Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Naruto Shippuden Ep 242 :

این قسمتش بد نبود .
ای قسمت با اینکه فیلر بود ولی طرز اشنایی ناروتو با اووم گنده ی قرمزه و اوون دختره بودش ( :d ) الته منظورم همون دهکده ی مکعبی ها بود ! :d . در کل قشنگ بودش این قسمت . توو 2 قسمت بعدی ناروتو با 8 Tails مبارزه می کنه ! :d فکنم اسمش راک لی بودش ! :d

Bakuman S2 قسمت 13 :

لعنت خداوند بر ایواسه! این چه نامه ای بود نوشته بود؟ دلم به حال میوشی سوخت! امیدوارم همه چی به حالت قبل برگرده!

Guilty Crown قسمت 11 :

گاااااااااااااااااای !!! خوبه قسمت قبل گفتم امیدوارم گای نمیره!!!
با یکی دیگه از استفاده کنندگان ووید هم آشنا شدیم! راستی مگه نگفتند که هرکدومشون یک قدرت مخصوص دارن؟ این که شبیه کار شو رو انجام داد :d
ویرایش :
این آخرشم (توی اندینگ!) اینوری اومد بهمون هدیه داد! گفتم به به ! اینا هدیشون رو اینجوری دادن! برعکس بقیه که فیلر دادن اما ...(برید آخر پست رو بخونید! )

این Usagi Drop 3.5 رو تازه یادم اومد هنوز ندیده بودمش :d
مخصوص این روز ها بودش :d (گرچه اینجا خبری نیست! فقط در جامعه ی مجازی این حرکات رو احساس میکنیم :d )

خوب شد گفتید! یادم رفته بود بنویسم سری 2 :d شدید هم اسپویل داشت! اگر کسی خونده اعلام کنه که من الان شدیدا عذاب وجدان میگیرم دوباره! :d

راستی ضدحال اساسی خوردیم!
Guility Crown اینطور که میگند این هفته و هفته ی بعد نداریم! ضدحال اساسی!
وان پیس هم اینطور که میگند(منبع : حسین سفیروث :d ) این هفته نداریم! البته خبرش رو 4 روز پیش گزاشته بود ولی من تازه دیدم!

همون فیلر بدید از پخش نشدنش بهتره!!! :d آخه چرا انقدر ضدحال؟ :d الان فیلر بلیچ و بلزباب هم بهمون زهر میشه! :d

آخرین ویرایش:
امیر حسین این باکومون که زدی قسمت 13 منظور فصل اولشه یا دومین فصل منظورته...؟

بسی خوشحال شدیم که بالاخره ناروت از فیلر در آمد.#:-s

دوستان عزیز اگر از این سیستم Top 10 خوششون اومده هم بیان خودشون یه همکاری بکنن و هم اگر دوست داشتین یه Like بدید به این پست که من برم از سری ناروتو یه Top 10 در بیارم.:d

خب من بعد یه هفته غیبت دیشب بالاخره تونستم دو قسمت اخر وان پیس و دوقسمت اول سیزن دوم نورا رو دیدم

وان پیس مطلب خاصی نداشت دوقست 528 و 529 فقط تنها چیزی که نظرم رو جلب کرد این بود که :

طراحی شخصیت فوکابوشی تو انیمه یکم عجیب غریب بود و توقع نداشتم این شکلی باشه احساس میکنم طراحیش با مانگا فاصله قابل توجهی داره

و اما سیزن دوم نورا یعنی Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou هم مثل سیزن اول خیلی خوب شروع میشه و اینطور که مشخصه تو فصل دوم شاهد مبارزات بیشتر و بهتری خواهیم بود هر موقع قسمت های بیشتری رو دیدم میام نظر کاملم رو میدم

ff13016ma98wa99w6dg3.jpg

Naruto Shippuden Ep 242 :

این قسمتش بد نبود .
ای قسمت با اینکه فیلر بود ولی طرز اشنایی ناروتو با اووم گنده ی قرمزه و اوون دختره بودش ( :d ) الته منظورم همون دهکده ی مکعبی ها بود ! :d . در کل قشنگ بودش این قسمت . توو 2 قسمت بعدی ناروتو با 8 Tails مبارزه می کنه ! :d فکنم اسمش راک لی بودش ! :d
8Tails اسمش Bee هست.Rock Lee اون لباس سبزه که ابروش پرپشته هست.همونی که فقط Taijetsu کار کنه.

من انیمه هام تموم شد دارم دنبال انیمه می گردم ! :دی
دوستان سبک Fairy Tail چیه ؟ مثل این که بیشتر دختر پسند هست ؟
اینمه کوتاه هم از پاییز Bakuman 2 و Fate/Zero رو دانلود کردم ولی هنوز ندیدم اینمه پاییزی خوب چیزی دیگه ای هست که بگیرم ؟

اینمه کوتاه هم از پاییز Bakuman 2 و Fate/Zero رو دانلود کردم ولی هنوز ندیدم اینمه پاییزی خوب چیزی دیگه ای هست که بگیرم ؟

دنبال انیمه ی کوتاه هستی اگر Midori No hibi رو ندیدی شک توش نکن.به شدت زیباس و 13 قسمت هم بیشتر نیست.

@ Trunks
راستی شهاب این انیمه که میگفتی خیلی مسخره اس HighSchool Of the DeaD ....تو یکی از سایتا رفتم دیدم که جزء Top 20 شون هست.:d

وان پیس، گینتاما، فولمتال آلکمیست و کنشین، انیمه های شوننی هستن که من خوشم اومده.
انیمه های پاییزی هم Ben-to رو ببین. اکشن/کمدی/اچی/مسخره بازیِ خوبیه :دی

---------- نوشته در 02:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------

--------------------------------------
کمتر از سه روز به پخش اولین انیمه ی زمستون (Natsume Yuujinchou Shi) مونده و من مثل چند فصل قبل چیزی که از تریلر ها و خلاصه ها و اینا از انیمه های فصل بعد دستم اومده رو میذارم اینجا. هم امیدوارم مفید باشه و هم اینکه خیلی لذت می برم از اینکار :دی

انیمه های با امید بسیار بسیار بالا :

Natsume Yuujinchou Shi

32521.jpg

فصل چهارم از انیمه ی ناتسومه. هر کی که سه فصل قبل رو دیده، میدونه که باید انتظار چی داشته باشه.

Nisemonogatari

32851.jpg

اینم فصل دوم انیمه ی Bakemonogatari هست. مثل فصل اول، یه انیمه با گرافیک خفن و عجیب، با داستان عجیب تر و روایت تقریبا غیر خطی. هر کی فصل اول رو دیده باشه قطعا اینو هم میبینه.

Area no Kishi

33991.jpg

من یه مقدار از مانگاشو خوندم. مثل Bakuman یه شونن بدون اکشنه! درواقع یه شونن ورزشی و فوتبالی. منتهی فرقش با فوتبالیست ها (کاپیتان سوباسا) اینه که درام و رومنس هم به مقدار کافی داره. درکل دنبال کردنش جالب خواهد بود.

انیمه های با امید بالا :

Danshi Koukousei no Nichijou

33257.jpg

یه انیمه ی کمدی که کارگردانش ، کارگردان انیمه ی Gintama ست! در مورد سه تا پسر دبیرستانی منحرف و تخیلی! 8 تا تریلر 5 دقیقه ای داره که 2 تاشون از اونا بودن که صدای قهقه ی من بلند شد، 3 تاشونو خندیدم، 2 تاشون بد نبودن و یکیش بد بود.

Ano Natsu

34453.jpg

یه کار دیگه از کارگردان Ano Hana . به تشابه اسمیشون دقت کنید! منتهی برخلاف آنوهانا که یه رمنسِ ملودرام بود، آنو ناتسو یه رومنسِ کمدی هست.

Thermae Romae

34643.jpg

داستان این انیمه از این قراره ، که یه معمار حمام توی روم باستان به اسم لوسیوس از طریق یه ماشین زمان به یه حمام توی ژاپن فعلی میاد!
یه انیمه ی کمدیه که فقط قراره 3 قسمت باشه و گرافیکش هم به صورت فلش کار شده. تعداد قسمتاش کمه، گرافیک فلش هم جالب نیست ولی ایده اش میتونه فوق العاده خنده دار باشه. راستی اچی نیست.

Another

34075.jpg

وقتی تو لیست انیمه های زمستون نگاه میکنی، Another اولین چیزیه که توجه آدمو جلب میکنه. سازنده اش همون استودیوییه که Hanasaku Iroha و Angel Beats رو ساخته بود، در نتیجه از نظر کیفیت گرافیک و دوبله و صدا تضمین شده ست. منتهی ایراد کار اینه که 1- کلا انیمه های ترسناک جالب از آب در نمیان. 2- محیط مدرسه ای واسه یه انیمه ی ترسناک چندان جالب نیست 3- فقط 12 قسمته که واسه یه انیمه با داستان ترسناک و معمایی کمه 4- کارگردانش همون کارگردان Blood-C هست و این احتمال وجود داره که یه چیز چرتی مثل Blood-C از آب در بیاد! ولی به هر حال منتظرشم.

Mouretsu Pirates

32875.jpg

یه ترجمه از اسم این انیمه این میشه : "دزدان دریایی (کشتی های) فضایی با دامن های کوتاه " ! من اول فکر می کردم که کمدی باشه، ولی تریلرش خیلی جدی تر از اسمش بود! در کل به عنوان یکی از معدود انیمه های 26 قسمتی، امید زیادی بهش دارم که یه کمدی/اکشن خوب توی فضا باشه.

انیمه های با امید متوسط :

Black Rock Shooter

33271.jpg

این انیمه قطعا گرافیک خوبی خواهد داشت ولی مشکلش اینه که قراره فقط 8 قسمت باشه! بعلاوه کار یه استودیوی تازه کاره که میتونه هم یه نکته ی خوب باشه و هم یه نکته ی بد. در کل امیدم بهش متوسطه!

Brave 10

34043.jpg

تو بین انیمه های فصل بعد، خفن ترین پوستر رو داره. مشکلش اینه که احتمالا بزنه تو خط g4y بازیا و این چیزا. هم از روی طراحی کاراکتراش معلومه و هم سابقه ی نویسنده اش. اما در عوض میتونه از اون اکشن های فوق تخیلی باشه.

Inu X Boku SS

34683.jpg

یه انیمه ی فانتزی با گرافیک شوجو. استودیوش تو سال 2011 دو تا کمدی خوب داشت (Ben to و Level E) که جفتشونم امید زیادی بهشون نبود ولی سورپرایز کردن. امیدوارم اینم سورپرایز کنه. بعلاوه چند تا از دوبلرهای مورد علاقه ام توش هستن.

Rinne no Lagrange

33045.jpg

یه انیمه ی اکشن روباتی که روبات هاشو شرکت خودروسازی نیسان طراحی کرده! در کل بسیار امیدوار کننده به نظر میرسه ولی مشکلش اینه که مثل Fate/Zero نصفش کردن و نصفش الان پخش میشه، و نصفه ی بعدش 6 ماه بعد! من که میذارم موقعی که نیمه ی دومش خواست شروع بشه ببینمش!

------------------
بقیه شون یا جلب توجه نکردن یا اینکه دنباله هایی بودن که من فصل های قبلی رو ندیده بودم.

در کل، از این زاویه (زاویه ی قبل از شروع فصل) فصل بدی به نظر نمیرسه ولی از زمستون 2011 ضعیفتره و زمستون 2011 ضعیفترین فصل 2011 بود. خوبیش اینه که تعداد زیادی از انیمه های این پاییز توی زمستون ادامه پیدا میکنن. من خودم Bakuman ، Chihayafuru و Last Exile رو دنبال می کنم.

معرفی خیلی خوبی بود محمد.ممنون.
چنتا از انیمه هاش چشمم رو گرفت.Ano Natsu و Natsume Yuujinchou Shi و Area no Kishi و Danshi Koukousei no Nichijou

دانلود این Bakumon و Fullmetal Alchemist BrotherHood رو تموم کنم میرم تو کار اینا.

محمدعلی، یه دونه ای (:

دارم Rumbling Hearts رو نگا میکنم...قسمت 8ـش رو تموم کرد. خیلی دوست دارم بشینم همشو با هم نگا کنم، ولی حیف که نمیشه هر وقت که دلم خواست نگاش کنم!
تم انیمه که قشنگ با سلیقه ی من جور جوره، ریتم آروم اون رو هم دوست دارم، دوست دارم یواش یواش گره ی داستان محکمتر بشه.

یخوره اولش با طراحی شخصیت ها و الخصوص دوبلورهاش مشکل داشتم، طراحیش و تم اون یخوره فانتزی میزد، ولی بعد از دو سه قسمت، خوشم امد و بیشتر به واقعیت نزدیک شد. دوبله ی کار تا اینجا، تو هیچ کدوم از معیارهام جا نداره، میتونم بگم که دوبله ی کار متوسط هستش و قدرت زیادی برای اهرم فشار شدن تو انیمه رو نداره.ولی اون حس عجیب رو تو دوبلوشون دوست دارم..از موسیقی چیزی نمیگم، چون چیز شنوایی بگوش ام نمیرسه!

در کل تا اینجا که از کار خوشم امده، و خیلی دوست دارم ببینم نیمه ی دوم انیمه، میخواد باهام چی کار کنه (:
هر چی تلخ تر، بهتر

آخرین ویرایش:
509940.jpg

Rumbling Hearts
Kimi ga Nozomu Eien

تمومش کردم. میتونم بگم که عالی بودش. یکسری لحظات و گفته های قشنگی داشت که حسابی منو سر کیف می آورد. یک برداشتی از واقعیت رو نشون میداد که در عین تلخی، برای من جذاب بودش.
بهتر میدونم برداشت های ذهنی خودم رو تو SP قرار بدم، تا دوستانی که هنوز انیمه رو نگا نکردند، موقع دیدنش، تفکرات منو یادشون نیاد و خودشون به نتیجه ی که دوست دارند برسند.

همه چیز انیمه از طراحی، گرافیک، دیزاین، دوبله، موسیقی، ریتم، تم و.... همگی در یک سطح معمولی قرار داره و با یک شاهکار رو به رو نیستیم(!)
ولی باید کاملاً اعتراف کرد که این معمولی و ساده بودن انیمه، باعث باور پذیرتر شدن اون شده به نحوی که داستان و شخصیت های اون، برخلاف سایر انیمه ها، رو احساسات من تاثیر نذاشت، بلکه روی روح من تاثیر گذاشت. این موضوع یکی از مهمترین المان هایی هست که من میتونم بگم که یک کار، TOP بی رقیب هستش.

معمولاً میتونم با گرافیک و طراحی ضعیف کنار بیام (این کار ضعیف نبود، کلی میگم)، ولی نمیتونم با دوبله و موسیقی ضعیف کنار بیام. تو چند قسمت اول فقط دنبال یه صدای آشنا بودم ولی متاسفانه اصلاً بهش نرسیدم، دوبله ی کار و روح صدا ها، برام زیادی ساده بودش (ولی ضعیف نبود)....شاید انتظار داشتم صداهای قوی در حد Clannad رو بشنوم. ولی با گذشت چند قسمت ابتدایی و مشخص شدن روند داستان و خواسته های اون، به این نتیجه رسیدم که دارم یک زندگی رو نگاه میکنم و در حال تماشای یک واقعیت هستم...پس داشتن چنین خواسته هایی، دور از چنین انیمه ای هستش و کم کم جذب سادگی و معمولی بودنش شدم و میتونم بگم کم کم با خورد شدن هر شخصیت، روح کار بیشتر میشد.

گفتم خورد شدن شخصیت ها...برای من تو انیمه، هر کدوم از کارکترهای اصلی، یک نقطه ای برای درهم شکسته شدن شخصیت ـشون داشتند. یکی از کلیدی ترین شکست ها روی Mitsuki بودش. بیشترین فشار شخصیت ای که دیدم رو داشت و حد نهایی اون جایی بودش که با فرد غریبه ای میخواست به هتل بره و رو زمین افتاده بود و میخندید. و یا وقتی که پیش Shinji بودش، داشت سعی میکرد پاشنه ی کفش رو درست کنه، چیزی که دیگه شکسته بود رو میخواست درست کنه ولی نمیشد (جبران اشتباه)
وقتی هم Shinji براش کفش خرید، قبول نکرد و اون یکی کفشش رو هم شکوند و زمین خورد، نهایت این نمای برای من، Mitsuki مشکل یه اشتباه رو با اشتباه دیگه ای حل کرد که حاصل اون، خیانتی شد که باعث صدمه دیدن خودش شد.

شاید موضوع ایچی تو انیمه، اولش یخورده نافورم باشه...ولی با پیش رفتن اون، میشه متوجه شد که بیشترین نقش کلیدی رو تو داستان و شکل گرفتن عمق شخصیت ها رو داره بازی میکنه

پایان انیمه(!) یخورده سخته در مورد پایان انیمه صحبت کرد، بخصوص داستانی که Haruka از روی کتاب برای Takayuki خوند...ولی اگه بخوام حرف آخرم رو بزنم، پایان اون، happy ending بودش، ولی happy ending ای که اساس اون روی یه خاطره تلخ، بنا شده بود که یاد اون غم گذشته رو بخاطر میاره.

گذشت Haruka واقعاً عالی بودش، اون نمی تونست تنها فقط خودش یکطرفه با Takayuki خوشحال باشه. Takayuki ای که سه سال از اون چیزی که میشناسه گذشته، Takayuki که سه سال در کنارش نبود و کس دیگه ای این مدت کنارش بوده رو واقعاً دیگه نمی تونست اون رو بخاطر احساس (عشق) خودش و احساس مسئولیت Takayuki بعد از سه سال، اون رو طرف خودش نگهداره. شاید بودن این دو، فقط باعث درد و عذاب کشیدن ـشون و تو زمان گیر کردنشون میشد.

با این کار، همه تونستند اتفاقات گذشته رو فراموش کنند و کمتر یادشون بیاد...

باید خدا رو شکر کرد که یکی از بزرگترین نعمت هایی که به ما داده، فراموشی هستش (:

در نهایت بخاطر لِولِ ایچی این کار، نمیتونم این انیمه رو به همه ی دوستان پیشنهاد کنم D: ولی باید بگم که یکی از بهترین human drama هایی بودش که دیدم که داستان زندگی تلخی داشت و با قالب و نوع کار، بعضی اوقات احساس میکردم هیچ کدوم از المانی یه انیمه توش وجود نداره و بیشتر حس دیدن سریال رو داشتم، تا یه انیمه(!)

آخرین ویرایش:
naruto shippuuden 242:
این قسمت خیلی باحال بود. از قسمته بعد هم میره تو داستانه اصلی. خوب شد نمردیم و ناروتو رسید به جزیره.
fairy tail100-111:
عجب جنگ هایی داره. خیلی خوف شده. اون جا که گیلدارت جلوی ناتسو قدرت نمایی میکنه چه ابهتی داشت. ناتسو گرخیده بود.
جوویا هم خیلی خنده شده. هی میره تو هپروت با گری .....
مستر هیدس چقدر خوفه. زد ماکاروف رو له کرد. انگار داشت با یه بچه می جنگید.
این قضیه ی زرف هم خیلی پیچیده شده. یه بار نشون میدن روح زرف جرارد رو تسخیر میکنه. بعد میان نشون میدن زندست. من که نفهمیدم چی شد؟؟!!!!!
دنباله یه انیمیشن با مبارزه های نفس گیر و سنگین می گردم. یکی معرفی کنید.

naruto shippuuden 242:
این قسمت خیلی باحال بود. از قسمته بعد هم میره تو داستانه اصلی. خوب شد نمردیم و ناروتو رسید به جزیره.
fairy tail100-111:
عجب جنگ هایی داره. خیلی خوف شده. اون جا که گیلدارت جلوی ناتسو قدرت نمایی میکنه چه ابهتی داشت. ناتسو گرخیده بود.
جوویا هم خیلی خنده شده. هی میره تو هپروت با گری .....
مستر هیدس چقدر خوفه. زد ماکاروف رو له کرد. انگار داشت با یه بچه می جنگید.
این قضیه ی زرف هم خیلی پیچیده شده. یه بار نشون میدن روح زرف جرارد رو تسخیر میکنه. بعد میان نشون میدن زندست. من که نفهمیدم چی شد؟؟!!!!!
دنباله یه انیمیشن با مبارزه های نفس گیر و سنگین می گردم. یکی معرفی کنید.

بدون شک Bleach Only

Gurren Legan هم دیدم جالب بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or