Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چه ضدحالی زدن این ژاپنیا :d این هفته میشه گفت انیمه نداشتیم :d (حالا جدیدا رو فاکتور میگیریم :d )
هفته ی بعد هم که بلیچ و بلزباب فیلرند باز هم ضدحال ! :d
خلیل این ناتسومه هر 3 فصل قبلش زیرنویس شدن ؟ :d

و اینکه چرا انقدر همه جا از Brave 10 بد میگن :d مثل اینکه امیدی بهش نیست :d ضدحال خوردم :d

چه ضدحالی زدن این ژاپنیا :d این هفته میشه گفت انیمه نداشتیم :d (حالا جدیدا رو فاکتور میگیریم :d )
هفته ی بعد هم که بلیچ و بلزباب فیلرند باز هم ضدحال ! :d
خلیل این ناتسومه هر 3 فصل قبلش زیرنویس شدن ؟ :d

و اینکه چرا انقدر همه جا از Brave 10 بد میگن :d مثل اینکه امیدی بهش نیست :d ضدحال خوردم :d

ضدحالشون برای من خوب بودش...سر لیست ام خلوت تر شده، تونستم هر دو فصل Black Lagoon رو سریعتر دانلود کنم و الان هم Madoka Magica رو زیر دانلود دارم..بعدش میرم برای Katanagatari و آخرش Now and Then, Here and There...چه شود (:

هر سه فصل Natsume Yuujinchou زیرنویس فارسی شده، توی دنیای انیمه هستش..انیمه ی خاصی هستش و جذابیت های خاص خودش رو داره...

P.S
چیهایا، قسمت 13 ـش امد (:

آخرین ویرایش:
Natsume خیلی قشنگ بود :x از اون انیمه هاس که خیلی دوس دارم . فصل 2 دومشم قشنگ بود . فقط ی چیزی کم داشت که تو 3 داره جبران میشه :دی . از اهنگ اندینگ ناتسومه فصل 2 خیلی خوشم میاد .
فعلا دارم مانستر رو میبینم انیمه ی قشنگیه . ژاپونی ها به فکر من بودن انمیه نزاشتن میدونستن این هفته حسابان و فیزیک و هندسه امتحان دارم :دی منم نامردی نکردم روز قبل امتحان میشنم مانستر رو میبینم :دی

ناتسومه قسمت 40 یا ناتسومه، فصل چهارم، قسمت اول :
یجورایی سورپرایز شدم. چون قسمت اول فصل دوم و سوم تقریبا نقش "آنچه گذشت" رو بازی می کردن ولی قسمت اول فصل چهارم، کلی اتفاق توش داشت. بعلاوه با یه ریتمی که سریع تر از استانداردهای این انیمه بود!
باتوجه به OP احتمال داره، این فصل بیشتر از بچگی های ناتسومه ببینیم. همینطور به نظر میرسه که موتابه قراره تبدیل بشه شخصیت منفی اصلی داستان!
تا اینجا سه فن ساب، AnimeUltima، HorribleSubs، Commie داشته.
من از کامی گرفتم. هم زیرنویسشون خیلی بهتر از هاریبل هست و هم چون 10BIT کار می کنن حجم فایلهاشون کمتره، در صورتی که کیفیتشون حتی بیشتر هم هست. مثلا همین قسمت ناتسومه، نسخه ی کامی 195 مگابایت بود ولی نسخه ی هاریبل 280 مگ!

چیهایافورو 13 :
فصل قبل انیمه های بهتری هم وجود داشتن، ولی انیمه ی مورد علاقه ی من چیهایافورو بود.
این قسمت نشون میده که چجوری باید یه داستان نسبتا غمگین رو بدون اینکه زیادی ملودرام بشه نشون بدن.
حدس میزنم که اون دختره که اول این قسمت از کنار چیهایا رد شد، ملکه باشه و شاید هم با آراتا یه رابطه هایی داشته باشه. یا اگر ملکه هم نباشه، قطعا یجورایی برا چیهایا مشکل ساز میشه!
سر لیست ام خلوت تر شده، تونستم هر دو فصل Black Lagoon رو سریعتر دانلود کنم و الان هم Madoka Magica رو زیر دانلود دارم..بعدش میرم برای Katanagatari و آخرش Now and Then, Here and There...چه شود (:
چه انیمه های خفنی :d البته من Black Lagoon و Katanagatari رو ندیدم هنوز ولی Madoka خیلی خوبه. هم داستانش و هم گرافیک عجیب غریبش مطابق سلیقه ی من بود! در مورد Now and Then, Here and There هم که اصلا نمیدونم چی باید بگم! فقط سعی کن یه نسخه ی حجم اصلی بگیری که گرافیکش خوب باشه. چون به هر حال انیمه مال 12 سال پیشه! اگر Rumbling Hearts تلخ ترین انیمه ای بود که دیدم، Now and Then, Here and There دردناک ترین و بی رحم ترین انیمه ایه که دیدم!
فعلا دارم مانستر رو میبینم انیمه ی قشنگیه . ژاپونی ها به فکر من بودن انمیه نزاشتن میدونستن این هفته حسابان و فیزیک و هندسه امتحان دارم :biggrin1: منم نامردی نکردم روز قبل امتحان میشنم مانستر رو میبینم :biggrin1:
منم عاشق دکتر تنما م! آخرت شخصیته.
مانستر فوق العاده است! اگه دث نوت یه میستری شونن بود، این یه میستری کاملا seinen هست! تنها ایرادش همینه که مثل Rumbling Hearts ، همونطور که خلیل گفت خیلی انیمه نیست. یعنی از داستانش میشه یه سریال میستری امریکایی خوب هم درست کرد!
دنباله یه انیمیشن با مبارزه های نفس گیر و سنگین می گردم. یکی معرفی کنید.
گورن لاگان . اگه روباتی دوست داری!
اگه انیمه ی اکشن خوب بخوای باید تا بهار وایسی. هنوز زمستون شروع نشده، سه چهار تا انیمه ی فوق خفن اکشن واسه بهار معرفی شدن. از جمله Zetman (خلیل، حدس بزن دوبلور نقش اصلی این انیمه قراره کی باشه ؟)
راهنمایی :
133713.jpg
26348.jpg
ولی اگه از همین فصل انیمه ی خوب بخوای، من فکر می کنم این Area no Kishi چیزی بشه که همه خوششون بیاد. همون انیمه فوتبالیه!

ولی اگه از همین فصل انیمه ی خوب بخوای، من فکر می کنم این Area no Kishi چیزی بشه که همه خوششون بیاد. همون انیمه فوتبالیه!​

کلا با وفتبال حال نمیکنم :d برای همین دور و بر این انیمه هم نخواهم رفت :d
کاش یک چیز شمشیری داشتیم :-" :d البته حالا که ناروتو از فیلر در اومده میشه گفت زمستون یک انیمه ی اکشن هم اضافه شد :d :d :d

کسی از دوستان جایی رو میشناسه که بشه از توش کاپیتان سوباسا رو گرفتم.همه ی قسمتاش تقریبا 200 قسمته خیلی دنبالش بودم ولی ندیدم.
هر زبانی هم باشه مشکلی نیست.ترکی ، دوبله ، پرتغالی....فقط کسی داشت یه آمار بده به شدت به دنبالشم.

ای خــــــــــــــــــــــــــــــــدا!!!!!
آخه چرا اینا اینجوری می کنن؟ خوب این Fate\Zero رو همش رو می ساختین ما بدبختا رو تو خماری نمی ذاشتین دیگه!

راستی کسی اینجا Legend of Legendary Heros رو دیده؟ چجوریاست؟

کسی از دوستان جایی رو میشناسه که بشه از توش کاپیتان سوباسا رو گرفتم.همه ی قسمتاش تقریبا 200 قسمته خیلی دنبالش بودم ولی ندیدم.
هر زبانی هم باشه مشکلی نیست.ترکی ، دوبله ، پرتغالی....فقط کسی داشت یه آمار بده به شدت به دنبالشم.

Anime - c
اینجا به نظر میرسه داره :d

Natsume Yuujinchou Shi - E01
استارت انیمه، عالی بودش، دلم برای صدای "مادارا" تنگ شده بود :q

من از کامی گرفتم. هم زیرنویسشون خیلی بهتر از هاریبل هست و هم چون 10BIT کار می کنن حجم فایلهاشون کمتره، در صورتی که کیفیتشون حتی بیشتر هم هست. مثلا همین قسمت ناتسومه، نسخه ی کامی 195 مگابایت بود ولی نسخه ی هاریبل 280 مگ!

Commie که کارش حرف نداره...ولی چون من قسمت های قبلی رو از HS اوردم...برای قشنگی آرشیو، این فصل رو دارم HS میارم.

چه انیمه های خفنی البته من Black Lagoon و Katanagatari رو ندیدم هنوز ولی Madoka خیلی خوبه. هم داستانش و هم گرافیک عجیب غریبش مطابق سلیقه ی من بود! در مورد Now and Then, Here and There هم که اصلا نمیدونم چی باید بگم! فقط سعی کن یه نسخه ی حجم اصلی بگیری که گرافیکش خوب باشه. چون به هر حال انیمه مال 12 سال پیشه! اگر Rumbling Hearts تلخ ترین انیمه ای بود که دیدم، Now and Then, Here and There دردناک ترین و بی رحم ترین انیمه ایه که دیدم!

دیدن Black Lagoon رو شروع کردم...قسمت چهارم، فعلاً منو نگرفته ولی انیمه ی خوبی هستش...
Katanagatari باید چیز قشنگی باشه، طراحی جالب و رنگ آمیزی فانی داره....دو جین دوبلور خوش صدا، توی هر قسمت صحبت میکنند.
هر قسمت ـش 50دقیقه ـس(!) حجم هاشون..کم کمش 800میگ ـه(!)
از Madoka اینقدر تعریف شنیدم که حسابی جو گیر شدم ببینم چی هستش
اگر Rumbling Hearts تلخ ترین انیمه ای بود که دیدم، Now and Then, Here and There دردناک ترین و بی رحم ترین انیمه ایه که دیدم
Now and Then, Here and There، اِ اِ نگا کن....خودت که میدونی من چی میخوام، خوب چرا زودتر بهم نگفتی (: سریعتر از این حرف ها دانلودش میکردم D:
یکی از جذابیت های انیمه برام، صدای خانم Akemi Okamura تو نقش main پسر هستش...قبلاً صداش رو جای پسر نقش main نشدیم. با این وجود که به نظرم تک صدا ـه هستش، ولی همیشه صداش برام جذاب بوده و یکی از فن هاشم...حالا دوست دارم ببینم تو این انیمه، چی کار کرده.

خلیل، حدس بزن دوبلور نقش اصلی این انیمه قراره کی باشه ؟

محمدعلی، شوخی نکن |: Mamoru Miyano
حالا خود Mamoru بکنار...صدای شخصیت Main دیگش رو بگو: Daisuke Namikawa یه چند صدایی فوق عالی، کارش حرف نداره...تا الان هر چی کار ازش دیدم، بگو برای یکبار هم شده، بتونم صداش رو تشخیص بدم، نشده که نشده (:

عجب چیزی بشه، اینطور که معموله مانگاش خوب بوده،...کی صبر میکنه تا بهار

Katanagatari باید چیز قشنگی باشه، طراحی جالب و رنگ آمیزی فانی داره....دو جین دوبلور خوش صدا، توی هر قسمت صحبت میکنند.
هر قسمت ـش 50دقیقه ـس(!) حجم هاشون..کم کمش 800میگ ـه(!)
من با انیمه هایی که این شرکتای امریکایی لایسنسشون کردن مشکل دارم. چون اینا قانونی عرضه میشن و از روی Bakabt حذف میشن! منم به جز تورنت و مدیافایر از بقیه ی جاها به سختی می تونم دانلود کنم! فکر کنم مجبور بشم یکی از این اکانتای رپید باز و این چیزا بخرم! این Katanagatari هم از ایناس که توی امریکا قانونی و با دوبله ی انگلیسی عرضه شده، پیدا کردنش برام سخته!
از Madoka اینقدر تعریف شنیدم که حسابی جو گیر شدم ببینم چی هستش
اینجا بهترین انیمه های 2011 به انتخاب کسایی که درمورد انیمه بلاگ دارن، هستش. مادوکا با اختلاف زیادی اوله! کلا محبوب ترین انیمه ی پارسال بود. هم توی ژاپن و هم خارج از ژاپن!
Now and Then, Here and There، اِ اِ نگا کن....خودت که میدونی من چی میخوام، خوب چرا زودتر بهم نگفتی (: سریعتر از این حرف ها دانلودش میکردم D:
نمیدونم چرا زودتر بهت نگفتم ولی از اون انیمه هایی نیست که مثلا بیای تو این تاپیک بگی " من الان این Now and Then, Here and There رو دیدم، شاهکار بود. پیشنهاد می کنم همه ببیننش" . نمیشه به همه پیشنهادش داد. حالا میبینی متوجه منظورم میشی!
حالا خود Mamoru بکنار...صدای شخصیت Main دیگش رو بگو: Daisuke Namikawa یه چند صدایی فوق عالی، کارش حرف نداره...تا الان هر چی کار ازش دیدم، بگو برای یکبار هم شده، بتونم صداش رو تشخیص بدم، نشده که نشده (:
رفتم تو لیست کارای Daisuke Namikawa یه نگاهی انداختم! چندتایی که ازش دیدم واقعا کارش عالی و متفاوت بوده!

من با انیمه هایی که این شرکتای امریکایی لایسنسشون کردن مشکل دارم. چون اینا قانونی عرضه میشن و از روی Bakabt حذف میشن! منم به جز تورنت و مدیافایر از بقیه ی جاها به سختی می تونم دانلود کنم! فکر کنم مجبور بشم یکی از این اکانتای رپید باز و این چیزا بخرم! این Katanagatari هم از ایناس که توی امریکا قانونی و با دوبله ی انگلیسی عرضه شده، پیدا کردنش برام سخته!

اینطوری که واقعاً سخته انیمه دانلود کردن!!
من معمولاً از هاست هایی مثل FS MU FSC WU لیچُ ریموت آپلود میکنم توی HF و با اکانت های هک شده دانلود میکنم (":
یخورده اعصاب و وقت میخواد...ولی نتیجه ی کار خیلی خوبه.

نمیدونم از این سایت animetosho.org استفاده میکنی یا نه، ولی سایت خوبی هست...درست یادم باشه، نصف سالی هست که باز شده و سورس کارش از تورنت ـه، که انیمه ها رو آپلود میکنه توی هاست های معتبر...MF هم میفرسته.
به روز بودنش، حرف نداره..(ولی آرشیو نداره)..دوتا هاست UploadKing Uploadhere هم داره که رایگان هستند..از مدیافایر بهترند و حجم های تا 1گیگ هم ساپورت میکنند.
انیمه های هفتگی رو همیشه از HF ـش میارم

این Madoka اصلاً به ظاهر Cover ـش نمیخوره اینقدر انیمه ی قشنگی باشه..فعلاً 1سوم ـش دانلود شده...

ولی از اون انیمه هایی نیست که مثلا بیای تو این تاپیک بگی " من الان این Now and Then, Here and There رو دیدم، شاهکار بود. پیشنهاد می کنم همه ببیننش" . نمیشه به همه پیشنهادش داد. حالا میبینی متوجه منظورم میشی!

خواستم برای هفته ی دیگه لینک هاش رو حاظر کنم...ولی با این پست ـت، شب نشده لینک هاش آمادس D:

+++++++++++++

271184.jpg

فصل اول Black Lagoon رو تموم کردم...اگه بخوام خلیل همیشگی باشم، باید بگم که اینطور کارها تو خطِ سلیقه ی من نیست. ولی اگه این موضوع رو فاکتور بگیرم، باید گفت که انیمه ی قشنگی هستش و از دیدنش میشه لذت کامل رو برد.
بخصوص اینکه شخصیت های داستان، شخصیت های کاملی دارند و قرار نیست تو طول انیمه شاهد رشد اونها همچون بعضی انیمه های شونن باشیم.
شخصیت ها با طراحی قشنگ و دوبله ی خوب کار، واقعی بنظر میرسند و میشه راحت از دیدن انیمه و صحنه های اشکن اون لذت بُرد.
تو انیمه خبری از چهره های کاوایی و رنگ آمیزی فانتزی نیست، تم انیمه و موضوع اون بزرگ سال هستش که بیننده ی اون رو خاص میکنه.

فعلاً باید فصل دومش رو ببینم، ببینم چی میشه

++++++++++

ناروتو قسمت جدید امد...بای بای فیلر :q

آخرین ویرایش:
Naruto Shippuden 243

قسمت خیلی پر از خنده و داستان عالی . :d توی این قسمت ناروتو با کیلر بی اشنا شد که البته خیلی ضایع و بدون هیچ جنگی اشنا شدن ! :d و داره راه کنترل کیوبی را به ناروتو نشون میده . ( البته خودش نه دستیارش :d ) که اولین مرحله این یادگیری یعنی مبارزه با قسمت شیطانی خودش است که جذاب بود ! :d

اینطوری که واقعاً سخته انیمه دانلود کردن!!
من معمولاً از هاست هایی مثل FS MU FSC WU لیچُ ریموت آپلود میکنم توی HF و با اکانت های هک شده دانلود میکنم (":
یخورده اعصاب و وقت میخواد...ولی نتیجه ی کار خیلی خوبه.

نمیدونم از این سایت animetosho.org استفاده میکنی یا نه، ولی سایت خوبی هست...درست یادم باشه، نصف سالی هست که باز شده و سورس کارش از تورنت ـه، که انیمه ها رو آپلود میکنه توی هاست های معتبر...MF هم میفرسته.
به روز بودنش، حرف نداره..(ولی آرشیو نداره)..دوتا هاست UploadKing Uploadhere هم داره که رایگان هستند..از مدیافایر بهترند و حجم های تا 1گیگ هم ساپورت میکنند.
انیمه های هفتگی رو همیشه از HF ـش میارم
واسه انیمه های در حال پخش و جدید از همون Animetosho استفاده می کنم که سایت فوق العاده ایه! یه بار تو همین تاپیک معرفی کرده بودی، یاد گرفتم:دی
واسه بقیه ی انیمه ها، اولین گزینه همون Bakabt هست چون بالاترین کیفیت ممکن هر انیمه ای با تورنت هایی که همیشه سید دارن، رو میذارن و منم کلا با تورنت خیلی راحت ترم. واسه انیمه های لایسنس شده ای که توی Bakabt نیستن سعی می کنم، تو بقیه ی سایتای تورنت مثلا Demonoid بگردم، اگه اونجا هم نبود، سعی می کنم از سایت خود فن سابا بگیرم، اگر اونم یافت نشد، سعی می کنم از bot های IRC دانلود کنم و اگه دیگه اینم نشد، از همون لینکهای دانلودی که هست مثلا FS و رپیدشیر و ... استفاده می کنم که خیلی آزار دهنده اس! تو بدترین حالت هم از این سایتایی که کیفیت های اِنکد شده میذارن استفاده می کنم. مثل minitheatre و ONS .
بالاخره ما که اکانت هک شده ی HF نداریم که :دی

------------------------
گویا این قسمت ناروتو خیلی خوب بوده. البته من ندیدم، شنیدم که خوب بوده! فکر کنم کم کم وقتشه بشینم این چند ده قسمت عقب افتادگیمو جبران کنم تو ناروتو :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or