Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بچه ها Children Who Chase Lost Voices from Deep Below چطوره مث کارای قبل شینکای هست؟
زیرنویس فارسی داره اگه هست برام لینکشو بزارید چون پیدا نکردم چیزی
-------------------------------------------------------
سینمایی رومنس تو مایه های 5 سانتیمتر چی پیشنهاد میدین؟

آخرین ویرایش:
بچه ها Children Who Chase Lost Voices from Deep Below چطوره مث کارای قبل شینکای هست؟
زیرنویس فارسی داره اگه هست برام لینکشو بزارید چون پیدا نکردم چیزی
-------------------------------------------------------

قبلاً توی تاپیک صحبتی بین من و امیر اشکان جان، شده بود..بخونیدش، بد نیستش
http://forum.bazicenter.com/thread1740/page173/#post1757976
http://forum.bazicenter.com/thread1740/page173/#post1765333

موقعی که من نگا کردم، زیرنویس فارسی نداشت...ولی شاید حالا شده باشه، خبر ندارم (همینطوری یه دوری که زدم، چیزی پیدا نکردم)
برای دانلود هم، اگه کیفیت اصلی دانلود میکنی...تو سایت https://animetosho.org/search?q=Hoshi+o+Ou+Kodomo میتونی پیداش کنی.

رومنس، اون هم تو مایه های 5cm، من چیزی تو اون حد ندیدم..ولی کار دیگی شینکای، The Place Promised in Our Early Days هم رومنس خوبی هستش و جو جالبی داره، اگه کارهای شینکای رو دنبال میکنی، حتماً نگاش کن...معرفیش توی تاپیک بهترین های انیمه هستش، فک کنم خود امیر اشکان نوشته...

اگه از فیلم های معنا دار خوشت میاد، پیشنهاد میکنم The Girl Who Leapt Through Time رو ببین..معرفی اون توی تاپیک بهترین های دنیای انیمه هستش.

+++++++++

گویا این قسمت ناروتو خیلی خوب بوده. البته من ندیدم، شنیدم که خوب بوده! فکر کنم کم کم وقتشه بشینم این چند ده قسمت عقب افتادگیمو جبران کنم تو ناروتو

اره استارتش بد نبود..ولی باید بهتر از این می بود، اینقدر زجرمون دادند که این قسمت کفاف هیچ جاش رو نمیکنه (:

P.S
راستی محمدعلی، سایت http://ongoing.ru هم بد نیستش، آرشیو گردن کلفتی نداره، ولی انیمه های چند وقت اخیر رو با فن ساب های خوب داره، لینک مستقیم داره از سرور خودش...لیست ـش از показать завершившиеся باز میشه (سایته روسی ـه)

آخرین ویرایش:
بچه ها مطمئنید ناروتو از فیلر در اومده؟اصلا احساس خوبی نداشتم 243 رو دیدم:d

Dragon Ball Z 65
این نیروهای جدیدی که از طرف فریزر اومدن چه قدر مسخره بودن :))قدرتاشون جالبه.این Goku هم که معلوم نیست که میخواد تشریف بیاره.3 قسمت پیش 20 دقیقه با سیاره فاصله داشت.بیاد همه رو لت و پار کنه تموم بشه بره.

Midori No Hibi
در یک کلام بسیار زیبا و جذاب و خنده دار.نمره ی بنده بهش 8 هست.;;)

یه انیمه ی دیگه هم دیدیم به نام Shikabane Hime
کلا گلچینی مثل انچارتد بود.ترکیبی از دانته ، خون آشام ، یه خانم بسیار خوشگل که هر قسمت میرفت آدم می کشت و یه پسر بی خانمان که از مرده ها نمیترسید:|قسمت اولش اصلا من رو نگرفت باید بعد از بقیه انیمه ها بگیرم ببینم چی می خواد بشه.2 فصل هستش هر فصل 13 قسمت.

به محض اینکه دانلودش تموم بشه ، میشینیم Gurren Lagann رو میبینیم.

چندتا لینک بزارم (:

بلاخره اولین Preview های ANN امد.
The Winter 2012 Anime Preview Guide - Anime News Network
هنوز فرصت نکردم بخونمش، ولی ظاهراً The Knight in the Area نظرشون رو حسابی جلب کرده، میشه بهش امید داشت و خودم هم خیلی دوست دارم یه انیمه ی ورزشی نگا کنم

لیست پخش هفتگی انیمه ها رو میتونید توی دوتا سایت پایین ببنید
Countdown Anime: TV Series Episode
AnimeCalendar :: January 2012 - The Guide to your favourite anime shows! این سایت، جامع تره...تو Settings زمان ایران رو بزنید، دقیقتر میشه

یه PV از OVA انیمه ی Steins;Gate چند روز پیش امده که جالبه، ببینیدش
[PV] Steins;Gate - OVA (BD vol. 9) - YouTube
آپلود تو مدیافایر [PV] Steins_Gate - OVA (BD vol. 9) - YouTube.flv

20100623.png

یه خبر فوق قدیمی بدم، تازه دیدمش! قراره از سریال Ikkyū-san (ایکیو سان، نیازی به توضیح نیست (: ) یه فیلم ساخته بشه، این انیمه، با همکاری یه شرکت چینی با Toei Animation داره ساخته میشه و قراره تو Feb همین سال، در چین پخش بشه.
Toei, Shanghai Media Group Animate New Ikkyū-san Film - News - Anime News Network

++++++++

یه حسی بهم میگه که Another کار خوبی از آب در نمیاد!

آخرین ویرایش:
قبلاً توی تاپیک صحبتی بین من و امیر اشکان جان، شده بود..بخونیدش، بد نیستش
http://forum.bazicenter.com/thread1740/page173/#post1757976
http://forum.bazicenter.com/thread1740/page173/#post1765333

موقعی که من نگا کردم، زیرنویس فارسی نداشت...ولی شاید حالا شده باشه، خبر ندارم (همینطوری یه دوری که زدم، چیزی پیدا نکردم)
برای دانلود هم، اگه کیفیت اصلی دانلود میکنی...تو سایت https://animetosho.org/search?q=Hoshi+o+Ou+Kodomo میتونی پیداش کنی.

رومنس، اون هم تو مایه های 5cm، من چیزی تو اون حد ندیدم..ولی کار دیگی شینکای، The Place Promised in Our Early Days هم رومنس خوبی هستش و جو جالبی داره، اگه کارهای شینکای رو دنبال میکنی، حتماً نگاش کن...معرفیش توی تاپیک بهترین های انیمه هستش، فک کنم خود امیر اشکان نوشته...

اگه از فیلم های معنا دار خوشت میاد، پیشنهاد میکنم The Girl Who Leapt Through Time رو ببین..معرفی اون توی تاپیک بهترین های دنیای انیمه هستش.

http://

مرسی از راهنمایت
اون بحث هم خوندمش بازم مرسی
The Place Promised in Our Early Days رو هم دیدم عالی بود
اتفاقا دختری که در زمان پرید رو هم دیدم یکی از بهترین انیمه هایی بوده که تا الان دیدم
اگه پیشنهاد های دیگه ای داری ممنون می شم

سریال Hana-Saku Iroha رو هم داشتم میدیدم که متاسفانه یکی از عزیزانی که زیرنویس می کرد کار و کارشو متوقف کرد

fairy tail 112:
عجب چیزی بود!!!!! وقتی کانا گفت دختره گیلدارته, گرخیدم. اصلا تو قدرت بهش نرفته. ولی کانا چه قدرته باحالی از رو قبره برداشت. تو مایه های قانونه فیری هست. چقدر هم بد تموم کردن. تازه داشت حساس میشد. قسمته بعد چی بشه. گیلدارت vs بلو نوت................

مرسی از راهنمایت
اتفاقا دختری که در زمان پرید رو هم دیدم یکی از بهترین انیمه هایی بوده که تا الان دیدم

سریال Hana-Saku Iroha رو هم داشتم میدیدم که متاسفانه یکی از عزیزانی که زیرنویس می کرد کار و کارشو متوقف کرد

The Place Promised in Our Early Days واقعاً عالیه....صحبتی بین من و امیراشکان http://forum.bazicenter.com/thread1740/page128/#post1468833
الان به این نتیجه رسیدم که هر چی بیشتر از دیدن این انیمه بگذره، ناخوداگاه، بیشتر از این کار، آدم خوشش میاد
لحظات آخر انیمه جایی که دور برج چرخ میزنند، صحنه ای که نشون میاد، قلب ام از سینه داشت خارج میشید، فوق عالی بودش، نمایی از آینه ای به Another World بودش، آهنگ ای که میزد (Beyond the Clouds, the Promised Place) برای به اوج رسیدن انیمه، واقعاً قشنگ بودش..خیلی وقته که زنگ گوشیم، آهنگِ Solitude هستش (:
معنا و مفهوم قشنگُ گُنگ اون، برام لذت بودش...دوست دارم یکبار دیگه نگاش کنم.

سینمایی میخوای یا سریال؟
چی تا حالا نگا کردی که خوشت امده؟ به غیر از اینهایی که اسمشون امد.

اوهانا، واقعاً کار عالی هستش...ولی همون، حیف که زیرنویس ـش رو ادامه ندادند، در هر حال اگر با زیرنویس EN و زبون ژاپنی مشکلی نداری، پیشنهاد میکنم که حتماً حتماً تمومش کن، آخرشهاش خیلی دوست داشتنی میشه...گفته شده که فصل دومش هم قراره بیاد (^_^)

P.S
یه پیشنهاد خارج از این بحث کنم، انیمه ی کوتاه Ojii-san no Lamp رو حتماً نگا کن، کار واقعاً قشنگی هستش که محمدعلی زیرنویس ـش کرده. (همینطوری تو آرشیوام دیدمش، گفتم بزار بگم)

یه PV از OVA انیمه ی Steins;Gate چند روز پیش امده که جالبه، ببینیدش
[PV] Steins;Gate - OVA (BD vol. 9) - YouTube
آپلود تو مدیافایر [PV] Steins_Gate - OVA (BD vol. 9) - YouTube.flv
به غیر از این OVA ش، من دارم له له میزنم واسه فیلمش:دی
به غیر از اینکارایی که خلیل گفت، اگر کارای جدی تری میخوای، من فیلمای Satoshi Kon رو پیشنهاد می کنم. حداقل Millenium Actress رو ببین که یکی از بهترین عاشقانه هاییه که دیدم.
یه پیشنهاد خارج از این بحث کنم، انیمه ی کوتاه Ojii-san no Lamp رو حتماً نگا کن، کار واقعاً قشنگی هستش که محمدعلی زیرنویس ـش کرده. (همینطوری تو آرشیوام دیدمش، گفتم بزار بگم)
:x
خلیل، اگر فرصت کردی، Wardrobe Dwellers و Kizuna Ichigeki رو هم ببین. مثل همین اوجی سان، OVA های یک قسمتی هستند و جزو پروژه ی تمرین انیماتورهای جوان بودن. یکی دیگه هم بود، اسمش یادم نمیاد:دی اون خیلی خوب نبود!
یه منبع معرفی کنید که لینک Torrent تمام ریلیزهای HorribleSubs � So bad yet so good از ناروتو شیپپودن داشته باشه.
تو سایت خودشون باید باشه تورنتا دیگه؟
به هر حال، اینجا هم هستن : NyaaTorrents >> Search | Anime, manga, and music - Just say the word[HorribleSubs]+Naruto+Shippuuden
ولی طبیعیه که قدیمی هاش سید درست و حسابی ندارن!

به غیر از این OVA ش، من دارم له له میزنم واسه فیلمش

کار من از له له گذشته (: خودم رو دارم برای فیلمش به کوچه ی علی چپ میزنم...که بهش فک نکنم، خودم رو با OVAـش سرگرم کردم :q

من فیلمای Satoshi Kon رو پیشنهاد می کنم. حداقل Millenium Actress رو ببین که یکی از بهترین عاشقانه هاییه که دیدم.

اقا حرف از Satoshi Kon شد، یادم میاد اون اول هایی که زده بودم تو کار انیمه، چشمم Millennium Actress و Paprika رو حسابی گرفته بود..ولی چون تازه شروع به دیدن انیمه کرده بودم، نمیخواستم بدون زیرنویس فارسی، کاری رو نگا کنم..کلاً دیگه فراموشش کرده بودم، تا الان که گفتی، یادم امد...بعد از تموم شدن لیست ام، این دوتا رو حتماً میزارم برای دانلود (Millennium Actress فک کنم زیرنویس ـش رو زده باشند)

راستی، یاد دوتا کار دیگش هم افتادم که میخواستم بیارم ولی فراموششون کردم(!) سریال Paranoia Agent که قبلاً خیلی ازش حرف شنیدم و فیلم Tokyo Godfathers که یبار یکی از دوستان تو همین تاپیک ازش صحبت کرده بود که فک کنم سابقاً هم دوبله فارسی شده باشه.

محمدعلی، همیشه دلم میخواست بدونم اون چندتا تا پروژه ی انتخابی دیگه چی بودن، ولی همیشه نمیدونم چرا یادم میرفت ازت سوال کنم..خودت دیگه گفتی (": امشب هر دو میرند برای دانلود D:

P.S
اسم اون چهارمی Super Veggie Torracman باید باشه.

آخرین ویرایش:
اقا حرف از Satoshi Kon شد، یادم میاد اون اول هایی که زده بودم تو کار انیمه، چشمم Millennium Actress و Paprika رو حسابی گرفته بود..ولی چون تازه شروع به دیدن انیمه کرده بودم، نمیخواستم بدون زیرنویس فارسی، کاری رو نگا کنم..کلاً دیگه فراموشش کرده بودم، تا الان که گفتی، یادم امد...بعد از تموم شدن لیست ام، این دوتا رو حتماً میزارم برای دانلود (Millennium Actress فک کنم زیرنویس ـش رو زده باشند)
من این Satoshi Kon رو حتی بیشتر از میازاکی دوست دارم. حیف که مُرد! Paprika و اون سریاله رو ندیدم ولی بقیه ی کاراش فوق العاده ان. به نظر من اول با Tokyo Godfathers شروع کن که یکم با بقیه ی کاراش فرق میکنه. بعد Perfect Blue و Millenium Actress که هر دو شاهکار محضند. بخصوص دومی!
فیلم Tokyo Godfathers که یبار یکی از دوستان تو همین تاپیک ازش صحبت کرده بود که فک کنم سابقاً هم دوبله فارسی شده باشه.
فکر کنم خودم بودم، چون من این فیلمو دوبله فارسی دیدم بار اول:دی
اسم اون چهارمی Super Veggie Torracman باید باشه.
آره، دقیقا همینه!

------------------------------

این انیمه های زمستون، به غیر از Natsume Yuujinchou Shi که با اخلاف بهترین چیزیه که این فصل شروع شده، خیلی هم بد نیستن.

Area no Kishi ریتمش رو نسبت به مانگا یکم کند کرده بودن تا اون *** رو تو قسمت اول نذارن، برخلاف مانگا. ولی خوب بود. این قسمت بیشتر مقدمه چینی و معرفی بود و در مجموع قابل قبول اجرا شده بود.

Mouretsu Pirates اصلا اون چیزی که فکر می کردم نبود! من انتظار یه فانتزی پر فن سرویس و مسخره بازی داشتم، اما یه انیمه ی علمی تخیلیه که هرچند خودشو خیلی جدی نمی گیره ولی اصلا مسخره و احمقانه هم نبود. قسمت اولِ بسیار کلاسیکی داشت. ریتم کند که بیشتر معرفی محیط و کاراکترا بود. تقریبا مثل قسمت اول Area no Kishi بود.

Senki Zesshou Symphogear قسمت اولش دقیقا نقطه ی مقابل دو تا انیمه ی بالا بود. به جای مقدمه سازی درست و حسابی ، خیلی ریتم سریعی داشت و کلی اتفاق توش افتاد. داستانش پر plot hole هست ولی گرافیک و مبارزه هاش بدک نبودن . برای من مثل Guilty Crown بود. اگر انیمه رو جدی نگیرم میشه ازش لذت برد، اما جدی بگیریمش، داستانش احمقانه و غیرمنطقی میشه. من قبل 3 قسمت هیچ انیمه ای رو دراپ نخواهم کرد، ولی این کاندید خوبیه واسه دراپ شدن:دی

------------------------------
ویرایش : اهمیتی نمیدم اگر مسخره ام کنید، ولی دارم IDOLM@STER می بینم و باورم نمیشه که اینهمه این انیمه سرگرم کننده ست! :دی به دلایل مختلف :دی یادم نمیاد آخرین بار کی بود که سه قسمت از یه انیمه رو تو یه روز دیده بودم ولی برا این انیمه پیش اومد:دی

آخرین ویرایش:
منم امروز قسمت اول Area no Kishi رو دیدم برای قسمت اول بد نبود فقط امیدوارم مسابقاتی که میخواد در اینده نشون بده بعد از گذشتن سالیان سال از ساخت سوباسا حرفی برای گفتن داشته باشه البته یه چشمه هایی توی اسپویل پایین که میگم از پیشرفت تو این زمینه نشون داد که امیدوارم ادامه داشته باشه

اون تیکه که کاکرو برای تمرین به پارک رفته بود با اون فرد ناشناس برخورد کرد تکنیک هایی که اون به کار میبرد به تکنیک های حال حاضر فوتبال نزدیک و جالب بود البته نه همش ولی خب نکته مثبتی میشد برای انیمه در نظر گرفت

معرفی انیمه هم تو تاپیک بهترین های انیمه coming soon :d

بعد Perfect Blue و Millenium Actress که هر دو شاهکار محضند. بخصوص دومی!

Perfect Blue سابقاً اسمش رو زیاد شنیدم...این رو هم میزارم تو لیست ام...

این IDOLM@STER، قسمت اولش رو اعصاب بودش، من که قسمت اولش رو دیدم، بیخالش شدم...حالا نگاش کن تا آخر، نظرت رو حتماً بگو...

منم امروز قسمت اول Area no Kishi رو دیدم برای قسمت اول بد نبود فقط امیدوارم مسابقاتی که میخواد در اینده نشون بده بعد از گذشتن سالیان سال از ساخت سوباسا حرفی برای گفتن داشته باشه

نه دیگه صبرام تموم شد، اینقدر از Area no Kishi گفتید، میخواستم دو سه هفته از کارهای زمستونی بگذره بعد شروع ـشون کنم، ظاهراً نمیشه صبر کرد! گذاشتم برای دانلود که امشب بیاد (:

وانپیس 530 فیلر نبود خداروشکر

ایول، ولی بازم چه فایده، آب بستند بهش ):

خب Brave 10 رو هم دیدم کار نسبتآ خوبی هستش کلآ تو هر فصل انتشار همچین انیمه هایی لازمه

فعلآ قصد معرفیش رو ندارم یه چند قسمت بگذره بعدآ هنوز هسته اصلی داستان شکل نگرفته و سعی میکنم یه چیزی ازش نشون بده بعدآ معرفیش رو بذارم چون احساسا میکنم به انیمه خوبی تبدیل خواهد شد البته قبل از پخش هم امید زیادی بهش داشتم

در مورد انیمه هم میشه گفت که مبارزات خوبی داره و از همون اول ریتمی که باید یه انیمه اکشن داشته باشه رو داره

و نکته دیگه هم اینکه :

شخصیت اول داستان یعنی سایزو از جمله پسر های بکش مرگ منه که چه تو انیمه و چه بیرون انیمه توجه دختر ها رو بخودش جلب خواهد کرد میگید نه صبر کنید معلوم میشه :d

---------- نوشته در 07:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------

ویرایش : نکات مثبتش رو گفتم یه نکته منفی هم این کار داشت توی شخصیت ها و و همچنین مبارزات بعضی وقت ها احساس میکنید که به نظر تقلیدی میاد ولی زیاد مهم نیست کیه که تقلید نکنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or