اگه انیمه تو تیریپ سامورائی و این حرفا حال می کنی حتما حتما توصیه بهت می کنم 4تا OVA انیمه کنشین رو ببینی به اسم Rurouni Kenshin: Trust & Betrayalقرار بود به من یه عنیمه مثل Afro samurai معرفی کنید نبود چیزی؟
وان پیس 532 :
اِ دوباره از این نقشه باحالا اول هر قسمت میاد :d خوبه خوبه :d
برعکس فرانکی و روبین، این اسوپ چقدر خوشتیپ شده بعد از 2 سال! کلا خیلی با تیپش حال میکنم! عینک قرمز هم میزنه، رنگ سلاحش هم مشکی شده کلا خفن شده! :d
بروک هم این قسمت ترسناک شده بود مخصوصا وقتی میخواست شمشیرش رو بکشه :d
زورو هم که آخر کار اومد تو صحنه و بسی قیافه ای شیطانی داشت :d
آخر کار که وندر دکن برای دست دادن دستکش پوشید فکر میکنم به قدرت میوه ی شیطانیش یک ربطی داره! احتمالا میخواد بره تو کار خیانت :d
منم تو گفتی رفتم قسمت اولشو دیدم خیلی قشنگ بود....خیــــلی:d عاشق سبک طراحیش شدم! خیلی ساده و زیبا مثل یه نقاشی با مدادرنگی می مونهخب بچه ها من یه 10 خوشگل بدم به یک انیمه ی بسیار زیبا.البته الان قسمت 5 هستم ولی از الان 10 بودنش برام محرز ششده.واقعا عالی این انیمه هر کی به هر دلیلی نتونسته و یا نخواسته ببینه پیششنهاد می کنم کل زندگیش رو تعطیل کنه برای دیدنش!
:d
منم تو گفتی رفتم قسمت اولشو دیدم خیلی قشنگ بود....خیــــلی:d عاشق سبک طراحیش شدم! خیلی ساده و زیبا مثل یه نقاشی با مدادرنگی می مونه
از اون تیریپ انیمه هایی که من باهاش خیلی حال می کنم . . . آریگاتو گوزایماسو :d
خوب اسمش چیه ؟! بگید ما هم ببینیم ! :dببین واقعا بهترینه داستانش.در عین سادگی واقعا آدم رو میگیره. به زمانایی که داره موهای دختره رو شونه می کنه توجه کن.میبینه که سر و گردن دختره هم با شونه حرکت می کنه . بشین تمومش کن 11 قسمت هم که بیشتر نیست.من خودم دو روزه تمومشش کردم.شک نکن.
بقیه دوستان تو این سبک انیمه میشناسه معرفی کنه!
خوب اسمش چیه ؟! بگید ما هم ببینیم ! :d
میشه لینک دانلود هم بدید من قبلنا دنبالش بودم ولی نفاندیدمش ! :d:d:dاسم انیمه Usagi Drop هستش
تو این صفحه هم 4 تا معرفی از انیمه داشتیم : http://forum.bazicenter.com/thread42287/page9/
نبینم این طرفا پیدات بشهاز اون موقعم که رفتم پیش دانشگاهی خیلی انیمه دیدنم کم شده اصلا نمی تونم انیمه های فصلی رو دنبال کنم !!
شما با Kmp اجراش کن و زبونش رو تغییر بده به ژاپنی. این انیمه همه ی لینکاش دو زبانه هست.Code Geass S1E1
2.دوبله بودش و ژاپنی نبود دوبلاژش !