من انیمه هام تموم شد دارم دنبال انیمه می گردم !
دوستان سبک Fairy Tail چیه ؟ مثل این که بیشتر دختر پسند هست ؟
اینمه کوتاه هم از پاییز Bakuman 2 و Fate/Zero رو دانلود کردم ولی هنوز ندیدم اینمه پاییزی خوب چیزی دیگه ای هست که بگیرم ؟
وان پیس، گینتاما، فولمتال آلکمیست و کنشین، انیمه های شوننی هستن که من خوشم اومده.
انیمه های پاییزی هم Ben-to رو ببین. اکشن/کمدی/اچی/مسخره بازیِ خوبیه
---------- نوشته در 02:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------
--------------------------------------
کمتر از سه روز به پخش اولین انیمه ی زمستون (Natsume Yuujinchou Shi) مونده و من مثل چند فصل قبل چیزی که از تریلر ها و خلاصه ها و اینا از انیمه های فصل بعد دستم اومده رو میذارم اینجا. هم امیدوارم مفید باشه و هم اینکه خیلی لذت می برم از اینکار
انیمه های با امید بسیار بسیار بالا :
Natsume Yuujinchou Shi
فصل چهارم از انیمه ی ناتسومه. هر کی که سه فصل قبل رو دیده، میدونه که باید انتظار چی داشته باشه.
Nisemonogatari
اینم فصل دوم انیمه ی Bakemonogatari هست. مثل فصل اول، یه انیمه با گرافیک خفن و عجیب، با داستان عجیب تر و روایت تقریبا غیر خطی. هر کی فصل اول رو دیده باشه قطعا اینو هم میبینه.
Area no Kishi
من یه مقدار از مانگاشو خوندم. مثل Bakuman یه شونن بدون اکشنه! درواقع یه شونن ورزشی و فوتبالی. منتهی فرقش با فوتبالیست ها (کاپیتان سوباسا) اینه که درام و رومنس هم به مقدار کافی داره. درکل دنبال کردنش جالب خواهد بود.
انیمه های با امید بالا :
Danshi Koukousei no Nichijou
یه انیمه ی کمدی که کارگردانش ، کارگردان انیمه ی Gintama ست! در مورد سه تا پسر دبیرستانی منحرف و تخیلی! 8 تا تریلر 5 دقیقه ای داره که 2 تاشون از اونا بودن که صدای قهقه ی من بلند شد، 3 تاشونو خندیدم، 2 تاشون بد نبودن و یکیش بد بود.
Ano Natsu
یه کار دیگه از کارگردان Ano Hana . به تشابه اسمیشون دقت کنید! منتهی برخلاف آنوهانا که یه رمنسِ ملودرام بود، آنو ناتسو یه رومنسِ کمدی هست.
Thermae Romae
داستان این انیمه از این قراره ، که یه معمار حمام توی روم باستان به اسم لوسیوس از طریق یه ماشین زمان به یه حمام توی ژاپن فعلی میاد!
یه انیمه ی کمدیه که فقط قراره 3 قسمت باشه و گرافیکش هم به صورت فلش کار شده. تعداد قسمتاش کمه، گرافیک فلش هم جالب نیست ولی ایده اش میتونه فوق العاده خنده دار باشه. راستی اچی
نیست.
Another
وقتی تو لیست انیمه های زمستون نگاه میکنی، Another اولین چیزیه که توجه آدمو جلب میکنه. سازنده اش همون استودیوییه که Hanasaku Iroha و Angel Beats رو ساخته بود، در نتیجه از نظر کیفیت گرافیک و دوبله و صدا تضمین شده ست. منتهی ایراد کار اینه که 1- کلا انیمه های ترسناک جالب از آب در نمیان. 2- محیط مدرسه ای واسه یه انیمه ی ترسناک چندان جالب نیست 3- فقط 12 قسمته که واسه یه انیمه با داستان ترسناک و معمایی کمه 4- کارگردانش همون کارگردان Blood-C هست و این احتمال وجود داره که یه چیز چرتی مثل Blood-C از آب در بیاد! ولی به هر حال منتظرشم.
Mouretsu Pirates
یه ترجمه از اسم این انیمه این میشه : "دزدان دریایی (کشتی های) فضایی با دامن های کوتاه " ! من اول فکر می کردم که کمدی باشه، ولی تریلرش خیلی جدی تر از اسمش بود! در کل به عنوان یکی از معدود انیمه های 26 قسمتی، امید زیادی بهش دارم که یه کمدی/اکشن خوب توی فضا باشه.
انیمه های با امید متوسط :
Black Rock Shooter
این انیمه قطعا گرافیک خوبی خواهد داشت ولی مشکلش اینه که قراره فقط 8 قسمت باشه! بعلاوه کار یه استودیوی تازه کاره که میتونه هم یه نکته ی خوب باشه و هم یه نکته ی بد. در کل امیدم بهش متوسطه!
Brave 10
تو بین انیمه های فصل بعد، خفن ترین پوستر رو داره. مشکلش اینه که احتمالا بزنه تو خط g4y بازیا و این چیزا. هم از روی طراحی کاراکتراش معلومه و هم سابقه ی نویسنده اش. اما در عوض میتونه از اون اکشن های فوق تخیلی باشه.
Inu X Boku SS
یه انیمه ی فانتزی با گرافیک شوجو. استودیوش تو سال 2011 دو تا کمدی خوب داشت (Ben to و Level E) که جفتشونم امید زیادی بهشون نبود ولی سورپرایز کردن. امیدوارم اینم سورپرایز کنه. بعلاوه چند تا از دوبلرهای مورد علاقه ام توش هستن.
Rinne no Lagrange
یه انیمه ی اکشن روباتی که روبات هاشو شرکت خودروسازی نیسان طراحی کرده! در کل بسیار امیدوار کننده به نظر میرسه ولی مشکلش اینه که مثل Fate/Zero نصفش کردن و نصفش الان پخش میشه، و نصفه ی بعدش 6 ماه بعد! من که میذارم موقعی که نیمه ی دومش خواست شروع بشه ببینمش!
------------------
بقیه شون یا جلب توجه نکردن یا اینکه دنباله هایی بودن که من فصل های قبلی رو ندیده بودم.
در کل، از این زاویه (زاویه ی قبل از شروع فصل) فصل بدی به نظر نمیرسه ولی از زمستون 2011 ضعیفتره و زمستون 2011 ضعیفترین فصل 2011 بود. خوبیش اینه که تعداد زیادی از انیمه های این پاییز توی زمستون ادامه پیدا میکنن. من خودم Bakuman ، Chihayafuru و Last Exile رو دنبال می کنم.