Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نقدها رو که می خوندم، نظرات مثبت بیشتر روی Bodacious Space Pirates و Area no Kishi بود. (بین اونایی که تا حالا اومدن)
در مورد Brave 10 یه حس منفی دارم، میذارم یه چند قسمت ازش بیاد بیرون اگه اتفاقات نافرمی بین مذکرات داستان نیافتاد بعد میشینم میبینم.
(no.6 دیده از ریسمون کاراکتر مذکر کاوایی و مونث کاکویی میترسه)

نشستم نوراریهیون رو دیدم، نسبتاً خوب بود ولی نه به اون خوبی که می گفتن. ان شاء الله فصل دوم بهتر میشه. یه جورایی شبیه ناتسومه است (البته با کیفیت پایین تر)

بس که روی Area no Kishi هایپ کردن، رفتم زیرنویسش کردم، باشد که تو زرد از آب در نیاد.

یک نوصیه ی پدرانه، به اونایی که نمی خوان در چاه انیمه های بی پایان بیافتن! طرف هانتر X هانتر نرید که چاهی ست بس عمیق با جذابیت های فراون!
حس می کنم یه کاری ـه که می تونست جای وان پیس باشه اگه اون ماجراها برای انتشار مانگاش پیش نمیومد. (یه مقدار اغراق کردم:d)

حسن معرفی بسیار خوبی بود.
مشخص شده که Area no Kishi چند قسمت هست ؟تا کی قراره پخشش طول بکشه؟یه فصل تموم میشه یا ادامه داره؟

به احتمال زیاد حداقل دو فصل ادامه داره، مانگاش هم که در حال انتشاره، پس میتونه در صورت استقبال مخاطب و $ بیشتر هم کش بیاد.

پس فعلا بی خیال میشیم تا قسمتاش بیشتر بشه ، بعد میریم سر وقتش.
امیدوارم عین ناروتو جو فیلر نگیردشون ، حساب و کتابهای ما رو بهم نزنن.:d

راستی کجاس این Dragon Ball Fan سایت آقا شهاب گل؟

این DBZ یواش یواش داره کار رو به بیراهه می کشونه.GoKu انقدر قدرتمند شده که دیگه خیالمون راحته تا آخر سریال.

Area no Kishi رو چه هایپی کردین! :دی جالب اینجاست که *** که انتظار داشتم تو قسمت اول باشه، نبود ورنه احتمالا نظرات مثبت تر بود!

این IDOLM@STER، قسمت اولش رو اعصاب بودش، من که قسمت اولش رو دیدم، بیخالش شدم...حالا نگاش کن تا آخر، نظرت رو حتماً بگو...
منم قبلا بعد از قسمت اول، دراپش کرده بودم، اما الان که 5 قسمت دیدم، خیلی فانه. البته چیز خاصی نیست، فقط لذت بخشه. حداقلش اینه که با یکی دیگه از جنبه های سرگرمی ژاپنی ها (idol ها) دارم آشنا میشم.

نقدها رو که می خوندم، نظرات مثبت بیشتر روی Bodacious Space Pirates و Area no Kishi بود. (بین اونایی که تا حالا اومدن)
دقیقا نظر منم همینه (تو پست قبلی هم گفته بودم). البته فعلا این دو تا بعد از ناتسومه و 3-4 تا انیمه هایی که از پاییز ادامه دارن هستن! تا ببینیم در ادامه چی میشه.

نشستم نوراریهیون رو دیدم، نسبتاً خوب بود ولی نه به اون خوبی که می گفتن. ان شاء الله فصل دوم بهتر میشه. یه جورایی شبیه ناتسومه است (البته با کیفیت پایین تر)
جدا ؟ شبیه ناتسومه ؟ من فکر می کردم یه شونن پر اکشن باشه! مدت هاست فصل یکش رو دانلود کردم ولی ندیدم!

قسمت اول Brave 10 و Nisemonogatari رو هم دانلود کردم ، فردا می بینمشون ایشالا:دی

Area no Kishi رو چه هایپی کردین! :biggrin1: جالب اینجاست که *** که انتظار داشتم تو قسمت اول باشه، نبود ورنه احتمالا نظرات مثبت تر بود!

محمد علی چرا شانتاژ میکنی :d

اول از همه که خودت انیمه رو دیدی اومدی نظر دادی بعدیشم فکر کنم من بودم بعد از اون دیگه کسی در مورد انیمه چیز خاصی نگفت ما هم که در موردش نظر دادیم همچین چیز خفنی در نظر نگرفته بودیمش گفتیم یه کار خوب میتونه باشه نه بیشتر :d

حالا این انیمه رو هی بزرگ کنین توقعاتتون رو ببرید بالا تا انیمه با سر بخوره زمین :))

جدا ؟ شبیه ناتسومه ؟ من فکر می کردم یه شونن پر اکشن باشه! مدت هاست فصل یکش رو دانلود کردم ولی ندیدم!

قسمت اول Brave 10 و Nisemonogatari رو هم دانلود کردم ، فردا می بینمشون ایشالا:biggrin1:

من ناتسومه رو ندیدم ولی نورا اونقدرها هم اکشن نیست البته فصل دومش میزان اکشنش بیشتر میشه :biggrin1:

بس که روی Area no Kishi هایپ کردن، رفتم زیرنویسش کردم، باشد که تو زرد از آب در نیاد.

بابت زیرنویس کردنش دستت درد نکنه این انیمه های فصلی زمستون خوردن به امتحان ها یتیم موندن هیچ کس برای زینویس کردنشون اقدام نمیکنه :d

bakuman 14
یه ندایی میشنوم که میوشی و تاکاگی بهم میزنن :دی . بعد نمیدونم با کی دوست میشه ولی فکر کنم با آاویی . پدرسوخته تاکاگی چقدر طرفدار داره :دی . بنظرمن داستان اصلی برن بهتره از گگ مانگا
هیرامورا چه اسکلیه :دی راحت خر میشه
منو باش شبه امتحان جبر نشتم باکوکن نگا میکنم :دی
ویرایش :
خوب باکومن پربرکت بود :دی X>19میشم :d

آخرین ویرایش:
پس فعلا بی خیال میشیم تا قسمتاش بیشتر بشه ، بعد میریم سر وقتش.
امیدوارم عین ناروتو جو فیلر نگیردشون ، حساب و کتابهای ما رو بهم نزنن.:d

راستی کجاس این Dragon Ball Fan سایت آقا شهاب گل؟

این DBZ یواش یواش داره کار رو به بیراهه می کشونه.GoKu انقدر قدرتمند شده که دیگه خیالمون راحته تا آخر سریال.

ما هستیم دادا :دی!

خوبی دراگون بال اینه که مثل ناروتو نیست که با تمرین های کوتاه یهو بشه غول. گوکو اوایل قدرتش روی 1000 میچرخیدش. انقدری تمرین کردن که مثلا توی مبازره با وجتا رسید به بالای 9 هزار. دشمن ها هم تمام مدت قوی تر میشن و برای همین ما بارها میبینم گوکو توی مبارزات شکست میخوره و میره تمریناتش رو شروع میکنه. یه جورایی نشون میده که با تمرین قدرت گوکو هم میتونه چند برابر بشه. برعکس ناروتو که مثلا با داشتن یه تکنیک یهو از هیچی میشن غول. حالا خیالت راحت یه دشمن های حفنی میان بعده این که گوکو و همگی کم میارن جلوشون :دی!

ما هستیم دادا :دی!

خوبی دراگون بال اینه که مثل ناروتو نیست که با تمرین های کوتاه یهو بشه غول. گوکو اوایل قدرتش روی 1000 میچرخیدش. انقدری تمرین کردن که مثلا توی مبازره با وجتا رسید به بالای 9 هزار. دشمن ها هم تمام مدت قوی تر میشن و برای همین ما بارها میبینم گوکو توی مبارزات شکست میخوره و میره تمریناتش رو شروع میکنه. یه جورایی نشون میده که با تمرین قدرت گوکو هم میتونه چند برابر بشه. برعکس ناروتو که مثلا با داشتن یه تکنیک یهو از هیچی میشن غول. حالا خیالت راحت یه دشمن های حفنی میان بعده این که گوکو و همگی کم میارن جلوشون :دی!

بیا تو اسپویلر بینم)x:d(در مورد DBZ اسپویل داستانی داره)
ای حرفی که زدی ، زیاد قابل قبول نیست.Goku تو قسمتای اول مثلا قدرتش رو 5000 اینا بود و هی تمرین کرد و الان رسیده به 170000 .نمیدونم نویسنده ی این DBZ کی بوده ولی هر کی بوده داره آب می بنده به داستان.رییس این نیرو خفنهای فریزر دید کم داره میاره یهو یه تکنیکی زد با عقل جن هم سازگار نیست.روحشون رو عوض کرد.این یعنی چی ؟یعنی از اینجا به بعد دیگه Power Level مهم نیست.از این جنگولک بازیا میخوان دربیارن.:d

حالا بیا تو این یکی:(در مورد ناروتو تا قسمت 210 شیپودن اسپویل داستانی داره)
تو میگی ناروتو یهو قدرتش با یه Rasen Shuriken و Sage Mode سر به آسمون کشید این رو نمیگی که بیش از 320 قسمت ناروتو کاملا ابله بود و فقط بعضی موقع ها جوگیر می شد و یه کاری میکرد در حالی که فقط روایت داستان داشت انیمه رو پیش میبرد.الان که فکرش رو بکنی معلوم نیست ساسوکه قوی تره یا ناروتو.

تو میگی ناروتو یهو قدرتش با یه Rasen Shuriken و Sage Mode سر به آسمون کشید این رو نمیگی که بیش از 320 قسمت ناروتو کاملا ابله بود و فقط بعضی موقع ها جوگیر می شد و یه کاری میکرد در حالی که فقط روایت داستان داشت انیمه رو پیش میبرد.الان که فکرش رو بکنی معلوم نیست ساسوکه قوی تره یا ناروتو.

شیپودن تا 210:

در مورد هوش ناروتو این که جنگش با پین کاملاً نشون میداد که ناروتو دیگه اون بچه ی خنگ نیست و آمادگی چیدن استراتژی برا جنگ تک به تک رو داره. برای این که بهتر بتونی ناروتو رو جلو ببری برو مانگا بخون.

هایپ نکنید آقایان که از گناهان کبیره است! نقل است در محافل خصوصی که دلیل ضربه مغزی شدن Guilty Crown در نزد هواداران، هایپ بوده و لاغیر و پَچُل بودن نقش اول و دیگر موارد هیچ تاثیری نداشته اند.
مقایسه ی نوراریهیون با ناتسومه مثل مقایسه ی طلا و مس میمونه، هر دو فلز هستند! در همین حد.

شیپودن تا 210:

در مورد هوش ناروتو این که جنگش با پین کاملاً نشون میداد که ناروتو دیگه اون بچه ی خنگ نیست و آمادگی چیدن استراتژی برا جنگ تک به تک رو داره. برای این که بهتر بتونی ناروتو رو جلو ببری برو مانگا بخون.

مانگا اصلا حال نمیکنم ، چون جنگاش آدرنالین رو تو خونم بالا نمیبره.:d
در مورد هوش ناروتو:
جنگ با پین کاملا استثنا بود.تازه یواش یواش داره تاکتیک یاد میگیره ناروتو.تو برو مبارزه اش رو با گارا نگاه کن.همه اش جنگولک بازی در میاورد و آخرش هک که کیوبی کمکش کرد.یا جنگ با اوروچیمارو که کلا کیوبی داشت می جنگید یا مبارزه اش با ساسوکه تو سری اول که کاملا احساساتی مبارزه می کرد.تازه جنگ با پین هم کیوبی خیلی کمکش کرد.کلی از چاکرای پین سر مبارزه با کیوبی تموم شد.
بحث من این بود که میگم انیمه ی ناروتو بیشتر داستان محوره تا کاراکتر محور مثل DBZ .بعد از پین هم که انگار مبارزه ی زیادی نداره ناروتو و بیشتر مبارزات برای بقیه هستش.

امیدوارم ناروتو تو مبارزه اش با مادارا (توبی منظورم نیست!دوستان زحمت اسپویل داستان رو کشیدن:d)یه کم از این هوش رو نشون بده.البته انیمه اش رو با این وضع فیلر ها ، فکر کنم تا 5 سال دیگه نشون بده.:d

بیا تو اسپویلر بینم)x:d(در مورد DBZ اسپویل داستانی داره)
ای حرفی که زدی ، زیاد قابل قبول نیست.Goku تو قسمتای اول مثلا قدرتش رو 5000 اینا بود و هی تمرین کرد و الان رسیده به 170000 .نمیدونم نویسنده ی این DBZ کی بوده ولی هر کی بوده داره آب می بنده به داستان.رییس این نیرو خفنهای فریزر دید کم داره میاره یهو یه تکنیکی زد با عقل جن هم سازگار نیست.روحشون رو عوض کرد.این یعنی چی ؟یعنی از اینجا به بعد دیگه Power Level مهم نیست.از این جنگولک بازیا میخوان دربیارن.:d

اسپویلر 1:

نویسنده و مانگاکا دراگون بال که خب تاثیرگذار ترین فرد دنیای انیمه اس. تک تک این جوجه مانگاکا مثل کیشیموتو پول نداشتن برن مجله های شونن رو بخرن تا دراگون بال رو بخونن. بگذریم :دی!
قدرت گوکو اوایل روی 1000 بودش. منبع؟ مبارزه با رادیتز. وقتی گوهان با کله کپسول رو میشکونه حدود 1200 تا 1500 بود فکر کنم. اونجا رادیتز کاملا جا میخوره در حالی که گوکو کم تر بودش.
5 دقیقه بعد، نه. کاملا اشتباه میکردم. الان دوباره چک کردم. قدرت گوکو توی مبارزه با رادیتز 416 بودش. وقتی Kamehameha رو میزنه میرسه به 1018. بعد از مرگش، میبینی که شدیدا به تمرین میپردازه. الان تو اگه توی Freiza Saga باشی، تا اونجایی که دیدی نهایت قدرت رو 23 هزار هستش. منتها گوکو توی مبارزه با وجتا وقتی Kaioken X 5 رو میزنه میره بالای 50 هزار تا. این یعنی بالانس. چون تمرین کردن. گوهان یه مقطعی با تمرین قدرتش از گوکو میزنه بالا. جلو تر که بری میبینی اینا واسه تمرین مجبور میشن برن توی آینده و 2 3 روز یه ضرب تمرین کنن تا قوی تر بشن.
اون تکنیکی هم که گفتی فقط ماله کاپیتانه هستش. قرار نیست همه داشته باشن. یه بار استفاده شد رفت :دی! خیالت جمع این بچه بازی های ناروتو رو DB نداشته. و اینکه حدود 10 قسمت دیگه وارد یه مقطعی میشی که تا ابد تا ذهنت خواهد موند :دی!
اسپویلر 2
ناروتو پرتاب راسن شوریکن روی توی 2 3 شب تمرین تنهایی یاد گرفت. با وجود حماقتش یهو جلوی پین جدی میشه ولی دوباره بعدش میشه همون ابله همیشگی! فاصله راسنگان معمولی با راسن شوریکن چقدر بود؟ انقدری بود که کاکزو اون مدلی شد؟ حالا همه اینا هم بگذریم، تقابل قدرت در زمان یادگیری کاملا مشخصه. خیلی جالبه که 2 سال مثلا با جیرایا رفتن تمرین هیچی یاد نگرفت دو روزه میاد مثلا راسنگان یا راسن شوریکن رو یاد میگیره. در حالی گوهان برای یه Special Beam Cannon نابود کرد خودشو.

اسپویلر 1:

نویسنده و مانگاکا دراگون بال که خب تاثیرگذار ترین فرد دنیای انیمه اس. تک تک این جوجه مانگاکا مثل کیشیموتو پول نداشتن برن مجله های شونن رو بخرن تا دراگون بال رو بخونن. بگذریم :دی!
قدرت گوکو اوایل روی 1000 بودش. منبع؟ مبارزه با رادیتز. وقتی گوهان با کله کپسول رو میشکونه حدود 1200 تا 1500 بود فکر کنم. اونجا رادیتز کاملا جا میخوره در حالی که گوکو کم تر بودش.
5 دقیقه بعد، نه. کاملا اشتباه میکردم. الان دوباره چک کردم. قدرت گوکو توی مبارزه با رادیتز 416 بودش. وقتی Kamehameha رو میزنه میرسه به 1018. بعد از مرگش، میبینی که شدیدا به تمرین میپردازه. الان تو اگه توی Freiza Saga باشی، تا اونجایی که دیدی نهایت قدرت رو 23 هزار هستش. منتها گوکو توی مبارزه با وجتا وقتی Kaioken X 5 رو میزنه میره بالای 50 هزار تا. این یعنی بالانس. چون تمرین کردن. گوهان یه مقطعی با تمرین قدرتش از گوکو میزنه بالا. جلو تر که بری میبینی اینا واسه تمرین مجبور میشن برن توی آینده و 2 3 روز یه ضرب تمرین کنن تا قوی تر بشن.
اون تکنیکی هم که گفتی فقط ماله کاپیتانه هستش. قرار نیست همه داشته باشن. یه بار استفاده شد رفت :دی! خیالت جمع این بچه بازی های ناروتو رو DB نداشته. و اینکه حدود 10 قسمت دیگه وارد یه مقطعی میشی که تا ابد تا ذهنت خواهد موند :دی!
اسپویلر 2
ناروتو پرتاب راسن شوریکن روی توی 2 3 شب تمرین تنهایی یاد گرفت. با وجود حماقتش یهو جلوی پین جدی میشه ولی دوباره بعدش میشه همون ابله همیشگی! فاصله راسنگان معمولی با راسن شوریکن چقدر بود؟ انقدری بود که کاکزو اون مدلی شد؟ حالا همه اینا هم بگذریم، تقابل قدرت در زمان یادگیری کاملا مشخصه. خیلی جالبه که 2 سال مثلا با جیرایا رفتن تمرین هیچی یاد نگرفت دو روزه میاد مثلا راسنگان یا راسن شوریکن رو یاد میگیره. در حالی گوهان برای یه Special Beam Cannon نابود کرد خودشو.

به نکات بسیار خوبی اشاره کردی....
حالا بیا اینجا ببینم:
نهایت قدرتش کجا شد 23000 ....؟وقتی که اول جنگش با اون کاپیتانه بود همین طوری داشت قدرتش رو زیاد میکرد و از نیروی آسمون و زمین و سیاره ها کمک گرفت و شد 190000.:-o(One Hundred and Ninety Thousand)میدونی یعنی چی ؟یعنی تف می کرد رو زمین سیاره نابود می شد.:dاین یارو نویسنده هه هم یهو اومد یه قدرت خفن Change Budy که اونم تقلیدی هستش رو معرفی کرد.

به پرتاب راسن شوریکن که کار ندارم چون ناروتو اصولش رو یاد گرفته بود و کاملا منطقی بود که بتونه با Sage Mode پرتش کنه.
در مورد سر کاکوزو که رازن شوریکن بهش زد و مرد میدونی چقدر تمرین کرده بود؟تقریبا 1 ماه با 1000 تا بدل سایه ای Kage Bunshin داشت تمرین می کرد که به قول کاکاشی انگار صد سال تمرین کنه.پس اون هم منطقی بود.بعدشم قضیه ی اون 2 سال تمرین با جیرایا هم این بود که تازه تو اون 2 سال اصولی رو که باید تو آکادمی یاد میگرفت رو فهمید و اومد اونا رو اجرا کرد.
البته یه چیز مسخره هم هستا:d(این رو میگم بعدا نخوای با این منطق حالم رو بگیری)
میناتو تو 3 سال رازنگان رو یاد گرفت.ناروتو تو یه هفته.کونوهامارو تو 1 روز.:dبه چیزی بخوایم ایراد بگیریم اینه.

به نکات بسیار خوبی اشاره کردی....
حالا بیا اینجا ببینم:
نهایت قدرتش کجا شد 23000 ....؟وقتی که اول جنگش با اون کاپیتانه بود همین طوری داشت قدرتش رو زیاد میکرد و از نیروی آسمون و زمین و سیاره ها کمک گرفت و شد 190000.:-o(One Hundred and Ninety Thousand)میدونی یعنی چی ؟یعنی تف می کرد رو زمین سیاره نابود می شد.:dاین یارو نویسنده هه هم یهو اومد یه قدرت خفن Change Budy که اونم تقلیدی هستش رو معرفی کرد.

به پرتاب راسن شوریکن که کار ندارم چون ناروتو اصولش رو یاد گرفته بود و کاملا منطقی بود که بتونه با Sage Mode پرتش کنه.
در مورد سر کاکوزو که رازن شوریکن بهش زد و مرد میدونی چقدر تمرین کرده بود؟تقریبا 1 ماه با 1000 تا بدل سایه ای Kage Bunshin داشت تمرین می کرد که به قول کاکاشی انگار صد سال تمرین کنه.پس اون هم منطقی بود.بعدشم قضیه ی اون 2 سال تمرین با جیرایا هم این بود که تازه تو اون 2 سال اصولی رو که باید تو آکادمی یاد میگرفت رو فهمید و اومد اونا رو اجرا کرد.
البته یه چیز مسخره هم هستا:d(این رو میگم بعدا نخوای با این منطق حالم رو بگیری)
میناتو تو 3 سال رازنگان رو یاد گرفت.ناروتو تو یه هفته.کونوهامارو تو 1 روز.:dبه چیزی بخوایم ایراد بگیریم اینه.
1
کی گفته 190 هزار تا زیاده و نابود میکنه؟ شما که هنوز اوایل داستانی. برو جلوتر چیزای جدیدتری کشف میکنی. این قدرتی که میگی اصلا تا Freiza Saga وجود نداره. من همه چیزم رو آماره :دی! بالاترین قدرت گوکو تا جایی که شما دیدی Son Goku [Kaioken x4 & Kamehameha] – 49,000 بوده که در مبارزه با وجتا زدش. و اینکه تقلیدی Change budy؟ الان یعنی کلا انیمه بخاطر یه تکنیک به فنا رفت :دی؟ کدام تقلید اونوقت :دی؟

2
وقایع هیدان و کاکزو و نبود ناروتو جمعا یه هفته هم نمیشد. تیم آسوما رسما شاید 2 روز دنباله اینا رفتن. چون بلافاصله بعد از قضیه اوروچیمارو این 2 تا اومدن.
الان یه نکته خیلی ساده اش رو میگم.
ناروتو = انسان
گوکو = سایان ( فضایی )

ناروتو با وجود انسان بودنش ( کاری به قدرت و اینا نداریم ) در عرض چند روز از یه نینجا میشه Sage Mode و اینا. بازم کاری به پرتاب راسن شوریکن الان نداریم.
گوکو در بین 25 سال مبارزه با وجود سایان بودن که تو خونش هست، تونست به رده بالاتر ( که نمیخوام برات و اسپویل کنم و بزودی خواهی دید ) میرسه.
ناروتو در عرض 2 شب راسنگان رو یاد میگیره. فرطی هم فرداش روی کابوتو اجرا میکنه.
گوکو چند سال نزد روشی تعلیم میبینه و 20 30 تا مبارزه رو میبازه تا بالاخره درست اجراش کنه.

این میشه بالانس نبودن. دراگون بال هیچ وقت بالانس قدرتش رو بهم نزده. مشکل نظریت اینه که داری با دیدن کمتر از 50 ( یا همین حدود ) نظر میدی و به حتی اواسط داستان هم نرسیدی. مثل این میمونه من وان پیس ببینم بگم خب این میهاوک زورو رو له کرد دیگه پس کلا اینا تعطیل کنن برن چون از همشون قوی تره و منم دیگه از این انیمه خوشم نمیاد!!

1
کی گفته 190 هزار تا زیاده و نابود میکنه؟ شما که هنوز اوایل داستانی. برو جلوتر چیزای جدیدتری کشف میکنی. این قدرتی که میگی اصلا تا Freiza Saga وجود نداره. من همه چیزم رو آماره :دی! بالاترین قدرت گوکو تا جایی که شما دیدی Son Goku [Kaioken x4 & Kamehameha] – 49,000 بوده که در مبارزه با وجتا زدش. و اینکه تقلیدی Change budy؟ الان یعنی کلا انیمه بخاطر یه تکنیک به فنا رفت :دی؟ کدام تقلید اونوقت :دی؟

2
وقایع هیدان و کاکزو و نبود ناروتو جمعا یه هفته هم نمیشد. تیم آسوما رسما شاید 2 روز دنباله اینا رفتن. چون بلافاصله بعد از قضیه اوروچیمارو این 2 تا اومدن.
الان یه نکته خیلی ساده اش رو میگم.
ناروتو = انسان
گوکو = سایان ( فضایی )

ناروتو با وجود انسان بودنش ( کاری به قدرت و اینا نداریم ) در عرض چند روز از یه نینجا میشه Sage Mode و اینا. بازم کاری به پرتاب راسن شوریکن الان نداریم.
گوکو در بین 25 سال مبارزه با وجود سایان بودن که تو خونش هست، تونست به رده بالاتر ( که نمیخوام برات و اسپویل کنم و بزودی خواهی دید ) میرسه.
ناروتو در عرض 2 شب راسنگان رو یاد میگیره. فرطی هم فرداش روی کابوتو اجرا میکنه.
گوکو چند سال نزد روشی تعلیم میبینه و 20 30 تا مبارزه رو میبازه تا بالاخره درست اجراش کنه.

این میشه بالانس نبودن. دراگون بال هیچ وقت بالانس قدرتش رو بهم نزده. مشکل نظریت اینه که داری با دیدن کمتر از 50 ( یا همین حدود ) نظر میدی و به حتی اواسط داستان هم نرسیدی. مثل این میمونه من وان پیس ببینم بگم خب این میهاوک زورو رو له کرد دیگه پس کلا اینا تعطیل کنن برن چون از همشون قوی تره و منم دیگه از این انیمه خوشم نمیاد!!

من الان قسمت 74 هستم.
اول قسمت 70 برو نگاه کن کاپیتانه که قدرتا رو پشت سر هم میخونه به چه عددی میرسه.دقیقا آخرین عددی که میخونه 190000 هستش.همین الان دوباره چک کردم که اشتباه نگم.تقلید هم بله تقلیده.از روی شاهنامه نقلید شده.:d.شوخی کردم اون یه تیکه رو .یهی چیزی گفتم کم نیارم.:))

در مورد اینکه میگی قضیه ی کاکوزو و هیدان یه هفته هم نمیشده که کلا داری اشتباه می کنی.این مساله رو من بعدا در موردش توضیح میدم.(بعد از امتحاناتم.الان مخم فقط توش انتگرال هست)
ولی در مورد بقیه ناروتو که اصلا انسان نیست و نینجا هستش.:dهمین طور که شماهده می کنی تو انیمه قدرت انسان ها و نینجاها زمین تا آسمون با هم فرق می کنه.تازه سامورایی ها هم زیاد قوی نیستن در مقابل نینجاها عرض می کنم.

در کل بذار من امتحانام تموم بشه ، یه میز گرد باهات میذارم در این موارد.:d

ویرایش:خدا بگم چی کارت کنه شهاب مگه میذاری درس بخونیم.وسط انتگرال CSC یهو این یادم اومد.:d
من کی گفتم انیمه ش رو خوشم نمیاد.من فقط گفتم یه کم داره به بیراهه میره.وگرنه انیمه ای که بتونه روزی 2 ساعت وقت من رو بگیره حتما خوبه.فقط بحث من این بود که چرا یه کم افت کرد.(البته تنها انیمه ای که دیدم و به نظر من افتی نداشته Bleach بوده وگرنه همه ی انیمه ها یه افت محسوسی رو داشتن.)

راستی یه سوال:
این امضا و آواتارت مربوط به همون سری اول هست یا مربوط به چیزه دیگه ایه؟
من فقط سری اول رو دیدم و الان دارم 02 و Tamers رو میگیرم تازه.از فیلماش اونایی که خیلی خوب هستند رو اسمشون رو بگو ، بذارم دانلود شه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or