Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
به نظر من که جالب بود :d کلا از اینجور انیمه ها خوشم میاد! :d
به نظر میرسه شبیه Basara باشه! :d چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه بگم :d

خوشحالی داره مردم رو از کار و زندگی میندازی؟)x:d
وجیتا مرد.الان قلب من شکسته=((:(

شهاب تاکید داشتی که دیجیمون ها رو ژاپنی بگیرم ، سری Adven 02 و Tamers دانلودشون رو به اتمامه فقط یه مشکلی هست که همشون دوبله ی انگلیسیه:d
بقیه اش رو هم بگیرم شهاب یا نه؟قشنگ هستن؟
دوستان انیمه ی خوب دیگه میشناسین بگید دانلود کنم.نا محدود دارم ، میخوام شرکت رو برشکست کنم>:)
نه اگه انگلیسی هست نبین اصلا.

نه اگه انگلیسی هست نبین اصلا.

بعد کی جوابگو 12 گیگ دانلود من میشه:((
حساب کردم حداقل با دراگون بال هایی که ندیدم 500 قسمت انیمه هست که باید ببینم.بدبختری یکی 2 تا نیست.
تازه این انیمه های زمستون هم تموم بشه ، چنتاشون به لیستم اضافه میشه.
فکر کنم ترم بعد رو مرخصی بگیرم این انیمه ها رو تموم کنم.

راستی خلیل این دراگون بال داره خیلی حماسی میشه ها.در حد شاهنامه.خودت رو گرفتارش نکن.
اون صحنه ای که که گوکو زیر آب داشت خفه میشد و آینده ای رو دید که فریزر اگر پیروز بشه همه ی دنیا رو نابود می کنه خیلی صحنه ی درامی بود.جزء Top 10 این انیمه بودش.

توی Bakabt همه ی فصلای دیجیمون با دوبله ی ژاپنی و زیرنویس انگلیسی هست.

از همین باکا بی تی خدا نیامرز گرفتمش.:dسری اول انگلیسی بود عادت کردیم.:d

خیلی از انیمه ها ژاپنیشون موجود نیست و یا خیلی سخت گیر میاد. به دلیل قدیمی بودن. دیجیمون هم یکی از اوناس. همونطوری که دوستمون الان انگلیسیش رو گرفته.

شهاب این دراگون بال هایی که من گرفتم ، همون طور که میدونی دوبله انگلیسی هستش و نه OP داره ونه ED .جایی هست گذاشته باشه اینا رو ؟

اپیزود اول Brave 10 اومد. کسی دیده؟ نظری کامنتی چیزی
biggrin1.gif
.

جو عجیبی داشت :-$.باید یه قسمت دیگه ازش ببینم تا نظر دقیق بدم.

آخرین ویرایش:
خیلی از انیمه ها ژاپنیشون موجود نیست و یا خیلی سخت گیر میاد. به دلیل قدیمی بودن. دیجیمون هم یکی از اوناس. همونطوری که دوستمون الان انگلیسیش رو گرفته.
انیمه رو انگلیسی دیدن مثل خوردن آب با چنگالِ. مزه ش به دوبله های دقیق و داد و فریاد کردن های ژاپنی هست، بنظرم. به هرحال.
Nisemonogatari رو پیشنهاد میکنید؟ اگر تفنگی رو روباتی نباشه و یکم تم کمدی داشته باشه شروع کنم به دانلودش!.
ممنونم.

انیمه رو انگلیسی دیدن مثل خوردن آب با چنگالِ. مزه ش به دوبله های دقیق و داد و فریاد کردن های ژاپنی هست، بنظرم. به هرحال.
Nisemonogatari رو پیشنهاد میکنید؟ اگر تفنگی رو روباتی نباشه و یکم تم کمدی داشته باشه شروع کنم به دانلودش!.
ممنونم.

در مورد دوبله ی انگلیسی!
من انیمه ی angel beats رو با دوبله ی انگلیسی دید و تا دو روز مشکلات مزاجی داشتم:(

اما چند تا انیمه بوده که واقعاً دلم می خواست که یه دوبله ی مشتی انگلیسی داشتن و می شد انگلیسی دیدشون، cowboy bebop, baccano! و حتی برسرک!

پ.ن: دوبله ی انگلیسی کنشین از ژاپنیش بهتره! حداقل صدای کنشین، صدای مرده:d

و اما در مورد Nisemonogatari، دو فصل قبلیش رو دیدی؟ کمدی و ماورایی ـه:d. ولی من با کمدیش خیلی حال نکردم. اما در کل قابل دیدنه.

و اما در مورد Nisemonogatari، دو فصل قبلیش رو دیدی؟ کمدی و ماورایی ـه:d. ولی من با کمدیش خیلی حال نکردم. اما در کل قابل دیدنه.
دو فصل قبل !!. از همین شروع کنم چیزی رو از دست میدیم؟ اسم فصلهای قبلیش چیه؟ بهترین ریلیزش برای کدوم فن سابه؟ زیرنویس هماهنگش با کدوم فن سابه> اصلا داره؟ :دی.
ممنونم.

از همین باکا بی تی خدا نیامرز گرفتمش.:dسری اول انگلیسی بود عادت کردیم.:d
دو تا نسخه ازش هست. یکی دوبله یکی زبان اصلی. دیگه خودت دوبله دانلود کردی دیگه :دی
ممنونم.
شما چرا Hunter x Hunter رو نمیبینی ؟ چون از وان پیس خوشت میاد میگم. تا حالا 15 قسمتش اومده و ادامه داره.
راستی من Nisemonogatari رو توصیه نمی کنم. چون هم یه فصل قبلش داره که باید دید و هم به شدت انیمه ی خاصیه.
در مورد دوبله ی انگلیسی!
من انیمه ی angel beats رو با دوبله ی انگلیسی دید و تا دو روز مشکلات مزاجی داشتم:(

اما چند تا انیمه بوده که واقعاً دلم می خواست که یه دوبله ی مشتی انگلیسی داشتن و می شد انگلیسی دیدشون، cowboy bebop, baccano! و حتی برسرک!
Cowboy Bebop رو با دوبله ی انگلیسی ببین. پشیمون نمیشی. از دوبله ی ژاپنیش هم بهتره.

پ.ن : این عکس مناسبت خاصی نداره. همینطوری گذاشتم چون دلم برا اسپایک تنگ شده بود. عکس هم از نسخه ی 1080P فیلمش هست :دی

راستی من Nisemonogatari رو توصیه نمی کنم. چون هم یه فصل قبلش داره که باید دید و هم به شدت انیمه ی خاصیه.
راهنمائیم کن. انیمه های سبک The Rose of Versailles و Kenshin و .... رو بینهایت دوست دارم. تم کمدی داشته باشه. از تیر و تفنگ و ربات و جادوگری و تُرنُمنت اینا به شدت متنفرم. حالا بگو چی خوبه برام.

راهنمائیم کن. انیمه های سبک The Rose of Versailles و Kenshin و .... رو بینهایت دوست دارم. تم کمدی داشته باشه. از تیر و تفنگ و ربات و جادوگری و تُرنُمنت اینا به شدت متنفرم. حالا بگو چی خوبه برام.
هممم ؟ اسکار و کنشین ؟ جالب شد ...

مسلما Berserk . فقط رو قسمت اول و دومش قضاوت نکن. 25 قسمته.
4366.jpg

Seirei no Moribito . این برخلاف برسرک مشکل قدیمی بودن رو هم نداره و گرافیک فوق العاده زیبایی هم داره. فقط متاسفانه هنوز زیرنویس نشده. 26 قسمت.
7530.jpg

Fate/Zero . این یکم جادو توش قاطی داره ولی خوش ساخته. از بقیه ی چیزایی که گفتم جدید تره. 2011 . فقط بدیش اینه که نصفه میمونه، نصفه ی دومش 3-4 ماه بعد قراره پخش بشه.
32891.jpg

Samurai Champloo . دو سه قسمتی میخواد تا جا بیفته ولی عالیه. فکر کن، دوران سامورایی ها با تم فرهنگ هیپ هاپ! 26 قسمت.
24096.jpg

Fullmetal Alchemist . یکم نسبت به بالایی ها شونن تره ولی عالیه اینم. دو سری داره که جدا از هم هستن. هر کدوم رو بخوای میتونی ببینی. یکی 51 قسمت و یکی هم 64 قسمت.
14244.jpg

The Twelve Kingdom. اینو خودم ندیدم ولی تو این سبک معروفه. شاید خلیل، حسن، محمد علی یا بقیه دیده باشنش.
27805.jpg

بازم میتونم بگم ولی فکر کنم فعلا کافی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or