نه اگه انگلیسی هست نبین اصلا.خوشحالی داره مردم رو از کار و زندگی میندازی؟)x:d
وجیتا مرد.الان قلب من شکسته
شهاب تاکید داشتی که دیجیمون ها رو ژاپنی بگیرم ، سری Adven 02 و Tamers دانلودشون رو به اتمامه فقط یه مشکلی هست که همشون دوبله ی انگلیسیه:d
بقیه اش رو هم بگیرم شهاب یا نه؟قشنگ هستن؟
دوستان انیمه ی خوب دیگه میشناسین بگید دانلود کنم.نا محدود دارم ، میخوام شرکت رو برشکست کنم
نه اگه انگلیسی هست نبین اصلا.
کسی هم هست انیمه رو انگلیسی ببینه ؟!!.نه اگه انگلیسی هست نبین اصلا.
خیلی از انیمه ها ژاپنیشون موجود نیست و یا خیلی سخت گیر میاد. به دلیل قدیمی بودن. دیجیمون هم یکی از اوناس. همونطوری که دوستمون الان انگلیسیش رو گرفته.کسی هم هست انیمه رو انگلیسی ببینه ؟!!.
توی Bakabt همه ی فصلای دیجیمون با دوبله ی ژاپنی و زیرنویس انگلیسی هست.
خیلی از انیمه ها ژاپنیشون موجود نیست و یا خیلی سخت گیر میاد. به دلیل قدیمی بودن. دیجیمون هم یکی از اوناس. همونطوری که دوستمون الان انگلیسیش رو گرفته.
اپیزود اول Brave 10 اومد. کسی دیده؟ نظری کامنتی چیزی.
انیمه رو انگلیسی دیدن مثل خوردن آب با چنگالِ. مزه ش به دوبله های دقیق و داد و فریاد کردن های ژاپنی هست، بنظرم. به هرحال.خیلی از انیمه ها ژاپنیشون موجود نیست و یا خیلی سخت گیر میاد. به دلیل قدیمی بودن. دیجیمون هم یکی از اوناس. همونطوری که دوستمون الان انگلیسیش رو گرفته.
انیمه رو انگلیسی دیدن مثل خوردن آب با چنگالِ. مزه ش به دوبله های دقیق و داد و فریاد کردن های ژاپنی هست، بنظرم. به هرحال.
Nisemonogatari رو پیشنهاد میکنید؟ اگر تفنگی رو روباتی نباشه و یکم تم کمدی داشته باشه شروع کنم به دانلودش!.
ممنونم.
دو فصل قبل !!. از همین شروع کنم چیزی رو از دست میدیم؟ اسم فصلهای قبلیش چیه؟ بهترین ریلیزش برای کدوم فن سابه؟ زیرنویس هماهنگش با کدوم فن سابه> اصلا داره؟ .و اما در مورد Nisemonogatari، دو فصل قبلیش رو دیدی؟ کمدی و ماورایی ـه:d. ولی من با کمدیش خیلی حال نکردم. اما در کل قابل دیدنه.
دو تا نسخه ازش هست. یکی دوبله یکی زبان اصلی. دیگه خودت دوبله دانلود کردی دیگهاز همین باکا بی تی خدا نیامرز گرفتمش.:dسری اول انگلیسی بود عادت کردیم.:d
شما چرا Hunter x Hunter رو نمیبینی ؟ چون از وان پیس خوشت میاد میگم. تا حالا 15 قسمتش اومده و ادامه داره.انیمه رو انگلیسی دیدن مثل خوردن آب با چنگالِ. مزه ش به دوبله های دقیق و داد و فریاد کردن های ژاپنی هست، بنظرم. به هرحال.
Nisemonogatari رو پیشنهاد میکنید؟ اگر تفنگی رو روباتی نباشه و یکم تم کمدی داشته باشه شروع کنم به دانلودش!.
ممنونم.
Cowboy Bebop رو با دوبله ی انگلیسی ببین. پشیمون نمیشی. از دوبله ی ژاپنیش هم بهتره.در مورد دوبله ی انگلیسی!
من انیمه ی angel beats رو با دوبله ی انگلیسی دید و تا دو روز مشکلات مزاجی داشتم
اما چند تا انیمه بوده که واقعاً دلم می خواست که یه دوبله ی مشتی انگلیسی داشتن و می شد انگلیسی دیدشون، cowboy bebop, baccano! و حتی برسرک!
راهنمائیم کن. انیمه های سبک The Rose of Versailles و Kenshin و .... رو بینهایت دوست دارم. تم کمدی داشته باشه. از تیر و تفنگ و ربات و جادوگری و تُرنُمنت اینا به شدت متنفرم. حالا بگو چی خوبه برام.راستی من Nisemonogatari رو توصیه نمی کنم. چون هم یه فصل قبلش داره که باید دید و هم به شدت انیمه ی خاصیه.
هممم ؟ اسکار و کنشین ؟ جالب شد ...راهنمائیم کن. انیمه های سبک The Rose of Versailles و Kenshin و .... رو بینهایت دوست دارم. تم کمدی داشته باشه. از تیر و تفنگ و ربات و جادوگری و تُرنُمنت اینا به شدت متنفرم. حالا بگو چی خوبه برام.