Captain Ginyu is shocked to find that Goku's power is 180,000
قدرت گوکو انقدره. ولی ازش استفاده ای نکرد تا اون لحظه. تا اون لحظه بالاترین قدرت استفاده شه همون قدری بود که گفتم ! خواستی تمام آمار قدرت هارو تا اینجایی که دیدی میذارم برات !
حالا یه 10000 تا پاور لول ناقابل با حرف ما فرق داشت دیگه....:dمنم بلدم برم از تو ویکی در بیارم
راستی مگه تو قرار نبود یه TOP 10 از انیمه های که دیدی بذاری چی شد؟
خلیل به حرفش گوش نکن.:dبشین مستند حیوانات نگاه کن رو از شبکه ی نگاه کن به صرفه تره
دراگون بال، رو دوست دارم نگا کنم (از بس که هایپ کردی (: )، ولی واقعاً پروژه ی سنگینی هستش هم برای دیدن هم برای دانلود با کیفیت خوب....
قطعاً خریدن اون و یا گرفتن ـش از کس دیگه ای، خیلی بهتر از دانلود کردنشه.
یادم میاد D.Gray-man رو که خواستم بیارم، سه نفری با دوستام دانلودش کردم که شد، سر یه هفته تموم بشه...شاید مجبور شدم برای این هم، همین کار رو کنم (:
حالا واقعاً نمیدونم این دراگون بال چی داره که این همه عاشق ـش شدی...ولی من خودم با دیدن انیمه هایی احساسی که توشون شخصیت ها، از نظر احساسی و شخصیتی خورد بشندُ خیلی دوست دارم، عاشق کشته شدن شخصیت های main داستانم، دوست دارم داستان حسرت بار تموم بشه، غم و اندوه موج بزنه، تلخی تمام داستان رو بگیره، دنیا سیاه و تاریک باشه، یه شخصیت مجبور باشه، چندین بار یه درد و رنج رو تحمل کنه، انیمه های سیاه رو دوست دارم، همیشه باید یه پازل ای پشت داستان باشه که قطعات ـش رو تو انیمه پخش کرده باشند، درد ناک بودن و بی رحم بودن یک انیمه رو دوست دارم...اینها بخشی از مجموعه ای از چیزهایی که من همیشه از دیدن ـشون تو انیمه لذت میبرم..البته نمیگم که همه کارهایی که نگا میکنم اینطوری هستند، ولی از بودن ـشون تو داستان نهایت لذت رو میرم!
تو دراگون بال، خبری از همچین چیزهایی هستش!؟ یا اینکه فقط یه انیمه ی شونن ـه، مثل انیمه های بلند دیگس!؟
خلیل به حرفش گوش نکن.بشین مستند حیوانات نگاه کن رو از شبکه ی نگاه کن به صرفه تره
دیدن مستند که خوراکمه (: همین یه مدت پیش از افیون دیدن هفتگی فصل سوم Ancient Aliens خلاص شدم...سه ساله که بیچارم کردم...با کارهای دیوید اتینبروگ، که بزرگ شدم ^.^
خلیل گولش رو نخوری ها....293 قسمته من از کار و زندگی انداخته.اون انیمه هایی که برام اولویت بندی کردی رو دانلود کردم ، ولی مگه وقت میشه دیدشون.انقدر دوست دارم Gurren Legann رو ببینم ولی...
در هر صورت اگر خواستی من دانلودش کردم و 4 تا DVD شده بگو واست پستش می کنم.کیفیتش هم خوبه.
این بلیچ هم که خیلی نامردی بود! هفته ی پیش نیمد این هفته هم فیلر بود ! هی زندگی! :d با فیلر موافق بودیم ولی خوب به شرطی که هفته ی قبل پخش میشد :d
حالا ...
راستی اندینگ جدید هم داشت که البته من خودم قبلی رو بیشتر دوست داشتم! :d
پبلیچ و ناروتو و ... :d
این اول اندینگش یاد همین قسمت آخر ناروتو افتادم :d :d :d
زیرنویس گینتاما هم خوب پیش میره! انشاالله به زودی تموم میشه و به زودی 100 قسمت بعدی شروع میشه :d
حالا واقعاً نمیدونم این دراگون بال چی داره که این همه عاشق ـش شدی...ولی من خودم با دیدن انیمه هایی احساسی که توشون شخصیت ها، از نظر احساسی و شخصیتی خورد بشندُ خیلی دوست دارم، عاشق کشته شدن شخصیت های main داستانم، دوست دارم داستان حسرت بار تموم بشه، غم و اندوه موج بزنه، تلخی تمام داستان رو بگیره، دنیا سیاه و تاریک باشه، یه شخصیت مجبور باشه، چندین بار یه درد و رنج رو تحمل کنه، انیمه های سیاه رو دوست دارم، همیشه باید یه پازل ای پشت داستان باشه که قطعات ـش رو تو انیمه پخش کرده باشند، درد ناک بودن و بی رحم بودن یک انیمه رو دوست دارم...اینها بخشی از مجموعه ای از چیزهایی که من همیشه از دیدن ـشون تو انیمه لذت میبرم..البته نمیگم که همه کارهایی که نگا میکنم اینطوری هستند، ولی از بدون ـشون تو داستان نهایت لذت رو میرم!
تو دراگون بال، خبری از همچین چیزهایی هستش!؟ یا اینکه فقط یه انیمه ی شونن ـه، مثل انیمه های بلند دیگس!؟
خلیل منم مثل تو فکر میکنم. اصولا از happy ending توی هر اثری بدم میاد. میگم بخاطر موفقیت باید قربانی داشت. حتی همون دیجیمون هم یه صحنه فوق العاده داشت که هنوز ملت میان توی 9gag ازش عکس میذارن و از اونور صحنه های پوکمون رو مثلا مسخره میکنن و میگن این صحنه اس نه فلان و بیثار.
دراگون بال توش این چیزایی که گفتی داره. به خصوص اینکه خوب ها همیشه برتری ندارن به بد ها. ولی بیشتر از اونکه بخواد تا این حد تاریک باشه، حماسیه. یعنی اون زمانی که تو داری این اثر رو دنبال میکنی، انقدری محذوب صحنه ها و مبارزات حماسیش شدی که کاری به تاریک بودنش نداری. نمیگم انیمه کلا happy هست چون نیست. ولی بیشتر بجای اینکه اشکت واسه یه شخصیتی در بیاد، برای حماسه ای بودنش در میاد!
خلیل منم مثل تو فکر میکنم. اصولا از happy ending توی هر اثری بدم میاد. میگم بخاطر موفقیت باید قربانی داشت. حتی همون دیجیمون هم یه صحنه فوق العاده داشت که هنوز ملت میان توی 9gag ازش عکس میذارن و از اونور صحنه های پوکمون رو مثلا مسخره میکنن و میگن این صحنه اس نه فلان و بیثار.
دراگون بال توش این چیزایی که گفتی داره. به خصوص اینکه خوب ها همیشه برتری ندارن به بد ها. ولی بیشتر از اونکه بخواد تا این حد تاریک باشه، حماسیه. یعنی اون زمانی که تو داری این اثر رو دنبال میکنی، انقدری محذوب صحنه ها و مبارزات حماسیش شدی که کاری به تاریک بودنش نداری. نمیگم انیمه کلا happy هست چون نیست. ولی بیشتر بجای اینکه اشکت واسه یه شخصیتی در بیاد، برای حماسه ای بودنش در میاد!
شهاب، خودت که میدونی، هایپ کنندگان، به بهشت نمیرند... D:
یادم میاد تو صفحات قبل گفته بودی که سری Z رو میشه جدا از سری دراگون بال دیدش...و مشکلی تو فهمیدن داستان نیست...(درست یادمه، نَرم پست رو بخونم؟)
الان سری کامل Z و GT رو نسخه ی Wide ـش دو زبانهُ، Soft-sub با حجم خوبش (265mb) رو از فن ساب DBNL پیدا کردم، GT رو گفتی که آش دهن سوزی نیست...فعلاً دارم لینک های Z رو آماده میکنم (از WU به HF)
P.S
OP اولش رو دیدم...آدم یاد بچگی هاش می افته... (:
دوبله ی EN ـش غیر قابل تحمله، هیچ جاپونی خودمون نمیشه
Z چه شود 77گیگ دانلوده! یک ماه طول میکشه، تنهایی ):
الان سری کامل Z و GT رو نسخه ی Wide ـش دو زبانهُ، Soft-sub با حجم خوبش (265mb) رو از فن ساب DBNL پیدا کردم، GT رو گفتی که آش دهن سوزی نیست...فعلاً دارم لینک های Z رو آماده میکنم (از WU به HF)
چجوری ژاپنی رو گیر آوردی؟ نری Kai رو گرفته باشی !
ولی سری اول هم ببین. بهتره واسه آشنا شدن با یونیورسش.
OP اولش رو دیدم...آدم یاد بچگی هاش می افته... (:
دوبله ی EN ـش غیر قابل تحمله، هیچ جاپونی خودمون نمیشه
Z چه شود 77گیگ دانلوده! یک ماه طول میکشه، تنهایی ):
دوبله ENـش بد نیستا... ناروتو انگلیسی ببینی قدرش رو میدونی ! ژاپنیش صدای گوکو یه زن 67 سالس بهترین دوبلر دنیای انیمه هستش !
لینکش رو به من هم بده. میگیرمش !
شهاب، خودت که میدونی، هایپ کنندگان، به بهشت نمیرند... D:
واقعاً شدید، حقشه که جزء بهترین های سال باشه. اصلا باور کردنی نبود ، حتی تا وقتی که یک سوم انیمه رو دیده بودم..بازهم هر چی چُرتکه مینداختم اصلا جور در نمی امد...ولی با ادامه دادنش، واقعاً نشون داد، چه انیمه ی قشنگی هستش
افسوس میخورم که چرا زودتر نگاش نکردم (":
ماهو شوجوی مورد علاقه ات کی بود ؟
بعد یه چیزی هم در مورد محبوبیت این انیمه بگم. یه ژانر من درآوردی تو انیمه وجود داره به اسم ماهو شوجو یا دختر جادویی. ویژگی مشترک انیمه های ماهو شوجو اینه که توشون یه دختر 8 تا 14 ساله (حدودا) وجود داره که قدرت جادویی داره که معمولا این قدرت جادویی رو از یه موجود عجیب غریبی بدست میارن و بعد با آدم بدا میجنگن و اینا! رسم بوده که این انیمه ها واسه دختر بچه ها بوده. مثلا میگن نسل قبل دخترای ژاپنی، دست پرورده ی انیمه هایی مثل سری های Sailor Moon و Revolutionary Girl Utena و اینا بودن! این دو تا انیمه تو غرب و امریکا هم خیلی محبوبن. یعنی اینکه این انیمه ها یجور وسیله ی تربیتی برای دختر بچه ها بودن. معمولا هم همراه با موزیک و رقص و این چیزا ! الان مثلا سری Smile Precure یه نمونه از انیمه های ماهو شوجوئه که به سبک کلاسیک ساخته شده (میشه).
حالا این مادوکا ماجیکا، به خاطر این تا این اندازه محبوب شد که ژانر ماهو شوجو رو که همه یه ژانر مرده میدونستن (به خاطر کیفیت کم کارای این ژانر تو دهه ی 2000) یه تکون اساسی داد. همه منتظر یه انیمه ی دخترونه ی شاد و جادویی دیگه بودن، ولی مادوکا ماجیکا، یه انیمه با یه داستان تاریک و حتی غم انگیز بود و این باعث شد که همه سورپرایز و شوکه بشن!
مادوکا ماجیکا تو سال 2011 با اختلاف زیادی پرفروش ترین انیمه ی سال شد (Persona 4 و Ano Hana دوم و سوم تا اونجایی که خبر دارم). تو اینترنت هم که میبینی چقدر محبوبه! دوبله ی انگلیسیش هم به زودی قراره توی امریکا عرضه بشه (یا شایدم شده دیگه تا الان) و اونجا هم مطمئنا پرفروش میشه ! بعد کم کم تاثیرش رو توی انیمه ها هم داریم می بینیم. مثلا همین انیمه ی Zesshou Symphogear که فعلا یه قسمتش پخش شده، خیلی واضح تحت تاثیر مادوکا ماجیکا ساخته شده! یه خبری هم بود که اسم Madoka توی ژاپن محبوبتر شده !
MAL رو بیخیال بابا تو MAL این ژانرای ژاپنی (شونن، جوسی،شوجو، سنین و ...) بیشتر برای توصیف طراحی گرافیکی و بخصوص طراحی شخصیت مانگاها و انیمه ها به کار میرن. ناتسومه طبق ژانرای خودمون میشه Supernatural Slice of Life یا یه همچین چیزی دیگه، نه ؟
اه اه..نگا کن عجب رَکبی خوردم...نفرین این 77گیگ دامن شهاب رو میگیره D:
دوبله ENـش بد نیستا... ناروتو انگلیسی ببینی قدرش رو میدونی ! ژاپنیش صدای گوکو یه زن 67 سالس بهترین دوبلر دنیای انیمه هستش !
لینکش رو به من هم بده. میگیرمش
منو ببین شهاب (: .... بگند بهترین دوبله EN تاریخ رو داره (حالا هر انیمه ای) اصلا نمیتونم نگا کنم....
چون یه کار دوبله ی داغون EN دیدم (Elfen Lied) که دیگه از هر چی دوبله حالم بد میشه
چجوری ژاپنی رو گیر آوردی؟ نری Kai رو گرفته باشی !
ولی سری اول هم ببین. بهتره واسه آشنا شدن با یونیورسش
طوری هستش که بشه اول Z رو دید و بعد رفت سراغ سری اول؟ منظورم اینه که اون موقعه بازم دیدنش، مزه داره؟ (چون که Z فلش بک داستانی داره)
این رو میگم که چون از اول یک سره رفتم برای لینک های Z
ماهو شوجوی مورد علاقه ات کی بود ؟
بعد یه چیزی هم در مورد محبوبیت این انیمه بگم. یه ژانر من درآوردی تو انیمه وجود داره به اسم ماهو شوجو یا دختر جادویی. ویژگی مشترک انیمه های ماهو شوجو اینه که توشون یه دختر 8 تا 14 ساله (حدودا) وجود داره که قدرت جادویی داره که معمولا این قدرت جادویی رو از یه موجود عجیب غریبی بدست میارن و بعد با آدم بدا میجنگن و اینا! رسم بوده که این انیمه ها واسه دختر بچه ها بوده. مثلا میگن نسل قبل دخترای ژاپنی، دست پرورده ی انیمه هایی مثل سری های Sailor Moon و Revolutionary Girl Utena و اینا بودن! این دو تا انیمه تو غرب و امریکا هم خیلی محبوبن. یعنی اینکه این انیمه ها یجور وسیله ی تربیتی برای دختر بچه ها بودن. معمولا هم همراه با موزیک و رقص و این چیزا ! الان مثلا سری Smile Precure یه نمونه از انیمه های ماهو شوجوئه که به سبک کلاسیک ساخته شده (میشه).
حالا این مادوکا ماجیکا، به خاطر این تا این اندازه محبوب شد که ژانر ماهو شوجو رو که همه یه ژانر مرده میدونستن (به خاطر کیفیت کم کارای این ژانر تو دهه ی 2000) یه تکون اساسی داد. همه منتظر یه انیمه ی دخترونه ی شاد و جادویی دیگه بودن، ولی مادوکا ماجیکا، یه انیمه با یه داستان تاریک و حتی غم انگیز بود و این باعث شد که همه سورپرایز و شوکه بشن!
مادوکا ماجیکا تو سال 2011 با اختلاف زیادی پرفروش ترین انیمه ی سال شد (Persona 4 و Ano Hana دوم و سوم تا اونجایی که خبر دارم). تو اینترنت هم که میبینی چقدر محبوبه! دوبله ی انگلیسیش هم به زودی قراره توی امریکا عرضه بشه (یا شایدم شده دیگه تا الان) و اونجا هم مطمئنا پرفروش میشه ! بعد کم کم تاثیرش رو توی انیمه ها هم داریم می بینیم. مثلا همین انیمه ی Zesshou Symphogear که فعلا یه قسمتش پخش شده، خیلی واضح تحت تاثیر مادوکا ماجیکا ساخته شده! یه خبری هم بود که اسم Madoka توی ژاپن محبوبتر شده !
اینقدر تو مادوکا، من هِت شات شدم که الان بخاطر ندارم که قبلاً Mahou shoujo دیدم یا نه!...اینطور بگم که اصلا اینطور سبک ها به گروه خونی ام نمیخوره، ولی این یکی به شکل جالبی، خفن بهم خورد.
واقعاً احساس میشد که انیمه رو با یه وسواس خیلی زیادی ساختند... چندتا از موارد که تو انیمه چشمم رو گرفت SP کنم
Mahou Shoujo Madoka★Magica
محیط انیمه در ابتدا همه چیزش عالی میزد و دنیای ایده عالی رو نشون میده...ولی حس دنیایی ماشنیی رو پشت این شهر سفید قشنگ داشتم، شهری که از عمد اینقدر سفید ساخته شده.
هر چی سعی کردم که سمت اینطور برداشت ها نرم، نشد که نشد...خودش کاری میکرد و Kyuubey حرف هایی میزد که آدم ناخوداگاه سمت برداشت های سیاهی از دنیا میرفت.
بگذریم، انیمه که به نیمه های خودش رسید، همه چیز شاد و شنگول انیمه مثل یه حباب ترکید و واقعیت دیگه ی خودش رو کم کم نشون داد.
ریتم داستان و سفر های زمانی که Homura میکرد، منو به نهایت لذت بُردن می رسُند...پایان اون دقیقاً چیزی بودش که بخواسته هام خورد، محو شدن Madoka از خاطرات و زمان، قشنگ ترین تیکه ی انیمه بودش
قسمت ای که بعد از آرزوی Madoka نشون داد که داره به بقیه دخترها کمک میکنه که به دنیای تاریکی نرند، منو واقعاً احساساتی کرد.
ریتم موسیقی، شاهکار بودش، عجیب ترین همخوانی رو داشت که تا الان دیدم...پذیرش این نوع طراحی محیط و شخصیت ها اولش یک خورده سخت بودش، ولی بعد از یک سوم انیمه، برام دیدنش لذت بخش بودش.
آوازی که گروه Kalafina خوندند برای ED ـش رو واقعاً دوست دارم..الان آهنگش تو آرشیوام داره بالا و پایین می پره (:
اِ، ماهو شوجوی مورد علاقه ام...شک نکن قطعاً، حتی قبل از اینکه انیمه رو شروع کنم، Kyouko چان بودش (:
یکی از سوپر فن های Ai Nonaka ام! بودن صداش تو انیمه، کافیه که اون شخصیت فوق دوستاشتنی بشه....جدا از صدا، شخصیت Kyouko زیر و بم بیشتری برام داشت.
راستی این Aoi Yuuki هم داره به یه شاهکار استعدادی تبدیل میشه
P.S
یادم رفت بگم، محمدعلی...چهار روز پیش کمد لباس ها رو دیدم (: خیلی جالب و Fun بودش. Young Animator Training Project دیگه رو هم بعدش اوردم..ولی فراموش کردم نگا کنم.
+++++++++
off-topic
یه هم درد نیست اینجا، یکی بیاد یه ترک J-POP بده دست ما...خفه شدم از بس feat میهو فوکوهارا با AKIKO WADA رو گوش کردم (:
بدبختی شعرش ترنس en هم نداره، روماجی ـش رو که با اواز میخونم هم احساس میکنم که شعر زیاد قوی نداره ولی خیلی خوب feat خونده شده....اللخصوص برای من که یکی از فن های دو آتیشه ی فوکوهارا ـم
بدبختی دوم، آهنگ سوم البوم پارت دوم The Soul Extreme ـشه...Better Than Love...یه خط درمون این رو با STARLIGHT از آلبوم پارت اولش، گوش میدم. هر دوشون دو نقطه ی مقابل هَمند هم نو زبان و هم تو شعر، ولی با یه ریتم و یه آهنگ.
الان از سر ناچاری دارم تو چارت Oricon چرخ میزنم و کمی هم به گروه Kalafina گیر دادم، ببینم چرا اینقدر پرکارند...
طوری هستش که بشه اول Z رو دید و بعد رفت سراغ سری اول؟ منظورم اینه که اون موقعه بازم دیدنش، مزه داره؟ (چون که Z فلش بک داستانی داره)
این رو میگم که چون از اول یک سره رفتم برای لینک های Z
آره منتها... نمیدونم من چون خودم کاملا از اول شروع کردم نمیتونم دقیقا بگم که میتونه لذت بخش باشه یا نه. اگه امکان داره چرا که نه... اگه بتونی گرافیک 30 سال پیش رو تحمل کنی...