Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
محمد علی چرا شانتاژ میکنی :d

اول از همه که خودت انیمه رو دیدی اومدی نظر دادی بعدیشم فکر کنم من بودم بعد از اون دیگه کسی در مورد انیمه چیز خاصی نگفت ما هم که در موردش نظر دادیم همچین چیز خفنی در نظر نگرفته بودیمش گفتیم یه کار خوب میتونه باشه نه بیشتر :d

حالا این انیمه رو هی بزرگ کنین توقعاتتون رو ببرید بالا تا انیمه با سر بخوره زمین :))
:))
منظور خاصی نداشتم. اتفاقا استقبال می کنم از هایپ کردنش :دی
من ناتسومه رو ندیدم ولی نورا اونقدرها هم اکشن نیست البته فصل دومش میزان اکشنش بیشتر میشه :biggrin1:
خوب شد که اونقدرها هم اکشن نیست :دی
تعداد انیمه هایی که دنلود کردم و ندیدم خیلی زیاد شده، اگه یه فصل این انیمه های فصلی پخش نشن، خیلی خوب میشه :دی
هایپ نکنید آقایان که از گناهان کبیره است! نقل است در محافل خصوصی که دلیل ضربه مغزی شدن Guilty Crown در نزد هواداران، هایپ بوده و لاغیر و پَچُل بودن نقش اول و دیگر موارد هیچ تاثیری نداشته اند.
هایپ CG با این خیلی فرق داشت. اونو همه میگفتن که نویسنده های Code Geass و کارگردان Death Note (دو تا از محبوب ترین انیمه های تاریخ) دارن میسازن و هایپش وحشتناک بود ولی این یکی رو ما چند نفر تو این تاپیک هایپ کردیم. اونم بیشتر به خاطر علاقه ی ایرانی ها به فوتبال و بخصوص انیمه ی فوتبالیست ها! کلا این مثل اون نمیشه آقا:دی خیالت راحت. بابت زیرنویس هم ممنون. باشد که افراد بیشتری ببینن!
مقایسه ی نوراریهیون با ناتسومه مثل مقایسه ی طلا و مس میمونه، هر دو فلز هستند! در همین حد.
فکر کنم از این نظر که جفتشون روح و یوکای می بینن، نه ؟
مانگا اصلا حال نمیکنم ، چون جنگاش آدرنالین رو تو خونم بالا نمیبره.:d
یکم بخون، کم کم عادت میکنی خودت جَو میدی موقع مبارزه ها:دی
-------------------
در مورد این بحث های ناروتو، فکر کنم من تنها کسی باشم که ناروتو رو تو دوران بچگی و خنگ بازیهاش بیشتر دوست داشتم!
-----------------

چند خط بالاتر بحث Code Geass شد . به قول خارجکی ها هفته ی بعد قراره یه event برگزار بشه و CG بعدی به طور رسمی معرفی بشه. هنوز مشخص نیست سریاله، فیلمه یا OVA ولی احتمال سومی بیشتره.
فقط تایید شده که spin off هست و همینطور که تو این عکسا هم مشخصه، شخصیت اصلی لولوش، نیست.
vc53fvfgwyutphhes9io.jpg
hno4kinzm9q5gcow8i4.jpg

مانگا اصلا حال نمیکنم ، چون جنگاش آدرنالین رو تو خونم بالا نمیبره.:d
اصل حال مانگا خوندن، به این ـه که آدم خودشُ گول میزنه که دارع مطالعه می کنه (برای من) و سرانه ی مطالعه اش از یه خط در قرن میره بالاتر.:d

شباهت نوراریهیون و ناتسومه هم در همون حدی ـه که گفتی:d

hontoni, Watashi wa shinjite inai ^_^
چطور میشه مادوکا مجیک، جزء بهترین سال باشه! واقعاً باورش سخته (:

قسمت اولش رو دیدم، دیزاینش حرف نداره، از صداگزاری و موسیقی خاصش، خوشم امد. دوبله کار که چندتا از خانم های خوش صدای ژاپنی، توش صحبت کردند. هرچی صبر کردم تو همین قسمت صدای Ai Nonaka رو بشنوم، نشد که نشد...دلم برای صداش تنگ شده، آخرین باری که صداش رو شنیدم تو انیمه ی "زلزله ی 8.0 ریشتری توکیو" بودش که نقش کوتاهی تو داستان داشت...

با طراحی، گرافیک و رده ی سنتی شخصیت ها، وحتی با تم فانتزی اون میشه یطوری کنار امد...ولی اخه چطوری این انیمه، این همه ریت ـش خفنه، ها؟ اینی که من تو قسمت اول دیدم، اصلا تو این حد و اندازها نیستش...میدونم نباید عجله کرد، ولی اخه (:

P.S
Black Lagoon هر دو فصل ـش تموم شد

آخرین ویرایش:
:))

یکم بخون، کم کم عادت میکنی خودت جَو میدی موقع مبارزه ها:دی
-------------------
در مورد این بحث های ناروتو، فکر کنم من تنها کسی باشم که ناروتو رو تو دوران بچگی و خنگ بازیهاش بیشتر دوست داشتم!
-----------------

محمدجان سر اونجایی که
مبارزه ی آسوما و تیم آسوما بود ، رفتم یه نگاهی کردم حال نداد و فقط اسپویل کرد
برای همین نمیرم طرفش.البته یه بار هم سر
انیمه که دیدم آخره انیمه نشون میده قسمت بعدی قراره ساکورا ناروتو رو بغل کنه :d سریع پریدم رفتم مانگاش رو خوندم ببینم چی میگن بهم!:))

با هم میشیم 2 نفر که با بچگی ناروتو بیشتر حال میکنیم.:d(عشق من هنوز طرز صحبت ناروتو تو سری اوله.)

اصل حال مانگا خوندن، به این ـه که آدم خودشُ گول میزنه که دارع مطالعه می کنه (برای من) و سرانه ی مطالعه اش از یه خط در قرن میره بالاتر.:d

:dمگه با همین کارا سرانه ی مطالعه مون بالاتر بره.:d

دلیل اینکه تو مانگا مبارزات حال نمیده فقط اینه که آهنگی پخش نمیشه ، جو به آدم نمیده:d.مگه نه؟

hontoni, Watashi wa shinjite inai ^_^
چطور میشه مادوکا مجیک، جزء بهترین سال باشه! واقعاً باورش سخته (:

قسمت اولش رو دیدم، دیزاینش حرف نداره، از صداگزاری و موسیقی خاصش، خوشم امد. دوبله کار که چندتا از خانم های خوش صدای ژاپنی، توش صحبت کردند. هرچی صبر کردم تو همین قسمت صدای Ai Nonaka رو بشنوم، نشد که نشد...دلم برای صداش تنگ شده، آخرین باری که صداش رو شنیدم تو انیمه ی "زلزله ی 8.0 ریشتری توکیو" بودش که نقش کوتاهی تو داستان داشت...

با طراحی، گرافیک و رده ی سنتی شخصیت ها، وحتی با تم فانتزی اون میشه یطوری کنار امد...ولی اخه چطوری این انیمه، این همه ریت ـش خفنه، ها؟ اینی که من تو قسمت اول دیدم، اصلا تو این حد و اندازها نیستش...میدونم نباید عجله کرد، ولی اخه (:
قسمت اول دروازه ی اشتاین فکر میکردی همچین چیزی بشه ؟ کلا:
اندکی صبر سحر نزدیک است.
منم شروع کردم دوباره ببینمش :دی
بعد از Steins;Gate و Usagi Drop و Mawaru PenguinDrum بهترین انیمه ای بود که از سال 2011 دیدم!
محمدجان سر اونجایی که
مبارزه ی آسوما و تیم آسوما بود ، رفتم یه نگاهی کردم حال نداد و فقط اسپویل کرد
برای همین نمیرم طرفش.البته یه بار هم سر
انیمه که دیدم آخره انیمه نشون میده قسمت بعدی قراره ساکورا ناروتو رو بغل کنه :d سریع پریدم رفتم مانگاش رو خوندم ببینم چی میگن بهم!:))
با هم میشیم 2 نفر که با بچگی ناروتو بیشتر حال میکنیم.:d(عشق من هنوز طرز صحبت ناروتو تو سری اوله.)
مانگا یکم اولش سخته، ولی کم کم عادت میکنی.به هر حال دیر یا زود از دست فیلر یا ریتم کند این شونن های طولانی خسته میشی و میزنی تو کار مانگا :دی

من الان قسمت 74 هستم.
اول قسمت 70 برو نگاه کن کاپیتانه که قدرتا رو پشت سر هم میخونه به چه عددی میرسه.دقیقا آخرین عددی که میخونه 190000 هستش.همین الان دوباره چک کردم که اشتباه نگم.تقلید هم بله تقلیده.از روی شاهنامه نقلید شده.:d.شوخی کردم اون یه تیکه رو .یهی چیزی گفتم کم نیارم.:))

در مورد اینکه میگی قضیه ی کاکوزو و هیدان یه هفته هم نمیشده که کلا داری اشتباه می کنی.این مساله رو من بعدا در موردش توضیح میدم.(بعد از امتحاناتم.الان مخم فقط توش انتگرال هست)
ولی در مورد بقیه ناروتو که اصلا انسان نیست و نینجا هستش.:dهمین طور که شماهده می کنی تو انیمه قدرت انسان ها و نینجاها زمین تا آسمون با هم فرق می کنه.تازه سامورایی ها هم زیاد قوی نیستن در مقابل نینجاها عرض می کنم.

در کل بذار من امتحانام تموم بشه ، یه میز گرد باهات میذارم در این موارد.:d

ویرایش:خدا بگم چی کارت کنه شهاب مگه میذاری درس بخونیم.وسط انتگرال CSC یهو این یادم اومد.:d
من کی گفتم انیمه ش رو خوشم نمیاد.من فقط گفتم یه کم داره به بیراهه میره.وگرنه انیمه ای که بتونه روزی 2 ساعت وقت من رو بگیره حتما خوبه.فقط بحث من این بود که چرا یه کم افت کرد.(البته تنها انیمه ای که دیدم و به نظر من افتی نداشته Bleach بوده وگرنه همه ی انیمه ها یه افت محسوسی رو داشتن.)

راستی یه سوال:
این امضا و آواتارت مربوط به همون سری اول هست یا مربوط به چیزه دیگه ایه؟
من فقط سری اول رو دیدم و الان دارم 02 و Tamers رو میگیرم تازه.از فیلماش اونایی که خیلی خوب هستند رو اسمشون رو بگو ، بذارم دانلود شه.
1
منظورت از کاپیتان همون گینیو ِ دیگه؟ یا نکنه وجتا رو میگی؟ ما جفتی رو در نظر میگیریم. نهایت قدرت وجتا 100000 بود که Great Vegeta بودش. توی مبارزه با گوکو و بعدش. گینیو هم قدرتش 120 هزار تا بودش که وقتی وارد بدن گوکو میشه میشه 23 هزار تا. گوکو بعد اون وقت با کایوکن هست که میشه 180 هزار تا. یه کپچر بگیر از اون تیکه بذار ببینم اصلا کیو میگی :دی! چون این آماری که من دارم همچین چیزی نداره!
2
ما منتظر میمونیم که بیای توضیح بدی ولی از اونجایی که من یادمه کلا ناروتو شیپودن فاصله زمانی بینش نیست و پشت سر هم هستش. طوری نیست که یهو یه ماه بعد رو نشون بده.
ناروتو انسانه. نینجا بودن که race نیست! مثلا انسان داریم، Alien داریم، حیوان داریم :دی! اینطوری من میگم. اینکه نینجاهه ربطی به طبیعتش نداره.
3
دیگه به هر حال نظرته :دی! اتفاقا به نظر من هم بلیچ خیلی افت داره. من اکثر دوستام یه ماه میان میگن وای بلیچ خدا شد هفته بعد میگن اه دوباره داره خراب میکنه. ولی به هر حال نظر هرکس متفاوت و محترمه :دی.
4 رو اسپویلر نمیخواد دیگه چیزی نداره آخه!
این فن آرت هستش. ولی اگه یه سری این مدلی میساختن اصلا خدا میشد :دی!
02 و Tamers رو ژاپنی بگیر. به هیچ وجه سمت اون انگلیسی نرو که کاملا shitـه!!
Movie هاشم قصه داره. 3 تا فیلم هستن. که Fox اومده کردتش Digimon The Movie برای اکران تو آمریکا. انگلیسیش بد نیست ولی سانسوز زیاد داره. چون باید مدت زمانش رو میوردن 2 ساعت رو مثلا کردن یک ساعت و نیم.
فیلم هاش اینطوریه:

Digimon Adventure Movie

Digimon_Movie_1.jpg

این ماقبل تمام اتفاقات یک هست. اگه یه روزی خدا بخواد و اون مقاله کوفتیم توی پیلبان چاپ بشه اطلاعات کامل ازش رو نوشته ام :دی. ولی این چند روز قبل از پخش رسمی سری اول توی ژاپن پخش شده. خیلی داستان مهم و کلیدی هم داره. توی یک هم رفرنس هاش رو دیدیم.

Digimon Our War Game

02_Our_War_Game.jpg

این چند ماه بعد از اتفاقات سری اول هستش. یه ویروس اینترنتی میاد که کلا دیتاهای اینترنت رو میخوره و اینا باهاش باید مبارزه کنن. شخصا خیلی حال کردم و واقعا epic بودش. و اینکه سعی کن ژاپنی ببینی. توی انگلیسی اصلا یه چیزایه بی ربطی هستش که نگو ربط دادن به کاخ سفید و پنتاگون و اینا. داستان اصلی خیلی جدیه.

Digimon Adventure 02 : Digimon Hurricane Landing

03_Supreme_Evolution.jpeg

این هم مربوط به سری دوم میشه که پارت آخر اون Digimon The Movie هست. اگه انگلیسی ببینی کلا هیچی ازش نخواهی فهمید! انقدری که داستانش رو ربط به ناکجا دادن. ولی اینم بدک نیست.

اینا تا جایی هست که دیدی. حدود 9 تا فیلم دارن. رسیدی به اونجا ها بقیه رو هم توضیح میدم برات.

شهاب نقل قول نکردم چون همه میومدن فحش میدادن:d
کاپیتان گینیو رو میگم.گوکو داره تو اون قسمت هی انرژیش رو زیاد میکنه و هی گینیو و جایس داد میزنن قدرتش رو.میذارم کپچر رو.

کاملا میشه گفت که نینجا ها هر کدوم یه نژاد هستن.به یه دلیل اونم اینه که مثلا هر دهکده ای یه قدرت خاصی داره یا بعضی دهکده ها Blood Line Limit دارن.توضیح میدم کامل بعد از امتحانام.

البته این افتی که من میگم و بلیچ نداشته منظورم تا قسمت 343 هستش.بعد از اون ندیدم اصلا.تا اونجا بدون شک و تردید میشه گفت هیچ افتی نداشته.حتی اگر به من باشه میگم Kageroza Sage هم به اندازه ی داستان Aizen جالب بوده.Aizen هم به زودی بر میگرده ببین کی گفتم.

در مورد فیلمها هم خوب بود توضیحات.اون دومیه همونی هست که این بچه ها پشت کامپیوتر نشستن و دیجیمون ها تو اینترنت با هم میجنگن؟

الان قسمت اول Another رو دیدم

در مورد انیمه باید بگم که جزء ژانر هایی نیستش که به سلیقه من بخوره ولی قسمت اول رو که دیدم شروع خوبی داره و تم رمز الود بودنش رو دوست دارم ولی خب جز انیمه های تاریک حساب میشه

از نکاتی که توجهم رو جلب کرد اپنینگ و اندینگش بود که به نظرم جالب کار شده بود خوشم اومد :d

معرفیش هم باشه بعد از دیدن چند قسمت دیگه الان برای معرفیش زوده :d

کاملا میشه گفت که نینجا ها هر کدوم یه نژاد هستن.به یه دلیل اونم اینه که مثلا هر دهکده ای یه قدرت خاصی داره یا بعضی دهکده ها Blood Line Limit دارن.توضیح میدم کامل بعد از امتحانام.
یعنی الان منظورت اینه که چیزی به اسم انسانیت وجود نداره و اینا به عنوان نسل نینجا توی طبیعت شناخته میشن :دی؟ بیخیال بخدا این حرفت اگه تو فروم خارجی بود meme اینا میساختن :دی!

race یعنی نژاد. نینجا بودن نژاد نیست. از فضا اومدن مگه؟

یعنی الان منظورت اینه که چیزی به اسم انسانیت وجود نداره و اینا به عنوان نسل نینجا توی طبیعت شناخته میشن :دی؟ بیخیال بخدا این حرفت اگه تو فروم خارجی بود meme اینا میساختن :دی!

race یعنی نژاد. نینجا بودن نژاد نیست. از فضا اومدن مگه؟

گیر نده شهاب ، بذار بعدا کامل توضیح میدم.:d
راستی میگی کپچر بذار کجا قدرت گوکو رو میگم 190000 هستش ، برو قسمت 74 رو ببین اونجاس.

آخرین ویرایش:
این توضیحات ویکی:

Captain Ginyu then tells Goku that he wants to see his perfect power. Goku decides to, and does the Kaio-ken. Captain Ginyu is shocked to find that Goku's power is 180,000 (Captain Ginyu's maximum is 120,000). Captain Ginyu then questions whether Goku can truly be a Super Saiyan.

بعد الان اصلا حرف این فدرت هارو میزنیم که چی؟

این توضیحات ویکی:

Captain Ginyu then tells Goku that he wants to see his perfect power. Goku decides to, and does the Kaio-ken. Captain Ginyu is shocked to find that Goku's power is 180,000 (Captain Ginyu's maximum is 120,000). Captain Ginyu then questions whether Goku can truly be a Super Saiyan.

بعد الان اصلا حرف این فدرت هارو میزنیم که چی؟
بحث این قدرتا زمانی شد که من میگفتم قدرت گوکو میرسه به حدود 190000 بعد تو میگفتی آدرس بده کجا.:d

Another رو دیدم . قشنگ بود . از انیمه هایی هست که دوست دارم .
اینم تو 9gag دیدم خالی از لطفه نزارم
94323250855425730627.jpg

ول کنین باو از بحث شیرین گوکو بگزریم :دی

:d

دِ خب نرسید دیگه چرا هی مارو به حرف زدن میگیری :دی!

Captain Ginyu is shocked to find that Goku's power is 180,000

قدرت گوکو انقدره. ولی ازش استفاده ای نکرد تا اون لحظه. تا اون لحظه بالاترین قدرت استفاده شه همون قدری بود که گفتم :دی! خواستی تمام آمار قدرت هارو تا اینجایی که دیدی میذارم برات :دی!

قسمت اول دروازه ی اشتاین فکر میکردی همچین چیزی بشه ؟ کلا:
اندکی صبر سحر نزدیک است.
منم شروع کردم دوباره ببینمش
بعد از Steins;Gate و Usagi Drop و Mawaru PenguinDrum بهترین انیمه ای بود که از سال 2011 دیدم!

Puella Magi Madoka Magica رو تموم کرد |:

واقعاً شدید، حقشه که جزء بهترین های سال باشه. اصلا باور کردنی نبود ، حتی تا وقتی که یک سوم انیمه رو دیده بودم..بازهم هر چی چُرتکه مینداختم اصلا جور در نمی امد...ولی با ادامه دادنش، واقعاً نشون داد، چه انیمه ی قشنگی هستش
افسوس میخورم که چرا زودتر نگاش نکردم (":

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or