Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قرار بود به من یه عنیمه مثل Afro samurai معرفی کنید :دی نبود چیزی؟
اگه انیمه تو تیریپ سامورائی و این حرفا حال می کنی حتما حتما توصیه بهت می کنم 4تا OVA انیمه کنشین رو ببینی به اسم Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal
4تا اپیزوده که داستانش کامل به هم مرتبطه.....یکی از برترین انیمه هایی هست که دیدم ؛ دیدنش بر هر کسی واجبه!:d به اسم Samurai X هم شناخته میشه؛ یادمه خیلی وقت پیش دوبله گلوریش رو هم تو بازار دیدم

آخرین ویرایش:
خب بچه ها من یه 10 خوشگل بدم به یک انیمه ی بسیار زیبا.البته الان قسمت 5 هستم ولی از الان 10 بودنش برام محرز ششده.واقعا عالی این انیمه هر کی به هر دلیلی نتونسته و یا نخواسته ببینه پیششنهاد می کنم کل زندگیش رو تعطیل کنه برای دیدنش!
:d
Usagi-Drop.jpg

البته برای اینکه ارزش این نمره ی 10 رو متوجه بشید، بدونید که انیمه ای مثل ناروتو که عاشقشم هم نتونسته نمره ای بهتر از 9 ازم بگیره!

آخرین ویرایش:
وان پیس 532 :
اِ دوباره از این نقشه باحالا اول هر قسمت میاد :d خوبه خوبه :d
برعکس فرانکی و روبین، این اسوپ چقدر خوشتیپ شده بعد از 2 سال! کلا خیلی با تیپش حال میکنم! عینک قرمز هم میزنه، رنگ سلاحش هم مشکی شده کلا خفن شده! :d
بروک هم این قسمت ترسناک شده بود مخصوصا وقتی میخواست شمشیرش رو بکشه :d
زورو هم که آخر کار اومد تو صحنه و بسی قیافه ای شیطانی داشت :d

آخر کار که وندر دکن برای دست دادن دستکش پوشید فکر میکنم به قدرت میوه ی شیطانیش یک ربطی داره! احتمالا میخواد بره تو کار خیانت :d
آره دیگه !! :دی فکر کنم به خطر اینکه میوه شیطانی خورده و نمی تونه با آب ارتباط داشته باشه !! دست کش دستش کرد !!
اما این شیر پاکتیه :دی چقدر گنده مندس !!:دی

ناروتو شیپودن 245

از این قسمت معلومه ناروتو به جایگاه اصلیش برگشت !! خفن هایپ شدم !! منتظر قسمت بعدم :دی

باکومنم 14 و 15 رو ندیدم باید برم ببینم !!:دی

از اون موقعم که رفتم پیش دانشگاهی خیلی انیمه دیدنم کم شده :| اصلا نمی تونم انیمه های فصلی رو دنبال کنم !!:|:|

بلیچ هم بعد از مدت های مدید می خواستم شروع کنم به دیدنش که فعلا بی خیالشم تا بعد از کنکور !!:|:دی

خب بچه ها من یه 10 خوشگل بدم به یک انیمه ی بسیار زیبا.البته الان قسمت 5 هستم ولی از الان 10 بودنش برام محرز ششده.واقعا عالی این انیمه هر کی به هر دلیلی نتونسته و یا نخواسته ببینه پیششنهاد می کنم کل زندگیش رو تعطیل کنه برای دیدنش!
:d
منم تو گفتی رفتم قسمت اولشو دیدم خیلی قشنگ بود....خیــــلی:d عاشق سبک طراحیش شدم! خیلی ساده و زیبا مثل یه نقاشی با مدادرنگی می مونه
از اون تیریپ انیمه هایی که من باهاش خیلی حال می کنم . . . آریگاتو گوزایماسو :d

آخرین ویرایش:
منم تو گفتی رفتم قسمت اولشو دیدم خیلی قشنگ بود....خیــــلی:d عاشق سبک طراحیش شدم! خیلی ساده و زیبا مثل یه نقاشی با مدادرنگی می مونه
از اون تیریپ انیمه هایی که من باهاش خیلی حال می کنم . . . آریگاتو گوزایماسو :d

ببین واقعا بهترینه داستانش.در عین سادگی واقعا آدم رو میگیره. به زمانایی که داره موهای دختره رو شونه می کنه توجه کن.میبینه که سر و گردن دختره هم با شونه حرکت می کنه . بشین تمومش کن 11 قسمت هم که بیشتر نیست.من خودم دو روزه تمومشش کردم.شک نکن.

بقیه دوستان تو این سبک انیمه میشناسه معرفی کنه!

آره کلا انیمه ی خیلی خوبیه! من بعد از Ano Hana همیشه این رو معرفی میکنم به بقیه :d (انیمه های خوب پشت سر هم ... :d )
اصلا دیدنش لذت بخشه! 3 تا اسپیشال هم داره،حتما اونا رو هم ببینید! :d

code geass رو تموم کردم. واقعا حرف نداشت. بهترین انیمه ای بود که تا به حال دیدم.با اینکه تو مایه های death note بود از اون خیلی بهتر بود.فقط :
اخرش خیلی گنگ و مبهم تموم شد. باید از اینده بیتر نشون میداد. و رو تک تک افراد بیشتر زوم میکرد.
شنیدم دارن شماره سومش هم میسازن! درسته؟

ببین واقعا بهترینه داستانش.در عین سادگی واقعا آدم رو میگیره. به زمانایی که داره موهای دختره رو شونه می کنه توجه کن.میبینه که سر و گردن دختره هم با شونه حرکت می کنه . بشین تمومش کن 11 قسمت هم که بیشتر نیست.من خودم دو روزه تمومشش کردم.شک نکن.

بقیه دوستان تو این سبک انیمه میشناسه معرفی کنه!
خوب اسمش چیه ؟! بگید ما هم ببینیم ! :d

من الان خواستم بشینم نقاط ضعف و قوت Usagi Drop و Code Geass رو از نظر خودم بنویسم، بعد پشیمون شدم. گفتم الان همه میگن این یارو فقط بلده ایراد بگیره :d
از اون موقعم که رفتم پیش دانشگاهی خیلی انیمه دیدنم کم شده :| اصلا نمی تونم انیمه های فصلی رو دنبال کنم !!:|:|
نبینم این طرفا پیدات بشه :دی
بشین درستو بخون که وقت برا انیمه خیلی زیاده.

Code Geass S1E1

انیمه خیلی قشنگ موضوش جالبه ولی چند چیز نذاشت مثل Death Note ازش لذت ببرم :

1. زیرنویسش اصلا باهاش میکس نبودش .
2.دوبله بودش و ژاپنی نبود دوبلاژش !

در کل خیلی عالیه انیمه اش !

Fairy Tail S1E1

کارتونش باحاله انگار اوون نادون بازی های انیمه ی ناروتو رو برداشتن , انصافا خیلی باحال بودش ! :d

این نیز قشنگ بود ولی عالی نبود , خیلی خوب بودش ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or