Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
code geass رو تموم کردم. واقعا حرف نداشت. بهترین انیمه ای بود که تا به حال دیدم.با اینکه تو مایه های death note بود از اون خیلی بهتر بود.فقط :
اخرش خیلی گنگ و مبهم تموم شد. باید از اینده بیتر نشون میداد. و رو تک تک افراد بیشتر زوم میکرد.
شنیدم دارن شماره سومش هم میسازن! درسته؟

آخر کدگیاس که از واضح ترین پایان بندی ها بود. یعنی در حد کفایت داستان جمع شد. حرفی هم بر گفتن باقی نمی موند
شماره ی سوم که نمیشه گفت. یه اسپین آف از داستان ـه.
یه فیلم سینمایی و چند اجرای صحنه ای و یک مجموعه مانگا برای کد گیاس برنامه ریزی شده.
داستان دوشیدن و این حرفاست.

قسمت سوم Area no Kishi چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟ فراتر از انتظار بود.
خیلی حادثه سنگین بود. بیشتر انتظار داشتم مثلاً اخوی بزرگ شل و پل بشه و از فوتبال بکشه بیرون و بیاد مرشدی کنه در حق کاکرو و از این جور چیزای کلیشه ای.

قسمت سوم Area no Kishi چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟ فراتر از انتظار بود.
خیلی حادثه سنگین بود. بیشتر انتظار داشتم مثلاً اخوی بزرگ شل و پل بشه و از فوتبال بکشه بیرون و بیاد مرشدی کنه در حق کاکرو و از این جور چیزای کلیشه ای.
Area no Kishi اینجور که داره پیش می ره یکی از قویترین انیمه های ژانر ورزشی می شه. من که خیلی خوشم اومد. مخصوصا:
اینکه یه تم ِ فراطبیعی هم داره پیدا می کنه :دی

سلام دوستان من دارم انيمه ناروتو رو ميبينم و الان تازه از وسطش رد شدم!!
داشتم به انيمه بعدی که بايد انتخاب کنم فکر ميکردم گفتم يک مشورتی هم از شما عزيزان بگيرم
من از ناروتو خيلی خوشم آمده ( بجز اون قسمت هاييش که خيلی مسخره ميشه و زيادی الکی طولش ميده ) اما ميخواستم ببينم ناروتو شيپودن چجوری هست؟ درباره ی چيه حدودا؟ ( اسپويل نشه خواهشا . درضمن من هنوز ناروتوی اصلی رو تمام نکردم ) و سوال بعدی اینکه انيمه های وان پيس و بليچ که اینقدر معروف هستن مثل ناروتو ميتونن منو جذب بکنن يا نه¿ ( عناصر تخيلی . اغراق . طنز . ديوانه بازی . و .... ) خلاصه ممنون
:x :d

سلام دوستان من دارم انيمه ناروتو رو ميبينم و الان تازه از وسطش رد شدم!!
داشتم به انيمه بعدی که بايد انتخاب کنم فکر ميکردم گفتم يک مشورتی هم از شما عزيزان بگيرم
من از ناروتو خيلی خوشم آمده ( بجز اون قسمت هاييش که خيلی مسخره ميشه و زيادی الکی طولش ميده ) اما ميخواستم ببينم ناروتو شيپودن چجوری هست؟ درباره ی چيه حدودا؟ ( اسپويل نشه خواهشا . درضمن من هنوز ناروتوی اصلی رو تمام نکردم ) و سوال بعدی اینکه انيمه های وان پيس و بليچ که اینقدر معروف هستن مثل ناروتو ميتونن منو جذب بکنن يا نه¿ ( عناصر تخيلی . اغراق . طنز . ديوانه بازی . و .... ) خلاصه ممنون
:x :d

ناروتو شیپودن ادامه ی داستان سری اول ـه. داستان توی سری اول تموم نمیشه. در مورد این که بلیچ و وان پیش می تونن جذبت کنن یا نه، تا وقتی خودت نبینی معلوم نمیشه.
بلیچ رو حداقل باید 20 قسمت و وان پیس رو احتمالاً بالای 60-70 قسمت ببینی که بتونی در موردشون نظر بدی.
شاید دیدن یه انیمه ی کوتاه بهتر از شروع کردن یه انیمه ی بلند و بی پایان دیگه باشه.

پ.ن: عمو کوبو اعلام کرده حداقل 10 سال دیگه می خواد بلیچ رو ادامه بده. خدا رحم کنه:d

آقا مازیار شما که ناروتو سری اول رو دیدی و اگر خیلی خوشت اومده امکان نداره از شیپودن خوشت نیاد.داستان اصلی شیپودن تا قسمت 200 اینا در مورد :
گروه آکاتسوکی و دلیل اینکه چرا به دنبال ناروتو هستند، میچرخه.احتمالا دیدی که ایتاچی و کیسامه دنبال ناروتو بودن و جیرایا جلوشون رو گرفت.اونا جزو یه گروهی به اسم آکاتسوکی هستن که به دنبال این غول های از یک دم تا نه دم داخل بدن 9 تا نینجا هستن! در همین حد بدونی کافیه

در مورد بلیچ هم من خودم یکی از فن های قدیمیش هستم و خیلی کارش رو دوست دارم.شک نکن تو دیدنش.15 قسمت ببینی میفهمی ازش خوشت میاد یا نه.

پ.ن: عمو کوبو اعلام کرده حداقل 10 سال دیگه می خواد بلیچ رو ادامه بده. خدا رحم کنه:d

اگر بخوان در مورد Squad 0 داستان بنویسه که باید هم این حدودا طول بکشه.خیلی پیچیده ان این Sqaud 0 که اگر آیزن شکست نمیخورد از ایچیگو حتما با اونها هم برخورد می کردیم!حالا آیزن بر میگرده مشخص میشه!

در مورد بلیچ هم من خودم یکی از فن های قدیمیش هستم و خیلی کارش رو دوست دارم.شک نکن تو دیدنش.15 قسمت ببینی میفهمی ازش خوشت میاد یا نه.
ولی به نظر من 15قسمت اول بلیچ نسبت به قسمت های بعدیش خیلی ضعیفتر کار شده....من خودم 15تاشو دیده بودم که میخواستم بیخیالش شم که بچه ها گفتن از اینجا به بعد قراره جالب شه!:d دقیقا از همون جایی که اینا وارد soul society میشن انیمه از این رو به اون رو میشه.... روند صعودی میگیره و به اوج میرسه!>:d<

از دوستان کسی می تونه یک سایتِ قابل اعتمادی که خودش تا حالا خریده باشه ازش رو با قیمت پایین معرفی کنه تا ازش انیمه بخم من می خوام وان پیس و بلیچ رو بخرم !

از دوستان کسی می تونه یک سایتِ قابل اعتمادی که خودش تا حالا خریده باشه ازش رو با قیمت پایین معرفی کنه تا ازش انیمه بخم من می خوام وان پیس و بلیچ رو بخرم !

الان یه سایت خوب پ.خ می کنم واست!
پ.ن:میشه صادق بهم بگی چی تو پست بالا بوده Like کردی؟؟؟:|:dبعد میگیم جنبه ی Like ندارین همینه دیگه.منو باش می گفتم Like منفی هم بذاریم.b-)
منم واسه اینکه کم نیارم Like کردم!:d

الان یه سایت خوب پ.خ می کنم واست!
پ.ن:میشه صادق بهم بگی چی تو پست بالا بوده Like کردی؟؟؟:|:dبعد میگیم جنبه ی Like ندارین همینه دیگه.منو باش می گفتم Like منفی هم بذاریم.b-)
منم واسه اینکه کم نیارم Like کردم!:d
مرسی از سایتت ولی C تومن میده وان پیس رو . :d ارزون تر سراخ نداری ! :d
ج.پ.ن : به کامنت من گیر میدی ؟! :|

همین که بچه ها میان تو این تاپیک فعالیت می کنن، خودش لایک داره، وگر نه من تو هیچ بخشی این لای رو بی مورد نمی زنم.

گینتاما 236-241

رسماً از خنده جر وا جر شدم! مخصوصاً قسمت هایی که شوگان ساما رو بردن اسکی و قسمت های که گینتوکی قول داد به دلیل این که با شش نفر خوابیده دیگه نره شراب بخوره! مردم از خنده!

همین که بچه ها میان تو این تاپیک فعالیت می کنن، خودش لایک داره، وگر نه من تو هیچ بخشی این لای رو بی مورد نمی زنم.

گینتاما 236-241

رسماً از خنده جر وا جر شدم! مخصوصاً قسمت هایی که شوگان ساما رو بردن اسکی و قسمت های که گینتوکی قول داد به دلیل این که با شش نفر خوابیده دیگه نره شراب بخوره! مردم از خنده!

:d میخواستم بکشونمت اینجا...
آقایون این Gosick تو 24 قسمت تموم میشه؟

Code Geass S1E2
خیلی عالی بود چیزی خیلی نزدیک به Death Note بودش ولی تنها فرقش با Death Note این بودش که یکمی صحنه و از اوون حرف ها داشت که یکمی انیمه رو سبک کردش !
در کل عالی بودش ! تا حالا : 9/10

آها....
آره تو قسمت 24 تموم میشه. خیلی هم عالی تموم میشه. دست نویسنده، سازنده، گرافیست و.... درد نکنه.:d

خواهش می کنم این حرفا چیه.
پ.ن:بنده دست نویسنده بودم:|

پس تایید میشه توسط دوستان یه تیکه هایی از قسمت 24 رو دیدم زدم خودم رو اسپویل کردم چه حالی داد:))

علیرضا بس کن چقدر هایپ می کنی.مجبورم میکنی بریم به دنبال این Code Geass .
البته قبلا با خلیل بحث دانلودش بود!

خواهش می کنم این حرفا چیه.
پ.ن:بنده دست نویسنده بودم:|

پس تایید میشه توسط دوستان یه تیکه هایی از قسمت 24 رو دیدم زدم خودم رو اسپویل کردم چه حالی داد:))

علیرضا بس کن چقدر هایپ می کنی.مجبورم میکنی بریم به دنبال این Code Geass .
البته قبلا با خلیل بحث دانلودش بود!
چه کنیم , هر روز یه 2 قسمت میبینیم و بعد میاییم اینجا میگیم ! هِــــــــی ! :(

مگه با اینترنتی با محدودیت 10 گیگ و بدون زمان رایگان چه انتظاری میره ! :(
چه ربطی به هایپ داشت خودت ربطش بده ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or