Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خلیل جان پیشنهاد میکنم هر موقع تونستی و وقت کردی ترک های اصلی انیمه Hakuouki Shinsengumi Kitan رو دانلود کن گوش کن از نظر من اهنگ های خیلی جالبی داره اگه پیدا نکردی هم من دارمشون بگو برات اپلود کنم چون اسم خوانندش یادم نمیاد

در کل خیلی دنبال اهنگ های خوب از اسیای شرقی هستم هر موقع چیزی خوبی پیدا کردی منم خبر کن :d

خلیل جان پیشنهاد میکنم هر موقع تونستی و وقت کردی ترک های اصلی انیمه Hakuouki Shinsengumi Kitan رو دانلود کن گوش کن از نظر من اهنگ های خیلی جالبی داره اگه پیدا نکردی هم من دارمشون بگو برات اپلود کنم چون اسم خوانندش یادم نمیاد

در کل خیلی دنبال اهنگ های خوب از اسیای شرقی هستم هر موقع چیزی خوبی پیدا کردی منم خبر کن :d

باشه، حسن جان
تمام امروز درگیر بودم که چی رو شروع کنم..حالا که انیمه ی Hakuouki رو گفتی، میرم سراغ دیدنش..از همون جا OP و ED هاش رو دنبال میکنم.

والا آهنگ خوب دارم، الان اینقدر فن بعضی خوانندها شدم که میرم آلبوم ـشون رو دانلود میکنند، ولی نمیشه زیاد تو این تاپیک مانُرو داد، بخوام چیزی بزارم تاپیک لتُ پار میشه ):
فرصتی جور شد، برات PM میکنم

آخرین ویرایش:
به به (:

اینقدر تو مادوکا، من هِت شات شدم که الان بخاطر ندارم که قبلاً Mahou shoujo دیدم یا نه!...اینطور بگم که اصلا اینطور سبک ها به گروه خونی ام نمیخوره، ولی این یکی به شکل جالبی، خفن بهم خورد.
واقعاً احساس میشد که انیمه رو با یه وسواس خیلی زیادی ساختند... چندتا از موارد که تو انیمه چشمم رو گرفت SP کنم

Mahou Shoujo Madoka★Magica
محیط انیمه در ابتدا همه چیزش عالی میزد و دنیای ایده عالی رو نشون میده...ولی حس دنیایی ماشنیی رو پشت این شهر سفید قشنگ داشتم، شهری که از عمد اینقدر سفید ساخته شده.
هر چی سعی کردم که سمت اینطور برداشت ها نرم، نشد که نشد...خودش کاری میکرد و Kyuubey حرف هایی میزد که آدم ناخوداگاه سمت برداشت های سیاهی از دنیا میرفت.
بگذریم، انیمه که به نیمه های خودش رسید، همه چیز شاد و شنگول انیمه مثل یه حباب ترکید و واقعیت دیگه ی خودش رو کم کم نشون داد.
ریتم داستان و سفر های زمانی که Homura میکرد، منو به نهایت لذت بُردن می رسُند...پایان اون دقیقاً چیزی بودش که بخواسته هام خورد، محو شدن Madoka از خاطرات و زمان، قشنگ ترین تیکه ی انیمه بودش
قسمت ای که بعد از آرزوی Madoka نشون داد که داره به بقیه دخترها کمک میکنه که به دنیای تاریکی نرند، منو واقعاً احساساتی کرد.

ریتم موسیقی، شاهکار بودش، عجیب ترین همخوانی رو داشت که تا الان دیدم...پذیرش این نوع طراحی محیط و شخصیت ها اولش یک خورده سخت بودش، ولی بعد از یک سوم انیمه، برام دیدنش لذت بخش بودش.

آوازی که گروه Kalafina خوندند برای ED ـش رو واقعاً دوست دارم..الان آهنگش تو آرشیوام داره بالا و پایین می پره (:

اِ، ماهو شوجوی مورد علاقه ام...شک نکن قطعاً، حتی قبل از اینکه انیمه رو شروع کنم، Kyouko چان بودش (:

مادوکا ماجیکا :
حالا من اون شب نشستم دوباره قسمت اولش رو دیدم که کم کم بشینم دوباره نگاش کنم! یه حس عجیبی داشت. وقتی بار اول همورا میاد به مدرسه و اونجوری به مادوکا نگاه میکنه! وقتی که سعی میکنه کیوبی رو نابود کنه و مادوکا کیوبی رو نجات میده و از نظر مادوکا، همورا میشه آدم بده و همورا هم نمیتونه کاری بکنه و براش توضیح بده! یه حس خاصی داشت که بار اول دیدنش اصلا آدم بهش نمیرسه!!
حدس میزدم کیوکو فن باشی :دی
من خودم استایل مبارزه ی سایاکا رو بیشتر دوست داشتم، به هر حال شمشیری بود دیگه:دی اما شخصیت مورد علاقه ام که همورا بود دیگه:دی
یه هم درد نیست اینجا، یکی بیاد یه ترک J-POP بده دست ما...
والا منم مثل حسن، نهایت کاری که می تونم بکنم اینه که انیمه ای که آهنگای وکال دارش رو بیشتر دوست داشتم رو معرفی کنم که قطعا انیمه ی NANA هست. البته J-Rock هستن ولی به شدت به جو انیمه میخوردن و من خیلی خیلی خوشم میومد.
واسه J-Pop من سلیقه ی خیلی خوبی ندارم، ولی این IDOLM@STER هر قسمتش یه ED متفاوت داره و تو اکثر قسمتاش هم یه آهنگی خونده میشه.
والا آهنگ خوب دارم، الان اینقدر فن بعضی خوانندها شدم که میرم آلبوم ـشون رو دانلود میکنند، ولی نمیشه زیاد تو این تاپیک مانور داد، بخوام چیزی بزارم تاپیک لتُ پار میشه ):
فرصتی جور شد، برات PM میکنم
اگه فرصته جور شد، برا منم PM کن بی زحمت :دی

------------------------
Chihayafuru قسمت 14 :
معجزه ی این انیمه اینه که یه بازی کارتی ساده، مثل کاروتا که از نظر پیچیدگی و عمق بازی یه چیزی مثل کارت بازیای بچگی خودمونه (رنگ لباس و این چیزا که با کارتای فوتبالیستا بازی می کردیم) رو اینقدر خوب اجرا کردن، که موقع دیدن یه مسابقه ی کاروتا، هیجانی بهم دست میده که انگار دارم بازی ایران و برزیل رو تو جام جهانی مثلا می بینم!

Natsume Yuujinchou Shi قسمت 2 :
این قسمتش هم مثل قسمت اولش خیلی پر جنب و جوش و عالی بود. این مسیری که فصل چهارم در پیش گرفته رو خیلی دوست دارم. کلا این دو قسمت، یکی از بهترین آرکهای کل ناتسومه بود.

Daily Lives of High School Boys قسمت اول :
گفته بودم، که این انیمه رو همون استودیوی سازنده ی Gintama ، همون کارگردان Gintama ، همون آهنگساز Gintama و چند تا از دوبلورهای گینتاما (از جمله گینتوکی دقیقا با همون صدا) ساختن ؟
گویا هر قسمتش قراره از 5 تا اپیسود 4 دقیقه ای تشکیل بشه. متاسفانه 3 تا از 5 تای قسمت اول رو قبلا به عنوان PV بیرون داده بودن ولی بازم دوباره دیدنشون باحال بود. کلا انیمه ی فان این فصلم رو هم پیدا کردم.:دی جانشین Ben-to . اینو حتما ببینید اگر به کمدی مسخره بازی علاقه دارید.
اپیسود آخر این قسمت عالی بود. با اینکه قبلا هم دیده بودمش ولی بازم حال داد :دی

Nisemonogatari قسمت اول :
فکر کنم اینو فقط خودم می بینم. خیلی شبیه سری اولش بود. اصلا انگار یه قسمت دیگه از Bakemonogatari بود! گرافیک پر جزئیات ولی تقریبا بی حرکت، رنگ بندی بسیار خاص، نمادگرایی زیاد، سبک روایی عجیب، دیالوگ های زیاد و بسیار سریع جوری که باید چند بار انیمه رو متوقف کرد تا بتونی زیرنویس و بقیه ی چیزا رو بخونی و ... . در کل خوب بود. کلا من همیشه از انیمه های غیر متعارف استقبال می کنم و به نظرم فصلی حداقل یه دونه باید باشه از اینا :دی

اوه، هنوز Bakuman و Another و Brave 10 و Ano Natsu موندن!! خوابم هم میاد. میرن برای بعدا احتمالا...

Daily Lives of High School Boys
این همون Danshi نمیدونم چی چی بودش؟ :d منتظر زیرنویسش بیدم :d
Brave 10 که به من خیلی حال داد! :d جوش شبیه بازی های SW و Basara بود! :d خوشمان آمد! :d
فقط شخصیت اصلیش کمی شبیه ساسکه میباشد! که رو اعصابه! :d البته برای ساسکه فن ها که احتمالا عالیه :d

Another هم خوب بود! گرافیکشم خفن بود! اولش شبیه انیمه های سینمایی بود گرافیکش :d :d :d (معمولا بالاتره گرافیکشون دیگه :-" )
فقط امیدوارم زیاد ترسناک نشه! من قلبم ضعیفه حوصله ندارم سکته بزنم :d

آها راستی اپنینگ و اندینگ جدید بلزباب رو هم تبریک میگم! فقط من موندم چرا اینا یکی در میون اپنینگاشون خوب در میاد! :d تا حالا نشده 2 تاش پست یر هم از نظر من جالب باشه :d
این بشر مو بنفشه که توی اندینگش بود عضو جدید میباشد؟ :d مقام بالایی هم داره تو گروه که :d

محمدعلی، SP: معمولاً اینطور انیمه ها دیدن دوبارشون یه حس و حال خاص خودش رو داره...بعضی اوقات آدم متوجه چیزهای جدیدی میشه!

حدس میزدم کیوکو فن باشی
من خودم استایل مبارزه ی سایاکا رو بیشتر دوست داشتم، به هر حال شمشیری بود دیگه اما شخصیت مورد علاقه ام که همورا بود دیگه

دیگه ببین چقدر تابلوام من D:

والا منم مثل حسن، نهایت کاری که می تونم بکنم اینه که انیمه ای که آهنگای وکال دارش رو بیشتر دوست داشتم رو معرفی کنم که قطعا انیمه ی NANA هست. البته J-Rock هستن ولی به شدت به جو انیمه میخوردن و من خیلی خیلی خوشم میومد.
واسه J-Pop من سلیقه ی خیلی خوبی ندارم، ولی این IDOLM@STER هر قسمتش یه ED متفاوت داره و تو اکثر قسمتاش هم یه آهنگی خونده میشه.

یخورده با J-Rock بگی نگی مشکل دارم، خیلی کم پیش میاد سمت ـش برم، مثلاً کار گروه Abingdon Boys School که به a.b.s معروفند بد نیستش...ولی بازم باهوشن مشکل دارم :q
شروع کردن از روی EN OP انیمه ها واقعاً خیلی خوبه ولی بعد از یه مدت دیگه جواب نمیده، آدم دلش بیشتر میخواد، چاره ای جزء رفتن تو چارت Oricon نیستش که با کارهای مهم و به روز J-Music آشنا شد.

راستی، تا الان هر وقت NANA رو خواستم تو لیست دانلودم بزارم، یه مشکلی پیش امد و فراموشش کردم...شدید فک میکنم از اون چیزهایی که هست که من خوشم بیاد.

+++++++++++

میان معرفی انیمه های فصلی، یه سایت معرفی کنم که بدرد دوستان بخوره.

Untitled.jpg

سایت g2anime در میان تمام سایت های رایگان دانلود با لینک مستقیم ای که دیدم، تک هستش، برتری اون در آرشیو خوبُ نسبتاً قدیمی و به روز بودن سریع در انیمه های هفتگی هستش.
کیفیت انیمه هایی که قرار میگیره از Fan-sub های خوب هستش و بهترین نسخه ی کاریشون رو قرار میده.

مثلاً The New Prince of Tennis - 02

همچنین در صورت نصب پلاگین Divx، قابلیت پخش Stream رو هم داره.

در نهایت برای استفاده از سرویس های سایت، باید عضو سایت باشید که، رایگان هم است.

قابل توجه دوستداران انیمه بلیچ این هفته تو مانگا این ارکی که داره پخش میشه تموم شد و جناب کوبو 3 هفته تشریف بردن استراحت یعنی اینکه انیمه این ارک تموم بشه راحت میتونید رو 6 ماه فیلر حساب باز کنید :d

قابل توجه دوستداران انیمه بلیچ این هفته تو مانگا این ارکی که داره پخش میشه تموم شد و جناب کوبو 3 هفته تشریف بردن استراحت یعنی اینکه انیمه این ارک تموم بشه راحت میتونید رو 6 ماه فیلر حساب باز کنید :d

من که خدا رو شکر می کنم کلی وقت بهم میده که انیمه های دیگه رو به اتمام برسونم.
یه چیزایی در مورد این آرک شنیدم که میگن بیاکویا و اینوئه توش میمیرن؟درسته چنین چیزی؟:-s

من که خدا رو شکر می کنم کلی وقت بهم میده که انیمه های دیگه رو به اتمام برسونم.
یه چیزایی در مورد این آرک شنیدم که میگن بیاکویا و اینوئه توش میمیرن؟درسته چنین چیزی؟:-s

این جوابی که میدم نمیدونم دقیقآ حکم اسپویل رو داره یا نه ولی هرجور میلیت بود خواستی بخون

مگه تو بلیچ از ادم خوب هام کسی میمیره ؟ :))=)):d

به به (:

دو قسمت اول Dragon Ball Z رو دیدم...عجب حس نوستالژی قشنگی داره...اون کیفیت صدا که خِر خِر میکنه، موسیقی ـش که بعضی اوقات صداش موج میگیره، گرافیک و دوبله ی قدیمی کار...هر قسمت انیمه برام مثل برق میگذره! بقیش رو ندارم، زیره دانلوده ):
Dragonball Z - E002
یعنی چی میشه، این برادر بزرگ گوکو عجب نامردیه، میگه 100 نفر رو بگیر بکُش

به به (:

دو قسمت اول Dragon Ball Z رو دیدم...عجب حس نوستالژی قشنگی داره...اون کیفیت صدا که خِر خِر میکنه، موسیقی ـش که بعضی اوقات صداش موج میگیره، گرافیک و دوبله ی قدیمی کار...هر قسمت انیمه برام مثل برق میگذره! بقیش رو ندارم، زیره دانلوده ):
Dragonball Z - E002
یعنی چی میشه، این برادر بزرگ گوکو عجب نامردیه، میگه 100 نفر رو بگیر بکُش

شهاب اغفالت کرد خلیل جان بالاخره!! بلکه بعد از تموم کردنش بتونی من رو هم ترغیب کنی به دیدنش چون هنوز که هنوز نتونستم خودم رو راضی کنم به دیدنش
.
OVAـی جدید kenshin کی میاد؟

شهاب اغفالت کرد خلیل جان بالاخره!! بلکه بعد از تموم کردنش بتونی من رو هم ترغیب کنی به دیدنش چون هنوز که هنوز نتونستم خودم رو راضی کنم به دیدنش
.
OVAـی جدید kenshin کی میاد؟
یه روزی بالاخره من حسابت رو میرسم :دی.

خلیل خوشحالم که خوشت اومده.

fairy tail 113:
عجب قسمته خوفی بود. همه جا جنگ بود. گیلدارت با بلونوت , ارزا و ازوما(الان باید ارزا برای نجات دوستاش بجنگه حالا چه غیرتی بشه) اونور هم قبیله رایجین با راستی روز(البته اول بردن با خودم گفتم چقدر حریفشون ضعیفه اما بعد ......)
اما الان جنگا نابرابره.دیگه هیچ کس جز ارزا نمونده.

یه روزی بالاخره من حسابت رو میرسم :دی.

خلیل خوشحالم که خوشت اومده.

خوشحالی داره مردم رو از کار و زندگی میندازی؟)x:d
وجیتا مرد.الان قلب من شکسته=((:(

شهاب تاکید داشتی که دیجیمون ها رو ژاپنی بگیرم ، سری Adven 02 و Tamers دانلودشون رو به اتمامه فقط یه مشکلی هست که همشون دوبله ی انگلیسیه:d
بقیه اش رو هم بگیرم شهاب یا نه؟قشنگ هستن؟
دوستان انیمه ی خوب دیگه میشناسین بگید دانلود کنم.نا محدود دارم ، میخوام شرکت رو برشکست کنم>:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or