Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من این Kaiji رو دیدم خیلی انرژی منفی میداد! :d یعنی این از اونم بدتره ؟ :d (البته شاید اشتباه گرفته باشم منظور رو :d ) در کل اینم خیلی تلخ بود :d
بعد از هر قسمت می تونی، یه سری کایجی ببینی که روحیت شاد شه.:d
داستان مغز آب کنه!

قسمت آخر Kimi to Boku رو دیدم، خیلی منتظر فصل بعدش هستم. فوق العاده بود>:d

35207.jpg

داوود جمله سؤالی بود یا خبری؟ :d اگر سؤالی بود بلی خودشه :d

بعد از هر قسمت می تونی، یه سری کایجی ببینی که روحیت شاد شه.:d
داستان مغز آب کنه!
پس عمرا طرف انیمش نمیرم! :d همون کایجی هم من باهاش مشکل داشتم! آخه دیگه چقدر انرژی منفی ... :d

داستان مغز آب کنه!

قسمت آخر Kimi to Boku رو دیدم، خیلی منتظر فصل بعدش هستم. فوق العاده بود>:d

35207.jpg

این Kimi to Boku رو چک کردم داستانش به نظر خیلی با پتانسیل میاد ، یکی از سبک های مورد علاقمم هست ولی ریت ها خیلی داغون بود. به یه کم توضیح بیشتر راجع بهش احتیاج دارم :دی

ای خدا 3 قسمت ناروتو رو ندیده بودم گفتم بزارم یه 20 قسمتی بگذره بعد ببینم نتونستم نشستم دیدمشون :| الان تو کف بتل قسمت بعدی ام :|:d
اگه خیلی خیلی تو کفی مانگا بخون عزیز :دی
البته اگه مانگا بخونی مثل من دیگه حس انیمش میره :دی

این Kimi to Boku رو چک کردم داستانش به نظر خیلی با پتانسیل میاد ، یکی از سبک های مورد علاقمم هست ولی ریت ها خیلی داغون بود. به یه کم توضیح بیشتر راجع بهش احتیاج دارم :دی

یه کف فکر کردم، ببینم چی باید بگم. ولی نمی دوم چی بگم بهتره! داستان چند پسر دبیرستانی که کاراهای تقریباً معمولی انجام میدن. هر کدوم یه تیپ شخصیتی مشخص دارن. شدیداً مناسب ـه افراد 20 سال به بالائه.
یک جمله ای یک نفر توی مال نوشته که بهتر از هر توضیحی ـه:
[LTR]I HATE SCHOOL COMEIDES and sentimental twaddle and will not watch "cute girls doing cute things." -- BUT I LOVED KIMI TO BOKU.[/LTR]

fairy tail 114:
این قسمت برای من هیجان انگیز ترین قسمته فیری تیل بود. واقعا محشر بود. اما اخرش خیلی مزخرف از ازوما برد. انتظاره یه چیزه بهتر رو داشتم. اتیش ازش محافظت کرد. چرا؟ برا چی؟ به خاطره رفقاش؟ خیلی مسخرست!!! همون بهتر ارزا می باخت و همه میمردن. تموم میشد.
من انیمه ی محشری رو شروع کردم به دانلود. هر چی بگم ازش کم گفتم. مثله death note هستش. دلم نمیاد بقیه ی قسمتاش رو ببینم. برای وصفش هیچ چیز به ذهنم نمیرسه.
code geass:
محشره. داستانش در مورده صلح و جنگه. دقیق مثله death note شخصیته اصلی یه قدرت بدست میاره و می خواد ازش در راهه صلح استفاده کنه. اما فکر کنم اخرش مثله لایت به اسمه عدالت و صلح برای کارای خلاف استفاده بشه.

fairy tail 114:

من انیمه ی محشری رو شروع کردم به دانلود. هر چی بگم ازش کم گفتم. مثله death note هستش. دلم نمیاد بقیه ی قسمتاش رو ببینم. برای وصفش هیچ چیز به ذهنم نمیرسه.
code geass:
محشره. داستانش در مورده صلح و جنگه. دقیق مثله death note شخصیته اصلی یه قدرت بدست میاره و می خواد ازش در راهه صلح استفاده کنه. اما فکر کنم اخرش مثله لایت به اسمه عدالت و صلح برای کارای خلاف استفاده بشه.
Code Geass معروف به Death Noteـِ سبکِ مکا. در مورد پایانشم باید بگم که به نظر من یکی از 3 پایان برتر رو بین انیمه ها داره. واقعا پایان "معقولتری" به ذهنم نمی رسید براش :دی
.
Kimi to Boku دانلود شد :دی

Code Geass معروف به Death Noteـِ سبکِ مکا. در مورد پایانشم باید بگم که به نظر من یکی از 3 پایان برتر رو بین انیمه ها داره. واقعا پایان "معقولتری" به ذهنم نمی رسید براش :دی
.
Kimi to Boku دانلود شد :دی

ان شاء الله که Kimi to Boku برات تو زرد از آب درنیاد و با سلیقه ات جور باشه:biggrin1:

وان پیس 532 :
اِ دوباره از این نقشه باحالا اول هر قسمت میاد :d خوبه خوبه :d
برعکس فرانکی و روبین، این اسوپ چقدر خوشتیپ شده بعد از 2 سال! کلا خیلی با تیپش حال میکنم! عینک قرمز هم میزنه، رنگ سلاحش هم مشکی شده کلا خفن شده! :d
بروک هم این قسمت ترسناک شده بود مخصوصا وقتی میخواست شمشیرش رو بکشه :d
زورو هم که آخر کار اومد تو صحنه و بسی قیافه ای شیطانی داشت :d

آخر کار که وندر دکن برای دست دادن دستکش پوشید فکر میکنم به قدرت میوه ی شیطانیش یک ربطی داره! احتمالا میخواد بره تو کار خیانت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or