صدرا حالا اگر اینجا رو بازم میبینی بشین Ano Hana رو ببین! تعداد رای های موافق بیشتر از رای های مخالفه :d
Brave 10 قسمت 2 :
آقا من قبول ندارم! :d چرا هاتوری باید دشمن باشه ؟ :d معلومه از این انیمه هاست که آخرش به خیر و خوشی تموم میشه!
ولی من رسما اعلام میکنم طرف بدام :d امیدوارم بزنند این شخصیت اصلی رو نابود کنند! :d
هانزو فن بیدیم :d
من یک مشکل با مدیا پلیر کلاسیک داریم که بلد نیستم این زیرنویس رو بیارمش پایین! چجوریه کلا ؟ الان مثلا کلا با Brave 10 مشکل داره و زیرنویسش وسط صفحست یک جورایی! راهی بلدید دریغ ننمایید :d مجبور شدم با KM Player ببینم اصلا حال نداد :d
در مورد وان پیس هم که لازم نیست من دیگه دفاعیه هم رو اعلام کنم چون بخوام کامل نقد کنم و مقایسه به خیلی از فن ها برمیخوره این رو کاملآ تو انیمه ورلد شاهدش بودیم پس بیخیال
اتفاقا من انتظارشو داشتم. تو انیمه خیلی کشش دادن. تو مانگا خیلی سریعتر اتفاق میفتاد تصادفه
چند روز پیش به پیشنهاد حسن جان، انیمه ی Hakuouki رو شروع کردم، برخلاف ریت ناجور و بسیار پایین انیمه، باید بگم که در نوع و سبک خودش، انیمه بسیار زیبای بودش و از دیدن اون واقعاً لذت می بردم...
همیشه فک میکردم که با bishounen باید مشکلات شدیدی داشته باشم ولی طراحی کارکترها در این انیمه بسیار خوب بود بودش و گرافیک کار و بک گراند ها، از کیفیت بالایی برخوردار بود. دوبله انیمه، بخاطر وجود صدای Houko Kuwashima در نقش Chizuru و راوی داستان، برای من، دوبله، روایی بودش.
موسیقی کار، با قطعات زیبایی از ویلون ساخته شده که ویلون دومین ساز موسیقی ای هستش که میتونه منو حسابی سر کیف بیاره که تو این انیمه هم قطعات قشنگی به گوش میرسید که با وجود تکرار کردنش، بازم لذت بخش بودش.
حال هوای قسمتی از داستانی انیمه در "ادو" و دوران "میجی" هست که سرگذشت گروه "شینسینگومی" رو نشون میده که منو یاد Rurouni Kenshin می انداخت و از طرفی چون با سبک سامورایی تاریخی، علاقه دارم، لذت انیمه چند برابر شد.
ریتم داستان و نوع روایت ـش، شاید برای خیلی ها مورد پسند نباشه، ولی من خوشم امد و باهاش مشکلی نداشتم...
تغییر لباس گروه "شینسینگومی" از فصل اول به فصل دوم رو زیاد دوست نداشتم، میدونم که ورود خارجی ها باعث تغییرات زیادی در مردم و فرهنگ ژاپن شد و سرنوشت جنگ ها رو هم تغییر داد و کم کم منش سامورایی از بین رفت...ولی بازم فصل اول رو بخاطر داشتن لباس هایی سامورایی بیشتر از فصل دومش دوست دارم....
در نهایت باید گفت که واقعاً این انیمه ی نیست که هر کسی ببینه و خوش بیاد.
Now and Then, Here and There
Ima, Sokoni Iru Boku
انیمه ی Now & Then - Here & There رو دیشب تموم کردم، میتونم بگم عالی بودش، موضوع اون با حال و هوای من جور بودش و اینطور داستان ها رو دوست دارم...گرافیک کار بنظرم از زمان خودش عقب تر بود ولی طراحیش خوب بودش...از دوبله، متوسط راضی ام ولی فقط بخاطر وجود صدای Akemi Okamura در نقش "شو" از دوبله کاملاً راضی میشم، خانم Akemi Okamura مثل همیشه، با صدای پر انرژی و دوست داشتنی که داره، روح خاصی به انیمه و شخصیت میده که باعث میشه، حتی اگه من از انیمه راضی نباشم، تا آخرش اون رو نگا کنم.
موسیقی کار چند قطعه ی بسیار قشنگ از ویلون داشت که همُنطور که بالا گفتم، ویلون دومین ساز موسیقی ای هستش که میتونه منو حسابی احساساتی کنه، تو این انیمه، قطعاتی داشت که به اوج رسیدن انیمه، کمک واقعاً بزرگی میکرد و حس غریبی داشت که منو ناخواسته یاد موسیقی "Samurai X Trust & Betrayal" می انداخت.
داستان انیمه درباره ی جنگ در آینده و اثرات اون بودش که بخوبی نفرت رو به تصویر کشید...ترجیحاً بقیش رو تو SP میزارم..
داستان Now & Then - Here & There بُرشی از اینده بود، ولی آینده هایی که دور از انتظار نیست و بارها بار شاهد اون در گذشته و حال هستیم. جنگ موضوع تلخُ ناخوشایندی که جزء نابودی انسان ها، چیزی نداره...قدرت هایی که در هر دو جهت، خودشون رو بر حق میدونند، از انسان ها مثل یک ابزار و اسلحه میکنند و با زور و یا ساخت آرمان، از اونها در جهت رسیدن به پیروزی خودشون استفاده میکنند...به نظرم Lala-Ru نمادی از نعمتی بود که انسان ها بر سر زیاده خواهی خودشون همیشه در جنگ بودند، و Lala-Ru ناظر این جنگ بی پایانُ، تکرار تاریخ بودش....
اتفاقاتی که تو انیمه رخ داد، به جزء بوجود آمدن نفرت و نشون دادن بی رحمی چیزی نداشت، ولی بازم با این وجود میشد انسان هایی رو دید که بازم به آینده امیدوارم بودند و بازم برای زندگی تلاش میکردند...
اتفاقی که برای "سارا" افتاد، لحظه ای که داشت گریه میکرد و تصویر رنگ خون به خودش گرفته بود...رو بار ها بار نگاه کردم، تا حالا همچین انیمه ای، به این شکل بی رحم و خشن ندیده بودم.
با توجه به اتفاق هایی که رخ داده بود، شدید منتظر یه پایان حسرت بارُ ناگوار بودم. خودم رو آماده کرده بود که "شو" سر اعتقادش، جونش رو فدا کنه، ولی اینطور نشد....در هر حال، کشتار مردم "Zari Bars" تونست کمی به این چیزی که باید باشه، در پایان نزدیک بشه.
پایان انیمه هم میشه گفت که Hamdo هم در زیاده خواهی خودش عرق شد و جایی که کشتی Hamdo فرود امده بود..نمایی از دنیایی پر از آب رو نشون میداد، مردمی که روی خشکی پا گذاشته بودند..منو یاد "کشتی نوح" و داستان اون انداخت!
در پایان، باید گفت که Now & Then - Here & There انیمه ای نیست که بشه به همه پیشنهادش کرد، که ازش لذت ببرند...ولی باید گفت که کار بسیار قشنگی است که محمدعلی زحمت زیرنویس ـش رو کشیده و از دیر دیدن این انیمه، بسیار ناراحت هم هستم (":
Ano Hana به طرز عجیبی قشنگ و رویایی بودش، موسیقی قشنگ ای که یه حس تنهایی به بیننده میده. حس و حال بی نظیر انیمه و شخیت های اون...بعضی موضوعاتی که توش گفته میشد رو میتونم برابر Clannad After Story و یا Angel Beats قرار بدم که بی شک هر دوشون از بهترین های دنیایی انیمه اند.
گرافیک و طراحی بی نظیر و دوبله ی بسیار قوی و با احساس اون، الخصوص خانم Ai Kayano که اخیراً پرکار شده...اوج زیبایی انیمه رو نشون میدند.
در نهایت تا الان نشده Ano Hana رو به کسی داده باشمُ، خوشش نیاد.
در مورد وان پیس و ناروتو و البته گینتاما، یه پست دراز اون وَر داده بودم، خیلی خلاصه به نظر من : گینتاما > وان پیس > ناروتو . بلیچ و فیری تیل و بلز باب و توریکو و هانتر و بقیه رو هم یا ندیدم یا به اندازه ی کافی ندیدم. البته اینا هم به عنوان نقد یا همچین چیزی نیست، چیزی که ازش بیشتر لذت می برمه!
---------------------------
در مورد Ano Hana :
اول اینکه چه ایرادی داره یکی نظر مخالف بده؟ چه ایرادی داره یکی از این یا مثلا دث نوت یا هر انیمه ی دیگه ای خوشش نیاد و بیاد اینجا بگه؟
من آنو هانا رو هفتگی دنبال می کردم (به همراه یکی دو تا دیگه از بچه های همین تاپیک)، همون واکنشی که اونموقع داشتم رو، الان هم دارم. به نظر من آنو هانا توی قسمت های اولیه اش عالی بود. به عنوان یه کار درام! من از جینتان و اون حصار شخصیتی که توش گرفتار شده بود و رفتارایی که داشت خیلی لذت می بردم.
شاید یادتون باشه، جینتان فکر می کرد که منما زاده ی تخیلشه، و فقط برای سرگرمی خودش درستش کرده. حالا نمی خوام مستقیما اشاره کنم، ولی این انیمه توی نشون دادن رفتارای واقعی و بحرانی یه نوجوون، اینقدری پیش رفت که حتی مسئله های جنسی رو هم داشت تو خودش قاطی می کرد.
َمن انتظار داشتم که آنو هانا همینجوری پیش بره، خیلی دلم میخواست ببینم آخرش چه سرنوشتی برای اون جینتان پیش میاد و چجوری میخوان این شخصیتو عوض بکنن.
اما تو نیمه ی دوم آنوهانا و بخصوص قسمتای آخرش رفت تو کار ملودرام. اونم از نوع ملودرامی که من اصلا خوشم نمیاد. از اونایی که شخصیتا با یه سری دیالوگای کاملا زوری، سعی میکنن اشک بیننده رو دربیارن. نمیدونم چرا، اما من معمولا به جای اینکه سر همچین کارایی گریه ام بگیره، خنده ام میگیره. یجور حالت مسخرگی بهم دست میده!
توی آنوهانا هم این اتفاق افتاد . اولا خیلی راحت و جوریکه باورش یکم برای من سخت بود، کلا جینتان از تمرکز انیمه در اومد و منما شد تمرکز همه چیز! منما هم شخصیتش پُر ایراد بود! درواقع اصلا شخصیت باور پذیری نبود. البته این شخصیتا واسه خیلی از انیمه ها ایراد محسوب نمیشن، انتظاری که آنوهانا درست کرده بود، این نبود
آخرش مثل خیلی از انیمه های دیگه، انواع و اقسام مثلث عشقی و شایدم مربع درست شد و ...
... و به نظر من آنوهانا تبدیل شد به یه انیمه ی رومنس ملودرامِ کاملا معمولی با گرافیک، موسیقی و کارگردانی خیلی خوب. یه کار 7 از 10 واسه من. درواقع آنوهانا، نه درام کاملی شد، نه ملودرام کاملی. حتی Hanasaku Iroha که کلا هدفش بیشتر سرگرمی بود تا اینکه بحث جدی ای داشته باشه، تو یه سری از قسمتاش که روی شخصیت اصلیش (اوهانا) تمرکز داشت، بهتر از آنوهانا عمل کرد. از این جهت این دو تا رو مقایسه کردم که تقریبا تو یه موقع پخش میشدن و اونموقع هم مقایسه میشدن.
واسه درام رومنس من یه چیزی مثل Rumbling Hearts و NANA و ... رو ترجیح میدم، واسه ملودرام هم Clannad ها و Lady Oscar و فیلم Kenshin و همین سریال یه لیتر از اشک (که من بعد از این همه مدت به قسمت 9ش رسیدم!) و ... جزو نمونه هایی هستن که با سلیقه ی من جورن. تو اینا آدم اون غم رو به خاطر خود شخصیتا و تشابهاتشون با دنیای واقعی و موقعیتی که توش گیرن، تجربه میکنه، نه به خاطر یه سری دیالوگی که بیشتر به خاطر توان دوبلوراشون، و موسیقی همراه، تاثیرگذار میشن.
البته من اینجوریما! شاید یکی دقیقا برعکس من باشه یا یه چیز دیگه رو بپسنده. من یکی که مشکلی با این قضیه ندارم.:d
داستان انیمه درباره ی جنگ در آینده و اثرات اون بودش که بخوبی نفرت رو به تصویر کشید...
به به ...
خلیل فقط یه چیزی که هست، تا اونجایی که من یادمه اصلا اشاره نمیشه اونجا کجاست! یعنی معلوم نیست آینده ست یا نه. اصلا معلوم نیست زمین باشه. اونجا فقط یه جاییه که سازنده ها ازش استفاده کردن تا نفرت خودشون از جنگ و زشتی جنگ رو نشون بدن. چیزی که ژاپنی ها خیلی بد، تجربه اش کردن!
من یک مشکل با مدیا پلیر کلاسیک داریم که بلد نیستم این زیرنویس رو بیارمش پایین! چجوریه کلا ؟ الان مثلا کلا با Brave 10 مشکل داره و زیرنویسش وسط صفحست یک جورایی! راهی بلدید دریغ ننمایید
مگه بالاس که بیاریش پایین ؟ یا میخوای بیاریش پایین تر ؟
position subtitles relative to the video frame رو غیر فعال نکردی ؟ البته اگه اینم باشه، فقط وقتی فول اسکرین کنی باید مشکل داشته باشی.
کل واسه ور رفتن با زیرنویس بهترین همون KM هست
اکثر افرادی که من میشناسم تو حوضه انیمه و مانگا هر کدوم کارهای مختف و زیادی رو دیدن و با اساس کار نتنها آشنا هستن بلکه زیرنویس میزنن ، نقد میکنن یا افرادی که خودم بعد از نت تو دنیای واقعی هم دیدمشون قریب به اکثریت از کار بسیار راضی بودن . حتی یکی از مدیران یک سایتی که توی نقد نوشتن بین فارسی زبانان در مورد انیمه و مانگا با کارهاش نفر اول هست و به قدری موشکافانه و دقیق نقد مینوسه که ادم جا میخوره هم Ano Hana رو بسیار پسندیده و از جهات فنی هم قبولش داره .
حالا این افراد حرفه ای که دو دستگی توشن در خوب بودن انیمه هست کیان دقیقاً ؟
من جمله ی خودم رو گفتم که میگن 2 دستگی هست.حالا شما هی دلیل بیار که جعفر و نقی خوششون اومده.نظر هر شخص محترمه، ولی انگار اینجا نه.
نظر شما محترمه که میگید فلان قشنگه ولی من حرفم یه چیز دیگه اس که نمیدونم چرا شما نمیگیری.من میگم تو دنیا دو دستگی.یه عده خوششون اومده یه عده خیر.خودم هم تا الان ندیدم این انیمه رو و نظری در موردش ندارم ولی حدس میزنم کار خوبی باشه.
اصلا می دونی بحث سر چی بود که شما یهو بی اطلاع اومدی وسط ؟ما داشتیم یه انیمه معرفی می کردیم واسه کسی که تازه کاره و میخواد اولین انیمه ی زندیگیش رو ببینه و بعد امیر اومد گفت Ano Hana و Death و من گفتم این دو تا مناسب نیست.(برای کسی که تازه می خواد شروع کنه.).بعدش که شد بحث One Piece و بقیه ی ماجرا.....
من نمیدونم چرا ما ایرانیا دوست داریم نظر هم رو نقض کنیم.اصلا بههمون بر میخوره بگیم "شما درست می گید."من هنوز وقت نکردم Ano Hana رو ببینم و اصلا در تمام پستایی که زدم نگفتم بده.من از اونجایی که میدونستم یه ملودرام ، رومانس هستش حدس زدم این کار نمیتونه به عنوان یه شروع کننده ی کار انیمه برای کسی مناسب باشه.
قطعا هم هرکسی تو این دنیا نمیاد یه فرمولی رو که امتحان نکرده رو در اختیار بقیه بذاره. به همین دلیل کاری که خودم انیمه دیدن حرفه ایم رو باهاش شروع کردم (Naruto) رو معرفی کردم.
امیر گفت One Piece هم خوبه گفتم بهش که شونصد قسمته زده میشه و ....
من فکر می کنم از 30 خطی که بین من و امیر رد و بدل شده فقط یه جمله اش رو خوندین.:d
امیر حسین)x:d
وان پیس رو من از بقیه 2 تا انیمه رقیب سرتر میدونم. ولی اثباتی واسه این حرفم ندارم.
من قبل جواب دادن یه بار پست قبلیم رو نقل قول کنم ، شما این همه در مورد نظر شخصی و احترا حرف زدی که حرفت هم متینه . بعد میخوای بگی این خط رو ندیدی تو اون پست ؟
Down :
اما اگه این حرف ها تنها نظر شخصی شماست من بحث دیگه ای ندارم ، چون به هر حال سلیقه ها با هم فرق داره و ممکنه من ِ علی از یه انیمه با Rate پایین خوشم بیاد و برعکس از یکی با Rate بالا خیلی لذت نبرم ...
من جمله ی خودم رو گفتم که میگن 2 دستگی هست.حالا شما هی دلیل بیار که جعفر و نقی خوششون اومده.نظر هر شخص محترمه، ولی انگار اینجا نه.
نظر شما محترمه که میگید فلان قشنگه ولی من حرفم یه چیز دیگه اس که نمیدونم چرا شما نمیگیری.من میگم تو دنیا دو دستگی.یه عده خوششون اومده یه عده خیر.خودم هم تا الان ندیدم این انیمه رو و نظری در موردش ندارم ولی حدس میزنم کار خوبی باشه.
د ِ نیست عزیز من این دیگه نظر شخصی نیست ، این حرف اصلاً منطق و پایه ای درش وجود نداره . آخه این دو دستگی که میگی وجود نداره این دیگه به خوب و بد بودن بر نمیگرده که . منم میتونم بگم PS2 سونی کمترین فروش رو داشته و خب بگم خب نظر شخصیمه ! این اصلاً با نظر جور در نمیاد شما داری یک Fact رو با نظر شخصیت ادغام میکنی . ناروتو هم عده کمی رو داره که انیمشو دوست ندارن و غریب به اکثر افراد میبیننش و خوششون میاد الان ما باید بگیم دو گانگی وجود داره ؟ دو گانگی زمانی به وجود میاد که دو طرف در یه تعداد حداقلی قرار داشته باشن تا بگیم بابا یسری ها هم خوششون نیومده . ولی متاسفانه الان دو دستگی وجود نداره و با نظر شخصی هم نمیشه دو دستگی رو به چیزی نسبت داد .
اصلا می دونی بحث سر چی بود که شما یهو بی اطلاع اومدی وسط ؟ما داشتیم یه انیمه معرفی می کردیم واسه کسی که تازه کاره و میخواد اولین انیمه ی زندیگیش رو ببینه و بعد امیر اومد گفت Ano Hana و Death و من گفتم این دو تا مناسب نیست.(برای کسی که تازه می خواد شروع کنه.).بعدش که شد بحث One Piece و بقیه ی ماجرا.....
من یک ساعت دارم توضیح میدم که عزیز من برادر من از نظر دیگران نظر نده خواهشاً دیگه خودم رو هم ماشالله قاطی همونا کردی مگه بحث در مورد معرفی کردن انیمه واسه اولین بار برای صدرا نبود ؟ درست ؟ حالا من چجوری میتونم بی اطلاع بیام وسط ؟ دقیقاً جواب شما همین چیزیه که بولد کردم . شما میای در مورد دیگران نظر میدی .
ببین امیر اومد Ano Hana و Death Note رو معرفی کرد ... شما اومدی گفتی که این دیگه چه رده بندی ـه و واسه هر کدوم یه دلیل شخصی اوردی که نظر خود شماست و قابل احترام . من با اینش کاری ندارم . عزیز من حرف من اونجایی که شما میای به حرف امیر که نظر خودشه ایراد وارد میکنی . وگرنه شما میومدی یه پست بدون گیر دادن مینوشتی من چی کار داشتم . اصلاً شما بیا بگو اونو هانا و وان پیس اشغالن یا همون نظرتون که واسه یه فرد تازه کار مناسب نیست خب از نظر شما لابد هستن دیگه قرار نیست که نظر همه یکی باشه .
من نمیدونم چرا ما ایرانیا دوست داریم نظر هم رو نقض کنیم.اصلا بههمون بر میخوره بگیم "شما درست می گید."من هنوز وقت نکردم Ano Hana رو ببینم و اصلا در تمام پستایی که زدم نگفتم بده.من از اونجایی که میدونستم یه ملودرام ، رومانس هستش حدس زدم این کار نمیتونه به عنوان یه شروع کننده ی کار انیمه برای کسی مناسب باشه.
قطعا هم هرکسی تو این دنیا نمیاد یه فرمولی رو که امتحان نکرده رو در اختیار بقیه بذاره. به همین دلیل کاری که خودم انیمه دیدن حرفه ایم رو باهاش شروع کردم (Naruto) رو معرفی کردم.
جمع نبند آقا جمع نبند ... ای خدا ... بابا میلیون ها ایرانی تو دنیا وجود داره اخه شما از کجا میدونی ما ایرانی ها اینجوری هستیم ؟ الان من خودم تو پست قبلم گفتم نظر شخصی رو کاری ندارم و به من هم ربطی نداره . دقیقا اون دو خط اخر پست قبلیم گفتم اگه این نظر شخصی شماست من حرفی ندارم .
من بازم میگم کاری ندارم شما اصلا دیدی فلان انیمه رو یا ندیدی ، شما مختاری که نظر خودت رو در موردش بدی . ولی این حق رو نداری که نظر دیگران رو بر پایه نظر خودت بهش ایراد وارد کنی ( دقیقاً با استناد به حرفی که خود شما در مورد احترام به نظر دیگران زدی ) یا حرفی رو بزنی که وجود خارجی نداشته باشه .
پ.ن : من دیگه حرفی ندارم چون حرف هام کاملاً واضحه ...
بابا علی رضا جون الان داریم جفتمون یه حرف رو میزنیم .به خدا ، به پیر به پیغمبر داریم یه مساله ای رو که جفتمون هم روش توافق داریم به دو شکل متفاوت میگیم بعد جفتمون هم برداشتمون اشتباهه از حرفای دیگران.
من که گفتم علی رضا به نظر من Ano Hana برای شروع خوب نیست.بعد Naruto رو معرفی کردم.همین.در مورد اون نقل قول آخر (بحث در مورد ایرانی ها)که نباید می گفتم.ساری.
حوصله ی سورس معرفی کردن هم واسه ی اینکه میگم یه عده خوششون اومده از Ano Hana و عده ی دیگه نه ، ندارم چون واقعیته!
بحث از کجا به کجا کشید!
من کماکان بر حرف خودم هستم! وان پیس، ناروتو و انیمه هایی از این قبیل اصلاً برای انیمه بین کردن کسی مناسب نیستند!
شاید خیلی ها با این دو تا و چیزهایی مثل این ها انیمه بین شدند، اما نمیشه همچین چیزی رو تعمیم داد.
الآن که شما انیمه بین شدی، اگه یه نفر توی یک انیمه تف کنه و خورشید خاموش بشه! تعجب نمی کنی!
و انگار که هیچ اتفاق خاصی نیافتاده به بقیه ی داستان توجه می کنی.
اما یک شخص نا آشنا به این جور صحنات منفجر کننده ی توهم، سه سوت زده میشه. کم نیستند جملاتی از این دست که
"اااااااه، این یارو چرا کش میاد"، "ااااااااه، اینا چرا از دهن شون آتیش درمیاد، مگه اژدها ـن؟"
اون چیزهایی که به نظر من و شما حُسن محسوب میشه، ممکنه کاملاً سلیقه ای باشه، هرچند در نگاه اول Fact به نظر میاد.
این که در فلان انیمه پیش زمینه های شخصیت ها، انگیزه هاشون و داستان شخصی شون به حد کمال در جزئیات وارد شده، در ظاهر جالبه
اما روی دیگه ی اون، مواجهه با انیمه ای ـه که 200 قسمت شخصیت پردازی داره. چرا یه نفر باید این 200 قسمت رو ببینه؟ چه دغدغه ای
انگیزه ی کافی رو در اون ایجاد می کنه؟
نظر من این ـه که انیمه هایی که چندان وارد ریز مختصات رایج انیمه نشدند، برای شروع اولویت دارن. یه نمونه ی خیلی بارز Death Note ـه
این اولین انیمه ای کوتاهی بود که شذوع کردم و اولین انیمه ای بود که دراپ کردم! اما کماکان به نظر من یکی از بهترین انیمه ها برای شروع ـه
آخه آدم با چه منظقی می تونه Ergo Pr0xy رو به یه نفر که هنوز وارد این وادی نشده پیشنهاد کنه. با این که این انیمه و انیمه هایی از این دست
که برای مخاطب خاص خودشون بسیار زیبا هستند، آمار ریزش بسیار بالایی هم دارند.
Death Note, Fullmetal و Last Exile و انیمه هایی از این دست که فرم و وابستگی فرهنگی و هنری کمتری به یکسری مسائل دارندف برای شروع از
دم دستی ترین و بهترین گزینه ها هستند. نگاهی به آمار زبان های دوبله شده ی این انیمه ها هم می تونه تا حدی این قضیه رو تایید کنه
===================================================================================
و اما بعد!!
خوندن Rainbow رو شروع کردم! داستان در منتها الیه سمت چپ تلخی و ناگواری قرار داره. در لیست تلخ ترین ها هلاهل رو پشت سر گذاشته
7 نوجوان یاغی که غرورشون شکسته، در یک دارالتادیب در ژاپنی که تنها 10 سال از جنگ جهانی دوم فاصله گرفته. جمیع المان های ژانر نکبت و بدبختی در اون جمع شده شدیداً به دوستداران داستان های تلخ و نیش دار توصیه میشه!
از اونجایی که خیلی واسم جالب شده که این Ano Hana که میگید خداس چیه و من ندیده هم نمیتونم نظر بدم در موردش، فعلا 5 انیمه ای که Dl می کردم رو Drop می کنم تا این رو بگیرم ببینم چی هست اصلا.
امیدوارم وقتی نظر هم در موردش می دم نریزید سرم مثل قبل.
در کل بد نیست :d این قسمت،بخش چهارمش جالب بود خوشمان آمد :d
بخش اولشم خوب بود ولی واقعا کسی تو دبیرستان از این حرکات میره ؟ باز راهنمایی قابل درک تره :d چون ما هم از این جوگیر بازیا تو راهنمایی در میوردیم :d
داوود ما نیز امیدواریم با دید منفی نری سراغ انیمه! فقط به خاطر این بحثی که اینجا شد :d چون معمولا با دید منفی رفتن سراغ یک انیمه آخر و عاقبت خوشی نداره :d
خوندن Rainbow رو شروع کردم! داستان در منتها الیه سمت چپ تلخی و ناگواری قرار داره. در لیست تلخ ترین ها هلاهل رو پشت سر گذاشته
چیزی که بر همگان واضح و مربهن است اینه که این نویسنده مانگا گندش رو در آورده! تابستون 3 هفته رفت استراحت، هفته پیش هم 3 هفته رفت استراحت! خوب همش داره اکشن فیگور می کشه دیالوگ هم نداره بعضاً صفحات! با این شرایط منم با فرشاد موافقم 10 قسمت دیگه انیمه داریم و بعد هم احتمالاً تا اوایل تابستون فیلر. بی شوخی میگم! اگه زودتر از تابستون 91 این انیمه از فیلر در اومد من بلیچ فن بوی میشم!!