Ooops
کاربر سایت
محمد علی چرا شانتاژ میکنی :d
اول از همه که خودت انیمه رو دیدی اومدی نظر دادی بعدیشم فکر کنم من بودم بعد از اون دیگه کسی در مورد انیمه چیز خاصی نگفت ما هم که در موردش نظر دادیم همچین چیز خفنی در نظر نگرفته بودیمش گفتیم یه کار خوب میتونه باشه نه بیشتر :d
حالا این انیمه رو هی بزرگ کنین توقعاتتون رو ببرید بالا تا انیمه با سر بخوره زمین
منظور خاصی نداشتم. اتفاقا استقبال می کنم از هایپ کردنش
خوب شد که اونقدرها هم اکشن نیستمن ناتسومه رو ندیدم ولی نورا اونقدرها هم اکشن نیست البته فصل دومش میزان اکشنش بیشتر میشه :biggrin1:
تعداد انیمه هایی که دنلود کردم و ندیدم خیلی زیاد شده، اگه یه فصل این انیمه های فصلی پخش نشن، خیلی خوب میشه
هایپ CG با این خیلی فرق داشت. اونو همه میگفتن که نویسنده های Code Geass و کارگردان Death Note (دو تا از محبوب ترین انیمه های تاریخ) دارن میسازن و هایپش وحشتناک بود ولی این یکی رو ما چند نفر تو این تاپیک هایپ کردیم. اونم بیشتر به خاطر علاقه ی ایرانی ها به فوتبال و بخصوص انیمه ی فوتبالیست ها! کلا این مثل اون نمیشه آقا خیالت راحت. بابت زیرنویس هم ممنون. باشد که افراد بیشتری ببینن!هایپ نکنید آقایان که از گناهان کبیره است! نقل است در محافل خصوصی که دلیل ضربه مغزی شدن Guilty Crown در نزد هواداران، هایپ بوده و لاغیر و پَچُل بودن نقش اول و دیگر موارد هیچ تاثیری نداشته اند.
مقایسه ی نوراریهیون با ناتسومه مثل مقایسه ی طلا و مس میمونه، هر دو فلز هستند! در همین حد.
فکر کنم از این نظر که جفتشون روح و یوکای می بینن، نه ؟
یکم بخون، کم کم عادت میکنی خودت جَو میدی موقع مبارزه هامانگا اصلا حال نمیکنم ، چون جنگاش آدرنالین رو تو خونم بالا نمیبره.:d
-------------------
در مورد این بحث های ناروتو، فکر کنم من تنها کسی باشم که ناروتو رو تو دوران بچگی و خنگ بازیهاش بیشتر دوست داشتم!
-----------------
چند خط بالاتر بحث Code Geass شد . به قول خارجکی ها هفته ی بعد قراره یه event برگزار بشه و CG بعدی به طور رسمی معرفی بشه. هنوز مشخص نیست سریاله، فیلمه یا OVA ولی احتمال سومی بیشتره.
فقط تایید شده که spin off هست و همینطور که تو این عکسا هم مشخصه، شخصیت اصلی لولوش، نیست.