اقا حرف از Satoshi Kon شد، یادم میاد اون اول هایی که زده بودم تو کار انیمه، چشمم Millennium Actress و Paprika رو حسابی گرفته بود..ولی چون تازه شروع به دیدن انیمه کرده بودم، نمیخواستم بدون زیرنویس فارسی، کاری رو نگا کنم..کلاً دیگه فراموشش کرده بودم، تا الان که گفتی، یادم امد...بعد از تموم شدن لیست ام، این دوتا رو حتماً میزارم برای دانلود (Millennium Actress فک کنم زیرنویس ـش رو زده باشند)
من این Satoshi Kon رو حتی بیشتر از میازاکی دوست دارم. حیف که مُرد! Paprika و اون سریاله رو ندیدم ولی بقیه ی کاراش فوق العاده ان. به نظر من اول با Tokyo Godfathers شروع کن که یکم با بقیه ی کاراش فرق میکنه. بعد Perfect Blue و Millenium Actress که هر دو شاهکار محضند. بخصوص دومی!
فیلم Tokyo Godfathers که یبار یکی از دوستان تو همین تاپیک ازش صحبت کرده بود که فک کنم سابقاً هم دوبله فارسی شده باشه.
فکر کنم خودم بودم، چون من این فیلمو دوبله فارسی دیدم بار اول
اسم اون چهارمی Super Veggie Torracman باید باشه.
آره، دقیقا همینه!
------------------------------
این انیمه های زمستون، به غیر از Natsume Yuujinchou Shi که با اخلاف بهترین چیزیه که این فصل شروع شده، خیلی هم بد نیستن.
Area no Kishi ریتمش رو نسبت به مانگا یکم کند کرده بودن تا اون *** رو تو قسمت اول نذارن، برخلاف مانگا. ولی خوب بود. این قسمت بیشتر مقدمه چینی و معرفی بود و در مجموع قابل قبول اجرا شده بود.
Mouretsu Pirates اصلا اون چیزی که فکر می کردم نبود! من انتظار یه فانتزی پر فن سرویس و مسخره بازی داشتم، اما یه انیمه ی علمی تخیلیه که هرچند خودشو خیلی جدی نمی گیره ولی اصلا مسخره و احمقانه هم نبود. قسمت اولِ بسیار کلاسیکی داشت. ریتم کند که بیشتر معرفی محیط و کاراکترا بود. تقریبا مثل قسمت اول Area no Kishi بود.
Senki Zesshou Symphogear قسمت اولش دقیقا نقطه ی مقابل دو تا انیمه ی بالا بود. به جای مقدمه سازی درست و حسابی ، خیلی ریتم سریعی داشت و کلی اتفاق توش افتاد. داستانش پر plot hole هست ولی گرافیک و مبارزه هاش بدک نبودن . برای من مثل Guilty Crown بود. اگر انیمه رو جدی نگیرم میشه ازش لذت برد، اما جدی بگیریمش، داستانش احمقانه و غیرمنطقی میشه. من قبل 3 قسمت هیچ انیمه ای رو دراپ نخواهم کرد، ولی این کاندید خوبیه واسه دراپ شدن
------------------------------
ویرایش : اهمیتی نمیدم اگر مسخره ام کنید، ولی دارم IDOLM@STER می بینم و باورم نمیشه که اینهمه این انیمه سرگرم کننده ست!
به دلایل مختلف
یادم نمیاد آخرین بار کی بود که سه قسمت از یه انیمه رو تو یه روز دیده بودم ولی برا این انیمه پیش اومد