صدرا تو اول بشین مثل یک انسان بگو انیمه بعد برو سراغش :d ( من آخر میکشمت :d )(من و صدرا شوخی داریما! فردا بن نکنید ما رو :d )
خوب بگو چجوری دوست داری خو،عشقولی،طنز،بزن بزن :d و ... :d (خسته نباشم با این سبک بندیم :d )
داود Ecchi هم یه چندتا بگو من میخوام !امیر بیا کار رو واسش سخت کنیم بی خیال انیمه دیدن بشه.:d
چه سبکی دوست داری صدرا؟
شونن (SHONEN) ، شوجو (SHOJO) ، سینن (SEINEN) ، جوسی (JOSEI) ، جیدایگکی (JIDAIGEKI) ، مکا (MECHA) ، بیشوجو (BISHOUJO) ، بیشونن (BISHONEN) ، کودومو (KODOMO) ، شوجو-آی (SHOUJO-AI) ، شونن-آی (SHONEN-AI)
اونایی که بولد کردم رو خودم خیلی دوست دارم:d
از این سبکا انتخاب کن تا 4 تا انیمه ی خوب بهت بگیم.o:-)
یکم فارسی تر بگید بفهمیم
مدل afro samurai چی هست؟
داود Ecchi هم یه چندتا بگو من میخوام !
درب خروجی رو یکی به این اقا نشون بده ().یه عنیمه بگید من برم ببینم شاید خوشم اومد
من محالفم! برای شروع دفترچه ی مرگ یا Ano Hana رو پیشنهاد میکنم :d هم کوتاه هستند ، هم جفتشون خیلی عالیند! بستگی داره از چه سبکی خوشت بیاد البته :d
با ناروتو هم اصلا و ابدا شروع نکن! :d میخوای انیمه ی بلند ببینی با وان پیس شروع کن! چون 11 سالی هست که داره پخش میشه اگر بقیه رو اول شروع کنی قسمت های اولش به خاطر گرافیک پایین تر شاید بهت حال نده! و ولش میکنی :d (البته کلا انیمه رو با انیمه ی بلند شروع نکن! :d اینو بین بلندها گفتم :d )
خوب دفترچه ی مرگ زیرنویس داره چه کاریه انگلیسی ببینه خو :d اون Ano Hana هم من باهاش چندین نفر رو معتاد کردم! 2 تاش همین هفته ی پیش که یکیشون از دنیای انیمه 101 دی وی دی انیمه سفارش داد بعدش :d (البته 70 تاش وان پیس،ناروتو،بلیچ،گینتاما بودن :d )
من که نگفتم با قدیمی شروع نکنه! گفتم با انیمه ی بلند شروع نکنه! اصلا همین که ببینه 200 قسمته (فقط سری اولش) میترسه بنده خدا :d چون علاقه ای به انیمه نداره باید از انیمه های کوتاه شروع کنه! البته من خودم چون عاشق این چیزام اول DN رو دیدم بعدش نشستم وان پیس رو دیدم :d
همین دیگه! برای همین میگم انیمه های بلند رو با وان پیس باید شروع کرد! که زیاد به گرافیکش گیر ندی! خیلیا مثل تو هستن که چون گرافیکش بد بوده ادامه ندادن! در صورتی که یکم ازش بگزره گرافیکش خیلی خوب میشه :d مثلا از خدود60-70 دیگه اذیت نمیکنه زیاد :d
البته وان پیس کلا عشقه! از همه نظر ته انیمست :d داستانشم بین این بلند ها به نظرم خیلی جالب تره :d (الان جنگ جهانی راه میفته اینجا :d )
وان پیس حداقل از دو جهت برای شروع انمیه دیدن مناسب نیست. اولاً دوز تخیل و فانتزی توش شدیداً زیاده. دوم این که ریتمش برای یه آدمی که به انیمه کش دادن عادت نداره، واقعاً کنده. من وان پیس Hater نیستم به خدا. ولی وان پیس دیدن یک شرایط و مقامات معنوی می خواد که بدون سیر و سلوک کافی در این وادی، منجر به تکفیر انیمه خواهد شد:d
نمی دونستم اینا روThe Twelve Kingdom چیز کمدی داخلش نداره، 45 قسمت ـه و به نظر میاد کارگردان بعد از ساختن قسمت 44، اومده سراغ عوامل محترم و گفته: "هی، بچه یه ایده توپ به ذهنم رسید! بیاید داستان رو توی قسمت 45 تموم کنیم، تا همه شگفتانه بشن!"
شنیده بودم به خاطر مشکلات مالی و بیننده ی کم و این حرفا سر و تهش رو هم آوردن، اما چند وقت پیش نسخه ی Bluray ـشُ دادن بیرون.
کلاً با اون ملاک هایی که دادی نمی خورن! جادو جنبل و هیولا و چاخان و بچه ای 15 ساله که باید دنیا رو نجات بدن.
منم BD رو دانلود کردمراستی اشاره کردی به Samurai Champloo. اینو یادم رفت بگم. خیلی دوسش دارم که هیچ، نسخه Blu-Ray ش روام دارم
قسمت دوم Area no Kishi دیدم :
B Gata H Keiداود Ecchi هم یه چندتا بگومن میخوام !