من با انیمه هایی که این شرکتای امریکایی لایسنسشون کردن مشکل دارم. چون اینا قانونی عرضه میشن و از روی Bakabt حذف میشن! منم به جز تورنت و مدیافایر از بقیه ی جاها به سختی می تونم دانلود کنم! فکر کنم مجبور بشم یکی از این اکانتای رپید باز و این چیزا بخرم! این Katanagatari هم از ایناس که توی امریکا قانونی و با دوبله ی انگلیسی عرضه شده، پیدا کردنش برام سخته!
اینطوری که واقعاً سخته انیمه دانلود کردن!!
من معمولاً از هاست هایی مثل FS MU FSC WU لیچُ ریموت آپلود میکنم توی HF و با اکانت های هک شده دانلود میکنم (":
یخورده اعصاب و وقت میخواد...ولی نتیجه ی کار خیلی خوبه.
نمیدونم از این سایت animetosho.org استفاده میکنی یا نه، ولی سایت خوبی هست...درست یادم باشه، نصف سالی هست که باز شده و سورس کارش از تورنت ـه، که انیمه ها رو آپلود میکنه توی هاست های معتبر...MF هم میفرسته.
به روز بودنش، حرف نداره..(ولی آرشیو نداره)..دوتا هاست UploadKing Uploadhere هم داره که رایگان هستند..از مدیافایر بهترند و حجم های تا 1گیگ هم ساپورت میکنند.
انیمه های هفتگی رو همیشه از HF ـش میارم
این Madoka اصلاً به ظاهر Cover ـش نمیخوره اینقدر انیمه ی قشنگی باشه..فعلاً 1سوم ـش دانلود شده...
ولی از اون انیمه هایی نیست که مثلا بیای تو این تاپیک بگی " من الان این Now and Then, Here and There رو دیدم، شاهکار بود. پیشنهاد می کنم همه ببیننش" . نمیشه به همه پیشنهادش داد. حالا میبینی متوجه منظورم میشی!
خواستم برای هفته ی دیگه لینک هاش رو حاظر کنم...ولی با این پست ـت، شب نشده لینک هاش آمادس D:
+++++++++++++
فصل اول Black Lagoon رو تموم کردم...اگه بخوام خلیل همیشگی باشم، باید بگم که اینطور کارها تو خطِ سلیقه ی من نیست. ولی اگه این موضوع رو فاکتور بگیرم، باید گفت که انیمه ی قشنگی هستش و از دیدنش میشه لذت کامل رو برد.
بخصوص اینکه شخصیت های داستان، شخصیت های کاملی دارند و قرار نیست تو طول انیمه شاهد رشد اونها همچون بعضی انیمه های شونن باشیم.
شخصیت ها با طراحی قشنگ و دوبله ی خوب کار، واقعی بنظر میرسند و میشه راحت از دیدن انیمه و صحنه های اشکن اون لذت بُرد.
تو انیمه خبری از چهره های کاوایی و رنگ آمیزی فانتزی نیست، تم انیمه و موضوع اون بزرگ سال هستش که بیننده ی اون رو خاص میکنه.
فعلاً باید فصل دومش رو ببینم، ببینم چی میشه
++++++++++
ناروتو قسمت جدید امد...بای بای فیلر :q