؟
fate zero 13:
داشتم تازه با انیمه اخت می گرفتم که فهمیدم انیمه تا چند ماه پخش نمیشه. این قضیش چیه؟
fairy tail 5-16:
من نمی دونم این انیمه طنزه یا .....؟ من همش دارم می خندم. خیلی باحاله. این ice sheel عجب چیزه خوفیه!!!!! من خیلی علاقه مند بودم جنگ بین ناتسو و ارزا رو ببینم , یارو پیکه اومد وسط جنگ گند زد به همه چی....

آخرین ویرایش:
دقیقاً طبق قوانین تاپیک عمل کردم (پست اول)
دلیل اخطار: تمام قشنگی انیمه ی بلیچ به مبارزه های اون هستش و شما هم Boss fight های مهم اون رو گفتی..که بهتر بود تو SP قرار بدید که کسی هنوز نرسیده، براش اسپیول نشه که کی با کی قراره بجنگه

:|/:)
بچه ها تا شب یه top 10 خفن میذاریم اینجا واسه کسانی که دیدن یه تجدید خاطره بشه.

fate zero 13:
داشتم تازه با انیمه اخت می گرفتم که فهمیدم انیمه تا چند ماه پخش نمیشه. این قضیش چیه؟
هیچی! مُد جدیده. درواقع Fate/Zero یه سریال 25 قسمتیه که به دلایل نامعلومی بعد از پخش یکی دو قسمت اولش اعلام کردن که تصمیم گرفتن 13 قسمتش تو پاییز پخش بشه که شد، تو زمستون پخش نشه و بعد 12 قسمت آخر تو فصل بهار پخش بشه. علت رو که خودشون گفتن به خاطر کار بیشتر هست ولی واضحه به خاطر فروش بیشتر هست. توی اون سه ماهی که پخش نمیشه از اشتیاق ملت واسه دیدن ادامه ی داستان استفاده میکنن و حسابی از نصف اول میفروشن. بعلاوه کلا از یه انیمه ی دو فصلی بیشتر میشه پول درآورد تا یه انیمه ی یه فصلی به دلایل مختلف. یکی دو تا انیمه ی دیگه هم تو همین فصل و فصل بعد هم هستن که اینجورین. این فیت/زیرو واسه من عبرتی شد که دیگه انیمه های اینجوری رو نبینم تا وقتی که نصفه ی دومشون بخواد پخش بشه. اگه کسی هنوز Fate/Zero رو شروع نکرده من توصیه می کنم نیبینه، وایسه قبل از شروع پخش ادامه اش تو بهار ببینه وگرنه 3 ماه تو خماری خفنی باید بره.

----------------------------------

حالا که پست دادم، در مورد مانگا یه چیزایی بگم.
کلا این چند وقته که رفتم تو کار اکشن های seinen بیخیال شونن ها شدم. یعنی ناروتو و وان پیس رو هم دیگه ادامه نمی دم.
Vinland Saga که تقریبا داره تبدیل میشه به فانتزی مورد علاقه ام. منظورم تو انیمه نیست فقط، بازی، فیلم و کتاب و هر چیز دیگه ای. شاید گفتن فانتزی بهش یکم نامردی باشه چون اینقدر کاراکترها و کاراشون رفتار واقعی دارن که من بعضی وقتا شک می کنم که اینا محصول خیال یه نویسنده باشه! یه همچین موقعیتایی باید تجربه شده باشن! ولی خب محیطش و کل قضیه ی وایکینگ و اینا فانتزی حساب میشه دیگه. یکی دیگه هم Berserk که اینو فکر کنم همه بشناسن. در واقع Berserk و Vinland Saga خیلی خیلی شبیه هم هستن. هر دو داستان هایی فانتزی تاریک و فوق العاده بسیار زیاد خشن و بی رحم هستن. منتهی توی Beserk جادو نقش خیلی پررنگ تری داره. البته داستان Berserk جذاب تره ولی همونطور که گفتم کاراکترهای Vinland Saga چیزیه که مثلش رو ندیدم!

از اینا که بگذریم، اخیرا خیلی اتفاقی کشف کردم که 5 Centimeter per Second یه مانگا هم داره. خیلی هم کوتاهه. کلا 2 جلده. من الان جلد اولش رو تقریبا تکمیل کردم و باید بگم که نسبت به فیلمش محتوای خیلی خیلی بیشتری داره. حالا تا آخرش که بخونم، میام میگم که در مورد پایان داستان بیشتر توضیح میده یا نه. کیفیتش هم خیلی خوبه. درواقع اینجوری بگم که نسبت به فیلمش چیزی کمتر نداره.

خب همون طور که گفته بودم میخوام استارت یه کاری رو بزنم که اگر دوستان هم همکاری کنن فکر کنم چیز جالبی از کار در بیاد.
از هر انیمه ای که دوست دارین بیاین و 5-10 صحنه ی مورد علاقتون رو بگید.هم اینطوری تجدید خاطره ای میکنم و هم یه معرفی کوتاهی میشه برای بقیه ی دوستان:d

اولین کار رو هم خودم انجام میدم و 12 صحنه ی مورد علاقه ام رو اینجام میگم.فقط یه نکته ای رو بگم.هر عکسی که من گرفتم بیشتر نماینده ی یک اپیزود هستش تا یک سکانس.واقعا هم رتبه بندیشون کار سختی بود.

بلیچ تا قسمت 309 (منهای فیلر ها)
Spoiler Ahead Please Be Caution
کسانی که دوست ندارن انیمه واسشون اسپویل بشه وارد نشن.

رتبه ی 12
12-یکی از صحنه هایی که من خیلی دوست دارم تو این قسمت یعنی 54 رخ داد.ایچیگو تازه از تمرین با Yoruichi برگشته بود و خیلی خوب تو یه سکانس 10 ثانیه ای قدرت خودش رو نشون داد.

شکست دادن 3 تا Vice Captain بدون شمشیر کم کاری نیست.
12----54.jpg
رتبه ی 11
11-اولین مبارزه ی درست حسابی از Urahara تو قسمت 300 هم جالب بود.برای چند ثانیه آیزن خو حالش گرفته شد.کی فکر میکرد این تکنیک ، پایان دهنده ی کار آیزن باشه؟!

11---300.jpg
رتبه ی 10

10-اگر بخوایم بهترین مبارزه ی اسپادا ها رو معرفی کنیم خودش نیاز به یک Top 10 داره ولی به خاطر کمبود رتبه بهترین اونها یعنی Ichigo Vs GrimJoww رو انتخاب می کنم چون هم از نظر مبارزه ای و هم از نظر رمانتیک بودن واسم جالبه.
10-----166.jpg
رتبه ی 9

9-بعد از دیدن چهره ی واقعی Yoruichi :">حتی به مخیله ام هم نمیرسید که این بشر این همه قدرتمند باشه.جنگیدن با SoiFon در تمام سکانس هاش زیبا بود ولی این سکانس از همه بهتر بود چون بدجوری حال SoiFon گرفته شد.
9----56.jpg

رتبه ی 8
8-دیدن توانایی های یکی از کاپیتان های محبوبم:x تو قسمت 283 واقعا چیزی بود که از اول انیمه منتظرش بودم.این کاپیتان قدرتمند کسی نیست جز Kyoraku که خیلی علاقه مندم بدونم وقتی چنین شیکای قدرتمندی داره ، بانکایش چه شکلیه.
8----283.jpg
رتبه ی 7

7-اولین دیدارمون با بیاکویا برمیگرده به قسمت 17 و برای اولین بار دیدن یک Flash Step خیلی جالب بود.به قول ایچیگو که میگفت:"نفهمیدم اول از جلو ضربه خودم یا از عقب."

7----17.jpg
رتبه ی 6

6-جنگ ایچیگو و اسپادای چهارم Ulquiorra وقتی که ایچیگو تبدیل به Hollow شد هم بسیار جالب بود.

6----271.jpg

رتبه ی 5

5-مگه میشه آدم جنگ های بلیچ رو ببینه و مبارزه ی زاراکی و ایچیگو رو فراموش کنه.زاراکی زمان خودش غول آخری بود.

5----39.jpg
رتبه ی 4

4-فکر نمیکنم اگر کسی دیگه ای هم میخواست یه Top 10 از این انیمه بنویسه ، Nel رو فراموش کنه.فقط از حرکات و اداهای Nel میشه یک Top 10 نوشت.تبدیل شدن Nel واقعا صحنه ی بسیار تاثیر گذار تو انیمه بود.برای همین هست که Nel با حضوری کمتر 20 قسمت تونسته جای خودش رو تو دل طرفدارهای سری باز کنه و جزء 10 شخصیت برتر سری در کنار آیزن و بیاکویا قرار بگیره.
هنوز از فراموش شدن یکباره ی Nel ناراحت هستم و امیدوارم باز هم برگرده.:((
4---192.jpg
رتبه ی 3

3-قسمت 308 قسمتی بود که همه چیز توش یافت میشد.از اکشن گرفته تا رومانس.ولی بهترین سکانس او قسمت همین صحنه بود که یکی از قوی ترین Hado ها توسط ایچیگو با دستای خالی مهار میشه و آدم امیدوار به شکست آیزن میشه.
3---308-.jpg
رتبه ی 2

2-در کل انیمه ی بلیچ بیش از 100 بار ما کلمه ی بانکای رو از دهن ایچیگو شنیدیم ولی مطمئنم همه موافق هستند که اولین باری که ایچیگو بانکای زد و وارد مبارزه با بیاکویا شد ، بهترین بانکای اون بود.
2----58.jpg

و رتبه ی اول این لیست اختصاص دارد به:

1-بهترین قسمت و سکانس کل سری بلیچ از نظر من قسمت 293 و مبارزه ی آیزن با 8 کاپیتان فعلی و سابق بود که به راحتی اونها رو شکست داد و آدرنالین رو در خون بنده تا آخرین قسمت ها نگه داشت.به شدت منتظر برگشت آیزن و شروع شدن داستانی با محوریت Squad 0 هستیم.;;)
1----293.jpg

یه تعدادی از صحنه ها رو هم در آورده بودم که به دلیل مسایل امنیتی سانسور شدن و اینها رو هم بدون شرح قرار میدم.
48-----.jpg

39----.jpg

155----.jpg

198----.jpg

226----.jpg

----61.jpg

پ.ن:خود صحنه های سانسوری هم میتونستن یک Top 10 داشته باشن که سر دسته شون بدون شک Kon-Sama و Inoue بودن.:))

آخرین ویرایش:
قسمت اول Midori no hibi و Usagi Drop رو دیدم ، به شدت عاشقشون شدم.
فعلا Dragon Ball رو Drop میکنم.
تا قسمت 36:
فوق العاده بود تا اینجا ان شا الله بعد از تموم کردن 2 سریال بالا
yahoo_4.gif
دوباره ادامه میدمش.

بلیچ 354:
چقدر جای حساسی تموم کرد.!!!!!! تازه دخمله خودم اومد تو داستان. چقدر خوشکل شده بود. اما یه جوری شیطانی میزدا>:)
این قضیه فیلر چیه؟ قراره چندتا قسمت باشه؟

بلیچ354
اره نگو نگو که من تازه روکیا را دیدم خیلی بارم جالب شده بود تازه اینکاری هم معاون شده به به اینکاری یه قدرت جدید بدست اورده و یاپارتی بازی معاونش کردن:d
والا به خاطر کریسمس یه قسمت بیشتر نیست:dالبته امیدوارم:(

fairy tail 5-16:
من نمی دونم این انیمه طنزه یا .....؟ من همش دارم می خندم. خیلی باحاله. این ice sheel عجب چیزه خوفیه!!!!! من خیلی علاقه مند بودم جنگ بین ناتسو و ارزا رو ببینم , یارو پیکه اومد وسط جنگ گند زد به همه چی....

fairy tail
والا بیشتر چیزه به نظر من >:)>:)ولی خنده اش بیشتر خیلی بیشتر خیلی جااش ناتسو یه کارهایی میکنه که بیا و ببین
حالا چیزی بهت نمیگم وقتی رسیدی خودت کیف میکنی فقط فقط برس قسمت 110 ببین چی میشه:d

نروتو قسمت بعدش دیگه فیلر نیست.
والا اره دیگه فیلر نیست گفتنه که فیلر نیست حالا من که این قسمتش ندیدم هنوزه که ببینم قسمته بعدیش فیلر و یا نه معلوم نیست البته به احتمال زیاد نیست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or